SNAPSHOT DIARY: 24/10

 photo Recently Updated106.jpg


 photo Recently Updated106.jpg

Daar gaan we dan, op naar Oostenrijk. Het is net vijf uur geweest, we zitten al een half uurtje in de auto en we moeten nog wel even. De reden dat we naar Oostenrijk gaan? Er zijn er wel 100.000… Roos en ik wilden vorig seizoen al heel graag een keer een weekend samen skiën, maar het kwam er niet van en dit is de laatste keer voor de komende maanden dat Roos een weekend vrij is. Ik wilde heel graag een keer in oktober skiën, kijken hoe dat is. Ik heb een advertorial die het leukst is om in Oostenrijk te maken. Ik heb twee nieuwe skipakken die me smeekten om gedragen te worden en… nou ja ik had gewoon zin om te skiën, de weersvooruitzichten waren super, evenals de sneeuw en… nou ja dan is de keuze snel gemaakt.

Het liefst rij ik ’s nachts, maar omdat ik de afgelopen week ziek geweest ben en slecht geslapen heb besluit ik dit keer geen nacht over te slaan. Ik heb maarliefst vier en half uur geslapen! Maar zo rij ik du het liefste he… als het donker is en er verder vrij weinig verkeer op de weg is.

 photo Recently Updated106.jpg

Maar dit is ook wel heel erg mooi, als de zon dan op komt… dit is ergens halverwege Duitsland volgens mij.

Tijd voor kofffffffffffie! Super grappig, de eerste keer dat ik moet tanken is in Würzburg. Toen ik vorige keer uit Oostenrijk terug reed tankte ik ook in Würzburg en moest ik toen ik thuis kwam ook meteen tanken. Heb dus ongeveer net zo zuinig (of juist niet zuinig) gereden.

 photo Recently Updated106.jpg

Car-selfie, heel erg belangrijk. Wat we zoal doen die tien uur dat we onderweg zijn? Heel veel meezingen met Selena Gomez, Adele, Justin Bieber en One Direction.

 photo Recently Updated106.jpg

There we are… bij Gästehaus Osterthor! Roos d’r outfit is on fleek.

Heerlijk op het balkon lijkt het wel zomer…

 photo Recently Updated106.jpg

Zeker met zo’n glas Aperol Spritz erbij. Warm welkom bij Kaat, Daniël en Jof.

We kunnen het niet laten, een klein stukje hardlopen (zes kilometer). Het is hier in de herfst zo mooi.

 photo Recently Updated106.jpg

Ik merk wel dat ik weinig geslapen heb en lang in de auto heb gezeten, het gaat niet vanzelf vandaag.

 photo Recently Updated106.jpg

Roos en ik hebben ontzettend veel zin in Wiener Schnitzel en dus gaan we op pad. We krijgen wat tips, maar het eerste restaurant is gesloten en het tweede serveert geen eten voor niet-gasten. Bij de derde is het raak!

 photo Recently Updated106.jpg

Super gezellig hier, er is hier Oostenrijkse live muziek. Ik kan dat wel waarderen.

We sluiten de avond af met Tinder, Roos d’r Tinder. Het is de eerste keer dat ik überhaupt zie hoe Tinder eruit zie en hoe het werkt. Vond Roos dus een schande. Samen met een vriend die hier woont keuren we alle Oostenrijkse mannen, in de hoop dat we een match krijgen met een vriend van hem. Helaas hebben we veel vrienden gezien, maar is er tot op heden geen match. Hoe kan dat? Hoe kunnen ze Roos nou niet liken? Snap er niks van. Dat gekke Tinder. Maar ja wat niet is kan nog komen, to be continued ;-).

Na het Tinder-avontuur gaan we snel naar het appartement, slapen! Het is pas elf uur, maar na die korte nacht voelt dat als drie uur ’s nachts. Gelukkig hebben we vannacht een uurtje langer, dat heb ik nodig!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. oktober 26, 2015 / 17:06

  Wat is het daar mooi… Zeker een goede reden om te gaan hardlopen!

  Veel plezier nog daar!

 2. oktober 26, 2015 / 17:07

  Wat heerlijk om in Oostenrijk te zijn! :D veel plezier nog!

 3. oktober 26, 2015 / 17:13

  Wauw wat mooi! En wat leuk dat jullie samen zo weg kunnen! Heerlijk lijkt me.

 4. oktober 26, 2015 / 17:46

  Het ziet er (ook Insta pics) heel mooi uit. Gaaf dat je dit met je zusje doet en kan doen.

 5. oktober 26, 2015 / 18:52

  Mooie hardloopfoto’s! Geniet!

 6. Elvira
  oktober 26, 2015 / 19:30

  Wat leuk dat jullie naar Oostenrijk zijn gegaan. Veel plezier. Het is inderdaad erg mooi in de herfst, ik was er 10 oktober nog en heb een prachtige hike gemaakt door de bergen in Imst.

 7. oktober 26, 2015 / 19:54

  Wat een gezelligheid! En wow wat is het er mooi zo met die zon!

 8. oktober 26, 2015 / 20:45

  Telkens als ik jouw hardloopfoto’s zie, vraag ik me steeds weer af hoe je die toch trekt. Lijkt me niet zo gemakkelijk om tijdens het lopen leuke foto’s te trekken, laat staan hoe het er voor anderen moet uitzien! :)

 9. Ilse
  oktober 26, 2015 / 20:48

  Heerlijke dag zo en zo gaaf om hard te lopen in zo’n omgeving.

 10. oktober 26, 2015 / 21:26

  Leuk dat jullie zijn gegaan, veel plezier nog!

 11. oktober 27, 2015 / 07:13

  Vind het zo leuk om jou diary’s te volgen en vooral wanneer je op reis bent! Die schnitzels zien er geweldig uit <3

 12. oktober 27, 2015 / 08:45

  Wat heerlijk een weekendje skiën!

 13. Aukje
  oktober 27, 2015 / 09:38

  Ohhh Annemerel, als je een goddelijke pizza wil eten: ga naar Paletti’s in Kaprun. En geniet vooral heel heel heel hard van de sneeuw en de Kitz en Oostenrijk en je fijne gezelschap! Mijn favoriete blogjes van ’t jaar dit hah.

 14. oktober 27, 2015 / 10:47

  Ah echt prachtig daar!