SUMMER HOLIDAY STORIES: Met wie ik weleens zou willen ruilen (#12)

 photo blog12.jpg

Amber vroeg me met wie ik wel een dag zou willen ruilen. Laat ik vooropstellen dat ik erg blij ben met mijn eigen leven. Hoewel ik het niet iedere dag fantastisch vind (wie vindt dat wel?) ben ik redelijk content met wie ik ben en waar ik sta. Gelukkig. Maar ik ben wel ontzettend nieuwsgierig en er zijn dan ook wel een aantal mensen met wie ik voor een dagje (of misschien twee) zou willen ruilen.

Ik zou wel eens willen ruilen met Taylor Swift. Misschien niet een dagje, maar een paar. Ik wil namelijk heel veel verschillende dingen doen en ik denk niet dat die allemaal op een dag passen. Allereerst wil ik graag een Girl Night in haar appartement in New York, met al haar BFF’s uit haar squad. Selena, Gigi, Kendall, Karlie, ze moeten allemaal komen. Daarnaast wil ik ook graag een 4th of July weekend vieren in haar strandhuis (mansion) op Rhode Island (ook met de BFF’s trouwens). Het lijkt me ook fantastisch om Taylor’s gave om vlijmscherpe teksten te schrijven in gebruik te nemen. Ik zou wel een nummer over een jongen willen schrijven (hoop dat ik die tekst dan mee mag nemen als ik weer terug Annemerel ben). EN het lijkt me super gaaf om Taylor te zijn tijdens een optreden. Twee uur lang een super vette show geven voor 60.000 man, dat staat ook zeker op mijn to-do-list voor mijn dagje (of weekendje) Taylor. Oh en ruilen we dan ook van telefoon? Want dan maak ik meteen even een lijstje met telefoonnummers van knappe (bekende) mannen.

Het lijkt me ook wel eens leuk om een jongen te zijn. Gewoon om te weten hoe dat allemaal gaat. Je weet wel, met zo’n ding tussen je benen. Maar welke jongen zou ik willen zijn? Ik ben geneigd om Matt Bomer te zeggen, omdat dat sowieso de knapste man ter wereld is, maar Matt valt op mannen en hoewel ik daar absoluut niets op tegen heb, zou ik juist wel willen weten hoe het als man is om met een vrouw de liefde te bedrijven. Dus Matt valt af… Laten we dan maar gaan voor Max Verstappen, omdat het zijn werk is om heel snel rondjes te rijden in een Formule 1 auto en dat is ook iets wat me heel erg leuk lijkt om te doen. Met een huis in Monaco lijkt me dat helemaal geen verkeerde ruil (voor mij dan).

Ik zou ook wel eens willen ruilen met Dafne Schippers. Het hardlopen wat ik doe is in niets te vergelijken met haar sprinten. Sowieso is haar niveau natuurlijk een wereld van verschil, maar zelfs als ik op haar niveau marathons zou lopen dan kun je dat nog niet vergelijken. Het lijkt me heel bijzonder om te ervaren wat je voelt tijdens zo’n honderd meter sprint. Lijkt het dan alsof je vliegt? Hoeveel pijn doet het? Hoe is de ontlading?  Ik ben heel nieuwsgierig.

Met wie ik absoluut niet zou willen ruilen? Een politicus met veel macht, ik vind het al moeilijke om voor mezelf een keuze te maken, laat staan een keuze die de hele wereld aangaat. Ik vind het al lastig als jullie kritiek op mij hebben, laat staan de halve wereld. Ik zou graag de wereld veranderen, maar zie mezelf dat niet doen als politica. Geen politieke ambities voor mij dus. Dat laat ik liever aan anderen over.

Met wie zou jij willen ruilen? En waarom?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Emma
  juli 15, 2016 / 12:56

  Ik reageer normaal echt nooit op je blogs, maar ik wilde even laten weten dat ik je zomer blogs echt super leuk vind!! Echt heel leuk om te lezen deze persoonlijke stukjes. Echt een fantastische oplossing om ons lekker te laten genieten van je blog terwijl je zelf lekker vakantie kan vieren! Keep up the good work :)

 2. Ilse
  juli 15, 2016 / 13:46

  Ik had ook verwacht dat Blake Lively ertussen zou staan, haha
  Ik zou wel willen ruilen met Adele vanwege haar stem en de muziek die ze maakt.
  Of met Ian Somerhalder omdat een dagje acteren mij ook wel vet leuk en Ian is gewoon leuk, haha.

 3. juli 15, 2016 / 14:50

  Leuk lijstje! Ik zou ook weleens een dagje met een (bekende) man willen ruilen, ben zo benieuwd hoe het leven vanuit een man gezien is!

 4. juli 21, 2016 / 14:57

  Haha, leuk artikel! Ik vind je summer stories ook eg leuk!