SUMMER HOLIDAY: #14

 photo Recently Updated55.jpg


 photo Recently Updated55.jpg

Speltbroodjes met Nutella, het perfecte krachtvoer voor een lange duurloop die ik vandaag moet doen. Vorige week moest ik eigenlijk al 20 doen, maar ik kreeg er toen niet meer dan 15 uit. Vandaag moet ik echt die 20 halen. Ik ga weer naar de baan van 330 meter om rondjes te lopen.

Na tien kilometer wil ik eigenlijk opgeven, maar mijn guardian angel komt aanlopen met haar yogamat om oefeningen te doen. Nu kan ik niet stoppen.

 photo Recently Updated55.jpg

En als ik het echt heel zwaar krijg en wil opgeven gaat ze voor me lopen, op een heel langzaam tempo (voor mij) zodat ik echt echt niet op kan geven. Roos heeft al twee maanden niet gelopen omdat ze van de fysio even niet mag lopen, of ik zeg het verkeerd ‘de orthomanuel therapeut’. Roos blijkt een beetje scheef te zijn, heel erg scheef zelfs. Alles staat scheef, waardoor ze dus al die blessures krijgt. Na de vakantie gaat ze recht gezet worden en als ze daarvan hersteld is, mag ze rustig weer gaan opbouwen. Dit langzame tempo (en steeds maar korte stukjes van een kilometer) kan ze wel aan.

OK. 20K done. Dat was zwaar.

 photo Recently Updated55.jpg

Victory lap!

Ik heb een puist… één van mijn eerste sinds ik hier ben. Ik heb twee dagen geen exfoliant gebruikt, zou het daarmee te maken hebben?

 photo Recently Updated55.jpg

Wachten is stom. Ik wil naar het zwembad. Schiet op mensen.

Tijd voor mijn favoriete ijsje..

 photo Recently Updated55.jpg

Ik heb ineens zoveel zin in zoute frietjes met mayo, dat ik snel mijn moeder soepjurk ingeschoten ben en op zoek ga naar friet. Ik vind friet. En ik vind mayo en de wereld is weer even heel erg mooi.

 photo Recently Updated55.jpg

Tijd om de (sport)was te doen. Nu het meeste gejat is moet ik om de twee dagen mijn sportkleding wel wassen. Of ik moet in vieze kleding lopen, maar dat maakt het hardlopen niet echt aantrekkelijker.

Op deze afbeelding van Nike kun je goed zien hoeveel rondjes ik gelopen heb. Haha. Ik ben eerst 1 kilometer naar de baan gelopen en heb vervolgens 19 kilometer op de baan afgelegd. Er zitten ongeveer 3 rondjes in een kilometer, dat betekent dat ik 57 rondjes gelopen heb. Ik heb ze niet allemaal dezelfde kant opgelopen natuurlijk, die eenzijdige belasting lijkt me niet echt OK, dus om de paar kilometer wisselde ik van richting.

 photo Recently Updated55.jpg

Tijd voor een siësta in de schaduw. Heerlijk uurtje geslapen met Coldplay.

We hebben een nieuwe ruit voor de auto! Yes! Helaas ligt de auto nog wel vol met glas, even naar een tankstation om ook dat probleem op te lossen dus.

 photo Recently Updated55.jpg

We brengen een bezoekje aan een outletcentrum, in de hoop dat we hier wat kleding vinden die onze oude kleding kan vervangen. Ik word er niet echt gelukkig van. De rest eigenlijk ook niet. De meeste tijd besteed ik op een bankje voor de winkels. Het is het gewoon allemaal net niet. Het is net alsof je de uitverkoop van vorig seizoen aan het shoppen ben. Nou ik vind de uitverkoop van dit seizoen al niet veel soeps, kun je nagaan hoe zo’n uitverkoop van een jaar geleden er bij hangt. Ik heb echt respect voor mensen die bij een outletcentrum zoals deze wel goed kunnen slagen. Ik heb – zeker in deze warmte – echt geen energie om het kaf van het (in grote getallen aanwezige0 koren te scheiden.

 photo Recently Updated55.jpg

Home sweet home, Aperol Spritz time.

Laatste foto van de avond, mijn favoriete kippenworstjes van de barbecue. Hierna duik ik snel mijn bed in, ik heb mijn eerste migraine-aanval van de vakantie. Valt me nog mee, één keer migraine in twee weken is echt goed voor mij. Ik kan een migrainepil nemen, maar het is inmiddels negen uur ’s avonds en hoe vaker je zo’n pil slikt, hoe minder goed de werking ervan wordt. Er staat voor vanavond toch niet veel meer op het programma, ik kan dus maar beter gaan slapen.. aldus zo redeneer ik. (en was een goede redenering want de volgende dag word ik weer hartstikke fris wakker!).

Kan trouwens niet geloven dat ik al twee dagen op vakantie ben.. tijd vliegt harder dan tijdens andere zomervakanties, die soms echt eeuwen lijken te duren. Is een goed teken volgens mijn vader… Ik vind het niet zo’n goed teken, want ik wil nog helemaal niet aan thuis denken. Het leven hier is zo fijn.

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. juli 19, 2015 / 12:03

  Twee weken gaan sneller dan je denkt! Hop, nog even genieten van je laatste week!

 2. juli 19, 2015 / 12:06

  Mooie blauwe bikini heb je aan! Wat lief van Roos dat ze jou kwam redden en jij toch de 20 hebt gehaald.

 3. juli 19, 2015 / 12:07

  Echt knap van je dat je alsnog hebt doorgezet om te hardlopen, jammer dat je niets hebt kunnen vinden bij het outletcentrum.

 4. juli 19, 2015 / 12:08

  Respect! 20K in die hitte! Het is weer een heerlijke snapshot Annemerel. Beetje zonnigheid op een Nederlandse druilerige dag :-(.

 5. Roos
  juli 19, 2015 / 12:34

  Superleuk al je blogs! Ziet er uit als een fijne vakantie! Alleen moet ’twee dagen’ in het laatste schuingedrukte stuk volgens mij ’twee weken’ zijn!

 6. juli 19, 2015 / 12:51

  Nutellaaaaa is heaven! En wat lief dat roos je heeft aangemoedigd om door te gaan! Maar eh 2 dagen? Haha die twee weken voelen misschien als twee dagen?!

 7. juli 19, 2015 / 13:00

  Haha 2 dagen? Ik ben volgens mij ook eens bij die outlet geweest en ik kon er ook niet slagen

 8. Carla
  juli 19, 2015 / 13:13

  Oooooh Valdichiana! Daar slaagde ik en mijn familie juist altijd hartstikke goed!
  Mooie replay broeken in de uitverkoop, bikini’s, truien en vesten! haha vond het er altijd heel leuk! :)

 9. juli 19, 2015 / 13:35

  Maar je bent ook met volle teugen aan het genieten!!!! :D dan gaat de tijd gewoon snel. Goed toch !

 10. juli 19, 2015 / 13:36

  Fijn dat de autoruit weer gemaakt is! En yes, eens in de zoveel tijd kan ik zó verlangen naar een frietje met mayo (eigenlijk iedere week wel maar shh) :-)

 11. juli 19, 2015 / 14:13

  Er staat twee dagen, ik gok dat je bedoeld twee weken ;)! Geniet van de laatste week!

 12. Femke
  juli 19, 2015 / 14:46

  Jaaaa is helemaal waar; op vakantie gaat de tijd veel te snel!!!

 13. juli 19, 2015 / 15:22

  Pfoe dat hardlopen vind ik maar niets, maar de rest ziet er heerlijk uit! Genietze!

 14. juli 19, 2015 / 15:27

  Wow, wat een prestatie zeg! Dan heb je al die beloningen wel verdiend :-)

 15. juli 19, 2015 / 15:49

  Volgens mij bedoel je twee weken in plaats van twee dagen, ik ben zo jaloers op je relaxte leventje daar in Italie. Heerlijk <3

 16. juli 19, 2015 / 16:01

  20 km op vakantie, lekker bezig!!

 17. juli 19, 2015 / 16:37

  “Na de vakantie gaat ze rechtgezet worden” Oh jee! Sterkte Roos, haha.

 18. Ilse
  juli 19, 2015 / 16:58

  Veel respect voor die 20 km en dat op een baan.
  Soms kan ik heel goed slagen bij een outlet en soms ook helemaal niet.

 19. Margot
  juli 19, 2015 / 17:46

  Wat een heerlijke vakantie hebben jullie! Ik wilde even kort reageren op het stukje over de scheefstand van Roos. Mijn vriend heeft lengteverschil in zijn been en is daardoor ook een beetje scheef gegroeid, zijn psoriasis is grotendeels het gevolg van zijn scheve ruggenwervel. Hij heeft hiervoor Gesret therapie gevolgd en heeft hier heel veel baat bij gehad met zijn huid :) wellicht heeft Roos hier ook baat bij! Is maar een tip. Geniet van het mooie Italië! Liefs Margot

 20. joyce
  juli 19, 2015 / 19:24

  Respect voor die 20k in het hete Italie!! En als dit pas 2 dagen waren gaat t voor mij heel langzaam :p.

 21. juli 19, 2015 / 20:01

  Wat een heerlijke foto’s. Ziet er lekker relaxed uit!

 22. juli 19, 2015 / 20:32

  Fin dat je twee weken vakantie aanvoelt als twee dagen in je afsluitende stukje hahaha :-)! Lekker genieten nog even :-)!

 23. Elvira
  juli 19, 2015 / 22:47

  Diep respect voor jou (en voor Roos die je kwam helpen!) dat je 57 van die rondjes loopt, hahahaha.

 24. juli 20, 2015 / 08:11

  Ik vind je diary’s zo leuk!
  Ik doe het je niet na om met die temperaturen te gaan hardlopen… Maar gelukkig zie ik ook genoeg relax momentjes ;)
  Geniet er nog even lekker van! xx

 25. juli 20, 2015 / 10:16

  2 dagen? Ik denk dat je twee weken bedoelt, haha. Wel fijn dat de auto weer gemaakt is en die rondjes rennen: dat doe ik je niet na!

 26. juli 20, 2015 / 17:18

  Super knap dat je in de weer gaat hardlopen!
  Ik zit nu ook in Italiè en door het grote temperatuur verschil (18 in Nederland en 36 in Italië), zit ik alleen maar in het zwembad

 27. Anouk
  juli 20, 2015 / 19:16

  Heerlijk zo’n vakantie! Enne gave bikini! Hoe vallen Roxy bikini’s? Groot of klein (welke maat heb jij erin? ??)

 28. juli 20, 2015 / 21:09

  Lief dat je zus een beetje komt helpen met het lopen! :) maar klinkt best ernstig dat ze recht gezet moet worden? Heb je het dan over haar rug? Geniet nog van jullie vakantie!

 29. juli 21, 2015 / 10:25

  Welke producten gebruik jij voor acne? Sinds ik geen pil meer neem, heb ik er enorm last van.
  Groetjes Julie