SNAPSHOT DIARY: 30/10

 photo RecentlyUpdated277.jpg


 photo Desktop323.jpg

Gooooood morning! Ondanks het tijdsverschil word ik toch netjes om half zeven ‘pas’ wakker. Eerst mijn Snap Shot Diary van de dag ervoor maar eens maken.

Dan kom ik er achter dat de deadline voor een advertorial over precies drie uur is… OEPS. Vergeten. Daarna daar dus maar mee aan de slag.

 photo Desktop323.jpg

Het uitzicht vanaf het raam van onze hotelkamer.

Reeeeeady for the day!

 photo Desktop323.jpg

We zitten met ons hotel een paar blokken van Times Square, hier zit ook onze metrohalte. We beginnen de dag dus op Times Square. Eigenlijk willen we de metro naar Central Park nemen, helaas zijn we zo stom om te voet te gaan. Wanneer leer ik nu eens dat ik mijn voeten moet sparen voor de marathon.

 photo Desktop320.jpg

We willen ontbijten bij Starbucks, maar gaan uiteindelijk alleen voor een latte (pumpkin spice), moet je zien hoeveel mokken ze hier hebben! Helaas wegen ze 650 gram (ik heb ze thuis gewogen) en mag ik maar 23 kilo gewicht mee naar huis nemen..

 photo Desktop321.jpg

In New York heet ik Anna, Annemerel spellen is zo vermoeiend.

Bij de Apple Store koop ik een hoesje voor mijn iPhone. Ik had een hoesje, maar iedere keer als mijn telefoon viel (dat is al twee keer gebeurd) viel het hoesje uit elkaar (het bestond uit twee delen). Geen hoesje is ook geen optie, veel te gevaarlijk met mij en dat ding is onwijs glad, dus hij glijdt zo uit je handen.
 photo Desktop322.jpg

Het is heerlijk weer vandaag. 12 graden met een strak blauwe lucht. Mooi!

Nike Town! De collectie valt een beetje tegen, had er veel meer van verwacht (online hebben ze veel meer!!!), maar de winkel op zich is wel al een beleving. Mooie quote van Bill Bowerman.

 photo Desktop323.jpg

Om 11.00u ga ik pas ontbijten, veel te laat als je je bedenkt dat ik al om 6.30u wakker was. Ik weet ook niet wat me bezielde. Bij Fresh&Co stel ik mijn eigen omelet samen dat geserveerd wordt met boerenkool en meergranen brood.

 photo Desktop324.jpg

Oh wow Central Park. Ik heb het afgelopen jaar vaak aan Central Park gedacht en dacht even dat ik het in mijn hoofd mooier gemaakt had, maar het tegenovergestelde bleek waar.

 photo Desktop325.jpg

Can not stop smiling!!!

Ik ga op zoek naar de finish van de marathon in Central Park en wat blijkt, er is op dat moment een wedstrijd voor kinderen! Kreeg ik heel veel energie van.

 photo Desktop326.jpg

Na Central Park loop ik naar de Marathon Expo en haal ik mijn startbewijs. Het is een stuk rustiger dan vorig jaar, ik hoef helemaal niet te wachten.

Bij Duane Reade koop ik mijn eerste EOS lipbalm (en nu wil ik er meer!) en een neusspray, want die ben ik vergeten! Daarna maak ik even een pitstop bij de hotelkamer om wat anders aan te trekken (het is ineens warm) en om mijn iPhone bij te laden en mijn voeten rust te geven.

 photo Desktop327.jpg

Na de korte pauze loop ik naar Café Gitane in Hotel The Jane, ik loop over de highline, die heb ik vorig jaar volledig gemist dus is volledig nieuw voor me.

 photo Desktop328.jpg

Café Gitane is een beetje hipster, maar niet té.

 photo Desktop329.jpg

En het eten is SUPER lekker. Ik heb avocado op meergranen brood, baked eggs, huisgemaakte frietjes en limonade (laat me, ik had gewoon heel erg honger!).

 photo Desktop323.jpg

Van The West Village lopen we naar Greenwich Village en wie kom ik tegen?! EVA! Eva verhuisde bijna twee jaar geleden voor de liefde naar California en woont inmiddels anderhalve maand in New York. Hoe bizar is het dat ik haar zomaar op straat tegen kom. New York, net een dorp. Zoooo gaaf!

 photo Desktop323.jpg

Magnolia Bakery Cupcake. Vorig jaar liep ik er voorbij, dit keer wil ik het toch proberen. Smaakt best lekker, maar nog veel lekkerder vind ik…

Rose Petale macarons van Ladurée! Die eet ik dan ook nog eventjes bij Ladurée in Soho. Koolhydraten stapelen.

 photo Desktop323.jpg

Dineren doen we – nadat we eerst nog even bij DASH (de winkel van de Kardashians) naar binnen zijn gegaan – bij The Mercer Kitchen. Het restaurant van The Mercer. De pizza smaakte erg goed en de wijn ook. Jup, wijn inderdaad. Ze serveren bij dat restaurant namelijk ook halve glazen (stond op de kaart!) en ik vond dat bij pizza minstens een half glas wijn hoorde. Vorig jaar dronk ik op donderdag ook nog een glas wijn, dan kan nu een halve ook wel, toch?!

 photo Desktop323.jpg

Na het eten neem ik de metro terug naar Times Square, het laatste stukje loop ik naar het hotel. Carlissa gaat nog even winkelen (het is pas half acht), maar ik ga mijn benen rust geven.

En… een aflevering van The Vampire Diaries kijken. Eigenlijk wil ik de nieuwe live op TV kijken, maar als ik die aanzet besef ik ineens dat ik de aflevering van vorige week nog niet gezien heb. Eerst die dus maar eens kijken.

Inmiddels is het half elf, heb ik mijn snapshot diary gemaakt en heb ik tranen in mijn ogen. Niet van verdriet, gewoon van vermoeidheid. Ik ga dan ook maar gewoon eventjes toegeven aan die vermoeidheid en mijn ogen sluiten!

Liefs,
Annemerel

Delen:

35 Reacties

 1. november 1, 2014 / 12:05

  Ik. ben. JALOERS!! Enjoy NY!

 2. november 1, 2014 / 12:06

  Ziet er heerlijk uit! Geniet ervan <3

 3. november 1, 2014 / 12:18

  Wat mooi, Central Park in de herfst! Lijkt me een geweldige tijd om in New York te zijn.. :) Veel plezier!

 4. november 1, 2014 / 12:19

  Heerlijk! Ik wil ook een keer naar NY, maar de lange vlucht houd me tegen! :(

 5. november 1, 2014 / 12:25

  Pfff, ik voel een lichte jaloezie opkomen. Heerlijke snapshots weer!

 6. november 1, 2014 / 12:46

  Zalige foto’s! Wat blijft NY toch mooi

 7. november 1, 2014 / 12:52

  Oh, je wilt niet weten hoe jaloers ik ben, dit is zo cool!

 8. Jennifer
  november 1, 2014 / 12:57

  Ik ben zo jaloers dat je in NY bent. But one day.. Geniet ervan! :)

 9. november 1, 2014 / 13:01

  Wat heerlijk is het daar :D die omelet en cupcake zien er zó lekker uit. Geniet ervan!

 10. november 1, 2014 / 13:15

  Oh Central Park! Wat een heerlijke dag zeg!

 11. november 1, 2014 / 13:27

  Wat een heerlijke foto’s!

 12. Melanie
  november 1, 2014 / 13:54

  Wauw. Gewoon wauw.
  Vorig jaar las ik ook al een hele tijd mee en trok de marathon me daar niet. Nu ik 1 van the Big 5 zelf gelopen heb (Berlijn), wil ik nog maar 1 ding: die andere ook lopen, waaronder NY. Besloten dat het in 2020 gaat gebeuren! Tof meid, geniet! (Maar volgens mij doe je dat al enorm)

 13. Paulien
  november 1, 2014 / 14:05

  Als je nog een échte hamburger wil eten in New York: The Counter! (ook te eten als bowl, dus zonder broodje maar met salade)

  7 Times Square
  (41st & Broadway)
  New York NY 10036

  Hoef je ook niet zo ver te lopen ;-)

 14. Anneke
  november 1, 2014 / 14:19

  Wauww! Nu al zooo gaaf al die foto’s en wil nu ook zooo graag terug!
  En die mokken van de starbucks, ik heb er een maand geleden 3 in me koffer me terug genomen dus kan best haha ;)
  Enuhh die lipbalm van EOS zijn te lekker heb alle kleurtjes maar gekocht want ik kon niet kiezen:D

  Leuk leuk! Wordt helemaal enthousiast van je foto’s en de manier hoe je alles verteld!
  Heeel veel su6 morgen! You can do it! :D

 15. november 1, 2014 / 14:35

  Wat een heerlijke foto’s, mooi ook al die bruine en gele blaadjes in Central Park. Ik zou zo graag een keer in de herfst naar New York willen!

 16. november 1, 2014 / 14:41

  Het ziet er echt te gek uit. Geniet!

 17. november 1, 2014 / 14:59

  Wat zul jij het fantastisch naar je zin hebben!

 18. november 1, 2014 / 15:45

  Wat geweldig om New York door jouw ogen te zien! Krijg gelijk zin om weer terug te gaan. Dat hoesje dat je hebt gekocht voor je iPhone 6 is super fijn! Ik heb dezelfde voor mijn iPhone 5! :D Succes morgen Annemerel! <3

 19. november 1, 2014 / 15:47

  Oh wow…Je straalt gewoon op elke foto. Ik vind het echt super gaaf dat je snapshots blijft maken en posten terwijl je daar bent.

 20. november 1, 2014 / 16:22

  Wauwwauwwauw ik heb over iedere foto wel iets te zeggen want het is allemaal zo geweldig en leuk en lekker en mooi haha. Geniet er lekker van.
  Ohja..vorige week ook voor het eerst Laduree geproefd, jummieeeeeee

 21. november 1, 2014 / 17:06

  Wat een leven! Heerlijke diary om te lezen (en te bekijken) <3

 22. Femke
  november 1, 2014 / 17:13

  Ahhhh jaloeeeeers!! Nee hoor, grapje….. :’) Liefde voor jouw snapshots!

 23. Nynke
  november 1, 2014 / 17:14

  Heel veel succes morgen, je kan het!

 24. Iris
  november 1, 2014 / 18:01

  Wat een mooie foto’s weer!
  Exact een jaar geleden ontdekte ik je blog. Één dag voor de NY marathon. Wouw, wat heeft dat veel indruk gemaakt. Sindsdien heb je er een trouwe volger bij, alleen niet zo trouw in reageren ;-) Heeel erg veel succes morgen, je kan het!! En je volgers denken aan je!

 25. november 1, 2014 / 18:08

  Aaargh dit ziet er zo fijn uit!! Snapshot diaries zijn echt mijn favoriete artikelen van jou (:

 26. Femke
  november 1, 2014 / 19:04

  Heeel veel succes morgen Annemerel! Geniet ervan (:

 27. november 1, 2014 / 19:44

  Fijne foto’s weer, wat is New York toch een prachtige stad. Heel veel succes:-)

 28. november 1, 2014 / 20:08

  Boehoe, ik wil ook naar New York! Ik mis het zo!

 29. november 1, 2014 / 20:34

  Wat lijkt New York me toch een fijne stad! Central Park ziet er echt prachtig uit met de herfstkleuren :)

 30. november 1, 2014 / 21:20

  Oh ik krijg zo’n heimwee naar New York! Wat een heerlijke stad is dat toch. Alvast heeeel erg veel succes morgen, ik ga je volgen!!

 31. Suuz
  november 1, 2014 / 21:40

  WAUW WAUW WAUW!! love new york! heimwee! GENIET ERVAN LIEVERD!!!! maar dat je doe je voor 500% zo te zien! SUCCES MORGEN! de app is gedownload ik ga je volgen!

 32. november 2, 2014 / 09:45

  Waw, central park in de herfst ziet er prachtig uit!

 33. november 2, 2014 / 10:31

  Zucht, soms zou ik echt een weekje van leven willen ruilen met jou! Wat een leuke recap weer!

 34. november 2, 2014 / 11:30

  Zomaar een bekende tegenkomen in een miljoenenstad. Grappig