SNAPSHOT DIARY: 22/6

Recently Updated232

Desktop2774

Ook vanmorgen ging mijn wekker weer om zes uur en was het tijd om hard te lopen. Was alleen al vanaf 5.50u wakker, ik begin zo aan dat zes uur opstaan gewend te raken dat ik nu dus voor de wekker wakker wordt. Mijn benen zijn helaas nog niet echt wakker als ik begin met lopen.

Maar hé, toch weer acht kilometer hardgelopen. En dat voelt goed!

Desktop2775

Oh en ik heb de zon gezien vandaag! Dat pakken ze me dus niet meer af ;-)

Iedere ochtend draag ik weer een ander paar schoenen. Ik weet het, enorme luxe. Ik heb een tijdje gehad dat ik altijd op hetzelfde paar schoenen liep (meest recentelijk was dat de LunarTempo). Nu wissel ik de Pegasus 33 af met de Adidas UltraBoost, de PureBoost X, de Nike Free 4.0 en ook nog steeds de LunarTempo van Nike. Jup, vijf paar schoenen in de carrousel dus. Vandaag koos ik voor de Ultraboost. Waar ik mijn keuze op baseer? Eigenlijk helemaal nergens op… want als ik die keuze maak slaap ik nog half. Wel probeer ik met regen oudere schoenen te kiezen, want ik vind dat zonde voor nieuwe schoenen. Niet alleen worden ze vies van regen, het is ook niet goed voor de kwaliteit van de schoen.

Desktop2776

Ontbijten in mijn raamkozijn. Mijn vader krijgt spontaan hoogtevrees als hij mij zo ziet, maar nee joh, dit is helemaal veilig. Ik heb geen moment gehad dat ik dacht, ik zou hier wel eens naar beneden kunnen vallen.

Mijn Noisecancelling headphones van Bose zijn alweer een tijdje kapot, maar deze sukkel was vergeten daar over te bellen en nu is de garantie voorbij. DAMN! Omdat die koptelefoon de beste investering ooit was (ik werd er zo lekker rustig van) had ik natuurlijk vervanging nodig. Ik heb nu de QC20, zelfde idee met noisecancelling maar dan zijn het oordopjes in plaats van zo’n grote koptelefoon. Ben er nu al heel blij mee.

Desktop2777

Op naar de supermarkt! Boodschappen tijd!

En dat betekent natuurlijk ook… sushi for lunch!

Desktop2778

Ik heb een nieuwe top uit de Nike Sportswear collectie, in de sale bij de Bijenkorf. Heel blij mee.

Tijd om I’ll give you the sun uit te lezen. Tranen! Wat een fantastisch mooi boek. Zondag plaats ik de review online in de Summer Reading.

Desktop2779

Jup lieve mensen ik heb een dure smaak. Maar ik ga dus echt niet al die dingen van dat lijstje kopen. Misschien een, twee dingetjes. Ik koop liever een paar mooie items, dan tien wat goedkopere. Dat wil niet zeggen dat goedkope items nooit mooi kunnen zijn en dat dure items altijd mooi zijn. Maar het is een gevoel dat ik bij kleding krijg. En dat gevoel kan ik ook heel fijn bij ZARA krijgen, alleen daar is de sale VANDAAG pas begonnen en gisteren plaatste ik deze blog. JUP MENSEN DE SALE BIJ ZARA IS BEGONNEN!

Ik eet om vijf uur een pasta met paddenstoelen ravioli en een saus van paddenstoel en truffel. Super lekker, super makkelijk.

Desktop2780

Voor het eerst in mijn tien jarige hardloopleven hardlopen met een zonnebril. Ik heb een beetje hoofdpijn en de zon schijnt erg fel. Maar er staat een run met The Hague Running Pack op het programma en dat wil ik niet missen. Ik wilde eigenlijk rustig naar het The Hague Beach Stadium (van waar de run gestart wordt) starten, maar ik dreigde te laat te komen, dus ik besloot die drie kilometer toch maar te lopen.

Langs het gemeentemuseum waar ik écht een keer naartoe moet, aangezien het op slechts 500 meter lopen van mijn huis ligt en ze hier vaak hele gave tentoonstellingen hebben. Althans, dat zeggen ze, ik kom er dus niet.

Desktop2781

Warming-up in het Beach Stadium met ruim 100 andere lopers uit Den Haag. Super leuk!

We lopen een rondje van 7,5 kilometer door Scheveningen. Langs de haven, over trappetjes, dwars door gebouwen (onder andere het Zuiderstrand Theater), heel erg gaaf. De sfeer is ontzettend goed! Wil je volgende keer ook meelopen? Dan moet je even de Facebookpagina van Running Pack The Hague liken, zie je vanzelf wanneer het volgende event is (dat zal waarschijnlijk eind augustus, na de zomervakantie, zijn). Ik ben niet betaald of gevraagd om dit te zeggen ;-).

Desktop2782

Na afloop wandel ik de drie kilometer weer naar huis, met een ondergaande zon. Heerlijk!

Thuis werk ik nog even een klein beetje verder (heb een paar vervelende mails die ik moet wegwerken), maar ik val toch nog ergens voor twaalf uur in slaap. Totdat ik twee uur later wakker schrik van de donder, bliksem en keiharde regen. Wow, het lijkt wel alsof de wereld aan het vergaan is. Een kwartier lang staar ik naar buiten, daarna val ik weer in slaap. Gelukkig had ik vanmorgen de wekker een keertje niet om zes uur staan. Rust is ook belangrijk en na achttien kilometer hardlopen op een dag, is een rustdag wel zo verstandig denk ik.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. juni 23, 2016 / 12:03

  Hey, maar dat shirt stond toch helemaal niet in je lijstje ;) was dat omdat je die al gekocht had?

  Poeh dat zijn weer heel wat kilometers die bij je totaal opgeteld kunnen worden. Go you!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 23, 2016 / 12:18

   Haha ja die had ik al gekocht ;-)

 2. M.
  juni 23, 2016 / 12:23

  Wat ook helpt om sneller uit je bed te geraken (ondertussen kan je het natuurlijk al), is de gordijnen nog een stukje open laten zodat er zonlicht binnenkomt ’s morgens.

  Dat onweer was niet normaal he. De knallen waren oorverdovend. Ik had bijna overwogen om oordoppen in te doen, maar dat leek me net iets overdreven.

  En helemaal geen probleem toch dat je een dure kledingsmaak hebt? Anderen geven dat geld dan aan andere zaken. Elk zijn prioriteiten. Ik zou voorbeeld kleding kopen van Zara/Mango, enz., maar koop dan wel een zetel (bank?) van meer dan € 1.000,00 (wat ook niet iedereen begrijpt, ik ben pas 26). Ik noem het ‘investeren’.

  ps: ik zou sowieso gaan voor het rode jurkje en dat rokje! Vooral dat rokje.

 3. juni 23, 2016 / 12:29

  Pff, ik ben gek op onweer en ik had gisteren natuurlijk al vol verwachting alle berichten gelezen over de mogelijke onweer afgelopen nacht; maar nee hoor, nabij Breda geen dondertje gehoord. Misschien ook maar goed, want om 6 uur moest ik werken, dus een beetje nachtrust was wel fijn ;) En echt respect dat je elke dag uit je zelf om 6 uur op staat én gaat hardlopen! X

 4. juni 23, 2016 / 12:47

  Dat shirt is echt gaaf! VOlgens mij valt die ook wat langer toch? Dan kan ik er gewoon een legging overheen :) en is die perfect voor vakantie

 5. juni 23, 2016 / 13:54

  Jaaaa, paddenstoelenravioli is the best. Zin in nu.

 6. juni 23, 2016 / 14:59

  Oeh onweer ja, ik ben daar echt best wel bang voor. Overdag gaat het wel, maar in de nacht schijt ik echt in m’n broek. Bah!

 7. juni 23, 2016 / 16:18

  Is dat shirtje van Nike (blauwe) nu gewoon nog te koop?! Ik vind hem zooo leuk!! :D

 8. juni 23, 2016 / 17:12

  Leuke foto’s! En dat topje van nike ziet er mooi uit!

 9. juni 23, 2016 / 19:31

  Leuke foto’s! Ik weet niet of het uberhaubt heeft geonweerd in Groningen, maar ik heb dus echt helemaal niks mee gekregen haha!

 10. Ilse
  juni 23, 2016 / 20:34

  Wat een leuke foto’s!

 11. juni 23, 2016 / 20:36

  Wij hebben helemaal geen last gehad van slecht weer. De cover van I’ll give you the sun ziet er trouwens heel tof uit!

 12. juni 24, 2016 / 07:16

  Leek me heel leuk, dat rondje door Scheveningen!

 13. juni 24, 2016 / 08:22

  Als je I’ll give you the sun mooi vindt, moet je eigenlijk ook De hemel begint bij je voeten (weet ff de Engelse titel niet) lezen. Ik vond die mooier dan I’ll give you the sun!