SUMMER HOLIDAY: #4

 photo Recently Updated47.jpg


 photo Recently Updated47.jpg

Om zeven uur gaat mijn wekker, om kwart voor acht ben ik eindelijk zover om een klein stukje te gaan hardlopen. Het is zwaar. Het is slechts 25 graden, het voelt als 45. Voor mij dan. Omdat onze camping bovenop een berg loopt durf ik niet te ver te gaan. Ik zie mezelf al 8 kilometer van de berg af lopen, om vervolgens weer 8 kilometer naar boven te moeten. Dat moeten we niet hebben. Gelukkig ligt er naast de camping een soort van grindpad in een rondje dat ongeveer 800 meter is, ik loop hier een paar rondjes. Iedere keer denk ik ‘IK STOP NA DIT RONDJE’ want het is zo zwaar en heet, uiteindelijk loop ik toch nog vijf kilometer.

 photo Recently Updated47.jpg

ZWEET!

Even mijn vochtgehalte weer op peil brengen.

 photo Recently Updated47.jpg

Bij de bar blijkt het internet beter te zijn. Best OK, een beetje cappuccino’s drinken en tegelijkertijd bloggen. Het internet werkt lang niet zo goed als thuis, maar het lijkt nu in ieder geval te werken.

Parco Delle Piscine, de camping waar we op staan, is de mooiste camping waar ik ooit geweest ben. Het is er zo rustig en alles is zo mooi aangelegd. Echt een park, geen camping.

 photo Recently Updated47.jpg

Offfffffff to the pool!

Mag ook wel, want het is al bijna half twaalf en het is tijd voor wat verkoeling.

 photo Recently Updated47.jpg

En een kleine zon-sessie.

Omdat ik hier geen bananenpannenkoeken kan maken, moet ik mijn banaantjes maar gewoon op de normale manier eten. Ik kan natuurlijk wel bananenpannenkoeken maken, maar eh… dat is best wel een gedoe en ik moet zeggen dat ik weinig behoefte heb aan koken in de caravan. Mij te warm.

 photo Recently Updated47.jpg

Essie on my nails!

En een lekker waterijsje in mijn hand… de simpelste citroenwaterijsjes zijn mijn favoriet. Die kan ik op een warme dag de hele dag wel eten.

 photo Recently Updated47.jpg

Nieuwe bikini van O’Neill ook maar eens aangetrokken.

Kijk ik ben creatief geweest met het haar van Roos (voor wie zich afvraagt wat ze op haar rug heeft, psoriasis, gelukkig schaamt ze zich er absoluut niet voor en dat HOEFT ook helemaal niet. Net als dat je je voor acné ook niet hoeft te schamen.

 photo Recently Updated47.jpg

Ok. Niets meer aan doen… chips (San Carlo, niet San Marco zoals ik gisteren schreef) en Aperol Spritz. Overdag eet ik niet heel veel (ik ontbijt en lunch wel gewoon hoor), maar als het eenmaal borreltijd is, ga ik los.

 photo Recently Updated47.jpg

Gmail zegt dat er iets niet in orde is… Goh…. dat had ik nou niet verwacht. Tegen beter weten in probeer ik of het internet werkt bij onze eigen plekje.

Ik heb namelijk net mijn boek uit (Killing Monica van Candace Bushnell) en ik wil zo snel mogelijk de review schrijven, nu alles nog vers in mijn hoofd zit.

 photo Recently Updated47.jpg

AH EINDELIJK TIJD OM REACTIES TE LEZEN EN JULLIE ZIJN ZO LIEF! Tears in my eyes, haha. Nee echt, het is soms redelijk stressvol om een blogje online te krijgen op vakantie, maar dat doe ik allemaal helemaal zelf er is niemand die mij daar toe verplicht, maar jullie reacties maken het het nog zoveel meer waard.

 photo Recently Updated47.jpg

Tijd voor wijn… Ik ben bezig met een hoofdstuk voor mijn boek en dat kan prima samen met een glas wijn. Vind ik. Ik herschrijf het waarschijnlijk toch nog 23x omdat ik nooit tevreden ben.

BBQ-time!

 photo Recently Updated47.jpg

Hahaha mijn lieve mama maakte een foto van mij en plaatste hem op Instagram, terwijl ik bezig was met schrijven en iedereen om me heen aan het rennen was om het eten klaar te maken.

Ok. Tijd voor een espresso, daarna nog even mijn favoriete oefeningen doen en dan klaar voor mijn bed. Je denkt misschien, waarom verplicht ze zich tot allerlei dingen op haar vakantie, maar geloof me, op deze manier ben ik een stuk gelukkiger. Ik ga drie weken he, drie weken niets doen, daar word ik zielsongelukkig van. Ik sluit mijn dag veel gelukkiger af als ik mezelf nog een klein beetje nuttig heb kunnen maken. Ik duik dan ook zeer tevreden en happy mijn bed in om elf uur.

Liefs,
Annemerel

Delen:

39 Reacties

 1. juli 9, 2015 / 12:11

  Lekker hoor! En ik snap het wel.. helemaal niks doen op vakantie levert vaak bij mij dan “niets doen” stress op! Geniet er maar van.. 3 weken.. wat lekker zeg :)

 2. Rosemarijn
  juli 9, 2015 / 12:12

  Ook al heb ik zelf nog twee tentamens (yay voor universiteit Leiden..), ik kom toch helemaal in de vakantiesfeer door jouw leuke blogposts! Geniet van je vakantie daar :)

 3. juli 9, 2015 / 12:18

  Leuke foto’s weer! Vind je vakantie posts zo leuk, zo voelt het als of je ook nog een beetje weg bent! En wat zit het haar van Roos mooi! Binnenkort een how-to-hair do video? ;) Geniet van je vakantie!

 4. Ellen
  juli 9, 2015 / 12:22

  Het ziet er inderdaad meer uit als een park dan als een camping, echt mooi! Veel plezier nog! Ik verheug me al op de volgende diary!
  Ps: geen Italiaans ijsje vandaag? Dan mag je er morgen 2, hihi ;)

 5. juli 9, 2015 / 12:30

  Door jouw mooie zomerse foto’s krijg ik nog meer zin in mijn vakantie. Ik ga naar het Gardameer. Ik dacht een tijd geleden nog: dan ben ik daar gezellig tegelijk met Annemerel, maar jij zit daar natuurlijk niet nu. Hihi. Geniet ervan, meid! Dat heb je verdiend!

 6. Roekiye
  juli 9, 2015 / 12:33

  12.00 uur Annemerel-tijd! Er zijn van die dagen dat ik tussen 12.00 en 13.00 spontaan stop met waar ik mee bezig ben, zelfs met het sporten en dat ik dan je blog check voor de nieuwste entry :) *hugs*

 7. juli 9, 2015 / 12:46

  Halleluja, 25 graden en toch 5 km lopen in de zon, ik vind het een enorme prestatie, haha.

  Ik ben zo benieuwd naar je boek! Schrijven en wijn gaat vast heel goed samen, ik bedoel, het is vast niet voor niks dat er zoveel alcoholverslaafde schrijvers zijn. Of waren dat nou zangers? Of schilders? Ach, wijn is altijd goed!

  Hele fijne dag! :)

 8. juli 9, 2015 / 12:47

  Weer een reeks zomerse foto’s! Leuk dat het goed hebt daarzo! Geniet er nog maar van, in NL heeft het weer zich omgedraaid! (bah)
  X

 9. juli 9, 2015 / 12:48

  Leuke foto’s weer! Ik kijk altijd uit naar je snapshot diaries, ze zijn zo leuk, ik krijg er helemaal een vakantiegevoel van!

 10. juli 9, 2015 / 12:59

  Ik ga sowieso jouw boek kopen! X

 11. Lisa
  juli 9, 2015 / 13:21

  Krijg er helemaal een vakantiegevoel van, heerlijk relaxt! Kun je je snapshot diaries niet via je mobiel maken en dan uploaden? Is even prutsen, maar scheelt denk ik wel een hoop frustratie met internet.

 12. Alice
  juli 9, 2015 / 13:27

  Leuk leuk leuk!! Ik word altijd zo happy van je holiday plogs!

 13. Dagmar
  juli 9, 2015 / 13:40

  Ik kan me je vorige posts over je vakantie in Italië (vorig jaar) nog heel goed herinneren, ik waan mezelf dan ook een beetje in Italië! Totaal niet jaloers ofzo ;-). Geniet ervan!

 14. juli 9, 2015 / 13:42

  Goede rolverdeling (jij werken, de rest zorgen voor eten). Die camping lijkt me ook heel fijn.. ik heb een hekel aan drukte (en krijsende kinderen overal). Enjoy!

 15. juli 9, 2015 / 13:46

  Het ziet er inderdaad een prachtige camping uit! Ik blijf je blogjes jaloers verder lezen. :D

 16. Sanne
  juli 9, 2015 / 14:03

  Vind het echt super leuk om jouw blogs te lezen en vooral over de dingen die je op een dag doet…! Wat goed zeg om elke dag te bewegen… Ik ben jaloers…. Geniet lekker van je vakantie…

 17. juli 9, 2015 / 14:45

  Leuke dag! En wat goed van je dat je gewoon blijft hardlopen! Ik vind de simpele ijsjes ook lekkerder! En roos hoeft zich inderdaad helemaal niet te schamen!

 18. juli 9, 2015 / 14:55

  Ik kan het heel goed begrijpen dat je jezelf toch nog verplicht om wat dingetjes te doen. Ik ben ook geen fan van helemaal niks doen. Relaxen is veel lekkerder als je af en toe ook flink sport, vind ik. Je vakantiedagboekjes zijn heerlijk om te lezen!

 19. Rochella
  juli 9, 2015 / 15:35

  No doubt zijn dit mijn favoriete artikeltjes!! Ik betrap mezelf er

  • Rochella
   juli 9, 2015 / 15:36

   Oeps!
   Ik betrap mezelf er dus op dat ik steeds op je site kijk of ie niet al online is!

 20. juli 9, 2015 / 16:43

  Heerlijk om je summer holiday diary’s te lezen! Ik kijk er elke dag echt naar uit :D Je blijft ons maar nieuwsgierig maken over je boek hè? haha.

 21. juli 9, 2015 / 16:44

  Fijn dat het je toch gelukt is. Ik snap dat het een part of the job is maar je moet niet gaan stressen tijdens je vakantie.

  Mooie foto’s! Ik heb eindelijk mijn eerste fles Alperol gekocht alleen niet spritz! Ik zou er zelf een droge Prosecco bij kunnen gieten neem ik aan ;-)

  • juli 9, 2015 / 19:22

   Oke ik kom er net achter dan ik spuitwater zelf moet toevoegen. Doos. ;-)

 22. Inge
  juli 9, 2015 / 17:46

  Annemerel.com is echt de leukste blog ooit :)

 23. juli 9, 2015 / 18:24

  Ik vind het heerlijk om je diary te lezen, zie ik ineens mijn eigen comment terug haha! En ik vroeg me altijd af of je die ook wel echt las ;-)! Weer een heerlijke dag. Lekker genieten..ik heb morgen en volgende week vrij dus ik ga ook lekker genieten! Op naar de volgende diary :-)!

 24. Sanne
  juli 9, 2015 / 19:27

  Nou, als je zo blij wordt van de comments kan ik natuurlijk niet achterblijven met een reactie ;)
  Geniet van de vakantie! Ik kijk elke keer weer uit naar jouw post en het geeft mij een heerlijk lekker vakantie gevoel ;) Veel liefs!!

 25. juli 9, 2015 / 20:49

  Volgens mij is de hoeveelheid vocht (en calorieën) die je verloren bent tijdens die 5 kilometer echt onbenullig groot, haha. En ik denk dat het wel goed is – zeker voor jou – dat je nog ‘iets’ doet in je vakantie, anders lijken die drie weken misschien toch een beetje nutteloos en sommige mensen vinden dat geen probleem, maar de bezige bijtjes vaak wel. Je bikini is ook echt leuk! Ik was vandaag in de stad en ben op bikini-jacht geweest (iets met Frankrijk volgende week en alleen een volledig doorgesleten bikini hebben) maar ik vond het heel lastig… Heb er uiteindelijk eentje bij de Pull&Bear gekocht, maar het is geen droombikini ofzo, haha.

 26. juli 9, 2015 / 21:08

  Ah die camping ziet er inderdaad heel mooi uit zeg! Geniet lekker!

 27. Femke
  juli 9, 2015 / 21:26

  Die camping ziet er idd prachtig uit, wauw. En klopt helemaal, Roos hoeft zich niet te schamen voor psoriasis!! Oh ja, helemaal niks doen op vakantie kan (of wil?) ik ook nooit, je voelt je zoveel beter aan het eind van de dag wanneer je iets nuttigs hebt gedaan :D Ik kijk weer uit naar je volgende vakantieblogje!

 28. Elvira
  juli 9, 2015 / 21:35

  Wat een heerlijke vakantie. Ik ben gelukkig volgende maand aan de beurt.

  Geniet er van!

  PS: doet Roos iets aan haar psoriasis? Mijn vriend heeft het ook maar die schaamt zich er voor en niets werkt, ook niet tegen de jeuk…

 29. Suuz
  juli 9, 2015 / 23:26

  wat een zalig dagje weer !!!! genieten :-)

 30. juli 10, 2015 / 09:09

  Wat een heerlijke vakantie!! Geniet!

 31. juli 10, 2015 / 10:05

  Ik moet toch maar eens zo’n Aperol Spritz proberen. Ik heb het nog NOOIT gedronken! Shame on me!

 32. juli 10, 2015 / 13:49

  Heel benieuwd naar je boek!! :)

 33. Desiree
  juli 10, 2015 / 14:12

  Geniet van je vakantie! ziet er heerlijk uit

 34. Shirley
  juli 10, 2015 / 14:31

  Oh, wat een flashback voor mij. Ik was dit voorjaar een paar dagen bij mijn ouders op bezoek op de camping aan het Gardameer. Ik herken jouw daginvulling én!!! het servieswerk van je ouders hahahahahaha. Die van mij hebben dezelfde gebloemde bordjes en schaaltjes ;-) Ciao!

 35. juli 11, 2015 / 17:32

  Zo leuk om je vakantie mee te ‘maken’ als het ware :) Nee, daar hoeft je zusje zich zeker niet voor te schamen.. Je kunt er zelf niets aan doen!

 36. Lonneke
  juli 12, 2015 / 12:07

  Wat zijn jullie mooi!
  Geniet ervan :)

 37. juli 16, 2015 / 20:29

  Wat een mooie, nieuwe bikini heb je! :) a