SUMMER READING: Round-up

 photo RecentlyUpdated310.jpg
15 weken, 15 boeken… Het was een mooie zomer. Vorig jaar deed ik precies hetzelfde, maar ik moet zeggen dat ik het dit jaar een stuk beter gedaan heb dan vorig jaar. Wat boeken kiezen betreft dan. Ik kan zo uit mijn hoofd geen boek noemen dat ik niet met plezier gelezen heb.. Misschien was Revenge Wears Prada van Lauren Weisberger nog wel de grootste tegenvaller, maar dat kwam vooral omdat ik er een jaar lang naar had uitgekeken en super hoge verwachtingen had. Goed, het lijkt me tijd om de boeken eens op een rijtje te zetten..

John Green – The Fault in our Stars – ?????????? (9/10)
Jess Walters – Beautiful Ruins – ?????????? (9/10)
Gillian Flynn – Gone Girl – ?????????? (8/10)
Jodi Picoult – The Storyteller – ?????????? (9/10)
Cheryl Strayed – Wild – ?????????? (8/10)
Tina Fey – Bossypants – ?????????? (9/10)
Nicholas Sparks – The Best of Me – ?????????? (8/10)
Megan Abbott – Dare Me – ?????????? (9/10)
Robert Galbraith – The Cuckoo’s Calling – ?????????? (9/10)
Sophia Bennett – The Look – ?????????? (7/10)
Lauren Conrad – Infamous – ?????????? (8/10)
Mary Kay Andrews – Ladies Night – ?????????? (7/10)
Lauren Weisberger – Revenge Wears Prada – ?????????? (5/10)
Jen Kirkham – I can barely take care of myself – ?????????? (8/10)
Ian McEwan – Sweet Tooth – ?????????? (9/10)

Als je zin hebt in een chicklit: Lauren Conrad – Infamous, Mary Kay Andrews – Ladies Night, Nicholas Sparks – The Best of Me, Sophia Bennett – The Look
Als je zin hebt om te lachen: Jen Kirkman – I can barely take care of myself, Tina Fey – Bossypants
Als je zin hebt om te huilen: John Green – The Fault in our Stars, Nicholas Sparks – The Best of Me, Jodi Picoult – The Storyteller, Sophia Bennett – The Look
Als je zin hebt in een historische roman: Jodi Picoult – The Storyteller
Als je zin hebt in iets spannends: Ian McEwan – Sweet Tooth, Robert Galbraith – The Cuckoo’s Calling, Megan Abbott – Dare Me, Gillian Flynn – Gone Girl
Als je zin hebt om de zomer te voelen: Jess Walters – Beautiful Ruins
Als je zin hebt in inspiratie: Cheryl Strayed – Wild
Als je zin hebt in de modewereld: Lauren Weisberger – Revenge Wears Prada
Als je zin hebt om door Londen te lopen: Sophia Bennett – The Look, Robert Galbraith – The Cuckoo’s Calling, Ian McEwan – Sweet Tooth
Als je zin hebt om te beseffen dat je het zo slecht nog niet hebt: John Green – The Fault in our Stars, Nicholas Sparks – The Best of Me

Best Read: Lastig, heel erg lastig.. zoals je kunt zien zijn er veel boeken die ik negen sterren gegeven heb. Maar als ik er maar één mag kiezen, ga ik toch voor ‘The Fault in our Stars’ van John Green. Het eerste boek dat ik deze zomer las. Ik heb toen getwijfeld om het tien sterren te geven, maar vond dat dat niet kon omdat het het eerste boek was dat ik las en ik wilde niet te ‘makkelijk’ overkomen. Mijn enige irritatie bij dit boek was dat het veel te snel uit was, nou dat zegt genoeg toch?
Worst Read: Niet zo lastig, Lauren Weisberger – The Devil wears Revenge. Ik had me er veel te veel van voorgesteld en werd aardig teleurgesteld. Ik werd knettergek van het gezeur van hoofdpersoon Andy en ik was het absoluut niet eens met het einde. Ik ben blij dat ik hem gelezen heb, want het eerste deel is ‘cult’ en ik wilde gewoon weten hoe het verder ging, maar aanraden zal ik het boek niet.

Volgend jaar weer!!!!!!

Ben jij na het lezen van één van mijn recensies een boek gaan lezen? Welke boeken heb jij gelezen? Wat is jouw favoriet?

Liefs,
Annemerel

Delen:

30 Reacties

 1. september 2, 2013 / 17:07

  Zo, wat heb je veel gelezen! Een paar staan zeker ook nog op mijn lijstje!

 2. xxx
  september 2, 2013 / 17:41

  Ik heb ‘Een Weeffout in onze Sterren’ (Nederlands dus) gelezen nadat ik jouw recensie had gelezen, prachtig boek!! Ik twijfel er nu over om het boek in het Engels te kopen en te lezen (voor Engels). Bedankt voor die recensie in ieder geval! xoxo

 3. september 2, 2013 / 17:42

  Jaaaa The Fault In Our Stars is zo’n geweldig boek! Ik denk dat dat een van de mooiste boeken is die ik ooit gelezen heb. Wat goed dat je zo veel leest zeg.

 4. september 2, 2013 / 17:45

  Ik wil heel erg graag The Fault in our Stars gaan lezen maar hij is de hele zomer al uitgeleend in mijn bibliotheek, toch maar in de boekenwinkel gaan kopen dan!

 5. september 2, 2013 / 17:47

  Zo veel boeken, wow. Leuk hoor om dat allemaal te lezen. Je geeft trouwens wel hoge cijfers, inderdaad een goede selectie dit jaar blijkbaar! Ik ben benieuwd geworden naar the fault in our stars nu. Maar eerst nog ongeveer twintig andere boeken in de wachtrij haha ;)

 6. Denise
  september 2, 2013 / 18:07

  Ik heb, op jouw aanraden, The Look gelezen. Leuk, makkelijk leesbaar boek over 2 zussen en de modellenwereld. Zelf ben ik fan van Dan Brown, dus erg genoten van Inferno in mijn vakantie.

 7. september 2, 2013 / 18:19

  Ik heb geen van deze boeken gelezen, maar ze lijken me erg leuk! x

 8. september 2, 2013 / 18:34

  Leuk artikel!

 9. september 2, 2013 / 18:36

  Wauw, eigenlijk geef je alle boeken veel sterren! ik vind The fault in our stars hélemaal geweldig, en echt mijn favoriete boek van dit moment. :D Leuk om dit artikel te lezen!

 10. Elise
  september 2, 2013 / 18:37

  Ik heb hiervan alleen The Fault in our Stars gelezen, en die vond ik echt prachtig. Een van de mooiste boeken die ik ooit heb gelezen! Ik heb bijna alle boeken van Nicholas Sparks gelezen maar The Best of Me nog niet dus die gaat ook op mijn lijstje! En het boek van J.K. Rowling ben ik ook erg benieuwd naar :)

 11. september 2, 2013 / 18:51

  Wow, waar heb je de tijd vandaan gehaald, ik ben gelijk met jou begonnen met 2 boeken waarvan ik er nog maar 1 uit heb. Argh!

  Benieuwd naar je favoriet, die gaat op het lijstje voor m’n vakantie later dit jaar!

 12. september 2, 2013 / 19:19

  Superleuk dat je dit doet! Ik moet zeggen dat ik de helft alweer vergeten ben maar ik vond het wel erg leuk om te lezen. Lees je in de winter ook nog of laat je het dan eigenlijk voor wat het is?

 13. september 2, 2013 / 19:20

  Fijn en handig overzicht!
  Hier ga ik zeker wat boeken uit lezen :)

 14. september 2, 2013 / 19:27

  Ooh leuk dit artikel!

 15. Jessie
  september 2, 2013 / 20:01

  Ik heb toevallig afgelopen weekend ‘Wild’ besteld. Zou begin deze week binnen moeten komen bij de Bruna, ben erg benieuwd!

 16. Djonie
  september 2, 2013 / 20:01

  Gone Girl en Bossy Pants heb ik naar aanleiding van jouw recensies gelezen. Ik was helemaal info Gone Girl en heb ook gelachen om Bossy Pants (niet hardop weliswaar). Deze blogpost gaat op ‘like’ voor inspiratie! Thanks.

 17. Gaia
  september 2, 2013 / 20:18

  Dankjewel voor de tips! Ik wil er zeker enkele van lezen. x

 18. september 2, 2013 / 20:20

  leuk overzicht! Ook handig als ik weer nieuwe boeken kan uitzoeken!

 19. september 2, 2013 / 20:27

  Ik heb ook ‘Een weeffout in onze sterren’ gelezen, na het lezen van jouw blog. Van mij krijgt die zeker een dikke 10. Zo’n mooi boek! (Alleen jammer dat je tijdens het lezen even naar de supermarkt moet voor een nieuwe doos tissues ;)

 20. september 2, 2013 / 20:51

  Ik vind er zeker boeken bij zitten die me wel aanspreken. Vooral the faultin our stars en wild wil ik nog lezen. Je hebt goed je best gedaan! X

 21. ilse
  september 2, 2013 / 22:05

  Ik heb genoten van deze artikels en vind het jammer dat het over is.

 22. september 2, 2013 / 22:18

  Aaahh jammer dat het weer voorbij is! Door je artikelen ben ik ook weer aan het lezen geslagen en ik heb een aantal van de bovenstaande boeken gelezen. The Fault in our Stars was zeker een favoriet!

 23. september 2, 2013 / 23:15

  Ik sla dit artikel op en als ik dan eens niet weet wat voor boek ik wil gaan lezen kan ik hier uit kiezen. Handig! Ik heb alleen the fault in our stars gelezen en die vond ik heel erg mooi. Revenge wears Prada heb ik ook nog in mijn kast liggen, maar ik wil eerst nog wat andere boeken voordat ik erin begin.

 24. september 2, 2013 / 23:27

  Ik ga ‘Wild’ absoluut nog lezen! Jammer dat het weer over, zowel omdat boeken leuk zijn, als omdat het ook een beetje het einde van de zomer betekent…

 25. september 3, 2013 / 00:45

  Wauw, wat heb je veel gelezen! Ben momenteel zelf bezig in De Wraak van Prada. maar het leest niet zo lekker weg. Het is natuurlijk ook wel lastig om het eerste boek te overtreffen. Ik laat me in ieder geval verrassen.

 26. september 3, 2013 / 08:32

  Hey wat leuk dat je 15 boeken in 15 weken hebt (kunnen) lezen! Dat maakt mijn boekenkeuze een stuk makkelijker. ;)

  Mocht je nog zin hebben in een andere chicklit… Ik zou het super leuk vinden als je mijn debuut Werklust wilt lezen. Dit gaat over een vrouw die op zoek is naar de ideale baan, woning en man. (en daarnaast ook een beetje naar zichzelf) Volgens Maurice Wijnen is dit boek het Nederlandse antwoord op Bridget Jones.
  Laat maar weten als je interesse hebt.
  Liefs.

 27. september 3, 2013 / 09:24

  Super gaaf dat je dit doet!

 28. september 3, 2013 / 10:22

  Handig zo’n overzichtje.. ik was de afgelopen weken te druk met het inhalen van alle afleveringen van Suits om een boek te lezen, maar Infamous ligt te wachten op mijn nachtkastje.

 29. Michelle
  september 3, 2013 / 14:55

  Na je recensies over The Storyteller en The Fault in Our Stars denk ik dat The Book Thief van Markus Zusak ook een ontzettend mooi en goed boek voor je is. Dat boek zou door iedereen gelezen moeten worden! Ik ga zelf binnenkort beginnen in Wild :).

  Daarbij wilde ik toch nog even zeggen dat ik je blog echt zoooooooo leukie vind! Lezen en lifestyle = 10 x love!

 30. ais
  september 3, 2013 / 16:10

  fijnnnnnn deze post!! Heb ik weer wat boeken om uit te kiezen, fijn ‘gereviewed’ ook!