SNAPSHOT DIARY: 25/11

 photo Collages67.jpg


 photo Collages67.jpg

Morning… wakker worden als het buiten al een soort van licht is, fijn.

Wakker worden met al  jullie leuke reacties op mijn blog van de dag ervoor (de Winterblues) is ook heel leuk trouwens. Ben blij dat ik niet de enige ben die deze week niet helemaal lekker in zijn vel zit. Vandaag staan er leuke dingen op het programma trouwens en dan voel ik me automatisch een stuk beter.

 photo Collages67.jpg

De perfecte bananenpannenkoek. Ik heb het geheime ingrediënt: geduld!

2 eieren, 1 geprakte banaan, 3 eetlepels havermout en een theelepel speculaaskruiden, goede mengen. Kokosolie verwarmen en daarna het beslag in een keer in de pan gooien. Vuur laag zetten (ik zet hem op 2 van de 6) en dan gewoon je make-up gaan doen, haar föhnen, dat soort dingen. Zo’n tien/twaalf minuten later is ‘ie ready om om te draaien. Dan nog twee minuten op de andere kant laten bakken ET VOILA! Serveren met maple syrup!

 photo Collages67.jpg

Outfit of the day! Trui van ZARA, rokje van Acne, laarsjes van Acne.

Make-up of the day! BB cream, oogschaduw YDK van Urban Decay, wenkbrauwen Tease van Urban Decay en verder gewoon wat mascara. Dit doe ik eigenlijk iedere dag, als ik make-up op doe dan.

 photo Collages67.jpg

Als blikken konden doden… ik ben gewoon een uur en een kwartier rondjes aan het rijden door het centrum van Amsterdam en ik loop overal vast. Ik wil gewoon parkeren bij de Bijenkorf (daar heb ik een afspraak), maar ik ben dus uiteindelijk drie kwartier te laat!!!!!!!!!!!! Ik haat te laat komen en ik haat rijden in een stad. Maar ja, wie niet.

Ik heb een interview voor Santé bij de Bijenkorf, onder het genot van een lekkere cappuccino. Het interview staat in het februarinummer en erbij komen de foto’s die maandag gemaakt zijn.

 photo Collages67.jpg

Na het interview eet ik snel een pompoensoepje, die ik natuurlijk over het hele kopje gemikt heb, want zo ben ik.

Je ziet het niet op de foto, maar het regent keihard als ik deze foto’s maak. Ik ben onderweg naar een evenement van L’Oréal.

 photo Collages67.jpg

Waar ook Roos is! It’s bring your sister to work day ;-).

Tijdens het evenement krijgen we alle nieuwe lanceringen van de merken van L’Oréal te zien. Daaronder vallen dus ook Garnier, Maybelline, Essie en NYX.

 photo Collages67.jpg

Ik word vrolijk van al die leuke kleurtjes voor je lippen, helaas vind ik dat bij mijzelf echt niet mooi staan. Ik heb het zo vaak geprobeerd, maar een naturel lip vind ik bij mezelf toch het mooiste.

We krijgen ook een lesje gezicht-shapen.

 photo Collages67.jpg

Esmée en Raquel proberen de producten zelf uit.

Ik laat me opmaken door een visagist met NYX producten. Is nog best een ding hoor, beetje leuk kijken terwijl je wordt opgemaakt. Ik ben in ieder geval keihard gezakt.

 photo Collages67.jpg

Na het evenement ga ik taart eten met Raquel, zij werd afgelopen weekend 27, daar moest op gegeten worden dus.

Bij de Drie Graefjes bestellen we een Red Velvet en een Carrot Cake, we nemen allebei van beide taartjes de helft (op deze manier kan ik wel mijn eten delen). Ik vind de Carrot Cake het lekkerste!

 photo Collages67.jpg

Dan mag ik betalen bij de parkeerautomaat. Huilen, 32 euro. Volgende keer ga ik weer met het OV (en dan scheld ik weer over het feit dat de trein vol is of dat ‘ie niet rijdt en dan ga ik de keer erna weer met de auto en dan raak ik weer gefrustreerd over parkeerproblemen en rijden in de stad en dan ga ik daarna weer met de trein EN ZO GAAN WE ALTIJD DOOR MET KLAGEN!).

Bijna thuis, of nou ja, bij mijn ouders. Justin Bieber maakt alles beter.

 photo Collages67.jpg

Een glas rode wijn op woensdagavond, dat kan als ik bij mijn ouders ben. Als ik dat in mijn eentje thuis te vaak doe heb ik het gevoel dat ik een alcoholist ben ;-).

Kijk, daarom ben ik bij mijn ouders. Gezond eten. Broccoli, een paar aardappelen (ik had ervoor net een bak chips op, ook aardappelen zo redeneerde ik, vandaar dat ik maar twee kleine stukjes heb) en een stukje kalkoenfilet.

 photo Collages67.jpg

Hoe oud zie ik eruit? Een ogenblik eerder had ik de deur geopend bij mijn ouders en vroeg de jongen die voor de deur stond ‘zijn je ouders ook thuis?’. Ehhhhhhhhhhhhh JA, maar zie ik er niet volwassen genoeg uit om de vrouw des huizes te zijn? Bedankt voor het compliment wel…

Nog een reden waarom eten bij mijn ouders fijn is, het Nespresso apparaat daar werkt wel. Tijd voor cappuccino dus.

 photo Collages67.jpg

Home sweet home, er ligt een fijn pakket op me te wachten. Een nieuwe elektrische tandenborstel van Oral-B. Ik ben de lader van mijn tandenborstel kwijt dus poets al een tijdje zonder elektrische borstel, dit is dus een fijne verrassing.

Ooooh en ik sta in het Vlogazine van Fashionista met mijn favorieten! Super leuk. Ik was al weer vergeten dat ik hier in zou komen en wist al helemaal niet dat het twee pagina’s zouden zijn. Super leuk!

Goed.. inmiddels is het tien uur, ik heb net deze blog gemaakt zodat ik me daar morgenochtend geen zorgen meer over hoef te maken. Ik ga nu mijn mailbox openen, want die heb ik vandaag met alle leuke afspraken een beetje verwaarloosd. En dan ga ik lekker mijn bed in. Het was een fijne dag vandaag. Kijk, op dagen zoals deze heb ik dus GEEN last van die winterdip. Dat is dus ook het verschil met het hebben van een winterdepressie, dan zit je de hele winter gewoon niet goed in je vel, bij mij komen die dagen sporadisch voor. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. november 26, 2015 / 12:22

  HAHAHA “zijn je ouders ook thuis?”. Die is leuk. Wel een kindje toch?

 2. november 26, 2015 / 12:24

  De parkeerautomaat bij de Bijenkorf in Amsterdam maakt mij (net als de Bijenkorf zelf) ook elke keer weer broke ass en lichtelijk agressief.

  Leuke snapshot weer!

 3. Ilse
  november 26, 2015 / 12:33

  Wat een leuke dag met leuke afspraken!
  Behalve die regen en dat parkeergeld.

 4. Anne
  november 26, 2015 / 12:57

  Annemerel, volgens mij is dit echt iets voor jou: https://www.mobypark.nl/
  Zag het laatst op tv. Een app waarmee je heel makkelijk een parkeerplaats van een particulier kunt huren in Amsterdam. Bijv. mensen die buiten de stad werken en dus die dag hun eigen parkeerplaats niet nodig hebben. Scheelt je enorm veel gezoek en frustratie denk ik!

  En jummm die bananenpannenkoek ziet er heerlijk uit. Geduld is inderdaad het essentiële ‘ingrediënt’ haha. Ik ga ze ook weer eens maken! :-)

 5. Claire
  november 26, 2015 / 13:08

  Beste manier om naar Amsterdam te gaan: met de auto in een van de p+r garages! Je kunt op de website zelfs zien of er nog plek is. Er komen er steeds meer bij. Ik vind die van de RAI fijn, die is ook lekker groot. Kost iets van 6€ inclusief OV -kaartjes (maar je kunt ook je eigen chipper gebruiken en betaalt dan minder).

 6. november 26, 2015 / 13:10

  Leuke dag! Ik kreeg laatst de vraag of ik wel ‘de baas’ was van het huis (van mijn ouders) haha dus… Oh, en de zon schijnt (hier) weer, yes! :-)

 7. november 26, 2015 / 13:52

  Ugh, parkeerkosten, vind ik ook altijd zonde. Maar sinds ik geen OV meer heb vind ik de trein ook zonde. Niet dat ik een rijbewijs heb en een keus, maar dat even terzijde.

 8. november 26, 2015 / 14:02

  Hahaha zijn je ouders thuis wordt ook altijd aan mij gevraagd. Ook in mijn eigen huis. Maar zo erg is dit niet, want als ik simpelweg nee antwoord (en dan lieg ik dus niet) ben ik er snel van af! ;)

 9. november 26, 2015 / 14:43

  Cool, ik je pancake tips eens proberen, thanks!

 10. Elvira
  november 26, 2015 / 18:33

  Hahahaha het OV-auto dilemma… zo bekend komt dat mij voor! Afgelopen jaren als student had ik een heeeeekel aan het OV, ookal was het toen gratis voor mij. Toen dacht ik, met de auto sta ik dan wel in de file, maar je hebt je eigen personal space (niet tussen de hoestende en stinkende mensen) en je staat niet op koude stations te wachten.
  Inmiddels 4 weken aan het werk als professional en nu moet ik 3x per week in de Randstad van huis naar locaties reizen (met de auto). Bijvoorbeeld: Zoetermeer – Delft, wat normaal 15 tot 20 minuten is, 1.5 uur over gedaan, want ja, de A12 staat letterlijk stil. Dag afspraak. Zoetermeer – Delft, binnendoor, 50 minuten (normaal 20 minuten), want ja, van 2 naar 1 baan invoegen is héél moeilijk dus laten we stapvoets gaan rijden :’).
  Toch zou ik voor geen goud meer met het OV gaan!!! Koud, zelf geen invloed op (met de auto kan je nog omrijden als je file informatie checkt), en overpriced!

 11. november 26, 2015 / 22:22

  Heerlijke dag weer!! Vloggazine ga ik snel bekijken :-)!

 12. november 27, 2015 / 00:50

  Leuke foto’s en een hele volle dag! Ik ga dat Vlogazine nog aanschaffen. Leuk dat je daar in staat.

 13. november 27, 2015 / 07:17

  Hahaha zijn je ouders wel thuis. Je had gewoon moeten zeggen: ja die zijn bij me op bezoek!
  En die capuccino’s zien er echt heerlijk uit!!

 14. november 27, 2015 / 20:45

  Haha, ik voel gewoon je frustratie over het parkeren, daar teveel voor te betalen en dat je voortaan weer gaat zeiken over het openbaar vervoer. heerlijk!

 15. Jorinde
  november 28, 2015 / 13:30

  Ik word zo gelukkig van jouw blogposts! Kijk er elke keer als ik door mijn Bloglovin’feed scroll weer naar uit jouw posts tegen te komen. Vaak spaar ik ze ook op, zodat ik er zes in één keer kan lezen. Thank you for giving me these tiny happy moments!