SNAPSHOT DIARY: Livigno 31/1

 photo Collages2.jpg


 photo Desktop29.jpg

Good morning!!! Laten we de dag om half zeven beginnen met de nieuwste Glee-aflevering. Prioriteiten mensen.

Ik vlieg vanmiddag naar Innsbruck voor een persreisje naar Livigno (Italië), na de aflevering Glee moet ik mijn koffer nog inpakken. Ik ben inmiddels zo economisch met inpakken, dat mijn skischoenen én helm zelfs in mijn koffer passen. Of ik nu niet té economisch heb ingepakt (lees: dat ik te weinig heb meegenomen) zal de komende dagen moeten blijken.

 photo Desktop29.jpg

Gisteren was er een storing bij de Belastingdienst en mijn aangifte moesten VOOR het eind van de maand gedaan worden. Klein beetje stress. Gelukkig deed ‘ie het vanmorgen wel!

Even checken hoe laat de trams precies gaan. Ik wilde eigenlijk met de auto naar Schiphol rijden, maar bedacht me.. 60 euro parkeren is toch weer 60 euro, misschien moet ik een klein beetje opletten met spenden en gewoon met het OV naar Schiphol gaan. Volgens 9292 is de reis ‘maar’ 52 minuten, dat is te overzien.

 photo Desktop29.jpg

Ik ben bananenpannenkoeken als ontbijt aan het maken, wanneer ik me besef dat ik ook nog een halve avocado en een open pakje zalm in mijn koelkast heb liggen. Zonde! Ik maak dus weer mijn rijstwafels met avocado en zalm en rol mijn pannenkoeken op, zodat ik ook nog een lekkere lunch heb onderweg (en dus niet aangewezen ben op de sandwiches in het vliegtuig).

Ik test de sapjes van Vbomb en hoewel de eerste sapjes die ik dronk echt lekker waren, vind ik dit echt te ranzig voor woorden. Tarwegras heeft zo’n smerige smaak. Dat moet je in een shotje doen, dan ben je er in één slok vanaf. Als je het door een juice doet, smaakt je hele juice ernaar en is heel je juice dus verpest. Althans, dat is mijn bescheiden mening.

 photo Desktop29.jpg

There we go, op naar de tram!

Ik hou van mijn stad.

 photo Desktop29.jpg

Fijn plekje in de trein, ik heb mezelf lekker geïnstalleerd met MacBook en koffer. Het is lekker rustig, ik ben de enige in de coupé en dat betekent dat ik zonder gêne selfies kan maken ;-).

 photo Desktop29.jpg

En toen was ik ineens al ingecheckt en liep ik richting de gate!

Het vliegtuig stond al klaar, het gaat allemaal lekker vlotjes en zonder problemen vandaag.

 photo Desktop29.jpg

In het vliegtuig is het tijd voor mijn pannenkoeken. Die zijn koud ook heel erg lekker!

In Den Haag lag er helemaal geen sneeuw (althans, ik heb geen sneeuw gezien), in Amsterdam is het duidelijk een stuk witter!

 photo Desktop29.jpg

Maar in Innsbruck is het natuurlijk nog veel witter!

Er gaat niets boven landen in Innsbruck, tussen de wit besneeuwde bergen. Ik word daar altijd zielsgelukkig van.

 photo Desktop29.jpg

Met de taxi reizen we in drie uur naar Livigno, gelukkig heb ik een lekker banaantje voor onderweg. Ik ben overal op voorbereid, ook op iemand die naast me zit met een mars en een Cola en vraagt of ik ook wil. Nee, ik heb een banaan en een flesje water, ik ben sterk.

Als je naar Livigno wilt met het vliegtuig is Innsbruck de meest voor de hand liggende luchthaven, je moet dan nog wel eerst een stuk door Oostenrijk rijden en vervolgens door Zwitserland, voordat je in Italië aankomt, maar dit is de snelste optie. Ik vind het prima, ik geniet in de taxi van het prachtige uitzicht. Helaas rijden we te snel voor mooie foto’s.

 photo Desktop29.jpg

There we are! Ik heb een prachtige suite in Hotel Livigno. Je zou hier met zijn vijven in kunnen verblijven, maar ik heb de hele suite voor mezelf! Zo’n medelijden met mezelf!

 photo Desktop29.jpg

Speltcrackers voor mijn rommelende maagje (echt overal op voorbereid!)

En dan is het tijd voor een aperitief! Natuurlijk kies ik (in Italië) voor Aperol Spritz! Ik ben trouwens op reis met Kurt van het Belgische ski magazine ‘High Life’, Remke van het PR Bureau CommuniGate, Patrick van Extremesports en Paul van Italië Magazine.

 photo Desktop29.jpg

Tijd om ski’s te huren. De man in de ski-shop kiest de mooiste en beste ski’s die ze hebben voor mij uit en ze zijn spiksplinternieuw! Het zijn de Head Super Joy’s, ze zijn super licht (het lijkt wel speelgoed) en ik ben ZO benieuwd hoe ze skiën.

Na het halen van de ski’s dineren we in het hotel, we beginnen met een amuse van… ik weet het niet, er zat iets van vlees in en tomaat en aardappel en ik had zo’n honger dat het er al in was voordat ik doorhad wat ik aan het eten was.

 photo Desktop29.jpg

Natuurlijk wordt er ook tijdens het diner Aperol gedronken.

Als voorgerecht kies ik voor een lokale pasta specialiteit, heel erg lekker, maar ook heel erg machtig!

 photo Desktop29.jpg

Mijn hoofdgerecht is een stuk lichter verteerbaar, ik heb gekozen voor de Breseola (spreek uit: Bres-aula), erg lekker en zeer welkom na dat machtige voorgerecht.

Want… nu heb ik dus nog wel plek voor deze overheerlijke tiramisu!

 photo Desktop29.jpg

Ik was eigenlijk van plan om naar een feestje te gaan, maar ik ben zo kapot dat ik besluit naar mijn kamer te gaan en van mijn bubbelbad gebruik te maken. Ondertussen FaceTime ik met mijn zusje en schrijf ik deze snapshot diary. Ja, het is een zwaar leven..

Liefs,
Annemerel

Delen:

35 Reacties

 1. februari 2, 2015 / 12:04

  Wow wat heerlijk dat je al weer op wintersport bent! Hoewel het natuurlijk voor werk is ben ik stiekem wel een beetje jaloers terwijl ik naar het besneeuwde parkeerterrein naast kantoor kijk. Have fun!

 2. februari 2, 2015 / 12:05

  Haha heel zwaar leven ;-). Heerlijk toch, zulke uitstapjes? Het lijkt bijna routine voor je te worden met al die goede voorbereidingen. Ik kom toch echt vaak zonder eten/drinken/kleren te zitten op vakantie. Niet zo fijn en vaak is het resultaat ook niet zo gezond. Overigens, wat ziet dat eten er lekker uit!

 3. februari 2, 2015 / 12:11

  Ah heeeerlijk! Ik word gewoon een klein beetje jaloers hahaha. Je helpt me herinneren dat ik ook nog twee Glee afleveringen heb liggen!

 4. februari 2, 2015 / 12:12

  Ziet er inderdaad uit als een erg zwaar leven! Ik ben erg jaloers..

  Geniet er van!

 5. februari 2, 2015 / 12:12

  Ik vind jou en je zusje zo leuk samen! En dat voorgerecht ziet er heerlijk uit, mmm.

 6. februari 2, 2015 / 12:14

  Woow, in je eentje in een 5 persoon suite ;) Luxe hoor! Geniet er van. Hopelijk is het net zo fijn als in Oostenrijk! :)

 7. februari 2, 2015 / 12:18

  Wat super gaaf zeg! Ik ben heel benieuwd. En benseeuwde toppen zien er altijd erg mooi uit!

 8. februari 2, 2015 / 12:23

  Oh dat ziet er heerlijk uit! Ik heb nu zo’n zin om ook op reis te gaan! Gelukkig ga ik binnenkort weg, dus ik heb geen klagen ;)

 9. februari 2, 2015 / 12:31

  Wat leuk dat je nu alweer op wintersport bent, je kan trouwens echt efficiënt inpakken! Mij lukt dat helaas niet want dan vergeet ik altijd de helft.. Haha

 10. februari 2, 2015 / 12:37

  Hehe wat goed dat je overal op voorbereid was qua eten! Het ziet er ook allemaal weer heel mooi uit!

 11. februari 2, 2015 / 12:43

  Ziet er allemaal weer heerlijk uit! Geniet ervan :)
  Ik ben al aan het uit kijken tot ik weer op vakantie mag: Kaapstad! :D

 12. Mandy
  februari 2, 2015 / 12:49

  Ziet er heerlijk uit! Geniet ervan!!

 13. februari 2, 2015 / 13:38

  Dat bad ziet er heeeerlijk uit! Hihi, en ik moest een beetje lachen om je meegenomen pannenkoeken in folie. Zo Nederlands <3

 14. februari 2, 2015 / 13:45

  wat een heerlijk uitstapje! En het eten ziet er goddelijk uit! Ik ga ook altijd zo voorbereid met eten op pad. Sommige mensen nemen nooit eten mee, dan denk ik altijd HUHHHH, hahaha!

 15. februari 2, 2015 / 13:50

  Oeh je bent weer aan het wintersporten, lekker zeg! Ik heb er ook zooo veel zin in! Nog iets meer dan een maandje wachten helaas!

 16. februari 2, 2015 / 13:50

  Goed bezig! Breseola, bubbelbad, hhmmmmm

 17. februari 2, 2015 / 14:05

  Wat een heerlijke diary weer! Wat bof jij toch met al je persreisjes!

 18. februari 2, 2015 / 14:10

  Ik krijg een enorme zin in pannenkoeken nu! Wellicht dat ik dat zo maar eens ga maken dan :)

 19. februari 2, 2015 / 14:31

  Oh wat bof jij zeg met al die skitripjes, echt wel dat ik een partij jaloers ben!

 20. februari 2, 2015 / 14:55

  Oh, zo’n zwaar leven dat we allllllemaal medelijden met je hebben, haha! Nu wil ik ook tiramisu. Denk dat ik maar even richting de supermarkt ga ;)

 21. februari 2, 2015 / 15:00

  Jij weet mij altijd aan het lachen te krijgen. Ik vind dit bijzonder knap.
  Nee zeggen tegen een Mars en Cola ja jij bent sterk. Geweldig.

  Je was inderdaad goed voorbereid, wow!

  Ohhh klein beetje jaloers hoor, geniet er lekker van en spoil ons met foto’s en tekst!

 22. februari 2, 2015 / 15:01

  Volgens mij ben jij ondertussen echt al een geroutineerd reizigster qua inpakken, inchecken, voorbereidingen et cetera. Heerlijk ook dat je zo vaak weg kan! Ziet er weer fijn uit :)

 23. februari 2, 2015 / 15:03

  nu wil ik ook in een bubbelbad!

 24. februari 2, 2015 / 15:48

  ooh heerlijk zeg, vooral die suite in je eentje! Super fijn :)

 25. februari 2, 2015 / 16:08

  Oh wauw!! Ik ga zelf over twee weken op skivakantie in Oostenrijk en door deze diary krijg ik nog meer zin. Zo fijn die foto’s!

 26. Ilse
  februari 2, 2015 / 16:39

  Wat een heerlijke dag was dat zeg en heel leuk om naar je foto’s te kijken!
  En goed bezig met je gezonde tussendoortjes en zelf dingen meenemen!

 27. februari 2, 2015 / 16:40

  Oh wat heerlijk dat je weer op reis mag! Geniet ervan!

 28. februari 2, 2015 / 17:37

  Koude pannenkoeken zijn zo lekker <3 echt heel chill om die mee te nemen op reis.

 29. Femke
  februari 2, 2015 / 18:09

  Oh waauw, enjoy!!

 30. februari 2, 2015 / 19:56

  Wat een heerlijke dag! Jaloeeers!!

 31. februari 2, 2015 / 20:03

  Oh wat heerlijk! Ik ben megajaloers op je bubbelbad… Ga zo nog een blogje tikken en dan ga ik ook in bad. Helaas zonder bubbels :(

 32. februari 2, 2015 / 20:18

  Heerlijk zo’n bubbelbad na het reizen! Geniet ervan in je suite en de sneeuw.

 33. Elvira
  februari 3, 2015 / 13:25

  Wat ziet dit er heeeerlijk uit allemaal!

 34. februari 4, 2015 / 21:00

  Hahaha, wat een zwaar leven!! Heerlijk genieten!