SNAPSHOT DIARY: 27/8

 photo Collages55.jpg


 photo Collages55.jpg

Wakker worden is om zeven uur soms best een struggle…..

Pannenkoeken als ontbijt, kant-en-klaar pannenkoeken… want sinds ik gezien heb hoe lekker muizen mijn bloem vonden durf ik dat niet meer in huis te halen. Kan natuurlijk in afsluitbare pot doen, maar ja… kruimels he ;-). Het komt wel weer… tot die tijd bespaar ik ook graag tijd en moeite met kant-en-klaar pannenkoeken.

 photo Collages55.jpg

Zo ziet mijn haar eruit als ik net uit bed kom… waarom blijft het niet gewoon de hele dag zo zitten?

Love my job… Rafael Nadal is het nieuwe gezicht van Tommy Hilfiger en promoot in deze eerste campagne video onderbroeken. It all comes off…

 photo Collages55.jpg

Tussen de bedrijven door doe ik een hele korte work-out van nog geen tien minuten. Hoe gaat het met mijn abs? Ze zijn nog steeds niet echt zichtbaar. Niet gek… want ik ben pas weer drie weken bezig en heb ze hiervoor ruim twee maanden verwaarloosd.

 photo Collages55.jpg

Wat een teringzooi. Iedere dag begin ik met het opruimen van mijn spullen, maar iedere dag rond het middaguur ligt er alweer overal rommel. Ik geef de kleine ruimte de schuld.

Pasta for lunch! Verse tagliatelle met een saus met truffel en paddenstoelen, ook een soort van vers, van Marqt. Koken met twee ingrediënten doe ik inmiddels dus.

 photo Collages55.jpg

Pakketje van Pickwick, in het theedoosje zit geen thee, maar heel veel verschillende kleine kaartjes waar vragen op staan. Misschien wel heel erg handig als je een slechte/ongemakkelijke date hebt en niet weet wat je aan elkaar moet vragen ;-).

Dit vind ik dus stom he… heb ik een artikel geschreven voor DutchCowboys, heb ik niet goed opgelet en heeft een collega dat artikel al geschreven. Shit. Verwijderen. Dag werk.

 photo Collages55.jpg

Om vier uur heb ik weer een interview voor Metro, ik zit er klaar voor!

Een uurtje later ben ik klaar en rij ik naar de supermarkt om wat hoognodige spulletjes te halen. Onderweg heb ik zo’n honger dat ik denk… ik kan niet die supermarkt in zonder eerst iets gegeten te hebben, want dan roof ik die hele supermarkt leeg. Gelukkig had ik nog een ‘gezonde reep’ in mijn middenconsole liggen.

 photo Collages55.jpg

Pannenkoeken, eieren, sushi, bananen en reiningsspul voor mijn huid + watjes. Binnen tien minuten bij de kassa. Recordje (bij de sushi kan ik nooit kiezen, dus daar stond ik alsnog vijf minuten).

Mijn eerste hotspot blog online! Het was eigenlijk de bedoeling dat ik vanavond weer naar Mama Kelly zou gaan, maar toen ik wilde reserveren (voor de zekerheid) was alles al vol! Gelukkig heb ik een ander leuk restaurant gevonden.

 photo Collages55.jpg

Date-night met Kim in de stad, we gaan lekker eten! Maar voordat het zover is ga ik even naar de Bijenkorf om wat spulletjes terug te brengen (dat doe ik normaal nooit, want daar heb ik nooit zin in… maar nu heb ik me daar dus overheen gezet).

Uiteindelijk was ik veel te vroeg en omdat ik redelijk gesloopt was besloot ik maar gewoon in het Bijenkorf Café te wachten, met een heerlijke Late Macchiato met caramel. De melk van de koffie was echt perfect geschuimd, dat is een kunst hoor en dat krijg je bijna nergens zo (en dat zeg ik niet alleen omdat de barista me herkende van mijn blog).

 photo Collages55.jpg

In plaats van Mama Kelly eten we bij Hoender & Hop, op de Grote Markt. Kippetjes en bier dus, maar gelukkig ook een lekkere cocktailkaart. Binnenkort meer in een hotspotblog, maar kan je nu alvast vertellen dat het een aanrader is.

 photo Collages55.jpg

Kwart over tien, ik kan met Kim mee naar huis rijden, ik kan de tram pakken, maar ik zit zo vol van het eten en kan wel een lekkere wandeling gebruiken, dus ik wandel naar huis. Een half uurtje later ben ik daadwerkelijk thuis, is mijn eten gezakt en zegt mijn Apple Watch eindelijk dat ik mijn activiteitsdoel van de dag gehaald heb. Win-win-win.

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. augustus 28, 2015 / 12:26

  Fijn zo’n dagje. Wat had je een mooie outfit aan ’s avonds!

 2. augustus 28, 2015 / 12:40

  Je korte haar is zo leuk!!

 3. augustus 28, 2015 / 12:46

  Leuk dat je nu ook hotspot blogs plaatst! Niet dat ik vaak in Den Haag kom, maar toch ;) En je haar blijft zo leuk nu je het wat korter hebt!

 4. augustus 28, 2015 / 13:53

  Lekker dagje zo! Hoop dat je binnenkort weer rustig aan durft te koken in je eigen huisje!

 5. Ilse
  augustus 28, 2015 / 14:52

  Leuke diary en ik vond je outfit van gisteren echt heel tof!

 6. augustus 28, 2015 / 16:40

  Leuk truitje heb je aan! Ik zou trouwens even letten op je spatiegebruik bij ‘… promoot in deze eerste campagne video onderbroeken’, ik moest ongeveer drie keer lezen voor ik ‘m snapte (dacht eerst aan video-onderbroeken) – campagnevideo is duidelijker (en grammaticaal meer correct).

 7. augustus 28, 2015 / 17:01

  War een heerlijke dag. Werk voor nirts doen is altijd balen!!

 8. augustus 28, 2015 / 17:45

  Ohja Abs, daar kan ik ook wel weer eens aan gaan werken … Leuke dag!

 9. augustus 28, 2015 / 20:10

  Lekker daagje zo! Succes met het werken aan je abs!

 10. augustus 28, 2015 / 20:54

  Je haar zit echt heel mooi! Leuke foto’s weer! Altijd leuk om te zien!

 11. augustus 29, 2015 / 02:03

  Leuke kaartjes van Pickwick! En dat eten ziet er lekker uit!

 12. augustus 29, 2015 / 14:20

  Klinkt als een fijne dag Annemerel! Hotspots artikelen zijn leuk!