SNAPSHOT DIARY: 29/2

 photo Recently Updated9.jpg


 photo Recently Updated9.jpg

Goedemorgen. Voor iedereen die mijn snapshot diary gisteren gelezen heeft… JA, toch misschien een Aperol Spritz te veel gedronken in de Apres Ski. Ik voel me niet heel erg fit als ik wakker word. We beginnen dan ook op het balkon met wat frisse buitenlucht.

Breakfast is served, scrambled eggs met een broodje. Ik krijg het niet weg. OH LORD. NIET OK. Goede les voor de rest van de maand.

 photo Recently Updated9.jpg

Toch maar skiën, want ’s avonds een vent, ’s ochtends een vent. Wat is dat eigenlijk voor een uitspraak, alsof mannen stoerder zijn dan vrouwen ofzo. Maar ja jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik probeer toch nog wat te eten, het enige waar ik trek in heb is beertjes chips en Cola, dat gaat er gelukkig wel in.

En deze dubbele espresso ook trouwens!

 photo Recently Updated9.jpg

Ik zie er trouwens echt NIET uit. Ik weet dat sommige mensen vinden dat ik eruit zie alsof ik iedere dag een kater heb in mijn snapshot diaries, maar als ik écht een kater heb, zie ik er echt een stuk verrotter uit hoor. Geloof me!

Maar hé, frisse berglucht doet heel veel goed.

 photo Recently Updated9.jpg

Nog niet helemaal de oude, maar vraag maar aan mijn zusje hoe ik eruit zag toen ik vanmorgen wakker werd (stuurde haar een snapchat) ik zie er nu echt 100x beter uit.

Ik ski vandaag in Hintermoos in plaats van in Maria Alm, het is hier echt super rustig en daar kan ik heel goed mee leven!!!

 photo Recently Updated9.jpg

Om half twaalf vind ik het tijd voor een eerste deel van mijn lunch. Ik heb honger!!! Deze frietjes en grill-wurstel (en vooral die hele grote Cola) waren heel erg wat ik nodig had!!! Ik kijk trouwens niet echt vrolijk hier, voel ik me nu wel weer hoor. I’m back in the game.

 photo Desktop120_2.jpg

Lunch deel twee, schnitzel en frietjes met mayonaise. Halleluja als ik zo door blijf gaan de komende weken, dan ben ik over een paar weken vijf kilo zwaarder. Niet de bedoeling.

Kijk, ik kan weer dit soort selfies maken, I’m fine again! Dit is trouwens Noortje en ik las in de comments een paar dagen geleden dat ik Noortje niet zo goed had geïntroduceerd, oeps! Sorry! Noortje heb ik in 2014 leren kennen tijdens een persreis naar Hintertux, vorig jaar ben ik ook met haar naar Maria Alm geweest en nu gaan we dus weer. So that’s the story!

 photo Recently Updated9.jpg

We sluiten de dag af met een rondje off-piste met Roos en een andere leraar, zo leuk, alleen zou ik dat nooit doen, maar met mensen die hier zijn opgegroeid en ieder hoekje van het gebied kennen voel ik me wel op mijn gemak.

OK, grapje, dat was niet de afsluiter van vandaag, ik ben ook nog even gaan hardlopen. Vier kilometer, had nog energie over. Energie die ik vanmorgen niet gebruikt heb omdat ik een zwaar hoofd had.

 photo Recently Updated9.jpg

Ik eet vanavond bij Kaat en Jof in Osterthor, eindelijk goed eten. We beginnen met een wortelsoepje en gaan daarna verder met rijst en garnalen en daarna rijst met zalm. Oh en ook nog chocoladetaart, het moet natuurlijk niet te gezond worden allemaal ;-).

 photo Recently Updated9.jpg

Kaat heeft Julie mijn boek cadeau gedaan. Ik weet niet meer of ik Julie vorige week al heb voorgesteld, maar laten we dat voor de zekerheid nog een keer doen. Julie is veertien, komt uit België en kan heel goed skiën. Ze slaapt in het weekend bij Kaat en ze is dit weekend begonnen met hardlopen. Net zo enthousiast als ik, want ze liep dus zowel vrijdag, zaterdag als zondag en in totaal liep ze 23 kilometer. Nu heeft ze natuurlijk meteen last van haar schenen, haha net als ik dus, alleen liep ik in het begin niet meteen die super lange afstanden want mijn conditie was niet zo fantastisch. Maar goed, ze kan mijn boek dus wel gebruiken.

Selfieeeee!

Inmiddels is het 21.00u en ben ik mijn blog hier bij Osterthor aan het maken, ik heb namelijk nog steeds geen WiFi bij mijn eigen appartement en ik heb al 50 euro aan internet besteed op mijn iPhone omdat ik mijn iPhone steeds als modem gebruik. Even hier een blogje schrijven is dus wel zo voordelig ;-). Of ik vanavond nog wat ga doen? Ik weet het niet… er is karaoke vanavond, to be continued, morgen! Ik ben in ieder geval wel even klaar met Aperol Spritz, wist niet dat ik dat ooit zou gaan zeggen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. marly
  maart 1, 2016 / 12:16

  Vind het zo leuk om jouw dagen op deze manier te volgen, het is elke dag echt een vaste prik geworden haha!

  • Ilse
   maart 1, 2016 / 19:46

   Haha, dat wou ik dus ook zeggen!

 2. Dagmar
  maart 1, 2016 / 12:34

  Ahh pombeertjes, mijn favoriet :-). Ik krijg door al die foto’s van patat en worst ook spontaan zin om dit te eten!

 3. maart 1, 2016 / 12:59

  haha de ‘ik ben helemaal klaar met x’ opmerking heb ik ook heel vaak gemaakt in mijn leven.. Ik wil je over een weekje je wel nog een keer horen ;)

 4. N
  maart 1, 2016 / 14:10

  Leuk dat je mijn comment over het voorstellen hebt meegenomen! En pombär zijn in Oostenrijk het lekkerst!

 5. maart 1, 2016 / 15:00

  Ahw arme Annemerel met een kater ;) Gelukkig heb je de dag overleefd.. en nu heb ik trek in frietjes.

 6. maart 1, 2016 / 15:07

  Ik ben vorige week op wintersport geweest. Zou zo weer terug willen, haha. Ik was in het gebied Brixen im Thale. Daar was de snel best slecht door het warme weer. Hopelijk heb jij daar geen last van in Maria Alm. Geniet er nog even van.

 7. maart 1, 2016 / 15:57

  Hahaha ik ben benieuwd wat je nog hebt gedaan en hoe je de volgende dag bent wakker geworden. :p

 8. maart 1, 2016 / 19:35

  Aperol Spritz heb ik deze zomer gekocht omdat jij het zo vaak dronk; maar eerlijk waar: not my cup of tea. Ieder zijn smaak natuurlijk!
  Frietjes daarentegen. Mjummie! Iedere dag neem ik me voor: ‘morgen ga ik frietjes halen’. Maar het komt er om een of andere reden niet van. Vrijdagavond alle frituren afgereden, maar er stond overal zoveel volk dat ik thuiskwam en me een pot soep nam. Heerlijk!

 9. Maaike
  maart 1, 2016 / 20:51

  Aaah ziet eruit alsof je het heeeeel goed naar je zin hebt (duh je bent in Oostenrijk), maar even een vraagje: kom je inderdaad niet heel erg aan van elke dag 1 (of 2) x lunch bestaande uit friet? Niet om lullig te doen hoor, maar als ik eens een week heb waarin ik 2x frietjes haal, voel ik me al helemaal schuldig en dik haha…. Ik vraag me af of je al die calorietjes er dan diezelfde dag af skiet of rent?
  En geniet er maar gewoon wel heel erg van hoor, je bent tenslotte maar een paar keer per jaar op wintersport!