SNAPSHOT DIARY: 27/9

 photo Recently Updated257.jpg


 photo Desktop3031.jpg

Good morning! Heb me in tijden niet zo uitgeslapen gevoeld. Ben gisteravond om 21.00u gaan slapen. Dus niet in bed liggen met iPhone, maar gewoon ogen dicht en slaapmasker op. Slept like a baby.

Mijn açaì bowl wordt steeds gemakzuchtiger gemaakt. Nu doe ik er zelfs al geen aardbeien meer in omdat ik geen zin heb om de kroontjes van de aardbeien af te snijden. Ook vind ik de aardbeien niet zo heel lekker meer, het seizoen is nu wel een beetje voorbij. Maar geniet nog steeds van mijn ontbijt iedere ochtend.

 photo Desktop3031.jpg

Nadat ik een groot aantal facturen verstuurd heb (eindelijk!) en een bezoekje aan de fysio gebracht heb ga ik naar buiten voor een kort rondje hardlopen. Ik heb een nieuwe broek, nieuwe beha en nieuwe schoenen van Nike. De beha vind ik zo lekker zitten dat ik denk dat ik hier de marathon mee ga lopen.

Oh en kijk nou hoe cool, sinds deze week is de hardloper.nl App live. Een App waarmee je kunt trainen voor een bepaalde afstand of gewoon losse looptrainingen kunt doen. Ik ben een van de drie stemmen die je kunt kiezen om mee te lopen. Dit is dus waar ik in juni zo geheimzinnig over deed toen ik steeds naar een radiostudio ging. Ik schrijf er morgen een uitgebreide blog over.

 photo Desktop3031.jpg

Ik hou van dit soort herfstweer. Normaal gesproken zou ik met deze temperaturen geen lange broek en longsleeve dragen, maar ik voel me nog niet 100% beter en wil me dus niet te koud kleden. En deze lange broek bevat compressie waardoor de bloedcirculatie in onder andere mijn kuiten gestimuleerd wordt. Laat ik nu net een beetje stramme kuiten hebben. Ideaal dus.

Ik loop normaal nooit met een koptelefoon op, maar ik wilde toch even uitproberen hoe het was om te lopen met mijn nieuwe Q35. Oordeel: fijn! Ik zou er nooit een wedstrijd mee lopen of een lange duurloop, daarvoor vind ik het toch iets te zwaar op mijn hoofd, maar voor zo’n lekker rustig kort rondje van zes kilometer is het perfect. Je moet wel heel goed op blijven letten op de omgeving om je heen op het moment dat je de noise cancelling functie aanzet (je kunt die gelukkig ook uitzetten!)

 photo Desktop3031.jpg

Niet de meest gezonde lunch.. een bakje tomatensoep en een paar gehaktballetjes in ketjapsaus. Laten we het op tijdsgebrek houden. Ik moet heel snel naar Amsterdam waar ik een interview met Radmilo Soda heb voor Metro.

 photo Desktop3031.jpg

Daar heb ik geen foto’s van, ik heb namelijk vooral heel veel stress in Amsterdam. Dit keer was ik wel op tijd, het probleem zat hem in het feit dat ik totaal de verkeerde interviewlocatie in mijn hoofd had. Anderhalve kilometer van de daadwerkelijke locatie. Kon ik dus nog 20 minuten door Amsterdam rennen op mijn Isabel Marant laarsjes. Na het interview – dat gelukkig wel goed ging – had ik de ergste suiker-trek in tijden. De eerste de beste winkel die ik tegen kwam was een EkoPlaza, dus haalde ik biologisch snoep.

Home sweet home, tijd om het interview meteen maar uit te werken.

 photo Desktop3031.jpg

Ik besloot weer eens de keuken in te gaan om iets te koken dat meer dan twee ingrediënten telt, de curry met pompoen en kikkererwten die ik eerder dit jaar zelf maakte. Probleem is alleen… het ziet er in de pan compleet anders uit dan op het plaatje dat ik zelf maakte. Wat doe ik dit keer fout?

 photo Desktop3031.jpg

In het bakje ziet het er ook al anders uit. Misschien omdat ik een andere currypasta gebruikt heb? Het resultaat is ook niet zo lekker als ik gehoopt had. Ik heb dit keer gezoete kokosmelk gebruikt en het wordt daardoor wel heel erg zoet. OK, jammer, leuk geprobeerd….

Dit doe ik dus altijd… dan ben ik ’s avonds aan het werk en dan vergeet ik de lampen aan te zetten en zit ik dus in het pikdonker te werken. Te lui om op te staan en de twee meter naar het lichtknopje te lopen zet ik dan maar een kaars aan.

 photo Desktop3031.jpg

De tijden van de halve marathon in Disney zijn nog steeds niet bekend. Niet dat ik voor een tijd gelopen heb, maar ik ben toch wel benieuwd naar wat ik nu uiteindelijk gelopen heb. Om antwoord op mijn vraag te krijgen doe ik wat ik altijd doe in zo’n situatie, ik ga naar Twitter. Je kunt veel zeggen over Twitter, dat het dood zou zijn bijvoorbeeld, maar voor dit soort vragen is het altijd uitermate handig. Negen van de tien keer is er namelijk al iemand anders met precies dezelfde vraag als jij geweest. Goed, ik moet dus nog een beetje geduld hebben.

En we sluiten de dag af met de eerste aflevering Modern Family van het nieuwe – achtste – seizoen. Dit blijft mijn favoriete serie, dit is gewoon twintig minuten hardop lachen. Het zesde seizoen is trouwens net op Netflix gezien, dus als je daar op aan het wachten was, veel plezier vanavond ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Danielle
  september 28, 2016 / 12:26

  Die broek heb ik ook! Zit heerlijk. En ik hou echt van Phil van Modern Family haha.

 2. Vera
  september 28, 2016 / 13:22

  Haha, de luiheid voor mega kleine dingen is erg herkenbaar. Op mijn studentenkamertje is mijn waterkoker kapot. Nu moet ik dus voor elke kop thee (en dat zijn er veel op een dag) twee trappen naar beneden en twee trappen om hoog. Zo vèèèèr. Daarom zet ik nu maar twee koppen tegelijk, scheelt weer lopen. Ik wil nog altijd die curry een keertje maken trouwens, ook al is hij deze keer misschien wat mislukt.

 3. september 28, 2016 / 13:29

  De resultaten zijn al wel gepubliceerd op een Belgische site! Wacht, ik zoek je even op.

  • september 28, 2016 / 13:37

   Je bent 775e geworden met een tijd van 1:48:18.
   27:30 op 5K
   52:17 op 10K
   1:17:34 op 15K
   5:11 min/km
   en 54e in je leeftijdscategorie

   • Annemerel
    Auteur
    september 28, 2016 / 20:42

    ahaha thanks voor de info, ik heb het ook gezien! Ik snap echt niet dat ik dit niet zelf gevonden heb!

 4. september 28, 2016 / 14:16

  Ah wat leuk dat je een stem mocht inspreken!

 5. september 28, 2016 / 14:52

  Maakt enorm veel kilometers per maand maar is te lui om de lamp aan te zetten ;-) Heel herkenbaar alleen loop ik lang niet zoveel als jou.

  Ik ben benieuwd naar de hardloop app blog.

 6. september 28, 2016 / 15:45

  Wat tof dat je één van de stemmen bent van die app! Ben benieuwd of je zelf ook met je eigen stem gaat trainen ;)

  • Annemerel
   Auteur
   september 28, 2016 / 20:42

   hahaha nee echt niet, luister niet heel graag naar mezelf ;-)

 7. Ilse
  september 28, 2016 / 18:54

  Wat tof dat je meewerkt met een app! En geen idee wat er mis was met je curry, ik maak ze niet zo vaak, haha

 8. Petra
  september 28, 2016 / 19:49

  Hi Annemerel!
  De tijden van Disney zijn vanaf gisteren al op deze site te zien : prod.chronorace.be
  Had graag nog een selfie met je gescoord onderweg, maar je niet gezien :(
  Liefs!

  • Annemerel
   Auteur
   september 28, 2016 / 20:41

   Jaaaaa ik hoorde het al van een andere lezeres, Marianne. Super fijn! Heb je lekker gelopen? Jammer dat we elkaar niet gezien hebben inderdaad.

 9. september 29, 2016 / 09:48

  Waar heb je de eerste aflevering van seizoen 8 van Modern Family gezien? Ik wacht al tijden met smart! hahaha

 10. Yvette
  september 29, 2016 / 22:08

  Ik gebruik Twitter ook altijd om te kijken of iemand dezelfde vraag al heeft gesteld. Super handig ?

 11. Dané
  september 30, 2016 / 11:56

  Via waar kijk jij Modern Family?! Ik heb seizoen 6 bijna afgekeken op Netflix en wil héél erg graag seizoen 7 en 8 zien :)