LOVE & SHARE: 79

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 19 dingen die iedere OC-fan herkent

? Nog een The OC-lijstje, sorry ik ben de afgelopen week een beetje geobsedeerd door The OC… 46 dingen die je niet wist over The OC.

? Quiz: En om mijn rondje The OC linkjes af te sluiten…. welk personage uit The OC zou jij moeten daten? Ik Seth Cohen. Kan ik best inkomen…

? 7 regels om bij te leven voor mensen die leven voor passie.

? Eetgewoontes over de hele wereld volgens Instagram.

? Deze Aziatische salade van Glowmag MOET ik binnenkort maken… het water loopt me letterlijk in de mond bij het zien van de salade.

? 7 redenen om de week te beginnen met een monday work-out.

? De mooiste zwembaden van celebs, geselecteerd door yours truly.

? Quiz: Volgende maand komt de Pumpkin Spice Latte weer terug bij Starbucks! Deze quiz raadt of jij wel of geen fan van Pumpkin Spice Latte’s bent.. Ik ehhhhh ben volgens deze quiz geen fan van de PSL, dus ik denk dat je het antwoord met een korreltje zout moet nemen!

? Quiz: Op welke manier ontmoet jij de man van je dromen – gebaseerd op scenes uit bekende romantische komedies. Ik word volgens deze quiz gered door mijn Prince Charming, zoals Jennifer Lopez gered wordt door Matthew McConaughey in The Wedding Planner. Ik zie het ook wel gebeuren ;-) Gezien mijn eigen handigheid…

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. augustus 29, 2015 / 18:09

  Ik had ook Seth Cohen! :-)

 2. augustus 29, 2015 / 23:16

  Die Aziatische salade ziet er inderdaad heerlijk uit!! Ook vind ik die zwembaden om bij weg te dromen, zo mooi! En ik ontmoet mijn droomman als volgt: Buying a cake at your hometown bakery. Alleen heb ik mijn droomman al en koop ik nooit cake bij een bakkerij ;-)!

 3. augustus 30, 2015 / 12:55

  The OC <3 binnenkort alle seizoenen nog eens bekijken! Toen ik vorige zomer langs Newport Beach passeerde, toch even een fangirl-momentje gehad haha.

 4. Ilse
  augustus 31, 2015 / 11:54

  Leuke linkjes weer! :)

 5. september 4, 2015 / 19:46

  Die eetgewoontes zijn wel leuk om te lezen! :)