SNAPSHOT DIARY: 6/3

 photo Collages19.jpg


 photo Desktop289.jpg

6.00u, mijn wekker… DAMN. Na twee minuten voel ik me gelukkig al iets meer bij de levenden.

Na een douche en het dagelijkse ‘wat trek ik aan dilemma’ is het tijd voor een dun laagje make-up. Een dag eerder kreeg ik een pakketje met make-upproducten van Maybelline en ik ben erg benieuwd naar dit wenkbrauwpotlood. Ik weet alleen niet zo goed hoe hij werkt en het resultaat is niet echt mooi..

 photo Desktop289.jpg

Tijd voor koffie!

En bananenpannenkoeken.. En misschien ook maar even lezen hoe dat wenkbrauw-ding werkt.. blijkt, er zitten twee puntjes aan. Eentje om een lijntje mee te trekken (die had ik nog niet ontdekt) en een stift om je wenkbrauw mee in te vullen. Ahaaaaa, morgen nog maar een keer proberen dus!

 photo Desktop289.jpg

Rennen naar mijn auto, niet omdat ik haast heb, maar omdat ik hardloopschoenen aan heb, en waarom niet…

Ik ben anderhalve week thuis maar heb nog steeds niet de moeite genomen om mijn skispullen uit mijn auto te halen. Oeps… Zal ik anders gewoon naar Oostenrijk rijden, ben ik er over tien uur, kan ik van het weekend lekker skiën. Moet ik wel in mijn auto slapen denk ik… Maar als dat het ergste is….
 photo Desktop289.jpg

Toch maar naar kantoor gereden, zonder file, want ik was lekker vroeg!

Hou van mijn nieuwe Nikes. Ik kon ook kiezen voor zwart/wit en dat wilde ik in eerste instantie ook doen, maar toen bedacht ik me… ik heb al vijf paar zwart/witte Nikes, waarom zou ik daar een zesde paar aan toe willen voegen? Deze zijn wel heel leuk voor het voorjaar.

 photo Desktop289.jpg

Oeps paaseitjes.

Oeps krokettendag bij DutchCowboys.

 photo Desktop289.jpg

Oeps. Oeps. Oeps. Ik heb even een kleine offday van mijn gezonde levensstijl.

Ik vind deze foto op mijn computer, gemaakt in de zomervakantie van 2003. Ik was net begonnen met bloggen en wilde ook op zomervakantie gewoon doorgaan (what’s new?) alleen toen hadden we nog geen laptop bij ons, laat staan dat ik een internetverbinding had. Dus schreef ik alles in mijn dagboek en toen ik weer in Nederland was heb ik alles – dezelfde dag nog – overgetypt en online gezet.

 photo Desktop289.jpg

Ik was op zoek naar dat vakantiedagboek, maar dat ben ik helaas kwijt.. ik vond wel de rest van mijn dagboek uit 2003…

Die tranen in mijn ogen, die zijn van het lachen. Tranen stroomden serieus over mijn wangen bij het lezen van de teksten.

 photo Desktop289.jpg

Ondertussen ben ik natuurlijk ook gewoon aan het werk (en ik ben best productief vandaag al zeg ik het zelf), maar dan probeert Roos me te bereiken via FaceTime. Ze is op wintersport in Frankrijk en ik heb haar al een week niet via FaceTime gesproken. Ze zit op 2300 meter hoogte en heeft een glas Jägercola in haar hand. Oh oh….

GOED NIEUWS! 1. ik heb een leuk persbericht waar ik over kan schrijven voor DutchCowboys, 2. de inhoud van het persbericht betekent heel goed nieuws, het TomTom Multisport Cardio horloge is nu ook te synchroniseren met Nike+ ! YES, nu hoef ik geen twee horloges meer om!

 photo Desktop289.jpg

Op weg naar huis…. Die voet zit volledig op de verkeerde pedaal… niet mijn gaspedaal… FILE.

En we rijden geen 50 hoor, we staan gewoon stil. En lang ook…

 photo Desktop289.jpg

Ik doe uiteindelijk twee uur over de rit Roosendaal – Den Haag, ’s ochtends heb ik er een uur en vijf minuten over gedaan. Om te huilen. Ik trakteer mezelf op sushi die ik bij Albert Heijn haal. Verse sushi in de Albert Heijn is echt de beste uitvinding ooit.

Er staan nog drie afleveringen Pretty Little Liars voor me klaar…

 photo Desktop289.jpg

Ahhhh het is volle maan! Precies twee weken geleden liep ik in Oostenrijk vijftien kilometer in het donker en het was toen ECHT donker, want de maan was amper zichtbaar. Nu zijn we twee weken verder en is het dus volle maan. Logisch allemaal, maar toch best bijzonder hoe dat allemaal werkt..

10.20u, klaar met Pretty Little Liars, maar ik moet eigenlijk nog wat schrijven…

 photo Desktop289.jpg

En dat schrijven gaat altijd beter met een Aperol Spritz (nee echt, de stukken waar ik de meeste reacties op krijg op mijn blog, zijn geschreven onder invloed van een Aperol.. dit is overigens ‘de morning after’ geschreven, compleet nuchter dus).

Twaalf uur, slaap lekker! Mijn vinger zit op de puist die ik nog niet klaar ben om met jullie te delen ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. Sanne
  maart 7, 2015 / 12:12

  Leuk stukje weer! Love your Nikes!

 2. maart 7, 2015 / 12:29

  Je felgekleurde Nikes zijn echt heel tof! Ook handig als je in het donker rent, denk ik. Ik ben blij dat ik op jouw blog niet altijd alleen maar hele healthy maaltijden tegenkom, maar ook gewoon eens een kroket en paaseitjes. Voel ik me niet de hele tijd schuldig ;-)

 3. maart 7, 2015 / 12:34

  Ik las verkeerd bij die vakantiefoto. Ik las 2009 en ik dacht: What? Dat kan nooit! En inderdaad, toen ik nog een keer keek: 2003. Dat lijkt er meer op.

 4. maart 7, 2015 / 12:38

  Haha, heerlijk om even een offday te hebben qua eten, volgende dag beter!

 5. maart 7, 2015 / 12:45

  Wauw, wat een leuke Nikes!

 6. maart 7, 2015 / 13:04

  Haha die vinger op je puist, gieren! Ik vind het zo tof dat je al zo lang blogt en ook die stukken nog bewaard hebt, super leuk om terug te lezen!

 7. maart 7, 2015 / 13:31

  Wat een leuk stukje :) Je nikes zijn heel gaaf trouwens!

 8. maart 7, 2015 / 13:34

  Leuke foto’s! Die praliné eitjes zijn zoooo lekker eh, gelukkig heb ik mezelf nog kunnen weerhouden om ze te kopen dit jaar.

 9. Ilse
  maart 7, 2015 / 13:50

  Liefde voor je nikes! En iedereen heeft wel eens een dipje in zijn eetpatroon. Daarvoor zijn we tenslotte ook maar een mens.

 10. maart 7, 2015 / 13:59

  2003, jeetje wat lang geleden alweer! Superleuk dat je al zo lang blogt. Leuke diary, ik vind volle maan ook altijd iets magisch hebben! Ook de moeite waard om een keer te fotograferen (als je een statief en goede zoomlens hebt) :)

 11. maart 7, 2015 / 14:09

  Haha, leuke diary! Wat een uitvinding ook dat facetime, maar in dit geval wel jaloersmakend!

 12. maart 7, 2015 / 14:56

  Heerlijke shot aan snaps weer!

  Gave Nike schoenen, ze knallen zo heerlijk! Dus dit heb je nuchter geschreven, geweldig.

 13. maart 7, 2015 / 15:47

  Hahah ik moest hardop lachen om je laatste beschrijving bij je selfie. Wat rot dat je zo lang in de file stond :( Bah! En zo leuk om die foto van jou vroeger te zien waar je je dagboek bijhield! Prachtig dat je toen ook al op vakantie doorging en daarna alles online zette.

 14. maart 7, 2015 / 17:37

  haha meeste reacties krijg je als je schrijft onder invloed van aperol spritz :) geniaal! Grappig om te bedenken welke dingen invloed zouden kunnen hebben

 15. maart 7, 2015 / 19:32

  Hihi ik schreef vroeger sowieso eerst alles op papier voordat ik dat online deed. Heb toevallig deze week mijn ‘one box a day’ week… AL mijn agenda’s, dagboeken, brieven van vroeger. Ik heb ook echt HEEL hard gelachen <3 en alles weggegooid ook…. opgeruimd staat netjes ;)

 16. Suuz
  maart 7, 2015 / 20:33

  Hahahhahaa wat een heerlijke dag!!! ooh die paaseitjes, ik liep vandaag de JAMIN binnen…. nou serieus, de smaken die ze daar hebben.. OMG! Heaven!

 17. maart 7, 2015 / 21:38

  Oh wat een leuke schoentjes! Krijg spontaan zin om een fel sneakertje te kopen.

 18. maart 8, 2015 / 08:21

  haha rennen naar je auto:) Wat superleuk dat je verhalen van 2003 hebt teruggevonden.

 19. maart 8, 2015 / 09:53

  Haha wat een leuke diary weer. Je nikes zijn echt super gaaf! En sushi van de AH!!! JA JA JA

 20. Femke
  maart 8, 2015 / 16:23

  Aah, paaseitjes, yum! Nog een keertje hoor; maar je Nikes zijn ZO GAAF!

 21. maart 9, 2015 / 10:55

  Het lijkt me zo grappig om verhalen terug te lezen van… 12 jaar geleden! Bijzonder dat je toen al zo into het bloggen was!