FRIDAY FAVOURITES: 184

Favourite Feeling – Being away only 10 minutes from the beach
 photo image1.jpeg

Het feit dat ik op 10 minuten loop(ren)afstand van het strand woont geeft zo’n ontzettend gevoel van vrijheid. Dat ik gewoon om half tien kan denken, ohh ik wil de zonsondergang zien, dat ik dan nog snel mijn hardloopschoenen aan kan trekken en op tijd kan zijn van de zonsondergang (eind mei en begin juni dan). Dat ik met mooi weer zo op het strand zit en gewoon lopend of met de fiets kan gaan. De geur van het strand, het geluid van het strand. Echt, knappe vent (letterlijk en figuurlijk) die mij hier uit Den Haag weet weg te krijgen. Alhoewel, New York, Londen, Italië.. de bergen.. ook allemaal best wel aantrekkelijk.

Favourite Movie – The Age of Adaline

Ik heb hem gezien! Age of Adaline! Nadat ik hier meer dan een jaar naartoe heb geleefd kan ik zeggen, hij stelt niet teleur! Sterker nog, ik wil hem NOG een keer zien. Blake is Blake, Michiel is Michiel en als je weet hoe hoog ik zowel Blake en Michiel heb zitten, dan weet je dat dat alleen maar positief is.

Favourite lunch – Eggs Royal @ Herengracht
 photo image1.jpeg

Mijn nieuwe favoriete lunch plekje in Amsterdam, geïntroduceerd door Esmée (omdat het toevallig naast haar kantoor is). We lunchten er een paar weken geleden voor haar verjaardag en afgelopen week voor mijn verjaardag. De Eggs Royal zijn gepocheerde eieren met zalm en héél erg lekker brood. Een beetje knapperig, maar toch ook zacht.. gewoon perfect.

Favourite Surprise – Jogha Ibiza Yogamat

 photo Desktop825.jpg

Al maanden kijk ik met grote ogen naar de prachtige yogamatten van Jogha, sinds afgelopen maandag zijn ze eindelijk te koop in de webshop. En verrassing, afgelopen week lag hij ineens op mijn deurmat. Thank you Aranka, hier ga ik heel veel gebruik van maken. Het leuke van de matten is dat ze volledig ecologisch verantwoord zijn en de bovenkant van de mat voelt als een handdoek, je hoeft dus niet meer perse een handdoek op je yogamat te leggen als je niet wilt wegglijden. Oh en hij is ook heel mooi natuurlijk.

Favourite Song – Patrick Wilson – Places you will go

In mijn juni afspeellijst en zo heerlijk relaxt en mooi… Ik weet niet meer waar ik het nummer vandaan heb, of ik het uit een serie heb of dat ik het uit een andere Spotify-afspeellijst ‘gestolen’ heb. Maar nogmaals: mooi.

Happy weekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. mei 29, 2015 / 17:16

  Ah die film wil ik ook zien! Mijn favourites zijn jouw video’s haha, ik wilde dat nog ergens vertellen. Dus bij deze :D! Ik (lui) heb vanaf de bank met een latte jouw sportvideo gekeken hahaha, ik vind dat je echt een natuurtalent voor de camera bent en je stem is fijn om naar te luisteren! Jij en je zusje doen mij heel erg denken aan mezelf met mijn zusje :)!

 2. mei 29, 2015 / 17:16

  Oeh Blake! Ben benieuwd naar de film. Het lijkt mij heerlijk om zo dichtbij het strand te wonen. Ik geniet van mijn eigen Central Park in Anrhem ;-)

 3. mei 29, 2015 / 17:24

  Ik ben ook echt heel benieuwd naar die film (door jou eigenlijk). Mooi matje Noga matje!

 4. mei 29, 2015 / 17:27

  OMG die yogamat <3333 hebben!!! Wat lijkt me dat fijn zeg, zo dicht bij het strand wonen.

 5. mei 29, 2015 / 17:30

  Ik ben ook zo benieuwd naar de film! En die yogamat… heaven!

 6. mei 29, 2015 / 17:33

  Ik zou nergens een moord voor doen, masr zo dichtbij het strand woben…. Wat een genot!

  • mei 29, 2015 / 17:35

   Ik heb een grotere telefoon nodig of dunnere vingers…

 7. mei 29, 2015 / 17:46

  Ah, wat een fijne favorites!!! :-D
  Zo heerlijk bij het strand, de prachtige yogamat en dan ook nog eens die heerlijke Eggs Royal! Die laatste zien er trouwens echt overheerlijk uit. Als ik eens in Amsterdam kom weet ik wel waar ik ga eten… :-)

 8. mei 29, 2015 / 18:28

  Jaaa allemaal hele fijne dingen! Ik zou willen dat ik vlakbij het strand woonde.
  En the age of adaline wil ik heel graag zien! Al is het misschien alleen vanwege Michiel.

 9. mei 29, 2015 / 18:29

  Het strand is heerlijk. Ik woon precies 5 km. vanaf het strand (Zeeland) en dus staat hier regelmatig een 10 km. loopje op het programma.

 10. mei 29, 2015 / 18:51

  Leuke favorieten! Ik wil ook echt zo graag de film zien!! Is hij al in de bioscoop eigenlijk?

 11. mei 29, 2015 / 18:52

  Nu ben ik ook nieuwsgierig naar de film en wat een toffe yoga mat!

 12. mei 29, 2015 / 19:28

  Die yogamat is zó tof! <3

 13. mei 29, 2015 / 19:29

  Aah! Ik weet nog een paar maanden geleden toen je schreef over de trailer van age of adaline en daardoor werd ik echt benieuwd. Ik wil de film graag zien! En die eieren met zalm zien er ook lekker uit.

 14. mei 29, 2015 / 19:32

  Ik wil ook zooo graag naar The Age of Adeline! Goed om te horen dat ‘ie niet teleur stelde :)

 15. mei 29, 2015 / 20:04

  Hmm de Eggs royal ziet er erg lekker uit! Combinatie van zalm en ei heb ik nog nooit gehad. En aan het strand wonen lijkt me echt heerlijk! :-)

 16. mei 29, 2015 / 20:24

  Het lijkt me zo fijn om 10 minuten vanaf het strand te wonen en er gewoon makkelijk naar toe te kunnen! :)
  Ik kan niet wachten tot Age of Adaline in de bios is! :)
  En dat eten ziet er echt heerlijk uit!

 17. mei 29, 2015 / 20:34

  Die film met Blake en Michiel ga ik onthouden want dat lijkt me wel wat. Die yoga mat ziet er inderdaad geweldig uit!

 18. mei 29, 2015 / 20:56

  Ik ben zo benieuwd naar Age of Adeline. Fijn om te horen dat ie niet teleurstelt!

 19. Tessa
  mei 30, 2015 / 10:57

  Ahh die film is zo mooi! Heb ‘m begin deze maand gezien tijdens een ladies night van pathé en wil ‘m echt nog een keer zien.
  En wat een heerlijke luxe om zo dichtbij het strand te wonen, genieten!