FRIDAY FAVOURITES: 173

Favourite Shoes – Nike Lunar Tempo
 photo IMG_0518_1.jpg

Deze schoenen (de Nike Luanr Tempo) zijn helaas niet geschikt voor lange duurlopen (voor mij), maar voor het snelle werk kan ik deze wel gebruiken. Ze zijn super licht (nog lichter dan de Nike Free) en de zool is te vergelijken met de LunarGlide (maar dan iets lichter). Ze zijn niet geschikt voor mensen die overproneren (zoals ik), maar hoe harder ik loop, hoe minder ik overproneer, dus met snelle loopjes kan ik ze wel gebruiken. Mocht het nu toch niet werken, dan kan ik ze altijd nog gewoon onder mijn boyfriend jeans dragen, want ze zijn ZO cool.

Favourite Hotspot – La Favorite
 photo Recently Updated8.jpg

Mijn nieuwe favoriete plek om te ontbijten in Parijs. Je betaalt een beetje (veel), maar halleluja wat waren die Eggs Norwegian lekker en wat smaakte de Jus d’Orange goed en dat brood met boter…. La Favorite mensen, op de Rue de Rivoli, ga daar heen!

Favourite Picture – Twinning in Paris

We wisten wel dat we dezelfde soort kleding hadden meegenomen naar Parijs (hier kwamen we in de auto pas achter hoor!) maar dat we er zo identiek bijliepen zagen we pas toen we deze foto bekeken. Ik maakte foto’s van Laura in Le Marais toen er een man aan me vroeg of ik ook op de foto wilde. De man zag er betrouwbaar genoeg uit om mijn camera aan af te geven en zo geschiedde. Het gebeurt niet vaak dat ik iemand anders een foto laat maken met mijn camera en dat de foto dan in één keer lukt. Dit keer wel… Maar kijk nou… allebei zwarte enkellaarsjes, zwarte panty, Marc by Marc Jacobs tasje, Sandro jas, tasje van dezelfde winkel… Je zou bijna denken dat we het expres deden..

Favourite Splurge – GIRLS Sweater

 photo Desktop285.jpg

Normaal betaal ik niet meer dan 100 euro voor een sweater, maar toen ik deze sweater van Claudie Pierlot in Le Marais zag hangen móest ik hem even proberen. En ja, toen was ik verloren… Of nou ja, toen had mijn creditcard verloren. Oeps.

Favourite Song – Kelly Clarkson – Invincible

Ik hou van Spotify. Ineens een nieuw album van Kelly Clarkson online! Feels like Christmas! Mijn favoriete nummer van het nieuwe album? Invincible? Hoe kan het ook anders.. deze powerbalad is geschreven door niemand minder dan SIA! Over Sia gesproken, die komt binnenkort ook met een nieuw album. Mooie tijden, mooie tijden!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. maart 6, 2015 / 17:22

  Aaaah wat vind ik die schoenen gaaf, inderdaad ook heel leuk voor onder een jeans!

 2. maart 6, 2015 / 17:22

  Je sweater en Nikes zijn fantastisch!

 3. maart 6, 2015 / 17:22

  Ik vind die trui echt fantastisch! Maar wel jammer dat ‘ie meer dan 100 euro kost haha!

 4. maart 6, 2015 / 17:29

  Hele toffe schoenen!

 5. maart 6, 2015 / 17:31

  Die schoenen en sweater zijn to die for! En jullie outfits in Parijs zijn ook te leuk:)

 6. maart 6, 2015 / 17:31

  Sia met een nieuw album? Life’s only getting better! Van Kelly hadden we inderdaad ook al een tijdje niets meer gehoord, misschien moet ik dat album ook maar eens beluisteren, wat ik van jou voorbij zag komen op Spotify klonk in elk geval best goed. Al ben ik vooral druk bezig met The Script luisteren want de 20e is het concert al, aaah! (Er was overigens toch een tijd waarin jij ook regelmatig concerten bezocht of zit ik fout?) Je sweater vind ik heel cool en je schoenen ook, lente everywhere!

 7. Femke
  maart 6, 2015 / 17:48

  Die foto van jou en Laura is super leuk ja!! Zo toevallig dat jullie ongeveer hetzelfde droegen :D Je Nikes zijn echt heel gaaf trouwens!

 8. maart 6, 2015 / 17:52

  Oeh, die schoenen zijn zeker heel erg mooi!

 9. maart 6, 2015 / 18:32

  Nomnomnom wat een fijne post <3 lekker eten, leuke spulletjes, mooie foto's, glimlachen!!!

 10. maart 6, 2015 / 19:02

  Gaaf nummer van Kelly, duidelijk een Sia sound, I freakin love it!

  Gave schoenen (knallen heerlijk) en die sweater…knalt samen met de euro’s maar waar want het staat je super.

 11. maart 6, 2015 / 19:02

  Die GIRLS trui is te gek! Volgens mij die broek die je daarbij aan hebt ook! Waar is die van?

  • Annemerel
   Auteur
   maart 6, 2015 / 19:21

   Thanks! ZARA!

 12. maart 6, 2015 / 19:24

  Ahh leuk artikel weer!
  Die trui is zo ontzettend tof <3
  Liefs Lonneke

 13. maart 6, 2015 / 20:26

  Die sweater!??

 14. Ilse
  maart 6, 2015 / 23:41

  Die sweater en die broek! <3
  Ik wil ook naar Parijs.

 15. maart 7, 2015 / 09:53

  Die sweater is prachtig! Net zoals je schoenen! ;)

 16. maart 7, 2015 / 12:32

  Ik ben VERLIEFD op je trui!!

 17. maart 7, 2015 / 12:40

  Wauw, die trui is inderdaad echt geweldig!!

 18. maart 7, 2015 / 22:20

  I love your sweater!

 19. maart 9, 2015 / 10:58

  Die trui ziet er zo heerlijk uit! Misschien wel een beetje duur, maar het is het waarschijnlijk meer dan waard. Die prachtige hardloopschoenen kunnen prima onder een spijkerbroek hoor.