SNAPSHOT DIARY: 26/1

 photo Collages.jpg


 photo Desktop.jpg

Gooooood morning, het is 7.00u en ik ben vannacht zo’n vijf keer wakker geweest. Dat is de afgelopen weken helaas niets nieuws.. Ik kan niet meer doorslapen. Vreemd. Tot een paar weken geleden was ik echt een topslaapster, maakte ik nachten van negen uur, maar nu word ik continu wakker. Stom.

Ik werk de eerste uurtjes vanuit bed, met Spotify op de achtergrond. Ik heb Spotify op vier apparaten geïnstalleerd staan, maar meestal gebruik ik mijn iPad mini.

 photo Desktop.jpg

Blog-blog-blog. Concentratie is nog niet echt top.

Om half ten besluit ik mijn bed te verlaten en voor een rondje hardlopen de regen te trotseren.

 photo Desktop.jpg

Maar eerst… Espresso! (zie je de reflectie van mijn iPhone in mijn Nespresso apparaat?)

Na vier kilometer vind ik het tijd om even te stretchen, van mijn knie heb ik een stuk minder last, maar ik merk dat wanneer ik stretch, het nog beter gaat. Dus een beetje stretchen tussendoor kan geen kwaad. Ik heb gezelschap van wat Schotse Hooglanders.

 photo Desktop.jpg

Half-way point, ik zie er nog redelijk florisant uit.

Na acht kilometer ziet het er toch iets anders (natter) uit. Ik heb tijdens mijn rondje van acht kilometer zes keer een versnelling van 500 meter gedaan. Ik wil graag sneller worden. Dit voorjaar geen marathon voor mij, maar de halve marathon in Den Haag (8 maart) en de 10 kilometer in Amsterdam (16 mei).

 photo Desktop.jpg

Voor een nieuwe campagne met Pandora mag ik vijf vrouwen die belangrijk zijn in mijn leven een bedel geven die bij ze past. Super leuk idee! De eerste vier op mijn lijstje waren redelijk snel bedacht, de nummer vijf vond ik wat lastiger, want ik wilde eigenlijk iedereen kiezen, maar uiteindelijk heb ik een mooi lijstje denk ik. Het komende jaar zien jullie wie er op mijn lijstje staat en welke bedel ik ze ga geven.

Lunch! (ontbijt was een banaan en een bak havermout, maar die heeft mijn camera niet gehaald) Ik eet nu bijna iedere dag rijstwafels met avocado en zalm. Ik weet dat afwisseling heel erg belangrijk is, maar ik vind dit zo lekker!

 photo Desktop.jpg

Ooooooh hi there! Ik ben vandaag weer eens van de duckface! (hilarisch, mijn MacBook maakte net DUIKface van duckface, kenden jullie die al?)

Mijn voorruit van mijn Fiesta wordt eindelijk vervangen. Natuurlijk sta ik stil achter een vuilniswagen. Vind ik niet leuk.

 photo Desktop.jpg

Ik houd kantoor bij Autotaalglas, waar ze gratis koffie, thee en wifi hebben. Prima werkplek hoor! Ik zat hier afgelopen donderdag ook al een paar minuten, maar toen bleek dat ze mijn voorruit niet hadden. Ik had aangegeven dat mijn ruit geen camera’s had (want waar zou ik die voor nodig hebben), maar die had ik dus blijkbaar wel. Er zit op mijn auto een systeem waardoor ik mensen niet aan kan rijden als ik in een stad rij (het werkt dus niet op de snelweg als ik met hoge snelheid rij), daar zijn die camera’s dus voor. Wist ik veel dat mijn auto ZO slim was. Ik ga het niet uitproberen trouwens.

 photo Desktop6.jpg

En mijn nieuwe voorruit zit erin. Ik ben op dit moment heel erg fan van het album Chronicle van Lights & Motion, het is een beetje filmmuziek, instrumentaal. Heerlijke achtergrondmuziek.

Even bij Apple kijken naar een nieuwe MacBook..

 photo Desktop7.jpg

Uhhhhhm ja dit gezicht verklapt dat ik iets stouts gedaan heb.

Ik heb nog steeds geen zin gehad om mijn skispullen uit mijn auto te halen. Ik weet ook eerlijk gezegd niet waar ik ze in mijn studio zou moeten laten.

 photo Desktop8.jpg

Snack-attack, ongezouten, maar wel gebrande, noten!

Ooooh ja ik zei toch dat ik stout geweest was… Of nou ja stout, mijn MacBook Air voldeed gewoon niet meer aan mijn eisen. Ik ben redelijk veeleisend ja. Jullie kunnen snel een MacBook-story verwachten, want ja, het is misschien best heftig dat ik in nog geen acht jaar tijd nu een vierde MacBook heb aangeschaft (en tussendoor ook nog een iMac kocht…)

 photo Desktop9.jpg

Bij een nieuwe MacBook hoort natuurlijk ook het installeren van een aantal broodnodige programma’s, zoals SPOTIFY!

Mijn hoofd in een banner… best heftig.

 photo Desktop9.jpg

Mijn eerste blogje schrijven met mijn nieuwe MacBook!!! Wohoooooooooo!

Ineens is het acht uur, shit, ik heb nog niet gegeten. Door het enthousiasme over mijn nieuwe compagnon volledig vergeten. Ik heb ook niet veel honger, dus ga voor een paar speltcrackers en een salade met tomaat, olijven en tonijn.

 photo Desktop9.jpg

Wow, 1300 volgers op Spotify. Damn… er zijn dus 1300 mensen die kunnen zien naar welke muziek ik luister! Oeeeeeps.

Mijn MacBook Pro en ik checken uit voor vandaag! Tijd voor een goed boek, het laatste boek dat ik lees voor mijn midwinter reading. Byeeeeeeeee!

Liefs,
Annemerel

Delen:

30 Reacties

 1. januari 27, 2015 / 12:09

  Wauw, vier Macbooks in acht jaar tijd is wel veel ja haha. Deed je Air het niet goed meer? Ach ja, af en toe moet je jezelf goed verwennen ;)

 2. januari 27, 2015 / 12:13

  iedere 2 jaar een nieuwe laptop is helemaal niet raar toch, hoop ik dan, please zeg dat het niet raar is.. anders ben ik ook schuldig ;)!

  Leuke Diary weer.. zoals altijd eigenlijk!

 3. januari 27, 2015 / 12:16

  Soms is het wel even heel fijn om jezelf te verwennen met iets moois en je hebt hem immers hard nodig om ons dagelijks te kunnen voorzien van leuke blogjes. Ik weet nog hoe ik trillend mijn macbook afrekende, maar ik ben er nog iedere dag heel blij mee.

 4. Romy
  januari 27, 2015 / 12:22

  Superleuke story!@!!!!!!

 5. Julia
  januari 27, 2015 / 12:31

  Wow haha ik doe al ruim vijf jaar met mijn MacBook :P Maar ik kan me voorstellen dat je als blogger wel wat kritischer bent op je laptop! En nieuwe spullen zijn natuurlijk altijd leuk!

 6. januari 27, 2015 / 12:40

  Wat leuk die samenwerking met Pandora! Ik zou ook heel graag een MacBook willen maar dan moet ik eerst nog even heel hard gaan sparen :-)

 7. januari 27, 2015 / 12:45

  Ik vind het zo leuk om te lezen dit! Ik ben nog erg tevreden met mijn MacBook Air :)

 8. januari 27, 2015 / 12:55

  Ah, een Pro, goedzo! Vier MacBooks in acht jaar is wel VEEL hoor trouwens, bijna bijzonder dat je dan nog bij Apple bent gebleven :P Alhoewel… Jij gebruikt ‘m zoveel dat het ook weer niet heel gek is, na twee jaar intensief gebruik zijn ze ook wel een beetje op. Lights & Motion heeft inderdaad lekkere (en originele) muziek!

 9. januari 27, 2015 / 13:03

  Oh nieuwe MacBook! Ik ben toch wel benieuwd waarom je een nieuwe hebt aangeschaft!

 10. Ann
  januari 27, 2015 / 13:06

  De officiële levensduur van een laptop is 3 jaar. Als je dat weet, dan vallen die vier laptops in 8 jaar tijd best mee! Gewoon volhouden dat jij een ver boven gemiddelde gebruiker bent en laptops dus standaard een jaar eerder verslijt ;) Dan is die nieuwe laptop meteen ook niet stout meer haha!

 11. januari 27, 2015 / 13:28

  Met camera’s rijden lijkt me ook niks, straks doen ze toch niet goed hun werk. Gefeliciteerd met je nieuwe mac, is toch een investering in je bedrijf dus altijd goed toch;)

 12. januari 27, 2015 / 14:04

  Dat is nog eens een lekker dagje (behalve dat niet goed slapen dan). Hardlopen, nieuwe ruit, nieuwe laptop!!

 13. Ilse
  januari 27, 2015 / 14:08

  Schenk mij ook even geld voor een Apple laptop, haha.
  Ik kan stiekem niet wachten op het verhaal over de laptop-drama.
  En je luistert erg leuke muziek dus helemaal geen drama om jou te volgen op spotify.

 14. januari 27, 2015 / 14:08

  Geniet van je boek! Ik word ook steeds vaker wakker ’s nachts tussen half 5 en 6, vaag :/ is het weer volle maan ofzo!

 15. januari 27, 2015 / 14:15

  hahaha wow 4 in 8 jaar tijd! Wat een heerlijk gevoel dat dat gewoon kan :D Jaloers? ja een beetje :P Geniet er vooral van! :)

 16. Annemarie
  januari 27, 2015 / 14:40

  1304! Wat een fijne muzieksmaak heb jij zeg. Ben Spotify aan het leren kennen en jou volgen opent weer heel veel mooie muziekdeuren. Bedankt!

  Enne: veel plezier met je Mac, wat een fijn ding lijkt me dat

 17. januari 27, 2015 / 15:39

  Congrats met de nieuwe MacBook Pro! Ik ben benieuwd naar je Mac Story.

  Ik moet echt een account aanmaken op Spotify want dit is weer brand new information voor mij…

 18. januari 27, 2015 / 16:05

  Holy! Vier macbooks in acht jaar! Ik doe al vijf jaar met de mijne en heb vorig jaar een Imac aangeschaft voor het prettige werken. Doe het je niet na ;)!

 19. januari 27, 2015 / 16:51

  Ik durf bijna geen reactie te sturen vanaf mijn 6 jaar oude Acer die ik ergens vanonder een steen vandaan geplukt heb….

  Maar ach, niemand die het ziet toch(A)

  Hele leuke blog heb je!

 20. januari 27, 2015 / 17:11

  4 in 8 jaar is redelijk veel haha. Toevallig heb ik vandaag ook een macbook pro gekocht, hij is zo fijn!! Veel plezier ervan!

 21. januari 27, 2015 / 18:01

  Pfoe, 4 in 8 jaar is veel ja, vooral als ik naar de prijs van die dingen kijk. Maar jij hebt natuurlijk een goede smoes, je laptop is je werk anders kan je niet schrijven. Leuke plog verder!

 22. januari 27, 2015 / 18:29

  Wow.. ik hoop dat ik met deze Macbook Pro nog wel een paar jaartjes doe! :-)

 23. Femke
  januari 27, 2015 / 18:47

  Wauw, je vierde macbook al hahaha! Ik ben benieuwd naar je Macbook story :P

 24. januari 27, 2015 / 19:36

  Zo fijn als je weer een nieuwe laptop hebt en klaar bent met alles installeren. Heerlijk gevoel!

 25. januari 27, 2015 / 19:53

  Jij badass, zomaar een nieuwe Macbook kopen! Ik wil je oude wel hebben ;) Aan de ene kant vind ik het maar dure laptops, maar stiekem staat er toch wel eentje op mijn wishlist.
  Ik ben ook een trouwe volger op Spotify, want ik vind echt dat je leuke afspeellijsten maakt :D Als ik geen inspiratie heb neem ik altijd even een kijkje.

 26. januari 27, 2015 / 20:26

  haha wel echt veel macbooks, maar niks is zo irritant als een laptop die niet werkt. Ik had vorige week een nieuwe laptop besteld en toen bleek dat die uit de voorraad was en ik mijn geld terug kreeg. Ondertussen had ik mijn laptop alweer gemaakt, dus eigenlijk ook geen tweede nodig… haha, soms kost gemakzucht veel geld ;)

 27. januari 27, 2015 / 21:41

  Hehe leuk toch om jezelf af en toe te verwennen met een aankoop! Ik heb trouwens ook zo’n systeem in mijn auto die remt op het moment dat ik dat niet doe in de stad. Ook nog niet getest.

 28. Elvira
  januari 27, 2015 / 21:53

  Wauw! Impulsaankoop?

 29. januari 28, 2015 / 12:21

  Ik volg je op spotify, jouw muzieksmaak is namelijk net zo slecht als de mijne :D:D

 30. januari 28, 2015 / 13:54

  Dat is een leuke cadeau voor jezelf :)! Fijn dat je er zo blij eme bent, af en toe mag je jezelf best verwennen voor al dat harde werken. Mijn levensmotto!