SNAPSHOT DIARY: 28/2

 photo Recently Updated178.jpg


 photo Desktop2260.jpg

Goedemorgen! Na negen uur slaap zijn Noortje en ik er weer klaar voor! Tijd voor een ontbijtje en een lekkere dag skiën! Maar niet zonder ontbijt natuurlijk. Ik maak scrambled eggs, doe het op een vers broodje en leg er een banaan naast. Noortje’s aandeel aan dit ontbijt, het heerlijke kopje groene thee.

Uurtje later, negen uur, we zitten in de lift naar boven! Up we go, skiën!

 photo Desktop2260.jpg

Noortje skiet zelf, ik ski zelf, maar om half elf treffen we elkaar voor een kop warme chocolademelk met slagroom. Wannnnnnnttttt een dagje skiën is niet compleet zonder warme chocolademelk met slagroom. Deze was overigens niet zo lekker als gisteren bij Steinbockalm, maar dat terzijde. Volledig First World Problem trouwens!

 photo Desktop2260.jpg

Bijna twaalf uur, het leek me een leuk idee om te kijken hoe Roos ski-les aan het geven is. Ze heeft deze week een groepje vol met drie en vier-jarigen. Best wel zwaar, want zie maar eens dat die naar jou luisteren. Good luck Roos!

Ik eet weer lekker op de piste, mega-gezond. Ik ben de komende weken alleen maar op wintersport, als ik dit alleen maar eet gaat het niet goedkomen tijdens de Rotterdam Marathon. Maar goed, voor nu zijn die frietjes met grill-wurstel super lekker!

 photo Desktop2260.jpg

Schiwasser, naast Almdudler een heel goed drankje hier in Oostenrijk.

Overigens ook super blij met mijn nieuwe ski-bril en helm van POC. Een beetje een impuls-aanknoop, maar daarom niet minder leuk. Nog steeds ook heel blij met mijn ‘oude’ helm en bril, maar dit vind ik stiekem toch wel een beetje leuker.

 photo Desktop2260.jpg

Ik ski vandaag trouwens voor het grootste gedeelte alleen. Roos geeft ski-les, Jof moet huiswerk doen en Noortje wil zelf een beetje oefenen zonder dat ze de hete adem van mij voelt. Is niet erg, alleen skiën vind ik ook heel erg l leuk om te doen. Voor de afwisseling zeg maar.

 photo Desktop2260.jpg

Maar als Roos om drie uur klaar is met skiles geven vind ik het ook absoluut niet erg om samen te skiën.. en als er dan meer mensen meegaan, zoals Tim (@schoki_timi op Instagram, volg hem) en een Local skileraar, dan is dat ook absoluut niet vervelend, want dan zie je plekjes die je normaal niet zou zien.

 photo Desktop2260.jpg

Dit is die skileraar dus.. ik weet zijn naam niet. OEPS.

Roos was gevallen, we gingen off-piste, maar de val was niet haar schuld, schoko_timi kon op een gegeven moment niet meer remmen en viel bovenop haar. Was erg mooi om te zien.

 photo Desktop2260.jpg

Heb me trouwens nog nooit zo veilig gevoeld off-piste, met drie ski-leraren.

 photo Desktop2260.jpg

Niet veel later sta ik in de apres ski, tijd voor Aperol Spritz (maal vier, oeps, maar hé wintersport, mag het?).

We eten thuis, kopje soep, wraps, cola, super gezond. OK, ik moet echt wat aan mijn voedingsplan gaan doen wil ik een goede tijd lopen in Berlijn. Na dit enerverende avondmaal gaan we nog even het dorp in om een drankje te drinken, of misschien twee….

In ieder geval is het inmiddels kwart voor twaalf en ben ik deze snapshot diary aan het maken. We hebben hier nog steeds geen internet, op het internet van mijn telefoon na. Which SUCKS! Maar hé het is vakantie, of een soort van, moet ik me hier nu druk over maken, ik denk het niet?! Mijn blog is nu bijna af en ik heb een heerlijke ski-dag gehad, wat ik morgen als het goed is weer ga hebben. En dan overmorgen weer. Het leven is mooi.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Ilona
  februari 29, 2016 / 12:15

  Haha Annemerel, in de voorlaatste alinea ‘OK, ik moet echt wat aan mijn voedingsplan gaan doen wil ik een goede tijd lopen in Berlijn.’ Rotterdam bedoel je natuurlijk? :D

 2. Lisa
  februari 29, 2016 / 12:18

  Haha, je bedoelt de Marathon van Rotterdam denk ik ? ;-) damn you, alcohol!

 3. februari 29, 2016 / 12:23

  Berlijn ;-) Het is toch Rotjeknor?

  Ah het lijkt mij super leuk (en pittig) om skiles te geven aan drie en vier-jarigen. Good luck Roos!

 4. februari 29, 2016 / 13:14

  Wat een heerlijke wintersportplaatjes. Ik mis mijn jaar wintersport door een bruiloft (die van mezelf), maar oh wat zou ik toch graag even op de ski’s staan.

 5. februari 29, 2016 / 14:11

  Haha ziet eruit als een heerlijk dagje zo! En wat leuk dat Roos ski les geeft. Aperol Spritz moet ik nog steeds eens uitproberen!

 6. Ilse
  februari 29, 2016 / 22:40

  Wat een heerlijke dag en echt tof dat Roos skiles geeft! En wat vertel je dat droog dat Roos valt.

 7. Tessa
  maart 1, 2016 / 10:39

  Wat een heerlijke dag zeg! En wat knap van Roos dat ze skiles geeft aan 3-4 jarigen. Ik zou echt geen geduld daarvoor kunnen opbrengen, haha!
  Geniet vooral van je welverdiende wintersportvakantie na alle drukte in februari. Jouw kennende komt die marathon in Rotterdam echt wel goed ;-)