SNAPSHOT DIARY: 4/11

 photo Collages23.jpg


 photo Desktop407.jpg

Een half uur voordat we landen op London Heathrow word ik wakker doordat ik mijn stoel omhoog moet zetten omdat we gaan landen. Helaas gaat dat landen niet meteen gebeuren, er is namelijk heel veel mist op het vliegveld waardoor we niet meteen kunnen landen.

We hebben slechts een klein beetje stress om onze volgende vlucht te halen, maar uiteindelijk redden we het makkelijk en kunnen we zelfs nog ontbijten. Dat doen we bij Wagamama met een raw juice.

 photo Desktop407.jpg

En een egg white omelete met spinazie, tomaat en paddenstoelen.

Heathrow is vanaf nu mijn favoriete vliegveld… Leuke winkeltjes, goed eten, jammer dat er zoveel terminals zijn en dat je dus zoveel meters maakt als je moet overstappen, maar dat nemen we dan maar voor lief.

 photo Desktop407.jpg

Onze vlucht naar Amsterdam vertrekt ook een stuk later, omdat door de mist veel andere vliegtuigen vertraging hebben gehad en wij dus achteraan in de rij moeten aansluiten. Stom, ik ben moe en wil gewoon thuis zijn, ook al ga ik niet naar huis, maar dat terzijde…

In het vliegtuig schrijf ik een blogje en laad ik mijn iPhone op die hoognodig voeding nodig heeft.

 photo Desktop407.jpg

Nooit geweten dat het er rondom Londen zo uit zag… Ook nog nooit met zo’n heldere lucht boven Engeland gevlogen.

 photo Desktop407.jpg

En dan zijn we eindelijk op Schiphol en houden we onze vingers gekruist, in de hoop dat onze koffers op de band liggen. Met overstappen ben ik daar nooit zo gerust op, ze kunnen nog in New York staan, of in Londen..

Maar gelukkig is ‘ie gewoon op het vliegtuig naar Schiphol meegekomen. Yes.

 photo Desktop407.jpg

In de trein richting Rotterdam probeer ik nog wat te werken, maar het internet in de trein werkt weer eens niet mee.

Ik stap uit op Rotterdam Blaak en loop langs de Markthal. Pas als ik er voorbij ben besef ik dat ik net langs de Markthal gelopen ben. Ik slaap duidelijk nog, want ik wil hier zo graag een keer naartoe (en het feit dat er niet meteen een lichtje ging branden toen ik het gebouw zag zegt genoeg).

 photo Desktop407.jpg

Make-uploos en kapotmoe.

Ik slaap vanavond in het CitizenM in Rotterdam, ik heb de dag erna namelijk een fotoshoot voor het nieuwe sportswear merk van Aranka, van Fitgirlcode. Ik had eerst naar huis kunnen gaan, maar dan was ik thuis geweest en had ik bijna al weer weg gemoeten, dat zag ik niet zo zitten.

 photo Desktop407.jpg

En hotelbedden zijn mijn favoriet…

Jammer alleen dat ik dan straks NOG een keer mijn koffer dicht moet zien te krijgen.

 photo Desktop407.jpg

Na een heerlijke douche duik ik het King Size bed op met mijn MacBook. Ik heb nog precies een uur om mijn stuk voor Metro af te maken. De tijd gaat NU in.

Als ik eindelijk klaar ben (deadline gehaald) besef ik dat ik vandaag eigenlijk alleen nog maar dat sapje en dat omelet op heb, HONGER! Ik zou naar Markthal kunnen lopen, maar ik moet helaas nog veel meer doen en ik ben eigenlijk veel te moe om naar buiten te gaan, dus ik ga op zoek naar eten in het hotel.

 photo Desktop407.jpg

Dat heb ik redelijk snel gevonden! Heel fijn dit!

 photo Desktop407.jpg

Ik ga voor Yakitori kip en een Curiosity Cola en neem ook nog een paar stukjes brood mee.

Om half zeven val ik in slaap, gelukkig was ik zo slim geweest om een wekker om 19.15u te zetten want ik had al zo’n vermoeden dat ik in slaap zou gaan vallen. Om half acht moet ik aan tafel zitten. In een kwartier tijd probeer ik mezelf toonbaar te maken.

 photo Desktop407.jpg

Aranka geeft een welkomsspeech en vertelt ons over haar kledinglijn. We krijgen het lookbook te zien en OMG wat heeft ze dat gaaf gedaan. Ik kan nu al niet wachten om de kleding te dragen.

We eten een verantwoorde couscous maaltijd met kip, wortel en kikkererwten.

 photo Desktop407.jpg

Rond half twaalf duik ik mijn bed in, lees ik de reacties op mijn marathonblog (er zijn weer zoveel nieuwe reacties gekomen, dankjewel, dankjewel!) en dan vind ik het genoeg geweest en sluit ik mijn ogen. Ik ben gelukkig zo moe dat ik vrijwel meteen in slaap val. Volgens mij is dit de beste manier om over een jetlag heen te komen, gewoon meteen doorgaan!

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. november 6, 2014 / 12:12

  Pfoe, wat een lange dag zeg! Wel heerlijk dat je in een hotelbed kunt neer ploffen!!

 2. november 6, 2014 / 12:16

  Wat een drukte, maar inderdaad waarschijnlijk de beste manier om over je jetlag heen te komen.

 3. november 6, 2014 / 12:29

  Bikkel, meteen doorgaan

 4. Femke
  november 6, 2014 / 12:33

  Pfoe! Lekker druk inderdaad. Topper hoor!!

 5. november 6, 2014 / 12:34

  Haha jeetje, wat een dagen! Lekker bad ass voor je ritme. Maar op zich heeft het ook wel weer wat, zo’n bewogen leventje ;)

 6. november 6, 2014 / 12:57

  Wow, respect dat je altijd maar door gaat. Het lijkt me inderdaad wel de juiste manier om over je jetlag te komen. Benieuwd naar de foto’s van de shoot!

 7. november 6, 2014 / 13:09

  Kan me voorstellen dat dat een mega vermoeiende dag was! Wel fijn dat je dan in een megachill hotelbed kan slapen :)

 8. november 6, 2014 / 13:11

  Jeetje, lange dag! Wel heel lekkere maaltijdjes weer, sapje, couscous hmm (;

 9. november 6, 2014 / 13:14

  Wat een lange dag zeg! Fijn dat je koffers er gewoon waren, want dat is soms nog maar de vraag ^^

 10. november 6, 2014 / 13:22

  Hmm, dat sapje en die egg white omelet zien er lekker uit. Dat hotelbed ziet er inderdaad lekker comfy uit.

 11. november 6, 2014 / 13:23

  Poeh, zwaar dagje lijkt me zo! Hopelijk ben je nu weer een beetje bijgekomen van alles! Ben heel erg benieuwd naar de lijn van Aranka!

 12. november 6, 2014 / 13:23

  Wat een drukke dag! Meteen uit het vliegtuig aan het werk, respect! <3

 13. november 6, 2014 / 13:27

  Powervrouw ;) gewoon lekker doorknallen.. pak je wel érgens je rust binnenkort?

  Leuke diary weer!

 14. november 6, 2014 / 13:37

  Love the hat! Staat je super leuk! :)

 15. november 6, 2014 / 13:45

  Wat super gaaf! Ik ben heel benieuwd naar je shoot :)

  Liefs,
  Yara

 16. Esmeralda
  november 6, 2014 / 13:47

  Leuke diary! Lange dag inderdaad! Leuke hoed heb je op :) Waar is die van?

 17. november 6, 2014 / 14:13

  Wat een lange dag!! Ik heb al een foto voorbij zien komen van de fotoshoot (Instagram), maar ben benieuwd naar je artikel!

 18. november 6, 2014 / 14:35

  Het sportmerk van Aranka is inderdaad heel cool voor zover ik er al iets van gezien heb op haar instagram! Ben benieuwd naar de hele collectie!

 19. november 6, 2014 / 15:10

  Wauw wat een avontuur! Super gaaf!

 20. november 6, 2014 / 15:10

  Wow gewoon gelijk weer doorgaan, respect haha! En welkom thuis :)

 21. november 6, 2014 / 15:59

  Haha, wat een drukte. Inderdaad meteen doorgaan dat is het beste.. Lijkt me trouwens een heerlijk hotel waar je hebt overnacht!

 22. november 6, 2014 / 17:42

  Poeh, respect hoor! Ik was na mijn vakantie in New York doodop door de jetlag, maar jij gaat gelijk weer door. Waar haal je in godsnaam al die energie vandaan!

 23. november 6, 2014 / 19:36

  Jeetje, lekker lang dagje!

 24. november 6, 2014 / 19:57

  Wow, waar haal je de energie vandaan? Je had mij al op kunnen vegen… Dat bed ziet er overigens heerlijk uit!

 25. Elvira
  november 6, 2014 / 22:30

  respect voor jou, hoe je altijd kan doorzetten en het maximale uit een dag kan halen!

 26. november 7, 2014 / 11:44

  Pittige dag, haha. Maar wel fijn dat je lekker in dat hotelbedje kon gaan liggen <3

 27. november 11, 2014 / 12:01

  Vanuit New York gelijk door naar Rotterdam, ik doe het je niet na! Al ziet het hotel er wel heel erg fijn uit, maar zou denk ik toch meer verlangen naar mijn eigen bed ;).