SNAPSHOT DIARY: 26/4

 photo Recently Updated211.jpg


 photo Desktop2526.jpg

Morrrrrning zeven uur, veel te vroeg. pffftttt gone are the days dat ik iedere dag om zeven uur ’s ochtends op stond, of nog eerder. I want them back!

Er staat een tripje naar Breda Prinsenbeek op het programma vandaag, daar mag ik namelijk een auto ophalen die ik de komende weken mag lenen voor mijn roadtrip met Roos. Met het OV doe ik er volgens Google Maps een uur en 39 minuten over. Is te overzien.

 photo Desktop2526.jpg

But first, blogs, e-mails…

Foto’s van mijn Nutella Oatmeal repen fotograferen en proeven (succes!)

 photo Desktop2526.jpg

Oh en ontbijten! Met een omelet met kastanje champignons en lente-ui.

Fast forward naar Den Haag Holland Spoor, waar ik net in een sprinter gestapt ben met een Flat White van Starbucks.

 photo Desktop2526.jpg

Shit.. de Moerdijkbrug wordt nog steeds gerepareerd en de trein rijdt dus maar tot Lage Zwaluwe. Gee probleem, ik neem gewoon de NS Stopbus, is maar een kwartiertje extra en ik heb natuurlijk 20 minuten speling met mijn afspraak.

Dus daar lopen we dan, op station Lage Zwaluwe, bij de A16.

 photo Desktop2526.jpg

Net een schoolreisje, met de bus naar Breda Prinsenbeek. We kregen allemaal iets te drinken van de NS voor het ‘ongemak’. Echt net een schoolreisje dus. Beetje jammer is alleen dat de buschauffeur vergat te stoppen bij Breda Prinsenbeek. En ik sta dus ineens midden in het centrum van Breda. Nu moet ik terug naar Prinsenbeek. Die 20 minuten speling ben ik inmiddels al kwijt.

En als ik eindelijk op Breda Prinsenbeek ben, mag ik door de hagel over een industrieterrein op zoek naar het hoofdkantoor van Opel. Love it. OK OK OK, ik klaag niet.. ik vond het zelfs wel een klein beetje grappig, het hagelde zo hard!

 photo Desktop2526.jpg

Ik ben inmiddels weer in Den Haag, met mijn vervoersmiddel voor de komende drie weken. Hoe cool is deze Opel Mokka? Er zitten allemaal dingen in die het bloggen in het buitenland makkelijker moeten maken. Zoals… onboard-WiFi met 4G, ook in het buitenland! Hier moet je zelfs YouTube video’s mee kunnen uploaden. Je begrijpt dat ik begon te stuiteren als een klein kind toen ik dat hoorde. Goede internetverbinding maakt een vakantie voor mij zo veel relaxter. Oh en het is een automaat, wat eerst wel een klein beetje wennen was, maar uiteindelijk heel relaxt was.

Lunch! Mozzarella, tomaat, rucola, verse pesto…

 photo Desktop2526.jpg

Post! Van VSM met een succeswens voor de halve marathon van Salzburg.

En een detox masker van Origins. Ik zou het masker graag proberen, ben ontzettend benieuwd. Maar heb zoveel nare ervaringen gehad met maskers dat ik het niet zo goed meer durf (het verergerde mijn acné).

 photo Desktop2526.jpg

Even langs Run2Day om nog wat ‘oude schoenen’ in te leveren voor Zuid-Afrika. Mijn moeder had nog wat hardloopschoenen gevonden bij mijn oma. Klinkt heel fout, dat ik niet eens weet welke hardloopschoenen ik precies heb en waar ze liggen. Daarom is het beter dat ik schoenen weg geef aan het goede doel, toch?

Zo leuk trouwens om mezelf te zien liggen op de toonbank van Run2Day. Nog even, dan ligt het nieuwe zomermagazine alweer in de winkel. Heb jij hem al gelezen?

 photo Desktop2526.jpg

Van Den Haag naar Leidschendam, waar ik bij de ANWB een sticker voor Oostenrijk koop en wat pakketten ophaal.

Onder andere deze schilderijtjes van Juniqe. Ik wil ze graag boven mijn bed hangen, maar ga absoluut geen gaten boren in mijn muren. Las op Instagram een tip voor stickers van 3M. Daar moet ik na mijn roadtrip maar eens naar gaan kijken. Iemand anders een ander geniaal idee?

 photo Desktop2526.jpg

Dit is de derde Nutella Oatmeal Bar die ik vandaag eet. OMG. Zo gezond zijn deze niet. Ik kan niet meer stoppen. Ze zijn zo lekker.

En mijn Thaise Curry met zilvervliesrijst is ook heel erg lekker. Ik leef om te eten.

Na mijn curry ga ik nog even verder met wat dingen voor Metro en daarna vind ik het tijd om mijn bed op te zoeken en lekker te gaan slapen. Oh nee… eerst nog Jane The Virgin kijken. Eindelijk weer een serie waar ik compleet in zit. Heerlijk!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Sigrid
  april 27, 2016 / 12:07

  Jaaaa, Jane The Virgin is echt leuk! Overtrof alleszins mijn verwachtingen :-) #TeamRogelio

 2. april 27, 2016 / 12:12

  Aaah die nutella oatbars en curry aan het eind geven me echt trek! Wat tof dat jullie met deze auto op roadtrip gaan, daar zou ik ook wel in rond willen rijden.

 3. Marieke
  april 27, 2016 / 13:13

  Gave auto!
  Dat maskertje lijkt me heerlijk.. Give away ?!? :-)

 4. Mar
  april 27, 2016 / 14:31

  Beton haken halen bij de bouwmarkt. Is een haakje in verschillende maten die met een hamer in de muur slaat en als je die er ooit uit wilt halen heb je geen gaten of kapotte muur. Stickers zou ik niet aan beginnen, kans dat je de verf er af trekt.

  • kirsten
   april 27, 2016 / 15:09

   Het zijn speciale stickers die je erg gewoon zonder beschadiging af kunt halen.
   Gebruik ze al jaren en nooit problemen mee gehad!

   Het enigste waar je goed naar moet kijken met wat je ook gaat gebruiken is hoeveel gewicht het kan dragen!

 5. Maria
  april 27, 2016 / 15:53

  Oeh die Nutella repen zien er té goed uit! Oja tip: je adres is op de 2e foto te lezen, zou ’t onherkenbaar maken!

 6. april 27, 2016 / 16:08

  Na een paar afleveringen Modern Family gisteren heb ik nu ineens ook weer heel veel zin om series te kijken, heerlijk. Die auto klinkt heel goed (en hij ziet er ook prima uit), automaat lijkt me behalve een beetje saai ook wel eens lekker! En altijd leuk om te proberen. Love de schilderijtjes trouwens!

 7. april 27, 2016 / 16:12

  Wat leuk om te lezen dat je in Prinsenbeek was! Ik woon daar sinds een jaar nu, herkende ineens het station haha ;)

 8. Ilse
  april 27, 2016 / 20:26

  Wat een leuke en handige auto nemen jullie mee!
  En die repen zien er echt lekker uit.

 9. april 28, 2016 / 10:07

  Ik ben nét klaar met Jane the virgin!
  Zo leuk!
  Mocht je de oplossing gevonden hebben voor het ophangen van je lijsten, ik hoor het graag! :)