SNAPSHOT DIARY: 21/11

 photo Recently Updated351.jpg

 photo Recently Updated351.jpg

Good morning! Outfit voor de eerste uurtjes van de dag, nachtjapon, badjas en UGGS. That’s how we roll.

Ik weet niet meer zo goed de reden van deze foto, maar eh… ja. Mijn bed was opgemaakt…?

 photo Recently Updated351.jpg

Had teveel trek in mijn ontbijt om netjes te wachten met eten totdat ik een foto had gemaakt. Drie maal raden was het was… *

Ik maak alvast een begin aan het inpakken van mijn koffer. Ik heb morgen (voor jullie dus vandaag) een hele drukke dag met allerlei afspraken en ik moet een interview voor Metro uitwerken (dat kan niet vandaag, want ik heb pas aan het eind van de middag het interview). Dus ik begin alvast met mijn koffer. Vind het inpakken een beetje lastig… ze voorspellen vrijwel alleen maar regen, maar het wordt toch dertig graden? Ik heb eigenlijk vrijwel alleen maar zomerjurkjes ingepakt en een jeans en sweater. Hoop dat ik geen kou gaan lijden.

 photo Recently Updated351.jpg

Offffff for a run. Mijn eerste rondje hardlopen in zes dagen. Vraag me niet wat ik voor smoesjes ik allemaal had om niet te lopen. Ik had mijn blog van afgelopen woensdag nog niet geschreven over dat ik zoveel zin had om hard te lopen en de zin in hardlopen was compleet verdwenen.

Halfway! Ik draag trouwens nieuwe collectie van Jogha. De eerste keer dat ik dit met hardlopen draag (heb er eerder al wel lekker in op de bank gehangen). Zit perfect. Ben vooral fan van de mooie longsleeve, maar de broek zit ook heel goed, lekker hoog, met een brede band en een zakje op de rug waar mijn sleutels inpassen.

 photo Recently Updated351.jpg

Bijna klaar, wachten voor het stoplicht. Blote billen gezicht.

Er hangen nog een paar blaadjes aan de bomen, denk dat als ik terug kom van Curaçao het meeste wel weg zal zijn. En dan moeten we het weer een paar maanden met kale bomen doen. Zo saai.

 photo Recently Updated351.jpg

Ik wil terug naar New York. Deze poster naast mijn bed zorgt ervoor dat ik iedere ochtend meteen aan New York denk.

Ik neem een video op over mijn Tiffany’s collectie. Komt komende donderdag op mijn kanaal en hier op mijn blog. Het is alweer meer dan acht jaar geleden dat ik mijn eerste ketting bij Tiffany’s kocht. Voel me zo oud als ik  daar aan denk.

 photo Recently Updated351.jpg

Dat was mijn zakje kruidnoten met caramel en zeezout. Op tot de laatste kruidnoot en met helemaal niemand gedeeld. Sorry.

Tijd om video te editten. Ik vind het editten van vlogs een stuk leuker dan het editten van een video waarin ik tegen de camera praat. Dat is ook een van de redenen dat ik de laatste tijd vrijwel alleen nog maar vlogs maak. Wat vind jij leuker om te zien? Vlogs of video’s zoals deze? Of vind je juist de afwisseling wel leuk.

 photo Recently Updated351.jpg

Voor het eerst in tijden weer eens BB cream op in plaats van foundation. Heb het gevoel dat er meteen een stuk meer leven in mijn gezicht zit. Komt waarschijnlijk ook doordat de BB cream eigenlijk net iets te donker is (en de foundation eigenlijk net iets te licht).

Lunch! Risotto met paddenstoelen die mijn moeder van het weekend gemaakt heeft. Not bad.

 photo Recently Updated351.jpg

Outfit of the day. Jeans van ZARA, shirt van H&M, jasje van ZARA, schoenen Isabel Marant, tas Gucci, ketting Tiffany’s en choker (kun je hem zien?) River Island.

Offff to Breda, waar ik liever Paul interview voor Metro, volgende week heb ik – op de valreep – een pagina over Movember.

 photo Recently Updated351.jpg

We besluiten meteen maar eventjes wat te eten en ik laat me overhalen om voor de friet en saté te gaan (dat kostte Paul overigens niet heel veel moeite, had hier namelijk ook best wel trek in).

En ik sloot de avond af bij Marloes op de bank, met mega grote M&M’s en kopjes thee.

 photo Recently Updated351.jpg

Oh nee de avond was nog niet voorbij, want ik moest eerst nog vanaf Breda naar huis rijden en onderweg kreeg ik de melding dat ik mijn bandenspanning moest controleren. Wat ik best wel vreemd vond, aangezien mijn winterbanden er net een maandje onder zitten, hoe kunnen die nu al weer leeg zijn? Maar goed, omdat ik morgenochtend (vandaag dus) alweer om 9.00u in Amsterdam Noord moet zijn dacht ik, laat ik het meteen maar even controleren. Ik heb alles gedaan volgens het boekje (écht), maar als ik weer in de auto stap…

Krijg ik WEER de melding dat ik mijn bandenspanning moet controleren. Ben ik nou zo’n sukkel of is er iets mis met die sensor? Ik heb morgen helaas geen tijd om langs de Euromaster te rijden, dus morgen rij ik op hoop van zegen heen en weer naar Amsterdam. Erg laag is mijn bandenspanning in ieder geval niet, want mijn auto reed nog prima en volgens dat apparaat was mijn bandenspanning perfect. Na Curaçao maar even een rondje garage doen.

Liefs,
Annemerel

*Ik ontbeet natuurlijk met crackers met avocado

Delen:

21 Reacties

 1. Angelique
  november 22, 2016 / 12:22

  Haha ik zou zelfs niet weten hoe er aan te beginnen om die bandenspanning te controleren ?

 2. Karien
  november 22, 2016 / 12:25

  Leuke dag weer! Tip: neem het weerbericht op Curaçao niet te serieus… Als het er regent, regent het tien minuten heel hard en daarna is het gewoon weer droog. Misschien niet altijd zonnig, maar koud is het daar nooit. Zomeroutfits lekker in die koffer laten dus! :) Veel succes en plezier alvast!

 3. november 22, 2016 / 13:34

  Ziet er weer uit als een leuke dag! Wat weet jij toch altijd veel te doen op één dag! :)

  Ik heb zelf ook altijd die melding van bandenspanning net nadat mn winterbanden erop liggen, ben er vorig jaar mee naar de garage geweest (toen ik van winter terug naar zomerband ging) en die vertelden mij dat dat heel normaal is omdat ik slimme banden heb (jij waarschijnlijk ook, met zo’n nieuwe auto) die dan een beetje van slag zijn. In het instructieboekje van je auto staat hoe je de melding uit je schermpje kan krijgen, dat schijn je standaard te moeten doen na een bandenwissel! :)

  Waar was je in Breda? Ziet er gezellig uit, maar ik herken het niet!

  Have fun in Curacao! x

  • Annemerel
   Auteur
   november 22, 2016 / 13:56

   Thanks voor je tip! Ik ben naar de Euromaster gereden vandaag en achterbanden hadden toch niet genoeg spanning (omdat ik hem blijkbaar zwaar belast, ik dacht dat ik lichte belasting had dus had hem op 1.8 gezet, maar zware belasting betekent dat je vaak op de snelweg rijdt, wist ik veel…)

 4. november 22, 2016 / 13:52

  Fijne diary weer :) Ik vind deze artikelen altijd erg leuk om te lezen! De afwisseling van vlogs en andere video’s vind ik juist erg leuk, dat houdt het lekker fris en verrassend. Net als dat je nu minder vaak snapshot diary’s maakt. Dat houdt ze leuk om te lezen :)

  • Ilse
   november 22, 2016 / 15:21

   Precies wat ik dus wou zeggen, haha

 5. november 22, 2016 / 14:14

  Ik vind de Jogha outfit prachtig, heerlijk zo een longsleeve en een broek die lekker hoog zit. De afwisseling van gewone video’s en vlogs vind ik juist leuk. Ik vind de mix van artikelen op dit moment op jouw blog heerlijk.

 6. november 22, 2016 / 14:24

  Ik vind de nieuwe Jogha collectie zo fijn! Ik zei het gisteren ook al op Instagram: ik heb de longsleeve ook en die zit zo fijn <3

  ps. het is me helaas niet gelukt om een artikel in te sturen voor tijdens Curacao. Sorry! Hoop dat het wel gelukt is uiteindelijk :)

 7. Jet
  november 22, 2016 / 16:38

  Ik heb ook een fiesta en sinds ie winterbanden heeft zegt ie ook dat er iets met de sensor voor de banden is!! Ford probleempje? ?

  • Annemerel
   Auteur
   november 23, 2016 / 11:28

   Oooooh dat zou heel veel verklaren!

   • Jacqueline
    november 24, 2016 / 23:11

    Je moet wel ook winterbanden hebben mét een tpms sensor. Heb je die niet dan geeft hij constant die melding.

    • Annemerel
     Auteur
     november 25, 2016 / 21:38

     Hmmmm interesting! Ga het eens uitzoeken!

 8. november 22, 2016 / 16:47

  Wellicht een idee om je BB cream met je foundation te mengen? Dan krijg je én een beter kleur (want te licht + te donker = precies goed toch?) én de dekking komt er ook tussen in te zitten. Ik doe het zelf ook vaak en ik vind dat de perfecte dekking voor mijn gezicht :)

  Heeeel veel plezier in Curacao! Zal vast niet koud worden daar :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 23, 2016 / 11:27

   Goede tip! Heb gisteren BB cream opgedaan en dan op bepaalde plekken foundation. Maar mengen kan ik wellicht ook proberen.

 9. november 22, 2016 / 18:05

  Ik ging 4 maanden naar Curacao en had ook een sweater en een jeans, denk dat het wel goedkomt ;).

 10. november 23, 2016 / 08:47

  Fijne diary weer! Ik ben zo benieuwd naar de pepernoten met caramel en zeezout, ik hoor daar zo veel mensen over.

 11. Daniëlle
  november 23, 2016 / 08:50

  Die longsleeve is tof! Ik vind de afwisseling op je blog leuk, maar favoriet zijn de snapshot diaries (al is dat geen video). Had ik maar een auto die een melding gaf. Mijn auto deed de hele week al gek, bleek dat ik een half lege band had. Oeps.. Veel plezier in Curacao!

  • Annemerel
   Auteur
   november 23, 2016 / 11:08

   ahaha oeps

 12. november 23, 2016 / 13:28

  Ik word altijd zo vrolijk van jou foto’s!

 13. Anja
  november 23, 2016 / 16:13

  Toevallig kreeg ik vanochtend ook een bandenspanning melding (winterbanden zitten er sinds vorige week op). Goede tip over die “zware belasting” hahaha. Ik ga straks even in het onderhoudsboekje duiken :-)

 14. Nadia
  november 28, 2016 / 21:51

  Vind vlogs erg leuk maar deze video’s van jou in je eentje voor de camera ook, lekker rustig… ;-) Dus ik zeg afwisselen!