SNAPSHOT DIARY: 2/9

 photo Collages58_1.jpg


 photo Desktop1371.jpg

Na nog geen zes uur slaap word ik wakker van mijn wekker. Tijd om mijn snapshot diary van dinsdag in elkaar te zetten, ondertussen maak ik me ook klaar voor mijn langste duurloop van deze marathontraining, de 35 kilometer!

Maar als ik iets na achten buiten sta kom ik tot de ontdekking dat het regent. Gadverdamme, ik had het juist zo gepland dat ik op een droge dag zou kunnen lopen. UGH.

 photo Desktop1371.jpg

Na twaalf kilometer zit ik er eigenlijk al een beetje doorheen. Mijn lichaam voelt redelijk OK, behalve dan dat ik misselijk ben en mijn hartslag maar niet naar beneden gaat, terwijl ik voor mijn doen best rustig ren. Ik schakel de hulp van Instagram in en WOW, jullie doen jullie magic.

Halfwaypoint, Hoek van Holland.

 photo Desktop1371.jpg

Ik was van plan om twee keer kort te stoppen, maar het gaat uiteindelijk zo ‘OK’ dat ik het bij slechts een stop hou. Ik merk dat het buiten frisser is waardoor ik niet perse liters hoef te drinken (de enige reden waarom ik tussendoor soms kort stop).

De route die ik dit keer loop gaat van mijn huisje naar de plek waar ik ben opgegroeid, ik hou van rennen op bekend terrein, dat maakt het op de een of andere manier makkelijker, omdat ik precies weet hoe lang ik nog moet op ieder punt. Dat kan ik natuurlijk ook wel op mijn App zien, maar het is toch anders als je in een bekende omgeving loopt.

 photo Desktop1371.jpg

I did it! Thanks all… meer dan 100 aanmoedigingen op Instagram!

Helaas stond deze sushi niet gewoon bij mij in de koelkast, ik heb eerst snel een douche genomen en ben daarna naar de supermarkt gereden om proviand in te slaan. Ik had best wel moeite om het eten weg te krijgen.

 photo Desktop1371.jpg

Ik heb met mijn moeder en oma – die ik al twee maanden niet gezien heb!!! – afgesproken om te lunchen op Kijkduin. Ik ga voor een kleine caesar salade omdat ik net ook al sushi op heb.

Mijn moeders crunchy sushi rol is VEEL lekkerder dan mijn salade. Wauw. Echt onwijs lekker.

 photo Desktop1371.jpg

Maar dit ijs theetje was ook prima te doen!

Home sweet home, tijd om wasjes te draaien (over anderhalve dag al richting Oostenrijk!) en om wat werk te doen. Het liefst zou ik nu gaan slapen, maar ja… eh… dat kan ik ook een andere kan doen. Vannacht misschien, zou wel leuk zijn na al die nachten waarin ik niet zo lekker sliep…

 photo Desktop1371.jpg

Omdat ik van het weekend naar Oostenrijk vertrek heb ik vanavond een klein afscheidsetentje bij mijn ouders. Ha, OK, afscheidsetentje klinkt echt dramatischer dan het was, het was meer gewoon een goed excuus om gezellig samen te eten. Voordat het zover is mag ik nog even naar het winkelcentrum.

Want ik had wat spulletjes nodig van HEMA.

 photo Desktop1371.jpg

Rosie’s favoriete snack… ijsbergsla. Hahaha, ze kijkt er ook zo gelukkig naar…

Deze twee foto’s hadden dus omgekeerd moeten zijn? Maar goed, waarom ik naar HEMA moest? De eerste versie van mijn boek (op een paar extra toevoegingen na) is een soort van klaar en is door mijn redacteur becommentarieerd, nu mag ik het in Oostenrijk dus gaan herschrijven. Ik werk niet graag met meerdere schermen in Word, dus ik heb alles netjes uitgeprint. De titel is trouwens een werktitel ;-).

 photo Desktop1371.jpg

Huh, deze foto hebben we toch al gezien Annemerel? Klopt. Maar ik moet jullie iets vertellen.. ik heb gisteren iets gedaan dat ik volgens mij nog niet eerder gedaan heb, een foto plaatsen op Instagram alsof het ‘dat moment’ is, terwijl hij eigenlijk een paar uur eerder al gemaakt was. Ik weet ook eigenlijk niet waarom, maar ik vond het een mooie foto en ik had geen zin om een heel epistel te schrijven om uit te leggen dat het niet DIT moment was. Don’t be mad ;-).

En ondertussen eten we heerlijke biologische worstjes met roseval aardappeltjes uit de oven en sla, beter dan thuisbezorgd.nl ;-).

En toen maakte ik geen foto’s meer… ik bleef nog even bij mijn ouders, kopje koffie, kopje thee, bonbons. Om half tien stapte ik mijn studio weer binnen en ik knalde eigenlijk vrijwel meteen mijn bed in. Toch best wel een beetje moe. Gek he?

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. september 3, 2015 / 12:04

  My god, die sushi ziet er heerlijk uit. Misschien moet ik ook maar een marathon gaan lopen; excuus om sushi te eten!

 2. Julia
  september 3, 2015 / 12:10

  Oh wat een lekker eten weer allemaal! Tijd voor mij om te lunchen haha! En echt super dat je die 35km toch hebt afgemaakt, wat fijn dat alle aanmoedigingen op instagram geholpen hebben :)

 3. september 3, 2015 / 12:13

  Knap gedaan weer die training van 35km. Die marathon ga je vast fantastisch goed afleggen met zo’n goede voorbereiding. En die sushi is meer dan verdiend, jammie :)

 4. september 3, 2015 / 12:52

  Heel gek dat je om 21:30 moe bent ;-)

  Knap werk 35 kilometer! Gaaf dat je naar Oostenrijk gaat om te herschrijven. Succes en hopelijk gaat het allemaal soepel en goed.

 5. Janneke
  september 3, 2015 / 13:01

  Grappig, ik zie een bekende plek :P de foto van de duinen bij de bushalte, dat is bij mijn werk! Succes met het herschrijven van je boek!

 6. september 3, 2015 / 13:24

  Oehh bijna naar Oostenrijk! Leuk hoor! :)

  En super dat je ondanks dat je het ‘even’ zwaar kreeg nog zo goed hebt weten af te maken!

 7. september 3, 2015 / 13:25

  Die training is echt goed! altijd leuk jouw foto’s!

 8. september 3, 2015 / 14:10

  Omg die sushi roll! Heerlijk dat je af en toe bij je ouders mee kan eten:)

 9. september 3, 2015 / 16:09

  Wat een heerlijke dag en fijn dat je duurloop uiteindelijk zo goed ging..Jouw proviand daarna is natuurlijk ook altijd zo vervelend :-)!

 10. september 3, 2015 / 16:16

  Wat een heerlijke dag! Super fijn dat je de 35k uiteindelijk toch nog met succes hebt uitgelopen. En gezellig dat je ging lunchen met je moeder en je oma. Oostenrijk lijkt me een hele fijne plaats om je boek te herschrijven :D

 11. september 3, 2015 / 16:41

  Heerlijk juist, na een gezellige avond gewoon op tijd thuiskomen en direct je bed inrollen (dat moet ik vanavond misschien ook maar eens gaan doen want slaaptekort). Top dat je run toch nog goed ging! 35 kilometer blijft ZOVEEL. Oh en je boek uitprinten en in handen hebben lijkt me zo’n onwerkelijk moment (zelfs als het gewoon een uitgeprint Word-documentje is en nothing more fancy)!

 12. Ilse
  september 3, 2015 / 17:20

  Leuke diary en fijn dat die aanmoedigen helpen. :)

 13. september 3, 2015 / 17:39

  Dat gestreepte shirtje dat je scoorde is zo leuk!!

 14. september 3, 2015 / 22:09

  Yum nu heb ik ontzettend veel zin in sushi! Haha! Knap dat je de run uitgelopen hebt, en ben erg benieuwd geworden naar je boek!

 15. september 3, 2015 / 23:12

  Ik loop ook graag op bekend terrein, omdat ik dan naar bepaalde punten toe kan rennen! Het werkt echt!