SNAPSHOT DIARY: 19/9

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Parijs, troostvoer & huilen bij The Fault of our Stars


 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Goooood morning! You are beautiful!!!

(Ik slaap echt iedere nacht met mijn slaapmasker van Oysho, al een jaar!!! Ik moet nu echt een nieuwe want de rek uit het elastiek is een beetje verdwenen en hij zit niet echt goed meer en ik kan echt niet zonder. IK. MOET. NAAR. PARIJS. (daar zit Oysho fyi))

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Maar eerst een espresso…

En blauwe bessen.
 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Word er op Twitter geattendeerd dat er zich weer iemand als mij voordoet. Of nou ja, dat iemand mijn foto’s gebruikt voor haar Facebook profiel. STOM. Gelukkig is ‘ie inmiddels verwijderd.

Om 10.00u heb ik ineens zin in zeewiersalade… Jup.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Gotta love friends who travel, Laura kwam gisteravond bij mij eten en nam een souvenir uit San Francisco mee, een nieuwe mok voor mijn collectie.

Oreo’s smaken ’s ochtends toch een stuk beter dan een zeewiersalade (waar ik na drie happen toch wel genoeg van had!).

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Op zoek naar artikelideeën voor DutchCowboys. Ik scan de hele dag het Tech-nieuws af.

Sad-face, zie een filmpje van vrienden die vorige week in Parijs waren en OMG ik MOET naar Parijs. Ik ben nog nooit zo lang van mijn liefde verwijderd geweest.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Troostvoer… Het is toch vrijdag-visdag?

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Rond een uurtje of 17.00u vind ik het welletjes en duik ik mijn bed in, ik ben ineens heel erg moe en ik had zin om de aller eerste White Collar aflevering nog eens te zien. Mijn favoriete aflevering.

Ineens hoor ik een hels kabaal uit de keuken komen. Na inspectie blijkt dat er een stuk ijs uit mijn koelkast gevallen is. Heel bijzonder dit… Die koelkast van mij blijft me verbazen.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Ik rij naar Kim om gezellig met haar te eten. Het is helaas ook weer tijd om te tanken (anders moet ik dat ’s avonds doen en daar heb ik waarschijnlijk geen zin in). Weer bijna 60 euro armer.

Ondertussen krijg ik nog een foto van Parijs gestuurd van een vriend die op DIT moment in Parijs zit. Stop it jongens, dit is gewoon niet leuk meer. Ik wil ook naar Parijs.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Bij Kim maak ik mijn nieuwe favoriete signature-dish, tagliatelle met paddenstoelen en een heerlijk stukje zalm.

En Aperol natuurlijk.. Eentje, want ik moet morgen (vandaag dus) een hardloopwedstrijd lopen.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Toetje, (n)espresso. What else?

Kim’s vriend Tom komt thuis en eh… ja, toen werd er nog een glaasje Aperol ingeschonken. Twee glaasjes, kan ook nog wel, toch? We zullen het zien vandaag. Ik ga toch niet voor een PR want dat heeft de fysio me afgeraden, ik ga gewoon ‘lekker’ lopen met mijn vader, die hoopt zijn PR van 59 minuten te verbeteren. Komt goed.

 photo RecentlyUpdated159-1.jpg

Als ik om half twaalf thuis kom besluit ik eindelijk The Fault in our Stars te gaan kijken. Het boek bracht me anderhalf jaar geleden heel veel tranen, daarom durfde ik de film niet meteen aan. Soms heb je gewoon geen zin om te huilen, heb je weleens, toch? Maar nu moest het er maar een keer van komen. Damn, wat ben ik blij dat ik deze film in the comfort of my own bed gekeken heb want in de bioscoop had ik me echt niet zo kunnen laten gaan en er was gewoon echt geen houden aan. Maar het viel me nog wel enigszins mee. Weet je nog toen ik dit boek las of deze film zag, toen was ik dagen erna nog steeds kapot. Nu was ik na de film best OK en nu al helemaal. Ik heb in ieder geval heerlijk geslapen toen ik om half twee mijn ogen sloot!

Liefs,
Annemerel

Delen:

41 Reacties

 1. september 20, 2014 / 12:06

  Ik ben zo benieuwd naar TFIOS, maar durf hem ook niet zo goed te kijken :p
  En wat vervelend dat mensen op fb steeds je foto’s gebruiken..

 2. Sarah
  september 20, 2014 / 12:22

  TFIOS vond ik een fijne film om te zien. Op jouw aanraden heb ik ook naar The Normal Heart gekeken en die lag nog een paar dagen erna op mijn maag.
  Mooie mok trouwens!

 3. Anouk
  september 20, 2014 / 12:31

  Ik had juist bij TFIOS dat ik het boek minder emotioneel vond dan de film. Daar was ik nou echt niet goed van de uren/dag erna.

 4. Mams kim
  september 20, 2014 / 12:46

  Hoi annemerel, heb de foto mijn lieve kids effe gepikt. Sorry…..fijn weekeinde!!!!xxxx

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2014 / 13:21

   hahaha ik zag hem al, schrok me dood, heb ik deze foto op Facebook gezet?! Maar is goed hoor :P

 5. Annet
  september 20, 2014 / 12:52

  Ik heb tfios voor de 2de x in het vliegtuig opweg naar Australië… Geen goed idee! Zat te janken!!

  • Suuz
   september 20, 2014 / 20:43

   goed om te weten!!!!! ik vlieg over 1,5 week,, en zag hem erbij staan bij KLM! hahahahaha!

 6. september 20, 2014 / 13:12

  Ik vond het boek van TFIOS wat tegenvallen.. het was wel oké.. zeker na al die laaiende kritieken. Het einde was wel treurig, maar meer dan één traantje heb ik (als notoire huilbalk) toch niet gelaten! :-(

  En ga lekker naar Parijs dan :) Het hoeft niet zo duur te zijn! Wat ontzettend naar moet dat zijn als iemand je foto’s gebruikt. Ik snap ook niet zo goed waarom.. jaloezie? Ik kan echt niets verzinnen.

 7. Elvira
  september 20, 2014 / 13:14

  Heyyyy je had een keer een rokje aan!! Leuk!

  En ik ben nu errrrg benieuwd waarom Parijs zo geweldig is, ik ga er in november voor het eerst heen!

 8. september 20, 2014 / 13:18

  Ah The Fault In Our Stars heb ik ook lekker in m’n bedje gekeken waar ik die tranen heerlijk kon laten stromen!

 9. september 20, 2014 / 13:28

  Ik heb The Fault In Our Stars nog steeds niet gezien, wacht nog steeds op het juiste moment. En woah, dat stuk ijs! Jouw koelkast heeft echt kuren, haha!

 10. september 20, 2014 / 13:33

  Leuke diary! Ik heb toevallig vorige week ook the fault in our stars gekeken. Prachtige film!

 11. Laura
  september 20, 2014 / 13:47

  Ik ga 24 oktober naar Parijs met school, ghehe :) leuke snapshot diary weer! die quote-schilderijen zijn echt superleuk!

 12. september 20, 2014 / 14:01

  Ah is de film zo indrukwekkend en mooi? Ik heb het nog steeds niet gezien, maar het boek wel gelezen. Echt een heel bijzonder verhaal, prachtig! En ik hoop dat je gauw lekker naar Parijs kunt, niet eerlijk dat iedereen je er steeds aan herinnert met foto’s. Hopelijk krijg je gauw de kans Parijs weer te bezoeken. Enjoy the weekend!

 13. september 20, 2014 / 14:02

  Aah, TFIOS. Ik ben er wel heen geweest in de bioscoop en ik heb toen in de tram naar huis alleen maar voor me uit kunnen staren :’D Eenmaal thuis ging het gelukkig al vrij snel weer. Leuke snapshot diary verder, en ik kan me voorstellen dat je Parijs mist. Liefde voor die stad!

 14. september 20, 2014 / 14:06

  The fault in our stars is zooo mooi! Helaas had ik eerst d film en toen het boek gelezen, maar had geen van beide willen missen!

 15. Lies
  september 20, 2014 / 14:08

  Ik wil eerst het boek lezen voor ik de film ga kijken, ik ben er alleen nog niet aan toe gekomen. wel staat hij al heel lang op mijn lijstje

 16. september 20, 2014 / 14:26

  The Fault in Our Stars is inderdaad zó een jankfilm! Het is de eerste film waarbij ik stiekem een traantje liet, haha. Verder ook een leuk dagje volgens mij.

 17. september 20, 2014 / 14:26

  Ik durf hem gewoon niet te kijken of te lezen The Fault In Our Stars. :(

 18. september 20, 2014 / 14:46

  Wat raar dat mensen telkens je foto’s op FB gebruiken, je bent natuurlijk een knapperd maar ik snap het idee er achter totaal niet..
  Oh jaa ik zou ook wel weer eens naar Parijs willen! Zo’n fijne stad :)

 19. Lore
  september 20, 2014 / 14:47

  Toevallig, ik heb gisteren ook voor de eerste keer naar The Fault in Our Stars gekeken! Eerlijk gezegd had ik ook erger verwacht. Er waren wel wat traantjes, maar daar bleef het dan ook bij.

 20. september 20, 2014 / 15:02

  Blij te lezen dat je de film enigszins ietwat beter overleefd hebt dan het boek. Ik blijf het hilarischn (stom) vinden dat iemand jouw foto’s gebruikt op facebook. Wat is er dan met je aan de hand vraag ik me af? Gekkigheid.

 21. september 20, 2014 / 15:02

  leuke diary! ik moet TFIOS ook eeecht nog een keertje gaan kijken.
  xo, cheyenne

 22. september 20, 2014 / 15:11

  TFIOS is echt een super mooie film!

 23. september 20, 2014 / 15:22

  Ohh heerlijk hé Parijs! Ik zal je niet jaloers proberen te maken hoor, maar ik was er afgelopen week ook.. En ik ben er ten huwelijk gevraagd!! OMG.. Zoo romantisch.. Ik heb er maar een photoblog over geschreven ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   september 20, 2014 / 18:03

   GEFELICITEERD!!!!

 24. september 20, 2014 / 15:25

  Krijg zin in Aperol en Parijs. Thanks for that.

  Is The fault in our stars uit op dvd? Apple tv?
  Moet nog verder in het boek… Dan de film.

 25. Ianthe
  september 20, 2014 / 16:04

  Jij bent slimmer dan ik, haha! Ik had TFIOS ook beter in mijn eigen comfortzone gekeken, dat had me de starende blikken van de volledige filmzaal bespaard. Ik zat op de laatste rij en ik ben ervan overtuigd dat de hele zaal me hartverscheurend heeft horen snikken. I cry easily, laten we zeggen.

 26. september 20, 2014 / 16:06

  Ik snap de lol van je voordoen als jou niet. Wat hebben mensen daar aan :S

 27. Amy Nijenhuis
  september 20, 2014 / 18:15

  Hmmm mag toch hopen dat je niet meer bent gaan rijden?
  Rijden met drank op vind ik persoonlijk het domste wat je kunt doen..

 28. september 20, 2014 / 18:59

  Ik ga met je mee naar Parijs. ;-) En ja, ik vond het film ook minder dan het boek. Daarna had ik namelijk echt dagen hartpijn.. XX

 29. Suuz
  september 20, 2014 / 20:41

  Laat die vriend van je die nu in parijs is een nieuwe slaapmasker meenemen!!!!of heeeeeeeel snel zelf gaan, ik wil wel mee hoor, want parijs staat bovenaan mijn lijstje, ben er nog nooooit geweest, TE ERG! de hele wereld al zowat gezien, maar nog nooit in parijs geweest!!! ooh wat ziet die kibbeling er lekker uit, en die pasta met zalm! zalig! wat heb je een stoer jurkje aan! waar is die van?

  • Suuz
   september 20, 2014 / 20:44

   heb je TFIOS gezien op netflix? apple tv?

 30. Talia
  september 21, 2014 / 00:15

  Die foto’s worden gebruikt voor valse accounts, gemaakt om god weet wat voor criminele doeleinden, informatie verzamelen, cyberspace vreemde activiteiten. Het is natuurlijk niet een of ander zielig persoon die random foto’s op zijn account gaat zetten, nee, het is georganiseerd, het heeft een reden.
  Misschien wil deze dude wel stiekem geld kloppen van anderen met een of ander verhaal/studenten niet-bestaande kamers in hartje Parijs aanbieden/ verzin het maar.

  • Talia
   september 21, 2014 / 00:16

   En ja, dan zoeken ze foto’s online om echt te lijken.

 31. Nathalie
  september 21, 2014 / 10:55

  Ik wil die film ook zien! Staat die gewoon op het internet dan?

 32. Birgit
  september 21, 2014 / 13:19

  Hey, ideetje voor je slaapmasker: je kunt ook je moeder of een vriedin die goed kan naaien lief aankijken en vragen of ze een nieuw elastiekje vastmaakt, of het elastiek een stukje verplaatst zodat het weer past. Of, nog stoerder, leer het zelf doen!
  Spaart jou weer geld (je hoeft niet naar Parijs om een slaapmasker te kopen!)

 33. september 21, 2014 / 13:51

  Is het raar dat je vind dat je een film nou eens echt moet gaan kijken omdat IEDEREEN ervan moet huilen?
  Hoezo jezelf martellen? Maar ik wil TFIOS dus echt nog graag een keertje kijken. Als iedereen hem zo goed vind, dan moet hij dat wel echt zijn, toch?

 34. Kelly
  september 22, 2014 / 07:47

  PARIJS!! 8 maart loop ik daar de halve marathon!!