SNAPSHOT DIARY: 29/9

 photo Collages60.jpg


 photo Collages60.jpg

Good morning! Stiekem best wel een klein beetje moe… denk dat de adrenaline van de marathon eindelijk is uitgewerkt.

Maar kijk dit staat er op mijn nachtkastje…

 photo Collages60.jpg

Zien jullie de nieuwe aanwinst om mijn pols? Het is de slavenband!

Ok… ik ben er duidelijk met mijn gedachten niet bij. Ik ben eieren aan het koken en tegelijkertijd thee aan het zetten. Maar na een tijdje kom ik er achter dat ik het theezakje in de pan met eieren gehangen heb. Dus….

 photo Collages60.jpg

Nieuwe aflevering van Nashville! Ik was helemaal vergeten dat dat ook weer begonnen was. Ik was sowieso vergeten dat het tijd was voor het nieuwe TV seizoen vorige week. Normaal kijk ik daar echt weken naar uit, nu was ik denk ik met andere dingen bezig. Ik kijk nu naar drie series, Modern Family, Nashville en de nieuwe serie Scream Queens. Vampire Diaries begint pas volgende week en wellicht geef ik het een kans (zonder ….), maar eigenlijk vind ik drie series ook wel genoeg.

Cadeautje van OnePiece, een heerlijke onesie met marble print. Hier ga ik van de winter veel plezier van hebben gok ik zo. Het is overigens mijn aller eerste onesie. Wohooo!

 photo Collages60.jpg

Shit ik moet al weg maar ik moet nog lunchen… ik warm snel een kom linzensoep op.

Ik heb een meeting bij Ajax van Herbalife over de nieuwe CR7 Drive sportdrink van Cristiano Ronaldo. Dit drankje gebruiken de spelers van Ajax ook voor en tijdens een wedstrijd. Voordelen van het drankje? Het is minder zoet (klopt!) en het bevat ‘slechts’ 100 calorieën per 500ml.

 photo Collages60.jpg

Deze repen liggen de hele tijd voor me en ook al heb ik het niet echt nodig, ik heb toch trek… halverwege de presentaties kan ik het niet meer aan en ga ik voor een reep. Best lekker. Beetje Milky Way achtig.

Ajax’ topscoorder Anwar El Ghazi vertelt waarom hij het drankje zo fijn vindt. Hij zegt dat hij normaal na 60 minuten spelen een klein dipje krijgt, maar dat hij hierdoor langer door kan gaan.

 photo Collages60.jpg

Awkward fotomoment met Anne van Fannetiek.

En dan is het tijd voor een korte voetbaltraining van Ajax-trainer Heini Otto. Ik vind vooral het roze hesje erg mooi. Nee echt!

 photo Collages60.jpg

Ok… dat is bepaald, ik stop met hardlopen en ga voetballen. Ik heb op dit moment geen doel meer in mijn hardloopleven, dus ben klaar voor een nieuwe uitdaging. HA HA HA. Een uitdaging zou het sowieso worden, aangezien ik over geen enkel voetbaltalent beschik. Het enige waar ik goed in was, was tikkertje. Ik had het snelst van iedereen, iedereen getikt. Hahaha. Misschien moet ik het toch bij hardlopen houden.

Home sweet home. Maar niet nadat ik Roosmarijn van station Bijlmer gehaald heb. Roos heeft mijn koffer opgehaald bij Amsterdam Centraal. Oh ja dat had ik jullie nog niet verteld… ik heb dus maandag mijn koffer in de trein laten liggen. Sukkel dat ik ben! Roos was zo lief om mijn koffer op te halen en toen was ik zo lief om Roos thuis te brengen. Daarna haalde ik sushi, want daar had ik weer eens heel veel trek in.

 photo Collages60.jpg

Ondertussen kijk ik een paar vlogs van Casey Neistat, ik heb wat in te halen na Berlijn.

Ok… deze doos met kruidnoten is as we speak LEEG!

 photo Collages60.jpg

Mijn foto’s van de Marathon zijn klaar om gedownload te worden. Ze zijn niet allemaal zo mooi als deze… ik twijfel nog of ik een hele (HELE) erge foto met jullie zal delen. Ik heb ze allemaal gekocht namelijk… ik dacht ja, waarom niet.

Haha ahhhh en wat zie ik daar op de Facebookpagina van Wouter van Aalst, MEZELF. Cool. En wat ‘ie zegt is natuurlijk waar… als je wil weten hoe je snel moet worden, moet je mijn boek kopen ;-). Bedankt voor deze selling-tip Wouter.

De rest van de avond beantwoord ik mijn mail, want ik heb mijn mails van zowel maandag als dinsdag nog niet beantwoord. Je begrijpt, dat was een hele klus. Rond half twaalf vond ik het wel genoeg geweest en vrijwel meteen was ik vertrokken naar dromenland. Moe.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. september 30, 2015 / 12:05

  Je marathon-foto is echt een topfoto! En ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar die hele erge foto :D

 2. september 30, 2015 / 12:10

  Hoor je dat? Boston marathon roept. #nieuwdoel ;-)

 3. september 30, 2015 / 12:11

  Oeeh, ik zie een leuke match tussen jou en Wouter ;-)

 4. Krista
  september 30, 2015 / 12:15

  Haha dat theezakje in de pan met eieren, geniale multitasking!!

 5. september 30, 2015 / 12:18

  Die foto is echt leuk! ben benieuwd naar je andere foto’s. Ik blijf de foto van je eerste new york marathon ook erg leuk vinden.
  Ben ook benieuwd welk doel je nu gaat stellen, ik bedoel je hebt de tijd voor de Boston marathon…. ? ik heb in ieder geval weer genoten van je Berlijn avontuur.

 6. september 30, 2015 / 12:23

  Ik ben heel benieuwd naar Scream Queens, maar aan de andere kant wil ik niet nog een serie gaan kijken.. dilemma’s ;)

 7. september 30, 2015 / 12:34

  Wauw, de armband!! It’s sooo prettehhhhh

 8. Sanne
  september 30, 2015 / 12:41

  Hahaha, dat theezakje bij je eieren! Dat zou mij dus ook zomaar kunnen gebeuren ’s morgens.

 9. september 30, 2015 / 13:12

  Hahaha je theezakje in je pan met eieren. Love it! De thee nog opgedronken of toch maar een nieuwe beker gezet? ;)

 10. september 30, 2015 / 13:24

  Fijne dag heb je gehad. Mooie armband!! Lief dat je zusje jouw koffer haalde en wat vervelend om jezelf weer te trakteren op sushi ;-)! Ik vind de foto van de marathon echt tof, en laat je ons even die ‘erge’ foto zien? ;-) :-)!

 11. september 30, 2015 / 13:35

  Wat een toffe onesie! Echt super leuk met de marmer print

 12. september 30, 2015 / 13:37

  Gefeliciteeeeeeerd! Hihi ahw, theezakje in de eitjespan.

 13. september 30, 2015 / 13:53

  Wat een top foto! Ik vond het al veemd dat je de nieuwe Nashville nog niet had gezien!

 14. september 30, 2015 / 13:58

  Haha, dat theezakje bij de eieren! Leuke onesie, wat vind je ervan? Ik vind ze een beetje lastig als ik moet plassen, dan moet dat halve ding uit…

 15. september 30, 2015 / 14:00

  Je boek gaat sowieso hier gekocht worden! Ik kan qua snelheid een hoop van je leren aangezien ik een slak ben! Wel een leuke dag achter de rug zie ik!

 16. september 30, 2015 / 14:44

  Eieren met theesmaak lijken me niet heel lekker haha! Gave foto van de marathon maar ben nu toch wel benieuwd geworden naar de erge foto..

 17. Janey
  september 30, 2015 / 17:07

  Jaa, het nieuwe TV seizoen is weer begonnen, ik was echt blij toen ik er gisteren achter kwam dat er een nieuwe Nashville aflevering klaar stond! Ik vraag me wel af of The Vampire Diaries nu nog wel leuk is…

 18. Nadia
  september 30, 2015 / 17:25

  Haha, je theezakje! Die onesie staat je leuk!

 19. lotte
  september 30, 2015 / 18:59

  Heey annemerel.
  Super goed gelopen!!
  Ik had even een vraagje, waar kijk jij scream queens op ? Heb je de Amerikaanse versie van Netflix?

 20. september 30, 2015 / 19:29

  Hahaha, dat theezakje :’) Die voetbaltraining vond ik wel echt leuk georganiseerd voor bij zo’n event! En volgens mij hoef ik niet te vermelden dat ik eigenlijk wel heel benieuwd ben naar die ‘erge’ foto haha.

 21. Ansofie
  september 30, 2015 / 20:48

  Dat theezakje!! Hahaha you made my day!
  Super gave armband ook, leuk ook iets een iets stoerder exemplaar tussen de andere wat elegantere armbandjes!

 22. Ilse
  september 30, 2015 / 21:17

  Haha, wat heb ik gelachen om die pan met dat theezakje en de eieren.
  Sushi en kruidnoten! <3

 23. Linda
  oktober 1, 2015 / 15:26

  Ik vind je zwarte jasje zo leuk! Waar is die van?

 24. oktober 2, 2015 / 23:24

  Haha, ik moest echt lachen om het theezakje hoor. We kunnen zo’n gekke dingen doen als we er even niet bij zijn met onze gedachten. De armband is overigens prachtig!