SNAPSHOT DIARY: 8/7

 photo RecentlyUpdated11.jpg

Day 6: Mall shopping, regen, ijsjes, zonnebrillen & voetbal.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Look of the day, Topknot, stripes, boyshorts en Nikes. Klaar voor een dagje mall-shopping in Bergamo, want er is veel regen voorspeld en daar houden wij niet van.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Kijk, daar is de regen al.

Selfie op de achterbank met mijn zusje.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

De snelweg op betekent in Italië: tol betalen!

Luister nog steeds naar Glee nummers op mijn oude iPhone 3. Heb 10 nummers op repeat staan, waaronder ‘I Wanna Know What Love Is’ ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ ‘Pumpin Blood’ en ‘More Than A Feeling’.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Echt nodig heb ik het niet, maar oooooh ik heb een zwak voor mooie nieuwe zonnebrillen. De linker is van Prada, de rechter van Dolce & Gabbana. Die vrouw die achter mij op de linkerfoto staat, hahahaha.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Lunch! Frietjes die bijna net zo vies zijn als afgelopen donderdag in Duitsland en een niet echt smaakvolle hamburger, maar ja.. wat wil je voor 5 euro?

Dit was VEEL beter, dark chocolate ijs! In Italië moet je ook geen hamburgers willen eten, je moet het gewoon bij ijs, pizza en pasta houden. Oh en Aperol en Limoncello en goede wijn en….

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Oooooh ik blijf nog steeds zonnebrillen zoeken ook al heb ik er op dit moment echt geen voor. De linker was trouwens redelijk goedkoop voor een merkzonnebril (40 euro), maar hierdoor werd alles blauw en als ik op mijn iPhone keek leek het net alsof ik door mijn 3D brilletje van de bioscoop aan het kijken was. De rechter is weer de bril van Prada, die ik maar niet uit mijn hoofd krijg.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Nog meer ijs, dit keer koos ik voor Tiramisu en Roos voor aardbei.

Serieus, dat deze dingen nog verkocht worden. Ze verkochten in deze winkel ook gewoon de nieuwste MacBooks, dus het was een NORMALE winkel. Ik weet dat niet iedereen een iPhone heeft, maar dit ging me toch wel heel ver…

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Over Aperol gesproken…. Ze hebben hier trouwens ook gewoon Karvan Cevitam.

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

Terug op de camping, het is een soort van droog. Wat vinden jullie van deze nieuwe haarstijl bij mijn zusje, hahahaa. Het zijn zo’n vijftien knopen :’).

We eten kip met patat (en ik drink natuurlijk Aperol).

 photo RecentlyUpdated10-1.jpg

In bed, het regent, ik schrijf twee boekreviews voor de Summer Reading. Moet ze nu alleen nog online zien te krijgen.

OMG die wedstrijd Duitsland-Brazilië, wat een afgang. Ik heb zo hard moeten lachen, maar het was toch ook bizar? Waar was de verdediging van Brazilië, ik zou bijna willen zeggen dat ze een voorbeeld aan Costa Rica moeten nemen, die stonden gewoon met z’n tienen in hun eigen strafschopgebied zodat wij er niet doorheen kwamen…

OH JA IK WIL JULLIE ALLEMAAL EVEN HEEL ERG BEDANKEN VOOR ALLE LEUKE REACTIES ONDER MIJN BLOGS DEZE WEEK, HET IS ECHT WEL EEN BEETJE EEN GEDOE OM ZE IEDERE KEER ONLINE TE KRIJGEN, HET KOST ME ONGEVEER ANDERHALF UUR PER BLOG(!) TERWIJL IK DAN ALLES AL GESCHREVEN HEB EN ALLE AFBEELDINGEN IN COLLAGES GEZET HEB. MAAR DOOR AL JULLIE LEUKE REACTIES GA IK DUS ECHT NIET STOPPEN. KEEP THEM COMING ;-). #eindecapslockbericht.

Liefs,
Annemerel

Delen:

62 Reacties

 1. Desiree
  juli 10, 2014 / 12:05

  haha vind deze blogs echt leuk! zo zijn we toch een beetje mee op vakantie!

 2. juli 10, 2014 / 12:05

  Leuk om te zien! En haha, lekker veel pizza/pasta eten kun je idd beter doen :)

 3. juli 10, 2014 / 12:06

  Ik ben super blij dat je er niet mee stopt!!! Fijne vakantie

 4. juli 10, 2014 / 12:11

  Haha, dat laatste stukje! Heel leuk stuk weer Annemerel, ik krijg echt zin in vakantie van die foto’s!

 5. juli 10, 2014 / 12:11

  Haha leuk weer!!! Wat een tijd kosten die blogs zeg, geniet wel daar!

 6. Patricia
  juli 10, 2014 / 12:12

  IK WIL OOK EVEN ZEGGEN DAT IK HET HEEL LEUK VIND OM MEE TE MOGEN KIJKEN MET JULLIE VAKANTIE-AVONTUREN! PERFECTE KORTE PAUZE ZO OM 12u! DANKJULLIEWEL! #eindecapslockbericht

 7. juli 10, 2014 / 12:18

  Die zonnebril met die blauwen glazen staat je echt super leuk! Van welk merk is tie?
  Veel plezier nog daar! <3

 8. M
  juli 10, 2014 / 12:19

  Ok, mijn allereerste reactie ter support! Elke dag rond kwart voor twaalf denk ik; OH bijna 12 uur! Fun! Dan ben ik nét even toe aan een werk-ontwijkend-dingetje. Ik ben al jaren gek op je vakantiesnapshots, i love it! Heel veel plezier!

 9. juli 10, 2014 / 12:24

  Ik vind het echt leuk hoe ik zelf een beetje het gevoel krijg op vakantie te zijn, alleen door deze posts haha. En wow, dat Aperol-schap!

 10. juli 10, 2014 / 12:43

  Jouw snapshot diary is echt een blij momentje in mijn dag! Altijd als bloglovin zegt dat hij er is weer ‘Jaaaa Annemerel!’. Jij bedankt! ;-)

 11. juli 10, 2014 / 12:44

  Leuk leuk weer :D ! Die photo-bombs van die mensen tijdens je zonnebrillen passen :’)

 12. juli 10, 2014 / 12:52

  Leuke plog weer! En ik vind die d&g bril tof! En die aperol, heerlijk!

 13. juli 10, 2014 / 12:53

  Ik vind deze verslagen zo heerlijk, lekker even een break zo midden op de dag!

 14. Sarah
  juli 10, 2014 / 13:10

  Goh, ik ben echt fan van je blog, maar bij deze blog voel ik me niet echt lekker eerlijk gezegd. Eerst de commentaar op die vrouw – ik begrijp niet waarom je daarom moet lachen. Omdat ze in je beeld staat? Of omdat ze er minder ‘hip’ uitziet? (nare gedachte, best wel)

  En verder: ik heb geen iPhone en de gsm die ik heb is zelfs nog een stuk goedkoper en eenvoudiger dan wat jij op de foto toont. Ik kan er geen foto’s mee nemen, geen muziek op laten spelen, geen gps op instellen, ik denk dat er wel internet op kan, maar dat weet ik niet eens want dat heb ik niet. Het feit dat ze in een grote shoppingmall zo’n dingen verkopen in een ‘normale’ winkel, lijkt me erop te wijzen dat ik echt niet de enige ben.

  Begrijp me niet verkeerd: ik voel me niet aangevallen of onzeker. Ik wil gewoon een klein tegengewicht bieden aan alle ‘leuk!’ reacties. Ik vind het òòk leuk te lezen wat je doet en daar beelden van te zien. Anders zou ik hier niet komen. Maar vandaag voel ik me toch een beetje bleh bij sommige beelden.

  Groetjes!

  • Jazz
   juli 10, 2014 / 13:32

   Mm beetje hetzelfde hier? Ik snap niet zo goed wat er ‘raar’ is aan die GSMs…

  • Berd
   juli 10, 2014 / 13:43

   Eerlijk gezegd vind ik dat in deze tijd juist wel bizar? Bij andere dingen die wat ouderwets zijn is het logisch dat ze niet meer standaard verkocht worden in de gewone winkels, bij telefoons dan toch ook? Ik zou ook wel even raar staan te kijken hoor haha. Ik heb me verder weer vermaakt met je foto’s!

   • juli 10, 2014 / 15:10

    Ik heb zelf een iPhone maar ik vind deze telefoons ook doodnormaal hoor, hier in Berlijn lopen er meer mensen mee dan met iPhones en co.

    Maar superleuke posts en bewondering dat je er zoveel moeite voor doet om ze online te krijgen, ik had waarschijnlijk op dag 2 al uit frustratie al mijn electronica in de zee gegooid ;-)

   • Sarah
    juli 10, 2014 / 17:41

    Ik denk echt niet dat een gsm-zonder-veel-meer zo ouderwets is hoor. Ik denk dat de marketingsstrategie van Apple en co een tikje te geslaagd is als je dat écht denkt. Maar verder geen commentaar, iedereen mag denken wat ie wil!

  • juli 10, 2014 / 15:10

   Wat die vrouw betreft: volgens mij moest Annemerel daar gewoon om lachen omdat ze zo pontificaal in beeld stond en dus ook zag dat Annemerel een selfie maakte, midden in de winkel. ;-)

   • Sarah
    juli 10, 2014 / 17:39

    Aha, zelfspot vind ik inderdaad een leukere verklaring :)

    • juli 10, 2014 / 19:23

     Hahaha was inderdaad meer zelfspot, ik sta daar een beetje selfies te maken en heb ondertussen niet door dat er meer mensen in de winkel zijn ;-)! Ik weet natuurlijk ook wel dat er nog andere telefoons zijn dan smartphones maar het waren er echt enorm veel en ik zie die in Nederland toch echt een stuk minder in de winkel. Daarnaast vond ik de prijzen ook niet echt heel laag voor de wat oudere toestellen! Vond het gewoon apart, wilde hiermee niemand beledigen hoor!! Ik zou mezelf alleen geen leven zonder instagram kunnen voorstellen maar JA DAT BEN IK HE ;-)

 15. juli 10, 2014 / 13:10

  Nee je MAG niet stoppen, ik leef op je Plogs! <3

 16. juli 10, 2014 / 13:20

  Leuke fotos, hmmmm krijg nu zin in frietjes haha

 17. marije
  juli 10, 2014 / 13:29

  Ik word zo blij van deze blogjes! Je laat me alleen wel NOG meer naar Italie terugverlangen en dat is niet tof haha!
  Heeeel veel plezier daar nog en succes met het uploaden alvast hihi :)

 18. Lotte
  juli 10, 2014 / 13:46

  Jaaaa i love snapchot diaries!!!!

 19. Marijke
  juli 10, 2014 / 13:54

  Super leuk om te lezen!! Blij dat je er niet mee gaat stoppen, ondanks dat het zoveel tijd kost!

 20. juli 10, 2014 / 13:58

  Ik kijk écht elke dag weer uit naar je blogs van je vakantie!
  Zo kom ik een beetje in de stemming & geef je ons een kijkje in je (vakantie) leven ;)
  Have fun & ga zo doooooor :)

 21. juli 10, 2014 / 14:10

  HAHA eindecapslockbericht. Ik vind het erg leuk om al je avonturen in Italië mee te maken vanaf hier. Keep up the good work!

 22. liesbeth
  juli 10, 2014 / 14:11

  “Oh en Aperol en Limoncello en goede wijn en….”

  Espresso vergeten? ;-)

 23. Michelle
  juli 10, 2014 / 14:25

  Ik kijk elke dag uit naar je nieuwe vakantie blog dus vooral niet stoppen :)

 24. juli 10, 2014 / 14:37

  Wat een leuk verslag en fijne foto’s allemaal. Haha ik moest ook even hard lachen om die vrouw op de achtergrond in de brillenzaak!

 25. Desiré
  juli 10, 2014 / 14:53

  Ooooh ijs… frietjes… mmm! Ik geniet gewoon via je foto’s mee haha, heerlijk :)

  Ik snap alleen de telefoonfoto niet haha, wat is er zo raar aan dat ze die zo in de winkel hebben liggen? misschien kan ik iets niet goed zien hmm?

  Geniet lekker van je vakantie, ziet er goed uit allemaal :)

 26. ilse
  juli 10, 2014 / 14:57

  Hoho, geen commentaar op die geweldige nokia’s want anders had ik geen geld meer gehad voor andere dingen. Ik laat mijn mobiel zo vaak vallen en alles en deze Nokia C3 kan daar tegen, heb dan wel w’app en een spelletje maar hij is en blijft geweldig! <3

  En je vakantieplogs lezen hoort bij een van de leuke hoogtepuntjes van mijn vakantie dus ga er vooral mee door!

 27. juli 10, 2014 / 14:57

  Suuuuper leuk Annemerel! Geniet van je vakantie! En zoals ik op Instagram al zag, ben je nu al onwijs bruin! Liefs

 28. juli 10, 2014 / 15:01

  haha heerlijke post weer! voor de caps; )

 29. juli 10, 2014 / 15:02

  Haha, wat lief dat je ons bedankt. En ik moet het vast niet zeggen, maar die zonnebril staat je erg goed ;) xx

 30. juli 10, 2014 / 15:12

  Patat, patat, hamburger, ijs, ijs, kip, Aperol, dit zijn de betere vakanties. ;) Die dark chocolate ijsjes zien er goed uit! Ik heb een hekel aan melkchocoladeijs, maar chocoladeijs met een wat hoger cacaopercentage is echt lekker. Ik vind die zonnebrillen trouwens helemaal niet zo leuk, helpt dat? :P

  • juli 10, 2014 / 15:12

   Oh en ik ben SUPER blij dat je nog blijft bloggen want ik overleef geen drie weken zonder jouw blog! (en daarin ben je één van de weinigen)

 31. juli 10, 2014 / 15:14

  Je plogs blijven leuk!

 32. juli 10, 2014 / 15:50

  Fijn dat jullie het ondanks regen naar jullie zin hebben, schat!

  Over die oudere gsm’s: waren ze maar weer veel in gebruik! Ik heb echt serieus zitten nadenken om er een te nemen. Maar werktechnisch is het niet handig en die iPhone deed het nog gewoon goed. Als-ie er ooit mee kapt, ga ik eens goed nadenken.

  Kusjes!

 33. Aniek
  juli 10, 2014 / 16:21

  Haha wat een leuke blog, echt leuk om te lezen! Een beetje plaatsvervangend op vakantie :)
  Have fun!

 34. juli 10, 2014 / 16:26

  Aaah, ik word zo blij elke keer van je snapshot diary’s! Ik ga het nog missen straks, als ik zelf op vakantie ben. Maar misschien dat ik af en toe wel even op zoek ga naar wifi om ze te bekijken :) je bent wel een echte ijs- en aperolverslinder zeg. Dat haar van je zusje is wel … interessant haha. Ik zeg: knopenhaar = nieuwe rage.

 35. juli 10, 2014 / 16:27

  Ik vind die zonnebril van Dolce & Gabbana toch ook wel heel erg mooi hoor! Daar zou ik voor kiezen denk ik.
  Jammer dat de frietjes en hamburgers allemaal niet zo lekker smaken, maar je hebt wel gelijk: op vakantie gewoon genieten van la dolce vita! Dus goed eten en lekker nietsdoen en dan goed eten van eigen bodem. Pasta’s hmmm niet te versmaden.

  Hier heeft het extreem veel geregend, maar vandaag lijkt het weer wat beter te worden, jouw blogs zorgen voor een beetje extra zon in huis! :)

 36. Agnes
  juli 10, 2014 / 18:28

  Echt leuk deze blogjes!!

 37. juli 10, 2014 / 18:49

  Ja die oude telefoons hè.. voor mijn vader is dat dus een uitkomst. Hij is een boer, heeft 0.0 verstand van computers en al helemaal niet van die telefoons van nu. Touchscreen? No, daar zijn zijn vingers te dik voor.

  Hij heeft een eigen loonbedrijf (trekkers, op het land etc) en daar zijn die dingen echt een uitkomst voor ;)

 38. Harma
  juli 10, 2014 / 18:50

  Haha ja, hele leuke snapshot diary’s! Dikke like!

 39. Elvira
  juli 10, 2014 / 19:32

  Wow, wat ben jij een die-hard, dat je het er voor over hebt om 1,5 uur elke dag te besteden aan het uploaden van een blog! Zal een hoop stress geven, ik word al hysterisch als ik thuis even 5 minuten geen wifi verbinding heb….

  Vind het wel erg leuk om te lezen zo! Kom zelf ook helemaal in de vakantiemodus hihi.

 40. juli 10, 2014 / 20:15

  Ik geniet ook heel erg mee van deze blogs, dussss zeker niet stoppen! Wel zonde dat het zoveel tijd kost :(

 41. juli 10, 2014 / 20:20

  Ik vind het ook heeeeel leuk om van je vakantie-kiekjes mee te mogen genieten!! Keep posting girl. ;-) XX

 42. juli 10, 2014 / 20:27

  De Prada bril is ook geweldig!

 43. juli 10, 2014 / 21:33

  Zo leuk, dit. The good life!

 44. Suuz
  juli 10, 2014 / 21:56

  Geweldig weer!!!!!! En inderdaad zo fijn dat je niet stopt met deze snapshot blogs iedere dag! Vind t hartstikke leuk! En super dat je er zoveel moeite en tijd insteekt terwijl je op vakantie bent!
  fantastische fotos weer! Die zonnebrillen zo leuk,,, !! Ik kan ook nooit genoeg krijgen van zonnebrillen hoor ;-) je bent niet de enige! En die ijsjes.. Zo lekker! ENJOY!!!!!!!!!!!

 45. Evita
  juli 10, 2014 / 22:41

  Super leuke blogs allemaal! Heerlijk om al helemaal in de vakantie stemming te komen!

 46. juli 11, 2014 / 08:29

  Ik vind je plogs heerlijk! Gewoon lekker mee doorgaan in je eigen stijl, love it.

 47. juli 11, 2014 / 09:04

  Je plogs zijn echt super leuk om te lezen ^^ Ik kom nu lekker in de vakantie stemming ondanks het ‘mooie’weer in Nederland

 48. juli 11, 2014 / 09:29

  Lief dat je zoveel moeite doet om je blogs iedere dag online te krijgen! Daar laat ik graag een reactie voor achter, want ze zijn ontzettend leuk! Hmm dark chocolate ijs.. Het is nog vroeg in de ochtend, maar heb nu al trek in een ijsje! :)

 49. juli 11, 2014 / 19:03

  Hahaha die Aperol komt gewoon altijd terug. Had er eerst nog nooit van gehoord! Ik moest echt lachen om die vrouw, volgens mij was ze gewoon aan het kijken wat jij nou aan het doen was zonder door te hebben dat ze zelf ook op de foto ging :’) Geniaal!

 50. juli 11, 2014 / 21:54

  Jaa ik ben ook zo blij met de plogs die je iedere dag plaatst, super leuk :D!

 51. Marije
  juli 15, 2014 / 02:58

  Heel leuk om al je blogjes terug te lezen. 15 wel geteld! Dat krijg je ervan als je vakantie viert in Amerika. Ga zo door! Leuke foto’s!
  Liefs

 52. juli 16, 2014 / 19:55

  Kip en patat op de camping in Italie! Heerlijk joh haha! :D Al zijn al je plogs gewoon hartstikke leuk om te lezen hoor. Zo heb ik toch nog een beetje het idee dat ik ook op vakantie ben!