SNAPSHOT DIARY: 24/9

 photo Recently Updated90_1.jpg


 photo Desktop1460.jpg

Good morning van mijn beer en van mij!

Tijd voor mijn laatste rondje hardlopen voor de marathon. Op mijn schema staat 6 kilometer met 5’00, ik heb het weer niet door.. maar ik loop met een gemiddelde van 4’45. Oeps. Ik denk echt dat die ‘hoogtestage’ in Oostenrijk me goed gedaan heeft.

 photo Desktop1460.jpg

Mijn gekookte eitjes zijn vanmorgen weer heel goed gelukt. Ik zit in mijn gekookte eitjes als ontbijt periode, hebben jullie het door? Ik eet er drie. En een banaan.

In een half uur gedoucht en opgemaakt en nu snel richting Amsterdam. Helaas mag ik staan in de bus en dat terwijl ik zo’n zin had om neer te ploffen.

 photo Desktop1460.jpg

Hmm… ik dacht het te zien was op deze foto, maar er ligt dus een enorm grote backpack voor de Starbucks op Den Haag Centraal en die ligt er al een tijdje, zonder eigenaar. Er staat vijf man politie omheen… spannend! Maar ik moet mijn trein halen.

Oepsie, weer een Pumpkin Spice Latte. Maar ik vind dat dat bij treinreizen hoort. Ik moet een column inleveren voor een nieuwe opdrachtgever, mijn tweede column al. De eerste kun je half oktober lezen (en dan zal ik ook vertellen waar je hem kan lezen natuurlijk!).

 photo Desktop1460.jpg

Ik kan best goed werken met deadlines. Ik weet al een tijdje dat de column morgen ingeleverd moet worden, maar ik wist absoluut niet waar ik het over moest gaan hebben (moest me aan een thema houden), maar als ik dan uiteindelijk word open en gewoon begin, dan komt het er vanzelf uit.

In Amsterdam maak ik even een pitsstop bij Juice Brothers voor een bietensapje (met appel, peer en gember!)

 photo Desktop1460.jpg

Ik ga een video opnemen met Annette en Marije van Women’s Health, ik ben de eerste ‘officiële’ tafelgast van #indekleedkamer! Vanmiddag om 16.00u staat de video online op Women’s Health.

Daarna lunch ik met Esmée bij café Herengracht. We bestellen ons favoriete gerecht, Eggs Royal.

 photo Desktop1460.jpg

En weer even terug naar de Women’s Health redactie, want we zijn vergeten een foto te maken!

Terug in de trein naar Den Haag. So little time so much to do, dus ik begon maar alvast aan mijn Metro-stukken.

 photo Desktop1460.jpg

Gezellig binnenkomen dit, wat een bende weet ik er altijd weer van e maken!

Mijn koffer is zo goed als ingepakt. Mijn avondeten voor zaterdagavond en mijn ontbijt voor zondagochtend heb ik in ieder geval alvast bij me.

 photo Desktop1460.jpg

Mijn Spotify lijst met marathonnummers is hartstikke leuk voor als ik in Nederland loop, maar tijdens de marathon loop ik met mijn iPod shuffle, anders is mijn telefoon halverwege leeg. Ik ben de afspeellijst nu aan het namaken in iTunes (en ik voeg natuurlijk een aantal nummers van Taylor Swift toe, die ik op Spotify niet kon gebruiken!).

Ik eet bij mijn ouders, maar we eten pas laat! Gelukkig hebben mijn ouders een grote chips voorraad.. ik werk er bijna een hele zak Doritos doorheen. Dit is niet echt de bedoeling van koolhydraten-stapelen, maar het is wel erg lekker.

 photo Desktop1460.jpg

Koolhydraten stapelen met één van mijn favoriete pasta’s, de pasta met zalm van mijn moeder.

Roos maakt zich klaar voor een wilde avond, ik maak me klaar voor een wilde avond in bed… Nee, niet bij mijn ouders, ik moet eerst nog wel even naar huis rijden.

 photo Desktop1460.jpg

Nog heel eventjes planken… Heb ik gisteren ook niet gedaan en ik kan zo vlak voor de marathon natuurlijk eigenlijk niet verzaken.

En dan… de eerste aflevering van seizoen 7 van Modern Family! Wohooo eindelijk, zo fijn dat het TV-seizoen weer begonnen is!

Om 22.00u maak ik nog even mijn Snapshot Diary af, degene waar jullie nu naar kijken dus en vervolgens vind ik het mooi geweest, tijd om te slapen. Morgen (vandaag dus) naar Berlijn. Het wordt nu allemaal wel heel erg echt!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. september 25, 2015 / 12:07

  Let the hunger game begin!

  Het wordt nu echt spannend vind ik. Het bietensapje klinkt erg lekker gember.

  Mocht je tijd hebben en dit überhaupt lezen tijdens het Berlijn avontuur: Hoe lang en vaak plank jij op een dag?

 2. september 25, 2015 / 12:39

  Wat een fijne dag. Dat eitje ziet er heerlijk uit!

 3. september 25, 2015 / 12:41

  Niet eens de eerste aflevering van Nashville gekeken, dat had ik toch wel verwacht van je ;)!

 4. september 25, 2015 / 12:58

  Nu heb ik ook zin in een eitje koken :’D alleen heb een paar weken geleden besloten dat ik thuis geen zuivel meer eet, behalve wanneer mama iets met kaas maakt ofzo. Noooo hahaha. Heel veel succes in Berlijn chick!

 5. september 25, 2015 / 12:59

  Ik heb (denk ik) nog een goed nummer voor je marathon playlist! Hopelijk op tijd en OK qua tempo.. Sia’s nieuwe single ‘Alive’. Volgens mij echt een Annemerel nummer! :-) SUCCES!

 6. september 25, 2015 / 13:45

  Oh my, zoveel eitjes in een dag haha! Wel heel erg lekker. Die speltpannenkoeken zijn trouwens ook echt heel goed te doen. Ga ze straks ook maar weer eens kopen denk ik zo.

 7. Ilse
  september 25, 2015 / 16:48

  Leuke diary en dat eitje ziet er echt heerlijk uit!
  Leuk dagje zo trouwens! :)

 8. september 25, 2015 / 18:47

  Leuk, heel veel succes alvast! Ik ben ook heel blij met het tv-seizoen!

 9. september 25, 2015 / 21:08

  Hahaha, genoeg eieren in elk geval! Ik was even vergeten dat Berlijn alweer zo snel is, ben super benieuwd :)