SNAPSHOT DIARY: 3/11

 photo Collages22.jpg

 photo Desktop395.jpg

Good morning! Laatste dagje in New York, ik ben al om 7.00u in de weer om mijn spulletjes bij elkaar te zoeken. Ik heb een late check-out dus hoef mijn koffer nog niet in te pakken, maar ik heb geen rust voordat alles op een rijtje ligt.

Ondertussen ook even inchecken. Nee ik vloog niet van Amsterdam naar Londen, ik had alleen even mijn reserveringsnummer nodig.

 photo Desktop395.jpg

Carlissa is naar de pedicure, ik lees de reacties op mijn marathonblogje en ontbijt met mijn favoriete macarons van Ladurée die Carlissa voor me heeft meegenomen.

 photo Desktop395.jpg

Of nou ja, die macarons waren meer een pre-ontbijt. Daarna kleed ik me aan en loop ik naar Central Park. Lopen ja, mijn benen voelen prima en ik hoef ze nu niet meer te sparen voor de marathon, dus 20 blokken lopen is geen enkel probleem. Voordat ik naar Central Park ga haal ik eerst een omelet bij Fresh & Co.

 photo Desktop395.jpg

Brrrrrrrr…. het kind is gek, ik loop met thermoleggings, zij combineert haar (nep) bontjas met blote benen. Only in New York.

Maar de zon schijnt tenminste wel vandaag.

 photo Desktop395.jpg

Picknicken in Central Park. Ik kom er later pas achter dat ik tussen de zwervers zit en dat er op vijf meter afstand iemand met blote billen ligt. Eetsmakelijk.

 photo Desktop395.jpg

It’s a beautiful day, the sun is shiiiining! Waarom was het niet van dit soort weer tijdens de marathon? Had me een hele hoop ellende gespaard.

 photo Desktop395.jpg

Central Park verveelt nooit, zeker niet met dit soort weersomstandigheden.

 photo Desktop395.jpg

Na Central Park drink ik koffie bij Starbucks

En loop ik naar Bryant Park, waar ik met Carlissa heb afgesproken.

 photo Desktop395.jpg

We gaan namelijk iets spannends doen, SCHAATSEN! Ik vind dat er altijd zo leuk uit zien en ik hou van schaatsen, dus mijn wens was echt om te gaan schaatsen in New York. Maar ja, voor de marathon durfde ik het niet aan (ik zou mijn been maar breken) en na de marathon is normaliter ook best lastig (spierpijn!), maar doordat ik zoveel gewandeld heb tijdens de marathon heb ik nu nergens last van en kan ik prima schaatsen.

Nou ja prima, de eerste vijf minuten voel ik me net Bambi, ik durf de rand niet los te laten!

 photo Desktop395.jpg

Maar na een warme chocolademelk met slagroom..

Gaat het ineens een stuk beter!

 photo Desktop395.jpg

#pro’s!

 photo Desktop395.jpg

Als ik aan New York denk, dan denk ik aan dit soort luchten. Hoe blauw kan een lucht zijn?

 photo Desktop395.jpg

We lunchen bij Liquor Bar in Soho!

 photo Desktop395.jpg

Ik neem de special of the day, die bestaat uit een soepje (erwtensoep vandaag) en een sandwich/hamburger of salade naar keuze. Ik ga natuurlijk voor de hamburger met frietjes. Hallo, ik heb gisteren een marathon gelopen, ik ga niet aan de salade.

 photo Desktop395.jpg

Na het eten stort ik ineens volledig in, ik ben zo moe, mag ik in een tijdmachine, ik wil nu slapen en in het vliegtuig zitten.

Bijna vergeten een New York Times te scoren! Is ‘ie bijna overal uitverkocht. Gelukkig vinden we er nog eentje. Ik ben 20734ste van de ongeveer 50000 geworden. Als je het zo bekijkt is het nog best wel een prestatie, ik liep in ieder geval beter dan gemiddeld.

 photo Desktop395.jpg

Snel koffers inpakken en uitchecken.. Als we een taxi willen bestellen wordt ons doodleuk verteld dat we een uur moeten wachten. Dat uur hebben we absoluut niet, dus gaan we de straat op en hopen we op die manier een taxi te scoren. Dat lukt al binnen een minuut, wohoo! De goden waren met ons.

In de taxi komt continu een reclame van White Collar met Matt Bomer voorbij. Not bad…

 photo Desktop395.jpg

Slechte snack, maar ik heb ook geen zin om in het vliegtuig te eten (dan wil ik namelijk slapen)… Auntie Anne’s Pretzeldogs.

‘Fresh’ faced het vliegtuig in. Ik ben van plan om heel veel te slapen, dus heb al mijn make-up er af gehaald en heb er voor in plaats een dikke laag moisturizer aangebracht, hopen dat mijn huid niet van streek raakt door de vliegtuiglucht.

Ik heb geen foto’s in het vliegtuig meer gemaakt. Reden? Ik zat nog niet, of ik sliep al. Mijn ogen waren al gesloten voordat we überhaupt de lucht in waren (mijn tip: een slaapmasker en een noise cancelling headphone!) en ik werd pas wakker een half uur voordat we gingen landen. Heerlijk zes uur geslapen dus, of nou ja, tot hoever je dat ‘heerlijk slapen’ kan noemen met je benen in je nek en de arm van je buurman tegen je schouder. Maar hé, ik heb geslapen en mag dus niet klagen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

39 Reacties

 1. Suzanne
  november 5, 2014 / 12:06

  Hele leuke plog weer! Ik word echt jaloers als ik al die mooie luchten zie. Als ik nu naar buiten kijk zie ik alleen maar mist… Verschil moet er zijn ;)

 2. november 5, 2014 / 12:11

  Dat schaatsen lijkt me wel heel erg tof in New York!

 3. november 5, 2014 / 12:13

  Aaahh schaatsen in New York! Dat is toch wel zo’n ultiem movie-moment haha. Wat ontzettend leuk :D

 4. november 5, 2014 / 12:22

  Ohh schaatsen in New York lijkt me ook zo leuk haha! Doet me denken aan van die cheesy Amerikaanse kerstfilms, heerlijk!

 5. november 5, 2014 / 12:22

  Oooh dat schaatsen is vet! Dat wil ik ook als ik ooit nog weer eens die kant op mag. Vind het trouwens knap dat je kan slapen in het vliegtuig, dat lukt mij nou nooit ;).

 6. november 5, 2014 / 12:24

  Ahh lekker genoten nog na de marathon dus! Ik was naar Time Square geweest en naar Highway park. Inderdaad: de benen hoefden we niet meer te sparen!

 7. november 5, 2014 / 12:47

  Aaaah schaatsen in New York, zo leuk <3

 8. november 5, 2014 / 13:13

  Leuke foto’s! Heerlijk zeg, schaatsen in New York. :) En fijn dat je hebt kunnen slapen in het vliegtuig :)

 9. november 5, 2014 / 13:16

  Ik ga in maart weer naar New York, hopelijk kan ik dit keer ook zes uur slapen in het vliegtuig! De vorige keer zat er een chagrijnige Duitse meneer voor me die één minuut na opstijgen zijn stoel naar achteren gooide en boos ‘Ich möchte schlafen!’ bromde. :’)

 10. november 5, 2014 / 13:28

  Fijn dat je nog lekker hebt kunnen genieten van je laatste dag NY, en dat je zo goed hebt geslapen in het vliegtuig, ik had geen ook dicht gedaan en nog steeds niet 100% over mijn jetlag heen… (en ik landde een week geleden alweer op Schiphol!

 11. november 5, 2014 / 13:28

  Wat leuk dat je ging schaatsen! Lijkt me super leuk om een keertje in New York te doen.

 12. november 5, 2014 / 13:33

  Leuke diary! Waar zijn jullie hoeden van? :)

 13. november 5, 2014 / 13:33

  Geweldige foto’s weer!

 14. november 5, 2014 / 13:49

  Wat heerlijk als je kunt slapen in een vliegtuig! Ik neem meestal een wijntje om wat relaxter te zitten, laat staan dat ik in slaap val #onmogelijk. Trouwens, wat een gezellige lunch tussen de zwervers en blote-billen-man, haha! Zou wat voor mij zijn, nonchalant ergens gaan zitten en vervolgens realiseren wààr je tussen zit :)

 15. november 5, 2014 / 13:55

  Schaatsen in New York lijkt me echt GEWELDIG!

 16. november 5, 2014 / 14:08

  Erg leuke plog weer! Lijkt me echt heel leuk om ook daar in New York te schaatsen en ziet er inderdaad uit als perfect weer voor Central Park

 17. november 5, 2014 / 14:21

  Heerlijke plog weer! New York is zo mooooooi!

 18. november 5, 2014 / 14:46

  Erg leuk om te zien en te lezen :D

 19. november 5, 2014 / 14:58

  Vanwaar komt die mooie fedora? Zo mooi!

 20. november 5, 2014 / 14:59

  Macarons!<3 toffe foto's:-)

 21. Melanie
  november 5, 2014 / 15:00

  Blij dat je inziet dat je toch een hele goede prestatie hebt geleverd! Ik bedoel: is René Froger al binnen of loopt die nog steeds (de grap momenteel in mijn tl op twitter gezien z’n tijd..)
  Je hebt duidelijk genoten, je hebt mij definitief aangestoken met het NYC marathon virus en wij hebben weer genoten van je plogjes. Ben heel benieuwd naar je uiteindelijke marathon verslag! Grtz

 22. november 5, 2014 / 15:09

  Die foto’s van Central Park zijn dus pre-cies de reden waarom het mijn droom is om ook ooit die prachtige stad te bezoeken. En reken maar dat ik die droom ooit waar ga maken!

 23. november 5, 2014 / 15:17

  Heerlijke plog! Gelukkig heb je nog fantastisch weer gehad de laatste dag in NY!

 24. november 5, 2014 / 15:31

  Oh, wat vind ik het leuk om deze plogs te bekijken! Zo te zien heb je genoten van je laatste dag New York. En ontbijten met macarons van Laduree, wat een genot!

 25. november 5, 2014 / 15:32

  Dat klinkt als een heel lekker laatste dagje!

 26. Femke
  november 5, 2014 / 16:20

  Laatste dag alweer, wat gaat de tijd toch snel.. Het ziet er prachtig uit, wat een geweldig blauwe lucht ook! Ik heb weer genoten van je plogs :D

 27. november 5, 2014 / 16:21

  Haha inderdaad. En slapen is slapen!

 28. november 5, 2014 / 16:24

  Ik vind je plogs heel erg leuk! Fijn om te zien dat je al weer een beetje positiever bent :)

 29. november 5, 2014 / 16:50

  Leuke Plog! Ben heel benieuwd naar je marathon verslag :) Ik mijn ogen ben je nog steeds een bikkel!! :D

  • november 5, 2014 / 16:51

   IN mijn ogen.. bedoelde ik natuurlijk :)

 30. november 5, 2014 / 17:04

  Wat een heerlijk weertje is het daar! En schaatsen, yay!

 31. november 5, 2014 / 17:07

  Das beter, slapen tijdens zo’n vlucht. Welcome home.

 32. november 5, 2014 / 17:21

  Wat tof dat je lekker hebt geschaatst in New York. Oeeeh White Collar, zaterdag begint het nieuwe en laatste seizoen!

 33. november 5, 2014 / 17:43

  Mooie afsluiter van de Marathon in New York, lekker schaatsen! :) Fijn ook dat Carlissa mee was naar New York, een stuk gezelliger zo met zijn tweeën!

 34. november 5, 2014 / 19:20

  Schaatsen in New York is ook nog iets wat ik eens wil doen, dat lijkt me zo magisch! Fijn dat je zo goed in het vliegtuig hebt kunnen slapen! :)

 35. Suuz
  november 5, 2014 / 20:47

  Waanzinnige foto’s en what a perfect day! blue sky, schaatsen, central park en good food! ooohhh geweldig he slaapmasker en noice canceling headphone, ik heb ook 8 uur geslapen van Bonaire naar Amsterdam!!! GOOD THINGS!

 36. november 5, 2014 / 21:38

  Leuke foto’s, en wat een mooie lucht daar zeg! Zo jammer dat wij dat bijna nooit mogen meemaken hier :(