SNAPSHOT DIARY: 6/1

 photo Collages74.jpg


 photo Collages74.jpg

Goedemorgen, als je denkt WOW Annemerel wat ziet je huid er goed uit, ik zit hier in mijn pyjama en badjas maar draag wel BB cream, omdat het leven met BB cream gewoon een stuk mooier is.

Ontbijtje: bananenpannenkoek, koffie en thee.

 photo Collages74.jpg

Verliefd op deze smoothie van innocent. Ik drink meestal mijn sapje twee uur na mijn ontbijt, als ik weer honger/trek begin te krijgen. Ik kan hem namelijk wel leuk bij mijn ontbijt erbij drinken, maar ook DAN krijg ik na twee uur weer trek.

Heb het in deze outfit binnen al koud, vraag me af hoe dat met hardlopen zal zijn.

 photo Collages74.jpg

Eerste keer dit seizoen dat ik het frisjes heb met hardlopen de eerste twee kilometer, daarna ben ik warm en vind ik deze temperatuur juist heerlijk. Wel grauw hoor, dat weer. Zou de zon ooit nog gaan schijnen?

 photo Collages74.jpg

Geurkaarsen weer. Mijn lunch is een beetje karig, ik wilde een grote salade maken maar ik heb over tien minuten een interview voor Metro en ik heb geen tijd om dat voor het interview te bereiden en eten.

Oeps…

 photo Collages74.jpg

Het is hier binnen serieus kouder dan buiten. Of nou ja, dat gevoel heb ik. Het zal wel meevallen, maar ik heb het koud.

Kiss me!

 photo Collages74.jpg

Yes lekker bezig! Mijn interview voor Metro heb ik gehad en heb ik meteen uitgewerkt, evenals het kader.

Iets minder goed bezig, deze zak snoep is leeg. Ik had meer moeten lunchen. Lijkt me duidelijk.

 photo Collages74.jpg

Casey’s nieuwste vlog kijken onder het genot van een bakje noten. Ik neem meestal de geroosterde noten zonder zout. Ik weet dat het beter is om de niet geroosterde noten te eten, maar om de een of andere reden krijg ik daar een kleine allergische reactie van (jeuk rond en in mijn mond), dus ik hou het bij geroosterde noten. Niet te veel, want anders krijg ik ook daar last van.

Bekijk mijn Instagramfeed op mijn blog, ziet er mooi uit zo met al die hardloopfoto’s. Mijn instagramfeed is echt een ratjetoe, soms ben ik jaloers op mensen die een perfect gestylde feed hebben, maar ja dan denk ik… zo is het leven ook niet, en ik heb daar dus gewoon het geduld niet voor. Als ik een mooie foto heb, wil ik die meteen delen, dan wil ik niet wachten totdat hij mooi in mijn feed staat.

 photo Collages74.jpg

What’s for dinner? Deze heerlijke salade met avocado, sojabonen, komkommer, tomaat, veldsla, rucola en kalkoenfilet. Daarnaast ook een broodje, maar die heeft de foto niet gehaald.

 photo Collages74.jpg

In bed met thee en de film The Change Up met Jason Bateman en Ryan Reynolds. Wel grappig, maar niet life-changing.

Peace out, slaap lekker!

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. januari 7, 2016 / 12:05

  Lekker dagje zo! Het is inderdaad zo vervelend als het binnen koud is, ik heb daar thuis ook wel vaak last van (yay voor enkel glas!). Je salade klinkt echt goed trouwens, yum!

 2. januari 7, 2016 / 12:12

  Zo herkenbaar dat snoepen en daarna de conclusie trekken dat je beter had moeten lunchen. Ik heb net mijn lunch op +veel gember snoepjes. Mijn tanden plakken nog aan elkaar ;-)

 3. januari 7, 2016 / 12:27

  Ik vind jou blog echt cool…. Ondanks dat ik hardlopen en cardio in het algemeen haat, haha! Krachtsport to the max :)

 4. januari 7, 2016 / 12:37

  Grappig dat je zegt dat je soms twijfelt aan jou feed op instagram! Toevallig dacht ik daar pas geleden nog aan… Ik vind jou feed juist heel erg leuk omdat je gewoon de foto’s deelt die jij wilt delen! Je ziet wie jij echt bent en dat is volgens mij het belangrijkste. Niemand is perfect en niemand heeft een perfect leven…

 5. Marthe
  januari 7, 2016 / 13:39

  Ah, ik hou zo van jouw snapshot diaries! :-) Wel vervelend dat het zo koud is in je appartement (ik ken het probleem ;-)). Hopelijk komt de lente er snel aan! Je salade ziet er trouwens wel echt heerlijk uit, misschien dat ik ‘m ook een keertje ga maken!

 6. januari 7, 2016 / 13:42

  Haha, die vier hardloopfoto’s in je IG feed waren mij ook al opgevallen hier op jouw blog. Zag er wel leuk uit!

 7. Ilse
  januari 7, 2016 / 14:37

  Ik vind het juist zo leuk dat je insta zo spontaan is en dat je foto’s deelt wanneer je ze wilt delen. En die salade ziet er goed uit!

 8. januari 7, 2016 / 14:50

  Lekker dagje zo! Bij ons op kantoor hebben wij een Atrium, niemand wil daar op want het is daar ook kouder dan dat het buiten is :( Heel vervelend als je bezoek moet halen!

 9. januari 7, 2016 / 15:03

  Ah nu heb ik zin in die gesuikerde aardbeiensnoepjes. Die vind ik altijd zo lekkerrrr!

 10. januari 7, 2016 / 15:39

  Die aardbeien snoepjes zijn zo mooi! Als ik trouwens naar mijn eigen instagramfeed kijk is het ook niet perfect hoor haha.

 11. januari 7, 2016 / 16:03

  leuke foto’s :)

 12. januari 7, 2016 / 16:34

  Ho, die snoepjes, zo lekker! Ik dacht even dat je rode lippenstift op had, niet goed gekeken. :-) Zou je wel mooi staan. :-)

 13. Fleur
  januari 7, 2016 / 16:59

  Haha ik vind het echt fantastisch dat je je schaamteloze selfies gewoon op de je blog zet:D
  Wordt echt blij van een Annemerel blogje! En ik moet zeggen dat je de enige blog ben waar ik direct naartoe surf, normaliter ga ik via bloglovin naar de blogs en denk ik dan: ”ohja! die blog is er ook nog”

 14. januari 7, 2016 / 18:40

  Haha wauw, ik vind juist altijd dat jij redelijk een perfecte feed hebt omdat het gewoon allemaal een beetje in dezelfde stijl is (hardlopen + je studio). Toch stom hoe we daar allemaal zo’n vertekend beeld van hebben en het gras altijd groener lijkt bij de buren.

 15. januari 8, 2016 / 07:31

  Leuke foto’s Annemerel! Fijn dagje zo thuis werken!