DIARY: #18

De eerste week van mei, de laatste vakantieweek van Tuur, 12 days of Happiness en de eerste week van mijn eerste schema sinds Málaga.

Maandag. De eerste dag van mijn eerste trainingsschema sinds Málaga. Na vijf maanden aanklooien was het tijd om Tuur weer te laten bepalen. We liepen samen 4 kilometer op (mijn) marathontempo, 3 kilometer op halve marathontempo en daarna nog 2 kilometer op 10 kilometertempo. Het ging niet vanzelf, maar ik was heel blij dat ik gewoon achter Tuur aan kon en verder niet zo hoefde na te denken.

Verder zijn er van zowel maandag als dinsdag geen foto’s. Ik kan me niet eens meer herinneren wat we toen gedaan hebben. ‘We’ inderdaad, want Tuur had nog steeds vakantie. Het enige dat ik me nog echt goed kan herinneren is de training van dinsdagavond, waarin ik ver buiten mijn comfortzone liep, maar die ik wel van begin tot eind kon voltooien op het tempo dat we vooraf bedacht hadden. Verder heb ik (denk ik) blogs geschreven, een video geedit, mails beantwoord… dat soort dingen. Maar nogmaals, geen fotografisch bewijs.

Woensdag fietsten we aan het eind van de ochtend richting de stad. Tuur had een zomerjas nodig en we zouden gaan lunchen. Uiteindelijk kwamen we niet alleen thuis met een jas voor Tuur, maar ook een cadeautje voor mij.

Tuur had namelijk die ochtend ’12 Days of Happiness’ in het leven geroepen. Tot en met mijn verjaardag wil hij me iedere dag op een of andere manier verrassen. En dat begon woensdag bij de Bijenkorf, toen hij dit blauwe Nike vest zag hangen en het voor mij MOEST kopen.

Donderdagochtend werd ik gewekt met een ontbijtje op bed (dag 2 van 12 Days of Happiness). Ik had Tuur wel naar het toilet horen gaan, ik had echter niet gehoord dat hij stiekem het huis had verlaten om een ontbijt te scoren. Ik was dan ook heel erg verbaasd toen hij ineens met een chocolade croissant en stokbrood in de deuropening van de slaapkamer stond.

Hoewel Tuur natuurlijk vakantie had en ik mijn werkzaamheden op een iets lager pitje had gezet, heb ik natuurlijk wel wát gedaan. Ik maakte onder andere deze foto van de huidverzorgingsproducten die ik nu gebruik, voor een samenwerking met La Roche-Posay. (deze foto en tekst hoort niet bij die samenwerking). Sinds februari ben ik steeds meer producten in gaan wisselen voor producten van LRP en daar ben ik tot op heden heel erg blij mee. Een paar weken geleden ben ik begonnen met het Hyalu B5 serum en dat is echte en gamechanger. Vaak krijg ik van serums last van irritaties, maar dat is bij dit serum (nog) niet het geval. Mijn gezicht voelt zo fris als ik het heb aangebracht en het ziet er optisch gladder uit. To be continued…

Vrijdag was dag 3 van 12 Days of Happiness. Tuur trakteerde me op een heerlijke lunch bij een strandtent. Gelukkig was die strandtent goed geïsoleerd, want buiten was het mega koud en winderig en nat. Ik kan nog niet echt wennen aan deze temperaturen in mei. Kan dat heerlijke lenteweer van half april zo snel mogelijk terugkomen?

3 mei, koud.

De rest van de middag spendeerden we op de bank met koffie en Netflix.

Zaterdag was Tuur de hele dag in Lisse voor wedstrijden met de Amerikaanse school (waar hij trainer is). Ik had een date met Netflix.

En ’s avonds had ik een date met zowel Netflix als Tuur. We hebben dit weekend de serie ‘Bodyguard’ gezien en waren totaal in de ban van dit spannende verhaal. Het waren slechts zes afleveringen (van een uur), dus je begrijpt dat we aan het eind van dit weekend iedere seconde van de serie gezien hadden.

Op dag 4 van 12 Days of Happiness was Tuur dus de hele dag in Lisse, bij thuiskomst had hij een prachtige bak met tulpenbollen meegenomen. Op zondag, dag 5, kwam ik thuis van mijn duurloop en vond ik een hele mooie brief op tafel. Tuur is on a roll, ik ben heel benieuwd wat hij de komende 7 dagen nog in petto heeft (hijzelf volgens mij ook, want ik probeerde een beetje te polsen hoe hij dit allemaal gepland had, maar tot nu toe wordt alles nog spontaan op de dag zelf bedacht, haha).

We sloten het weekend en daarmee ook de (mei)vakantie af met het maken van een heerlijke risotto.

Het was weer een hele fijne week. Hoewel het weer niet echt mee zat, hebben we het beste ervan gemaakt. Nu is mijn laatste week als twintiger aangebroken. Ik ga hem uitermate goed benutten. Met trainen, een nieuwe vaste opdracht, de Cruyff Legacy Run op zaterdag en een mooie laatste nacht in Amsterdam. Ik heb er zin in.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Anouk
  mei 6, 2019 / 14:17

  Aaaahw, super lief! Ik ben precies 1 jaar jonger dan jij dus ik hoop dat wanneer ik volgend jaar op 12 mei 30 word ik ook iemand heb die zoiets liefs voor mij doet :)

 2. mei 8, 2019 / 18:32

  Aaaah zo lief, en ook echt leuke lieve dingen! Ben nu ook benieuwd naar de andere dagen haha.

 3. Kim-Lian
  mei 9, 2019 / 13:43

  Hoi Annemerel,
  Ik heb een vraagje: ik gebruik ook de dag- en nachtcrème van La Roche-Posay en vind deze echt super fijn! Maar wat gebruik jij voor reiniging en gebruik je daarnaast ook nog een lotion?
  Want dat zie ik wel op de foto namelijk ;-).
  En welke zonnebrandcrème gebruik jij?

  • Annemerel
   Auteur
   mei 9, 2019 / 14:55

   Hi Kim-Lian, ik gebruik het miscelaire water van Effaclar (afgewisseld met het miscelair water van Simple). Zonnebrand gebruik ik de Shaka formule van LRP.