SNAPSHOT DIARY: 31/10

 photo Collages19.jpg


 photo Desktop337.jpg

Goooood morning! Op zoek naar een leuk tentje om te ontbijten.

Alle leuke tentjes zitten een beetje verder weg en ik MOET nu eten, dus ga ik alvast even iets in de buurt zoeken dat ik snel kan eten. Carlissa staat nog even onder de douche dus eten zit er het eerste uur niet in ;-).

 photo Desktop337.jpg

Duane Reade voor al uw benodigdheden. Ik koop een pak havermoutkoekjes bij gebrek aan broodjes. Ok. En een zak tortilla chips, ik geef het maar toe…

Met de metro gaan we naar Brooklyn.

 photo Desktop337.jpg

Ik heb vorig jaar Brooklyn alleen tijdens de marathon gezien, 21 kilometer lang, dat dan weer wel…

We ontbijten bij Reynard in The Wythe Hotel.

 photo Desktop337.jpg

Carlissa heeft gisteren de iPhone 6 Plus gekocht bij de Apple Store, jeeeeezus wat een unit, hij is net zo groot als haar hoofd, hahaha!

Hmmmm heerlijk ontbijt! Scrambled eggs met hash potato en rucola!

 photo Desktop337.jpg

Hello from the bathroom!

De reden dat we naar het Wythe Hotel gingen was omdat we foto’s wilden maken vanaf de rooftop, helaas was de rooftop gesloten tot 14.00u. Dan maar naar het water lopen en op die manier foto’s van de skyline van Manhattan maken. Ook heel mooi!

 photo Desktop337.jpg

Beautiful Manhattan Skylines!

 photo Desktop337.jpg

Tijd om weer terug naar Manhattan te gaan. Nu is niet de tijd om rond te slenteren door Brooklyn, moet mijn benen sparen.

Ik moet zoals gewoonlijk naar het toilet en duik de dichtstbijzijnde Starbucks in, ik scoor meteen een ijsthee met framboos en limoen.

 photo Desktop337.jpg

Nike Town viel gisteren een beetje tegen, maar in The Time Warner Center vind ik Running Company, een hardloopwinkel met een super grote collectie Nike Running! Ik vind er een mooi shirt dat ik misschien wel tijdens de marathon ga dragen (ligt een klein beetje aan de temperatuur).

Ik ben in The Time Warner Center omdat ik voor het vriendje van Laura een Microsoft Band moet scoren, helaas zijn ze allemaal uitverkocht. SUCKS!

 photo Desktop337.jpg

Ik heb al de hele dag hoofdpijn en word ’s middags ook draaierig. Ik stel mijn salade zelf samen bij Fresh&Co (baby spinach, avocado, edamame en gegrilde kip) en ga naar het hotel en eet mijn salade in het donker op. Ik kan even geen licht verdragen.

 photo Desktop337.jpg

Na anderhalf uur slapen pak ik mijn MacBook erbij en lees ik de reacties op mijn Snapshot Diary, LEUK! Thanks all!

Mijn New York Marathon updates worden ook gedeeld op een nieuw platform waar veel prominenten ook hun updates delen.

 photo Desktop337.jpg

Het is Halloween, ik zoek online even uit waar en hoe laat we de parade kunnen zien.

OMG, de nieuwste Vampire Diaries aflevering. Ik heb de laatste twee minuten wel vijf keer gezien. Tears of joy! Ga verder niks verklappen, maar als je het gezien hebt moet je het wel met me eens zijn toch?!

 photo Desktop337.jpg

Om half zeven komt Carlissa terug van haar shopavontuur en voel ik me gelukkig iets beter. Carlissa komt met vijf tasjes aan haar armen de kamer binnen zetten. Die is lekker bezig geweest.

In één van de tasjes zaten onze Halloween-outfits. Of beter gezegd, maskers. Niet echt heel erg Halloween, maar we konden even niets beters verzinnen en hadden geen zin om veel geld uit te geven.
 photo Desktop337.jpg

Selfie!

 photo Desktop337.jpg

Ik besluit toch mee te gaan om naar de parade te kijken. Eerst maken we een pitstop bij Schnippers Quality Food, een snackbar/diner. Niet echt een goede keuze, want tien minuten later ligt mijn avondeten alweer in het toilet. Maar wonder boven wonder voel ik me daarna wel écht een stuk beter. Beetje jammer van het koolhydraten stapelen.

Het is druk rondom Sixth Avenue, waar de parade voorbij komt.

 photo Desktop337.jpg

Holaaaaa!

 photo Desktop337.jpgOm 21.30u vind ik het wel mooi geweest met die parade en duik ik Wholefoods in, om alvast mijn marathon prep-food in te slaan. Pannenkoeken, jam, bananen en bietensap. Dit is een stuk beter tijdstip dan 12.30u, toen ik ook al bij Wholefoods was geweest, maar bij het zien van de rij voor de kassa gevlucht was.

Carlissa wil heel graag een drankje drinken en omdat ik vanmiddag al geslapen heb, laat ik me overhalen om mee te gaan. We gaan naar Craftsbar, een hippe cocktailtent. Ik vraag de barman of hij ook wat zonder alcohol kan maken omdat ik de marathon loop en wat blijkt, hij heeft hem zelf ook al meerdere keren gelopen! Er wordt een alcholvrije mojito voor me gemaakt (nadat ik hem verteld heb hoe lekker ik mojito’s vind). Smaakt HEEL erg goed!

Na een half uurtje aan de bar vallen mijn ogen zowat dicht en die van Carlissa gelukkig ook, dus zoeken we ons hotel op en we zijn nog niet binnen of we liggen al te slapen….

Liefs,
Annemerel

Delen:

36 Reacties

 1. november 2, 2014 / 12:03

  Zo leuk dat die barman voor jou een lekkere alcoholvrije mojito gemaakt heeft. De skyline van Manhatten ziet er trouwens prachtig uit. Heeeeeeeeeeeel veel succes vandaag!

 2. november 2, 2014 / 12:07

  Wat balen van je hoofdpijn zeg! Hopelijk ben je vandaag helemaal fris en fruitig want nu moet je natuurlijk vlammen! Niet vergeten dat de klok vannacht een uur achteruit is gegaan daar? ;)

 3. november 2, 2014 / 12:09

  Spannend man. Zag net je foto voorbij komen. Voel gewoon een beetje zenuwen hier. Ernstig. Good luck meis, maar bovenal: GENIET!

 4. november 2, 2014 / 12:11

  Och al dat lekkere eten! Ik wil ook een keer naar Whole Foods, lijkt me zo’n geweldige supermarkt haha!

 5. november 2, 2014 / 12:12

  Super leuk! Heel veel plezier en succes vandaag!

 6. Eva
  november 2, 2014 / 12:16

  Heel véél succes vandaag!

 7. november 2, 2014 / 12:18

  Annemerellll! Superveel succes vandaag, you can do it!

 8. november 2, 2014 / 12:19

  Weer een super leuke plog! Heel veel succes vandaag, en je gaat knallen. Ik weet het zeker!

 9. november 2, 2014 / 12:20

  mooie foto’s ik moest erg lachen om de jongen die bij de starbucks foto op de achtergrond staat met zijn telefoon, hij vond het daar heeel saai haha

 10. november 2, 2014 / 12:36

  Het ziet er allemaal zo gaaf uit!

 11. Inge
  november 2, 2014 / 12:38

  Suuuuuper veel succes Annemerel!!! Dit gaat je zowiezo lukken!!

 12. november 2, 2014 / 12:41

  Mijn god, nu MOET ik de nieuwe TVD kijken – maar dat mag niet, omdat ik die afleveringen altijd met vriendinnen samen kijk, en juist díe vriendinnen de komende weken geen tijd hebben. Aaaaah. En oeh, alcoholvrije cocktails zijn dan wel echt een uitkomst ja! Nice!

 13. november 2, 2014 / 12:45

  Heeel veel succes vandaag!

 14. Julia
  november 2, 2014 / 12:47

  Heel veel succes vandaag Annemerel! En natuurlijk heel veel plezier! :D

 15. november 2, 2014 / 12:51

  Running Company MOET ik de volgende keer dus ook heen. Zonde dat ik dat heb gemist de vorige keer!

  HEEEEEEEEEEEL veel succes vandaag! You’re going to rock this shit!!

 16. Rebecca
  november 2, 2014 / 13:08

  Jaaa weer een heerlijke plog! Kijk er echt dagelijks naar uit :D Heel veel succes vandaag, ik ga je online volgen!

 17. november 2, 2014 / 13:09

  Als ik die foto’s zie wil ik al helemaaal graag naar NYC !
  Heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier ;)

  You can do it !

 18. Eline
  november 2, 2014 / 13:25

  Succes straks! Ik ga je volgen in de app!

 19. november 2, 2014 / 13:51

  Te gekke foto’s weer! Lief dat ie nog even een alcoholvrije mohito maakte! Succes!

 20. november 2, 2014 / 14:06

  Heel veel succes vandaag! Ik vind je snapshot diaries heerlijk om te lezen.

 21. Romy
  november 2, 2014 / 14:48

  Ziet er geweldig uit! heel veel succes vandaag!

 22. november 2, 2014 / 14:54

  Jammer van je hoofdpijn. Hopelijk voel je je vandaag stukken beter! Zodadelijk begint je marathon, enorm veel successss!!

 23. november 2, 2014 / 14:58

  Zet ‘m op vandaag! xx

 24. november 2, 2014 / 15:00

  Heel heel veel succes vandaag!

 25. november 2, 2014 / 15:02

  Waah succes!! Wholefoods lijkt me echt een walhalla voor lekker eten!!

 26. november 2, 2014 / 15:23

  Je bent nu gewoon aan het rennen! Ik juich je toe in gedachten hoor!

 27. Femke
  november 2, 2014 / 16:04

  Aaah zo spannend, vandaag is DE GROTE dag!!! Whooop whoop! Ik ben zo benieuwd hoe het met je gaat.

 28. november 2, 2014 / 16:32

  OMG JA Vampire Diaries! Ik begrijp precies wat je bedoelt :D Heerlijk dat je dat ook gewoon kijkt ook al ben je in fabulous NYC. Waar ik wel een beetje jaloers op ben want wauw, wat ziet het er toch prachtig uit. Als het goed is ben je op dit moment aan het lopen, ik denk aan je!

 29. Yvette
  november 2, 2014 / 18:44

  Zit er allemaal gaaf uit! Ga zelf in april naar New York. Vroeg me dus af welk hotel jij zit en of t bevalt?

 30. november 2, 2014 / 21:46

  Mmmm die Mojito ziet er lekker uit zeg. HEEL veel succes met de marathon!

 31. Ilse
  november 3, 2014 / 00:20

  Die diary’s blijven zo leuk om te lezen en ik heb zin in een cocktail! :)

 32. november 3, 2014 / 11:42

  Oeh oeh oeh ik loop een dagje achter op je blog dus eerst nog een reactie hier…Gave masker heb je op! Vampire diaries ken ik niet, aanrader dus?

  Geniet van je stay in New York ik als lezer geniet er in ieder geval heel erg van!