SPONSORED: Fashion Fever @ Hunkemöller

 photo hunkemoller04.jpg

I hate to break it to you, maar de zomer loopt op zijn eind en september – en de herfst – staat voor de deur. Waarschijnlijk ben je al lang aan het shoppen geslagen voor je nieuwe herfst/wintergarderobe. En als dat niet het geval is, dan heb je waarschijnlijk wel alvast een blik op de nieuwe collecties geworpen. Maar misschien kan je lingeriecollectie ook wel een update gebruiken. Ik had begin dit jaar zo’n moment. Ik was al mijn lingerie eens goed aan het bekijken en kwam beha’s tegen die ik op de middelbare school gekocht had. Even voor de goede orde, het is alweer acht jaar geleden dat ik de middelbare school verliet. Ik gooide op die bewuste middag de helft van mijn lingerie in de prullenbak en kocht heel veel nieuw.

 photo hunkemoller04.jpg

Ik had eerst dus niet zo veel zin om te investeren in lingerie. Wie zag dat nou? Liever gaf ik geld uit aan een mooi nieuwe shirt, of een paar hardloopschoenen. Maar een mooi setje lingerie blijkt daadwerkelijk iets voor je te kunnen doen. Ten eerste zit het een stuk lekkerder, ten tweede is het ook gewoon leuk om te weten dat je er ook onder je kleding goed uit ziet. En dat je niet met een beha loopt waar de draadjes aan hangen en waar de vorm uit is.

 photo hunkemoller04.jpg

De nieuwe collectie van Hunkemöller – Fashion Fever – is helemaal herfst-proof. De collectie bestaat uit verschillende thema’s. ‘Soft Rebel’ combineert khaki met romantische twist zoals zacht roze en kant. De tweede collectie is ‘Out of Blue’, deze collectie bestaat uit donkerblauwe items gecombineerd met wit en strikjes (dit is mijn favoriet!). De Perfectly Pink collectie bestaat uit zachtroze items met lieve bloemetjes en kant, geïnspireerd op de Parisian Love Story. Tot slot is er ook nog een look met lasercut details, grafische prints en een clean look. De look die dit seizoen ook voor strandkleding erg populair was.

 photo hunkemollerfashionfever2.jpg
 photo hunkemollerfashionfever2.jpg
 photo hunkemoller04.jpg

Van 24 augustus tot en met 6 september is het Fashion Fever bij Hunkemöller en krijg je 20% korting op geselecteerde items uit de nieuwe collectie. Dat shopt toch net even iets lekkerder.

Besteed jij veel aandacht aan je lingerie? Of ben jij net zoals ik tot een half jaar geleden? Draag je liever functionele lingerie, of draag je juist graag kant? Ik ben stiekem toch nog steeds wel van het functionele. Out of Blue is niet voor niets mijn favoriete look van de nieuwe Hunkemöller collectie.

Liefs,
Annemerel

Advertisement

Delen:

14 Reacties

 1. Kim
  augustus 25, 2015 / 12:06

  Haha, is dit die advertorial die was verkocht zonder dat je dat wilde? Dit verhaal is zooooo niet Annemerel.

  • Ilse
   augustus 25, 2015 / 13:29

   Haha! :P

  • Aletta
   augustus 25, 2015 / 16:25

   hahaha so true (‘:

 2. augustus 25, 2015 / 12:15

  Dat is wel even andere koek dan de Fjällräven Classic van gisteren. Maar ik ben wel fan van de Hunkemöller. Ik hou van functioneel, maar als ik wat moois wil dan koop ik het daar. En omdat we hier in dit boerengehucht niets anders hebben. Dat is ook wel een beetje waar.

 3. Ilse
  augustus 25, 2015 / 12:24

  Wauw, die zwart-witte beha vind ik echt leuk.

 4. augustus 25, 2015 / 13:26

  Goede lingerie en ik gaan ook nog maar net samen. Hunkemöller doet het wel goed sinds een paar jaar.

 5. augustus 25, 2015 / 14:10

  Voorheen kocht ik bij simpele merken zoals H&M maar na een paar keer wassen is daar de vorm ook volledig uit. De lingerie van Victoria’s Secret zit bij mij heerlijk. Ik geef nu dan ook liever iets meer uit aan lingerie waar ik vervolgens langer mee doe.

 6. augustus 25, 2015 / 15:56

  Bij mij is het wat wisselvallig. De ene keer wil ik functioneel, de andere keer ook echt iets moois. Ik geloof niet dat het mijn partner heel erg veel interesseert, dus dat scheelt, hahaha.

 7. augustus 25, 2015 / 16:11

  Mooie collectie! Vooral die zwart-witte en bloemetjes vind ik mooi en ik bedenk me net dat ik wel weer eens wat nieuws kan gebruiken, komt goed uit haha.

 8. Marieke
  augustus 25, 2015 / 16:19

  Klopt het dat de link het niet doet?

  • Merin
   augustus 25, 2015 / 17:28

   Bij mij idd ook niet!

 9. augustus 25, 2015 / 17:06

  Er staan prachtige items tussen!

 10. augustus 25, 2015 / 18:22

  Ik vind lingerie erg mooi..ook belangrijk :-)! Wat ik ook leuk en fijn vindt, is dat ze weer wat mooie pyjama’s in deze collectie hebben zitten!

 11. augustus 25, 2015 / 18:46

  Ik heb echt een grote liefde voor mooie lingerie. Van de week maar weer een kijkje nemen in de winkel!