SNAPSHOT DIARY: 23/5

 photo Recently Updated222.jpg


 photo Desktop2652.jpg

Goedemorgen, mijn açai bowl en ik zijn onafscheidelijk. Zo onafscheidelijk als mijn gekookte eitjes en ik ooit waren. Zo onafscheidelijk als mijn bananenpannenkoeken en ik ooit waren. Zo onafscheidelijk als mijn appeltaart havermout en ik ooit waren. Ahhhhh ik zie een soort van tendens, wat jullie ;-).

Ik begin mijn ochtend vroeg, met het editten van mijn vlog van afgelopen week. Ik heb naar de opbouwende kritiek geluisterd en geprobeerd er iets mee te doen, tot zover het voor mij als ‘natuurlijk’ en ‘goed’ aanvoelt (ik ben niet ineens op een andere toon gaan praten, ook al klink ik misschien ietwat verveeld als ik in mijn eentje film). Het was een klusje (veel meer shots dan normaal en heel veel saaie dingen geknipt), maar ik ben net op tijd klaar.

 photo Desktop2653.jpg

Op naar het centrum voor een evenement van Healthylifelab. Op het moment dat de tram aan komt rijden kruis ik mijn vingers, in de hoop dat hij langzaam rijdt en me dus niet nat maakt. Zo veel plassen overal.

Het evenement is bij Café Pistache, het onlangs geopende all-day-breakfast cafeetje bij de Prinsenstraat. Vier tramhaltes bij mijn huis verwijderd en normaal gesproken nog geen 20 minuten wandelen. Maar ja, die regen he.
 photo Desktop2653.jpg

Eerste koffie van de dag, en meteen een hele goede. Ik kan hem gebruiken.

Het doel van dit evenement is elkaar beter leren kennen en gezellig het menu van Café Pistache proberen. De meesten hebben niet ontbeten, ik wel natuurlijk. Want hoe kun je nou om tien uur gaan ontbijten als je al om zeven uur bent opgestaan. Lijkt me praktisch onmogelijk. Gelukkig heb ik een gezonde eetlust en heb ik absoluut geen probleem met een tweede keer ontbijten.

 photo Desktop2653.jpg

Zeker als het broodjes met avocado en een gepocheerd ei betreft. Ja, ik heb gezegd dat ik even gestopt ben met eieren, maar als het me geserveerd wordt zeg ik geen nee. Ik eet gewoon niet meer in zulke grote hoeveelheden als ik voorheen deed (15 eieren per week was het minimum).

Als ik om half twaalf naar huis wandel is het gelukkig droog. Heb ik mijn beweging voor de dag toch weer gehad. Mijn auto staat naast een andere witte Fiesta, maar die van mij is witter. Welke denken jullie dat van mij is?! Ik ben trouwens wel heel origineel met mijn witte Fiesta, vinden jullie ook niet?

 photo Desktop2653.jpg

Zo leuk, naar de tandarts om twee kleine gaatjes te laten vullen. Ik eet te veel snoep. Oh nee, ik eet te veel fruit en drink teveel citroenwater (dat is volgens mij nog slechter voor je tanden dan snoep). Anyways, hier heb ik net verdoving aan allebei de  kanten gekregen en ik heb het idee dat ik eruit zie als een oempaloempa maar je ziet eigenlijk vrijwel niets. Ik heb trouwens gevlogd bij de tandarts, het resultaat zien jullie maandag, haha. Mijn tandarts is de leukste.

Na de tandarts meteen door naar de supermarkt. Ik hou me nog steeds goed aan mijn ‘maandag-boodschappendag’.
 photo Desktop2653.jpg

Logisch, als je dan van jezelf sushi mag halen. Daar rijd je met liefde voor naar de supermarkt, toch?

OK, dit was dom. Afgelopen weekend heb ik zelf granola gemaakt (wat heel goed gelukt was) en na de sushi heb ik nog trek, dus ik begin als een bezetene te eten. Maar dan ineens lijken mijn verdovingen uitgewerkt en AUUUUUU! Eerst een paracetamol, helpt niets. Dan een ibuprofen, nog steeds te veel pijn.

 photo Desktop2653.jpg

Omdat ik met die pijn niets kan beginnen kruip ik in bed met mijn nieuwe favoriete boek Sweetbitter.

Om half acht heb ik zo’n honger dat ik wel iets MOET eten (ook al durf ik niet eens te praten omdat de lucht die tegen mijn tanden komt alleen al pijn doet). Ik maak toch maar een kleine salade, want ja, misselijk worden van de honger is ook geen optie.

 photo Desktop2653.jpg

Lees op mijn blog steeds meer reacties van mensen die zeggen dat ze mijn blog niet meer op Bloglovin kunnen lezen. Dit is volgens mij het geval sinds mijn update van wordpress, die ik overigens niet zelf gedaan heb maar een externe partij. Maar ik vraag me op dit moment wel af of ik dit probleem wel MOET oplossen, aangezien je dus niet telt als bezoeker wanneer je mijn blog via de App leest en dat is natuurlijk best wel jammer voor mijn bezoekerscijfers. Maar ja als jullie daardoor mijn blog niet meer lezen is het ook niet leuk. Oh moeilijk moeilijk. Nou ja, eerst maar eens uitzoeken hoe ik mijn blog überhaupt weer op Bloglovin kan krijgen. Weet alsjeblieft dat er aan gewerkt wordt.

Ondertussen lees ik nog steeds mijn boek. LOVE IT.

 photo Desktop2653.jpg

Iets minder ‘LOVE IT’ die kiespijn.

Tien uur, boek uit. Toch mijn MacBook er maar weer even bij gepakt om een blog over het boek te schrijven. Dat lukt toch altijd het beste nadat ik het boek net uit heb, omdat ik er dan nog helemaal vol van ben in mijn hoofd. Blog komt 5 juni online!

Nadat ik mijn blog geschreven heb kijk ik nog een aflevering Keeping up with the Kardashians en dan is het ineens al twaalf uur geweest, hoogste tijd om te gaan slapen dus.

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. mei 24, 2016 / 12:12

  Staan jouw artikelen dan altijd helemaal op Bloglovin? Je kunt toch de ‘read more’ knop gebruiken zodat mensen op Bloglovin wel naar je blog moeten klikken om verder te lezen? Anders mis je inderdaad bezoekers.

  • mei 24, 2016 / 13:43

   Ja, volgens mij wordt dit zo door de meeste blogs opgelost.

   • Marie
    mei 24, 2016 / 14:30

    Voor de update van WordPress kon je de volledige blog via bloglovin lezen.
    Zo fijn Annemerel dat je gehoor geeft aan onze reacties en het probleem probeert op te lossen! Natuurlijk wel niet leuk voor jou, dat die bloglovin-gebruikers dan niet als lezers van jouw blog worden meegeteld… Dat wist ik niet :(

    • mei 25, 2016 / 10:28

     Ik heb dat verhaal wel vaker gehoord, maar als het goed is moeten alle bezoekers gewoon meetellen. Dat is ook wat bloglovin zelf over dit verhaal zegt.

     • mei 25, 2016 / 20:25

      Ja maar toch is dat (helaas) niet waar. Ik heb het met een “schone” pagina eens getest en niet alle lezers worden meegenomen in analytics, wel een deel overigens dus het zal een “bug” in bloglovin betreffen.

 2. mei 24, 2016 / 13:07

  Ik meende al verschil te zien in je vlog, maar ik wist het niet zeker. Je hebt dus toch anders gefilmd, maar vond ik het wel heel erg leuk om te zien zo! :)

 3. Lilian
  mei 24, 2016 / 13:16

  Ik heb nooit geweten dat als ik blogs via bloglovin lees dat je dan “geen” bezoeker bent!
  Ik doe dat eigenlijk altijd, niet dat ik het erg vind om door te klikken, want als ik wil reageren doe ik dat toch wel.
  Misschien krijg je nu oppeens veel meer bezoekers omdat je lezers eerst onbekend voor jou waren :)

 4. Dewi
  mei 24, 2016 / 13:41

  Huh? Ik lees jouw blog altijd prima via Bloglovin’!
  Ik zal voortaan wel even doorklikken en in m’n browser openen voor je bezoekersaantallen ?

 5. Ilse
  mei 24, 2016 / 15:18

  Wat vervelend van die gaatjes en die pijn zeg!
  Dat broodje ziet er lekker uit trouwens!
  En ik lees de artikelen vaak via je blog omdat ik het ook altijd leuk vind om een reactie te geven.

 6. Lisa
  mei 24, 2016 / 15:24

  Overleg even met andere bloggers hoe zij dat doen! Bij Serena van Beautylab moet je bijvoorbeeld na de intro doorklikken naar http://www.beautylab.nl om de rest te lezen.

  Jammer van de pijn in je gebit. Hoop dat het snel over is!

  • mei 24, 2016 / 17:26

   Dit kan gewoon in WordPress opgelost worden. Even via Google opzoeken of op Youniqueblog staat een artikel waar Femke het precies uitlegt.

 7. mei 24, 2016 / 15:28

  Ik open je blog eigenlijk standaard in mijn browser.. Ik lees zelden via Bloglovin’…
  Tandpijn na de tandarts? Zo extreem dat je nog extra pijnstilling moet nemen? Is dat normaal?
  Wat gek ook dat jij durft te eten als je bij de tandarts gegaan bent. Voor mij is dat absoluut een no go. Mijn lip enzo voelt dan ook meteen zo voos aan! En ik blijf de verdoving gerust 12 uur voelen. Gisteren had ik 7 spuiten gehad..

 8. Rianne
  mei 24, 2016 / 16:57

  Ik vond je vlog van gisteren erg leuk. Die daarvoor ook altijd al, maar deze had inderdaad wel iets extra!

 9. mei 24, 2016 / 17:54

  Oeh die acai bowl ziet er zo goed uit! En ik vond je vlog van gisteren juist super leuk!

 10. mei 24, 2016 / 19:16

  Oei vervelend die kiespijn! Ik ben benieuwd naar je nieuwe vlog! :D

 11. mei 24, 2016 / 19:17

  Ik kan je blog wel gewoon lezen via Bloglovin’ (met Google Chrome in elk geval, de app gebruik ik niet), maar ik heb dat frame ook uitgezet. Ga je vlog zo kijken, en sterkte met je kiespijn nog!

 12. Sterre
  mei 24, 2016 / 20:20

  Live, love, ontbijt een idee voor je nieuwe boek?;)

 13. Marisca
  mei 24, 2016 / 21:07

  Wat zit er eigenlijk allemaal in je acai bowl?
  leuke snapshot :)

 14. mei 25, 2016 / 12:10

  Ik lees eigenlijk geen enkel blog met Bloglovin, heb wel vaak het idee dat ik hierdoor veel toffe blogs mis, maar het zit niet helemaal in mijn systeem. Misschien dat ik het wel weer ga gebruiken om blogs te ontdekken, maar die wel gewoon te lezen op hun eigen site ;). Sterkte nog met de kiespijn!

 15. mei 25, 2016 / 13:57

  Ik vond je nieuwe vlog super leuk, iets vlotter en positiever denk ik, ook al vond ik je oude vlogs ook al top. Wil je dat açai bowl recept alsjeblieft met ons delen? Haha, ik verlang elke dag naar zo’n bowl maar hier in de buurt kan ik het nergens halen.

 16. Yvette
  mei 30, 2016 / 17:18

  Je kunt in bloglovin gewoon op continue reading klikken en dan gaat hij naar de pagina toe op internet. Een klik meer maar dat maakt toch ook niets uit lijkt me…. als mensen daar al moeilijk over gaan doen ?