SNAPSHOT DIARY: 28/8

 photo Collages56.jpg
 photo Desktop1335.jpg

Nogal moeite met wakker worden. Heb super rot geslapen vannacht en ik weet niet waarom, maar mijn hoofd maakte overuren en ik kon gewoon niet slapen. En toen ik eenmaal sliep, werd ik na een half uur alweer wakker (en dat ging de hele nacht zo door!!!) maar ik moet een duurloop doen vandaag, dus ik moet wakker worden.

Pannenkoeken in bed, terwijl ik mijn snapshot diary van donderdag maak.

 photo Desktop1335.jpg

Ik heb mezelf naar buiten weten te sleuren en ik heb er op deze foto zelfs al 7 kilometer opzitten, tijd om een flesje water te halen en voor de helft leeg te drinken. Daarna weer snel verder, dit soort stops mogen nooit meer dan 2 minuten duren.

Almost there, ik ben lekker bezig!!!

 photo Desktop1335.jpg

Na het lopen koop ik bij het eerste tankstation dat ik tegenkom (30 meter van mijn 25 kilometerpunt, mijn finish) twee flesjes limonade. Ik heb vocht nodig. En zoet.

Home sweet home… ik was best snel vandaag, misschien wel omdat ik op mijn nieuwe LunarTempo’s liep. Ik heb in Italië, in Rome, een nieuw paar gekocht voor de halve prijs (60 euro!!!) in een maat groter dan ik had. De LunarTempo’s vallen namelijk nogal klein… nu loop ik dus op 42,5. Dit worden mijn marathonschoenen trouwens, ze zijn nu ingelopen (geen blaren!!!) en ik ga ze netjes bewaren tot 27 september.

 photo Desktop1335.jpg

Gedoucht, chill-kleding aan en klaar voor….

Herstelmaaltijd: sushi!

 photo Desktop1335.jpg

Omdat ik vrijwel niet geslapen heb vannacht ben ik nu toch best wel moe… ik slaap de hele middag, totdat ik gewekt word door PostNL met een pakketje.. De Healthbox!

 photo Desktop1335.jpg

OMG dit meen je niet, ik heb gewoon Dafne’s gouden race gemist omdat ik lag te slapen!!! Op YouTube kijk ik de race nog 100x na en ook de nabeschouwing van de wedstrijd kijk ik aandachtig, maar damn… waarom heb ik dit moment gemist.

Stiekem vind ik best dat die nieuwe Levi’s jeans mooi staat… maar waarom zit ‘ie zo strak. Ik heb te lang wijde broeken (en geen broeken) gedragen om dit te kunnen waarderen…

 photo Desktop1335.jpg

Mijn ouders zitten een weekendje met familie in Duitsland en sms’t me dat ze mijn interview op Amayzine heeft zien staan. Oeps, alweer helemaal vergeten (en het interview was gisteren pas!!!).

Ik rij naar mijn ouders, die dus niet thuis zijn, omdat ik vanavond een feestje in Leiden heb en het is makkelijker om bij mijn ouders te slapen. Ik doe net alsof mijn ouders er wel zijn en maak voor mezelf een bak chips en drink er een Aperol Spritz bij.

 photo Desktop1335.jpg

Shit… er is weinig eten in huis, gelukkig wel speltbrood en eieren, breakfast for dinner?

Eindelijk tijd om het interview opAmayzine zelf ook even te lezen. Benieuwd? Je leest het hier.

 photo Desktop1335.jpg

Na het eten schrijf ik een paar blogjes, eerst binnen aan de keukentafel maar daarna bedenk ik me… waarom ga ik niet gewoon lekker buiten zitten… het is heerlijk weer!

 photo Desktop1335.jpg

Tijd voor een feestje in Leiden. Ik parkeer mijn auto op station Mariahoeve en ga vanaf daar met de sprinter naar Leiden.

En daar…. ontmoet ik eerst Claartje en Emma. Alleen Emma staat niet op de foto, want die maakte deze foto. Had Emma en Claartje echt al maanden niet gezien, misschien Emma zelfs wel een jaar?! Wow! Na een kopje koffie bij Starbucks, verplaatsten we ons naar café de Stadthouder, waar Danique samen met haar vriend haar verjaardagsfeestje gaf. Daar was het blijkbaar zo gezellig, dat ik geen enkele foto gemaakt heb. Ik was gisteravond dus wellicht een slechte blogger, maar wel een goede vriendin… en dat telt denk ik ook wel een beetje.

 photo Desktop1335.jpg

In de sprinter terug naar Mariahoeve, maar wacht eens even, zijn we daar niet al voorbij?! Ohhhh ik zit totaal niet op te letten. Station gemist. Oeps.

Als ik thuis kom, bij mijn ouders dan, duik ik de voorraadkast in – honger!!! – en vind ik knakworstjes, iets dat ik bij mij thuis dus NOOIT zomaar zou vinden, hahaha. Ik warm eerst de helft van het blikje op, besluit dan ook maar om de rest van het blikje op te warmen en eet de knakworstjes met mayonaise, bij gebrek aan ketchup. Blikje Cola erbij en mijn gezonde avondsnack was compleet. Oeps.

Liefs,
Annnemerel

Delen:

13 Reacties

 1. augustus 29, 2015 / 12:17

  Wat een heerlijke diary weer;.. Haha, station gemist. Dat zou mij ook zomaar kunnen overkomen! Meteen even je interview gelezen, leuk :-)!

 2. augustus 29, 2015 / 12:23

  Leuk! He die knakworstjes mogen ook wel gewoon een keer met een dikke klodder mayo! Hoe smeriger hoe beter ;)

 3. augustus 29, 2015 / 12:30

  Oh lekkere actie met dat station ;). Ach dat kan zelfs de beste overkomen.

 4. augustus 29, 2015 / 12:49

  Leuk interview! Verslavingen zijn heel normaal om te hebben. Iedereen heeft ze denk ik wel. Ik ook en sommige zijn echt wel slecht. Leuke diary weer.

 5. augustus 29, 2015 / 13:08

  Het station voorbij gaan hahah! Typisch. Ik heb het zelf al vaker gehad. Leuke snapshot diary

 6. augustus 29, 2015 / 13:15

  Op het gebied van foto’s bijhouden voor een diary ben ik ook echt een slechte blogger. Ik moet zeggen dat jij altijd nog super veel foto’s bij elkaar weet te rapen :-)

 7. augustus 29, 2015 / 13:56

  Haha klinkt als een heerlijk dagje zo! Ah en knaks, dat is nog eens lang geleden. Lekker!

 8. Ilse
  augustus 29, 2015 / 14:08

  Goed doorzettingsvermogen heb jij dat je na een slechte nacht zelfs gaat hardlopen. En klinkt als een heel leuk dagje!

 9. Guusje
  augustus 29, 2015 / 14:37

  Annemerel ik vind je echt een topwijf! En wil je er via deze weg ook aan herinneren dat Dafne over een kwartier ongeveer (14.50) de estafette moet lopen! :)

 10. augustus 29, 2015 / 18:53

  Leuk interview op Amayzine!

 11. wilma
  augustus 29, 2015 / 19:21

  Waar is dat gestreepte shirtje van? je hebt altijd zulke leuke kleding aan!! echt een inspiratie!

 12. Marleen
  augustus 30, 2015 / 20:22

  Leuk interview! Heb het meteen even gelezen. Mijn maag draaide aan het einde van deze snapshot diary om bij het zien van die knakworstjes; ik vind die dingen zó vies! Maar ja, smaken verschillen ;)

 13. augustus 31, 2015 / 12:02

  Hehe, leuke snapshots weer. En af en toe mag je toch best lekker zondigen met avondsnacken. Ben erg benieuwd naar de Healthbox!