SNAPSHOT DIARY: 26/1

 photo Recently Updated151.jpg

 photo Desktop2047.jpg

Goedemorgen, het is zo’n dag dat ik liever de dekens over mijn hoofd getrokken had en verder was gaan slapen. Ik heb nu al hoofdpijn en de dag moet nog beginnen. Not good.

Maar hé, geen tijd om de hele dag in bed te liggen, er is werk aan de winkel. Ik maak een ontbijtje; scrambled eggs en een banaantje on the side met een kopje thee en ga aan de slag.

 photo Desktop2047.jpg

Gisteren ben ik naar de drukkerij geweest om te kijken hoe mijn boek gedrukt werd, dat heb ik allemaal gefilmd! Nu even die video editten. Dat doe ik op mijn MacBook Air, omdat mijn MacBook Pro zo vol staat dat video’s editten vrijwel onmogelijk is. Mijn MacBook staat vol met back-ups, moet maar weer een keer langs bij de Apple Store om te kijken wat daar aan gedaan kan worden, want dit werkt niet heel fijn zo.

En terwijl mijn video op mijn MacBook Air aan het uploaden is op YouTube, kan ik mijn andere MacBook gebruiken om verder op te werken. Toch fijn om twee MacBooks te hebben. Werkt best relaxt eigenlijk. Tussendoor heb ik een interview voor de jeugdkrant 7Days! Het interview wordt als het goed is op 5 februari gepubliceerd (zowel in de krant als online).

 photo Desktop2047.jpg

Volgende week heb ik een fotoshoot voor een groot Nederlands vrouwenblad en er wordt me gevraagd welke muziek ik tijdens de shoot graag zou willen horen. Hahaha dat vind ik zo cool he, ik hou van muziek tijdens fotoshoots en dat ze nu zelfs vragen welke muziek ik wil horen vind ik extra cool. Welke nummers denk je dat ik heb doorgegeven?!

Ai hoofdpijn wordt langzaam maar zeker migraine. Ik ben al even naar buiten gegaan om te wandelen, in de hoop dat dat zou helpen, maar het werkte niet. Zit nu bij de Bagels & Beans en de druk op mijn hoofd wordt alsmaar groter; tijd voor een migraine pil. Wat zou ik zonder moeten? Heb bij de apotheek gevraagd of het gevaarlijk is om regelmatig deze pillen te slikken, maar dat is gelukkig niet het geval. Het is ook niet zo dat je – zoals met antibiotica – op een gegeven moment resistent raakt voor de werkzame stof in het middel.

 photo Desktop2047.jpg

Mijn lunch, vreselijk uitgebreid haha. Ik ben gegaan voor de grootste cappuccino die ze hebben, een salade met zalm en een bagel met creamcheese. Dat dit redelijk veel was besefte ik ook toen ik het allemaal weg moest werken. Ondertussen schrijf ik een blog trouwens.

 photo Desktop2047.jpg

Home sweet home en ik besef dat mijn haar nog precies hetzelfde zit als toen ik gisteravond naar bed ging. Haha hier heb ik dus ook gewoon mee bij Bagels & Beans gezeten. Charming.

Voor een samenwerking met Albert Heijn ga ik de uitdaging aan en ga ik dit weekend boodschappen doen en alleen maar bonusaanbiedingen en ‘goedkoopjes’ kopen. Omdat ik in de supermarkt zelf altijd een beetje onrustig word en daarom altijd maar gewoon de dingen pak die ik standaard pak, heb ik besloten me dit keer iets beter voor te bereiden, in de webshop. Wat ik daar ook ontdekte, als je je lijstje hebt gemaakt kun je de producten ook op volgorde van looproute selecteren. Je zet dan bij welke Albert Heijn je het wil gaan kopen en dan wordt het dus allemaal op een logische volgorde gezet. Ik ben heel benieuwd of dat het leven makkelijker maakt in de supermarkt.

 photo Desktop2047.jpg

Ik heb hier eigenlijk helemaal geen tijd voor, maar ja, je hebt ook ontspanning nodig he. Ik maak onnodig veel afbeelding met Blobla, natuurlijk post ik ze niet op Facebook want dit heeft iedereen inmiddels al gedaan én ik gebruik Facebook tegenwoordig alleen nog maar voor boekpromotie, hahaha.

 photo Desktop2047.jpg

TERINGZOOI! Het netjes houden van mijn bureau/eettafel is nog steeds een uitdaging die continu faalt.

Avondeten, erwtensoep met een speltbroodje. Mijn lunch zit nog steeds hoog.

 photo Desktop2047.jpg

Beginnetje maken aan de Friday Favourites. Het wordt een drukke week deze week, dus alles dat ik kan voorbereiden nu, moet ik nu echt doen.

Eigenlijk had ik vandaag een tempoloop moeten doen, eigenlijk gisteren al, maar ik voel me gewoon niet 100% en ik zie er erg tegenop. Vorige week heb ik mijn tempoloop ook al geskipt. Oeps. Er moet een moment deze week komen waarop ik die loop dus wel doe. Waarschijnlijk wordt het zondag. Als ik dan niet dood ben, aangezien ik donderdag twee keer moet lopen, vrijdag een keer en zaterdag OOK weer. Niet echt goed gepland dus..

Om acht uur ben ik er echt wel even klaar mee. Die To-Do-List. Ik heb het ergste – de BTW aangifte – gelukkig gedaan en vind dat ik mijn bed verdiend heb. Ik droom al sinds ik mijn bed verlaten heb over mijn bed, tijd om mijn droom te verwezenlijken. Slapen. En dan hopen dat ik morgen (vandaag dus) met een beter been (en hoofd) uit bed stap. Dit is ook de dag dat ik faal met mijn plankchallenge, mijn hoofd en schouders doen te veel pijn om te planken. Ik geef niet op, morgen ga ik gewoon weer verder. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. januari 27, 2016 / 12:05

  Geef het planken niet op! Vervelend zo een dag met hoofdpijn wat ook nog doorschakelt naar migraine. Hopelijk gaat het vandaag een stuk beter.

 2. januari 27, 2016 / 12:23

  Heerlijk zo’n lunch bij de bagels & beans! Hopelijk vandaag een betere dag.

 3. Celine
  januari 27, 2016 / 12:30

  Tip voor je macbook: seagate backup plus portable drive
  Weegt echt drie keer niks en je hebt 1TB voor 70 euro, er is ook 2tb sowieso.
  Maakt backups en wanneer ie vol zit wist ie de oudste.
  Plus hij is op je andere macbook of windows te openen en dan kun je alles gewoon openen.
  Ik heb mijne nu een tijdje en ben echt fan!

  • januari 27, 2016 / 13:24

   Die heb ik ook voor mijn Macbook PRO, werkt super inderdaad! :) Leuk weer, ik hou altijd van je snapshot diary’s!

 4. januari 27, 2016 / 12:52

  Jouw haar ziet er duizend miljoen keer beter uit na een dag slapen dan mijn haar ;) haha!

  Balen van de migraine, hopelijk voel je je vandaag weer herboren!

 5. januari 27, 2016 / 12:54

  Kun je niet een losse schijf/drive kopen?

 6. januari 27, 2016 / 14:23

  Hopelijk voel je je wat beter! Hahah die plaatjes ja :’D zo flauw.

 7. januari 27, 2016 / 14:42

  Vervelend dat je zo’n last hebt van migraine, gelukkig ben ik er sinds mijn zwangerschap van af (afkloppen!). Hopelijk voel je je vandaag wat beter!

 8. Ilse
  januari 27, 2016 / 14:56

  Soms heb je van die dagen, hopelijk voel je je vandaag alweer beter! En natuurlijk het planken weer oppakken!

 9. januari 27, 2016 / 16:32

  Drukke periode voor je! Lijkt me ook spannend met die boekpresentatie op komst ;)

 10. januari 27, 2016 / 19:07

  Ik ben sinds de zomer al niet meer bij Bagels & Beans geweest maar het is zo’n fijn tentje, heel chill! Ik vind die looproutes en andere ‘hacks’ van de Albert Heijn stiekem echt enorm slim want ik denk dat het voor veel mensen toch wel verschil maakt. Balen van je migraine maar die shoot klinkt wel weer veelbelovend!

 11. januari 28, 2016 / 09:43

  Haha, die plaatjes van Blobla zijn echt leuk, he!

 12. Desiré
  januari 29, 2016 / 10:42

  Ja die looproute met de Appie app doe ik ook altijd als ik boodschappen ga doen bij de Albert Heijn. Sowieso een fijne app met alle bonusaanbiedingen (overzichtelijk) en dan die looproute is ideaal :)