SNAPSHOT DIARY: 29/5

 photo Collages44.jpg


 photo Desktop826.jpg

Good morning, laatste dag met sapjes!

Ik voel me eigenlijk best wel goed, geen last meer van hoofdpijn, buikpijn, misselijkheid.. ik voel me zelfs niet meer zo slap als de eerste twee dagen. Ik ben niet in staat om hard te gaan lopen, maar wandelen gaat prima.

 photo Desktop826.jpg

NOOOOOOOOO niet weer een boete!!!!!!!

De sapjes die ik de afgelopen dagen heb opgedronken.

 photo Desktop826.jpg

To-do-list van de dag… Ook maar meteen al mijn boetes betalen, ik wil niet dat ik het vergeet en straks nog meer moet betalen, dit is al zo zonde.

Even YouTube checken hoe het met het aantal views op mijn nieuwste video staat. Bijna 3000 keer bekeken (inmiddels bijna 4000 keer), thanks all!

 photo Desktop826.jpg

Even naar de groenteman om een avocado te halen voor de lunch.. zo blij dat ik tijdens de lunch gewoon een salade mag eten.

Ik drink de hele dag verse munt thee!

 photo Desktop826.jpg

De eerste dag dat ik het ook koud heb. Iedereen die eerder een detox had gedaan vertelde me dat ze het tijdens de detox heel erg koud hadden, nou ik was alleen maar aan het zweten. Vandaag heb ik het wel koud.

Cadeautjes! Een pot Clear Difference van Estée Lauder (uit dezelfde lijn als mijn BB cream waar ik inmiddels al vier tubes van heb versleten) en een paar Nike compressiekousen. Die laatste had ik al, maar het is wel fijn dat ik ze nu niet iedere keer na het hardlopen hoef te wassen. Ik loop namelijk echt niet twee keer met dezelfde sokken, juk.

 photo Desktop826.jpg

Mijn lunch niet gefotografeerd, maar gelukkig wel gefilmd. Courgette met avocado en olijfolie. Ik weet niet of ik daadwerkelijk courgette mag eten tijdens mijn detox, maar ik mocht wel ‘groene groenten’ en ik vind courgette daar onder vallen. En ik heb net een spirelli (zo’n apparaat waarmee je sliertjes maakt van je courgette) en die wil ik heel graag uitproberen.

Thanks Annette, de nieuwe Women’s Health Fit For Summer Guide. Prima materiaal voor een kleine break.

 photo Desktop826.jpg

Als ik klaar ben met mijn werk voor DutchCowboys en begin ik aan mijn eigen blog. Doordat ik gisteren en eergisteren vrijwel niets gedaan heb loop ik hopeloos achter. Maar goed, niet in paniek raken, komt goed. Aan paniek heeft niemand iets.

Volgende week mag ik eindelijk zeggen wie ik geïnterviewd heb in Monaco… kleine hint, dit is zijn handtekening…

 photo Desktop826.jpg

Mijn schema voor de marathon van Berlijn is in de maak. Ik begin 8 juni met mijn training (16 weken), woensdag meer hier over!

Jaaaaaaa het nieuwe album van Florence + The Machine staat op Spotify, ik dacht dat het pas in juni kwam, dus dit is een leuke verrassing!

 photo Desktop826.jpg

En zo reageer ik op het feit dat het 21.00u ’s avonds is en het dus bijna tijd is om te slapen en dat ik de volgende dag weer mag eten! YESSSSSS! I made it…

Alhoewel… terwijl ik mijn boek lees krijg ik ineens een rommelende maag (voor het eerst tijdens de detox) en dit gevoel gaat niet meer weg totdat ik nog een sapje drink (ik had nog een reservesapje, die had ik eigenlijk woensdag moeten drinken maar toen was ik alleen maar aan het eh…. overgeven, dus toen heb ik die niet gedronken). Gelukkig kon ik daarna wel slapen!

En terwijl ik dit schrijf heb ik net mijn eerste maaltijd weer op, kunnen jullie raden wat ;-) het smaakte zoals vanouds trouwens!

Liefs,
Annemerel

Delen:

30 Reacties

 1. mei 30, 2015 / 12:06

  Ik gok bananenpannenkoeken? Heel knap dat je het hebt volgehouden, ben benieuwd naar je ervaringen en resultaten en zo! :D

 2. mei 30, 2015 / 12:16

  Fijn dat je detox dagen erop zitten. Succes met alle deadlines!

 3. mei 30, 2015 / 12:20

  Dat is een makkie, haha, bananenpannenkoeken! Goed van je dat je het hebt volgehouden!

 4. mei 30, 2015 / 12:21

  Ah ik denk dat die handtekening van Avicii is? En dat je als eerste bananenpannenkoekjes hebt gegeten! Of een pasta :D.

 5. mei 30, 2015 / 12:26

  Banaan pannenkoeken of course! Je hebt het gehaald! Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

 6. mei 30, 2015 / 12:29

  Yesss je mag weer eten! Fijn dat je je gisteren weer een stuk beter voelde dan de dagen er voor. Ben benieuwd naar je uiteindelijke bevindingen van de detox. Mij lijkt het maar helemaal niks ;)

 7. mei 30, 2015 / 12:29

  Banenenpannekoeken, yeah! Ik ben zo benieuwd naar je verslag of vlogs over de detox dagen!

 8. mei 30, 2015 / 12:30

  Ik ben echt benieuwd naar je ervaringen met de sapjes. Of je er echt iets van merkt of dat het alleen tijdens de dagen zelf was haha. En ben heel benieuwd naar wie je geïnterviewd hebt!

 9. mei 30, 2015 / 12:32

  Oh wat goed bezig dat je die sapjes hebt volgehouden. Zou ik niet zo goed kunnen denk ik ook..

 10. Marjon
  mei 30, 2015 / 12:35

  We verwachten nu op zijn minst David Beckham ofzo, dat begrijp je? ;) Met al je hints enzo.

 11. mei 30, 2015 / 12:39

  Lijkt me heerlijk dat je morgen weer mag eten! Ik vind het nieuwe album van Florence + The Machine echt zo leuk, draai ‘m de hele dag door.

 12. mei 30, 2015 / 13:05

  Knap dat je het detoxen hebt volgehouden! Ik ben benieuwd of je er een artikel over gaat schrijven.

  En die handtekening, lekkere hint ;-)

 13. Daisy
  mei 30, 2015 / 13:15

  Echt knap dat je de detox hebt volgehouden.
  Ik ben heel benieuwd naar het interview, ik denk dat het Novak Djokovic is!

  • Stephanie
   mei 30, 2015 / 16:19

   Haha ik dacht ook Djokovic!

 14. mei 30, 2015 / 14:27

  Yes, wat goed dat je je Detox hebt overleefd. Ik ben benieuwd naar je ervaringen. En… bananenpannenkoeken heb je natuurlijk gegeten gisterochtend. Ik heb de Womens Health Special ook zien liggen, maar ik heb het op de één of andere manier niet gekocht!

 15. mei 30, 2015 / 14:35

  pfff knap hoor een detox, ik zou het niet kunnen. Ik ben ook wel benieuwd naar de special van WH!

 16. mei 30, 2015 / 15:48

  Wat een uitdaging; dat detoxen! Lijkt me niks. Ik denk ook dat je lekker bananapancakes hebt gegeten. Of rijstwafels met zalm ;)

 17. mei 30, 2015 / 15:49

  Haha, heel leuk!
  Super dat je de detox hebt volgehouden. Echt super knap, wauw. Heel bijzonder hoe je merkte dat je eerst bijv. alleen maar zweette en het de laatste dag alleen maar heel koud had. Wat gek eigenlijk.
  Eet smakelijk, de komende tijd, haha. Je zult er vast van genieten!

 18. mir
  mei 30, 2015 / 18:17

  Parkeerboete toevallig van nike in amsterdam?
  Ik had er daar 1.. Zo sneu op zo’n dag daar gaan controleren..
  Denk dat ze de buit voor het hele jaar binnen een paar uur binnen hadden.

 19. mei 30, 2015 / 19:24

  Ik denk dat jij bananenpannekoekjes hebt gegeten. Heel fijn dat je je niet meer zo beroerd voelde! En komt die video over je eten op YouTube?

 20. mei 30, 2015 / 21:15

  Superknap! Ik denk niet dat ik het zou volhouden!

 21. mei 30, 2015 / 21:22

  Knap hoor zo’n detoxweek, ik ben van plan dit ook een keer te gaan doen maar moet nog eens goed inlezen hoe of wat.. ben erg benieuwd maar je hoort er altijd goede verhalen over!
  Ik wil ook graag zo’n spirelle, heb al veel gerechten gezien met courgettespaghetti, dit lijkt me ontzettend lekker :-)!

 22. celine
  mei 31, 2015 / 00:27

  Benieuwd wat de detox met je huid doet!

 23. mei 31, 2015 / 10:20

  Fijn dat je detox over is en dat je laatste dag stukken beter ging! Ben benieuwd naar het resultaat.

 24. Flavia
  mei 31, 2015 / 11:36

  Of course bananenpannenkoeken! Fijn dat je detoxkuur over is & zo’n spirelle wil ik ook graag want courgettespaghetti lijkt me heerlijk!

 25. Femke
  mei 31, 2015 / 13:34

  Hahaha, bananenpannenkoeken kwamen ook in mijn gedachtes op ja ;-) Fijn dat je detoxkuur weer over is en gewoon meer mag eten! Ik ben zo benieuwd naar van wie die handtekening is!!

 26. mei 31, 2015 / 13:46

  Wat knap dat je het hebt volgehouden!

 27. mei 31, 2015 / 20:45

  knap hoor zon detox, zoiets zou dus echt niets voor mij zijn om te doen.
  Ik kan echt niet draaien op sapjes, dan zou ik me echt niet meer kunnen concentreren…

 28. mei 31, 2015 / 23:42

  Sowieso ken ik die sporter totaal niet, maar ik ben wel HEEL benieuwd nu haha. En top dat je je detox gehaald hebt :) Ik ben nooit zo’n heel erge fan van Florence + The Machine, vaak haak ik al snel af omdat ik ze niet zo makkelijk vind luisteren en dan gun ik ze niet echt de kans zeg maar, maar misschien dat ik dit nieuwe album toch een keertje moet draaien. De afgelopen twee dagen stonden vooral in het teken van Maroon 5 bij mij (gewoon, zomaar) en man wat maken die toch fijne muziek.