FRIDAY FAVOURITES: 193

Favourite supermarket discovery – Bakkerskruidnoten are back!

 photo IMG_3058.jpg

Kijk… gewone kruidnoten en kruidnoten met chocola? Daar geef ik echt niet om. Maar bakkerskruidnoten? Daar kun je me voor wakker maken. Meestal komen die iets later in het ‘kruidnotenseizoen’ ik was dan ook best verbaasd toen ik ze zag liggen. Ik was niet op zoek, was op zoek naar rietjes die ik tijdens de marathon kon gebruiken en daar lagen ze ineens! Kon het niet laten om ze in mijn mandje te stoppen.

Favourite goodiebag item – Oolaboo Super Foodies handsoap

 photo IMG_3055.jpg

Na de beautyspeeddate van Mooi PR ging ik naar huis met een grote goodiebag. Mijn favoriete item tot nu toe? De handzeep van Oolaboo. Mooi flesje, heerlijke geur en heel toevallig was mijn handzeep net op! Happy Hand Soap, Happy Annemerel.

Favourite Look – Red carpet Princess

 photo Recently Updated90.jpg

Ok.. negen van de tien keer verkies ik een joggingbroek of legging boven een prachtige jurk met kant en kraaltjes, waar je over struikelt als je ook maar een stap probeert te zetten. Maar soms is het heel leuk om je voor een paar uur een prinses te voelen. Inclusief haar, make-up, veel te hoge hakken (gevonden in een verhuisdoos bij mijn ouders, heb ik die echt gekocht?) en Addy van den Krommenacker jurk. Ik voelde me heel even heel erg mooi.

Favourite Show – Scream Queens

Eindelijk! Deze week was het zover na maanden vol met promo video’s was het eindelijk tijd voor Scream Queens, de nieuwe show van Ryan Murphy (Glee). Hoofdrollen zijn er voor Emma Roberts en Lea Michele, maar voor hoe lang he… het is een waar slachtveld die show. In The Vampire Diaries gaan veel mensen dood, maar Scream Queens slaat alles (misschien is American Horror Story nog erger, maar die show heb ik nog nooit gezien!). Voor mijn gevoel is in de eerste twee afleveringen (er waren deze week meteen twee afleveringen!) de helft van de cast al een pijnlijke dood gestorven. Who will be next? En wie is de persoon achter het masker? We’ll find out… (hoop niet dat dit net zo lang gaat duren als uitvinden wie A is bij Pretty Little Liars trouwens…)

Favourite song – Rachel Platten – Stand By You

Na Fight Song heeft Rachel Platten weer een fijne power song uitgebracht. Ik ben benieuwd of er binnenkort een album komt, de EP is leuk hoor… maar de nummers op de EP halen het niet bij Fight Song en Stand By You (vind ik), dus een album met allemaal van dat soort nummers zie ik wel zitten.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. september 25, 2015 / 17:16

  Ik heb de kruidnoten expres nog maar even laten liggen ;) Die zak is zo weg!

 2. september 25, 2015 / 17:37

  Die jurk! Zo ontzettend mooi!
  Ik ben trouwens van de Bolletje kruidnoten, heb geen idee of de bakkerskruidnoten lekker(der) zijn…

 3. september 25, 2015 / 17:40

  Ik heb de pepernoten nog maar niet gegeten, nog even wachten. En wat staat de jurk je goed! Leuk artikel! Fijn weekend!

 4. september 25, 2015 / 17:47

  Wat een heerlijke shares weer..En daar heb je die mooie foto weer en die prachtige jurk!

 5. Marijke
  september 25, 2015 / 18:24

  Mmm bakkerskruidnoten! Op het Noordeinde in Den Haag hebben ze een pop-up store met alleen maar kruidnoten, heb ik mij laten vertellen. Ben nog niet geweest… maar dat gaat niet lang duren hahaha

  veel plezier en succes in Berlijn!

 6. september 25, 2015 / 18:26

  Ah, kruidnoten mis ik wel echt nu ik een semester in het buitenland ben! Zó lekker! En ik heb de eerste aflevering Scream Queens gekeken, maar vond er helaas niet zoveel aan, dus dat wordt ‘m niet voor mij. Succes in Berlijn!!!

 7. september 25, 2015 / 18:38

  Leuke favorieten! Ik heb gister de afleveringen van Scream Queens bekeken en het is inderdaad een slachtveld haha. Ik vind die woorden zo grappig, net als basic bitch etc!

 8. september 25, 2015 / 19:07

  Bakkerskruidnoten lijken me inderdaad nog veel lekkerder, al sla ik die chocoladekruidnoten ook niet af hoor!

 9. september 25, 2015 / 20:04

  Ah pepernoten/kruidnoten! Ik vertik het om ze nu al te eten haha :P

 10. september 25, 2015 / 21:03

  Ah heerlijk! Een nieuwe serie waar ik mijn tijd aan kan verdoen. Ik begin: Nu!

 11. september 26, 2015 / 09:25

  Lekker die kruidnoten! Mijn favorieten zijn toch wel de witte chocolade pepernoten, gevaarlijk….

 12. september 26, 2015 / 11:13

  Ik heb dus nog nooit een kruidnoot gegeten, oeps! Denk zelfs niet dat we dat in Belgie (of Zwitserland for that matter) hebben…

 13. september 26, 2015 / 12:07

  Ik kan ook niet wachten op Scream Queens!!

 14. Ilse
  september 26, 2015 / 22:43

  De bakkerskruidnoten zijn ook alweer binnen bij mij, heerlijk! En wat een prachtig flesje handzeep zeg.

 15. september 26, 2015 / 23:37

  Ja kruidnoten dus.. alleen heb ik ze met chocola en zo’n zak is er echt snel doorheen ook…

 16. september 27, 2015 / 13:11

  Scream Queens is zo leuk! In American Horror Story kunnen soms ook wel heel veel doden vallen, maar niet zulke belangrijke personages in de eerste twee afleveringen, haha :D Ik wil ook wel een volledig Rachel Platten album inderdaad, maar ze is zo goed bezig de laatste tijd dat dat er vast wel aankomt. Je zag er trouwens prachtig uit in die fotoshoot, echt een prinses!

 17. september 28, 2015 / 17:57

  Ik was ook zo benieuwd naar Screem Queens, maar vond het enorm tegenvallen.. :(