FRIDAY FAVOURITES: 151

Favourite Preparations – New York tickets

Vliegtickets (met als we geen vertraging hebben hele gunstige tijden) en een hotelkamer die ik deel met vriendinnetje Carlissa. New York is geboekt en ik kan niet wachten!!! Van 29 oktober tot en met 3 november ben ik in New York. YES! (maar de marathon komt nu wel heel erg dichtbij!)

Favourite Work-out – Sunday morning with Nike in Amsterdam

Met 25 meiden (en één man) rennen door de straten van Amsterdam, twee NTC work-outs (op een rondvaartboot en midden op de Dam) en lunchen bij SLA. De perfecte work-out.

Favourite Read – Your comments on my juice-cleanse blog

Hahaha jullie zijn de beste! Blij dat ik niet de enige ben die zo’n cleanse dus echt niet volhou. Kreeg de vraag wat ik na 18.15u gedaan heb… eh… ik heb eerst nog twee sapjes op, maar om 23.00u lag ik in bed en had ik ineens ZO’N trek, dus toen heb ik nog een pakje Oreo’s op. OEPS.

Favourite Cheat – Adidas – Stan Smith
 photo DSC_8405.jpg

Ik ben een Nike meisje en gilde een jaar geleden dan ook dat de Stan Smith’s van Adidas en godsgruwelijk lelijk waren. Daar zou ik dus nooit mee gaan lopen. Ik had beter moeten weten, want een jaar later ben ik smoorverliefd. Sorry. En dankjewel Sarenza voor het mogelijk maken van deze verliefdheid.

Favourite Song – U2 – City of Blinding Lights

Songs of Innocence heb ik zoals voorspeld afgelopen week grijs gedraaid, maar ik ben nog niet U2-moe. Toen ik het album wilde branden op een CD (ja dat doet ik nog, voor in de auto) kwam ik het album ‘How To Dismantle An Atomic Bomb’ tegen en oh my lord wat een nostalgie. City of Blinding Lights is mijn favoriet, maar Sometimes You Can’t Make It On Your Own en Original of the Species zing ik ook van voor naar achteren mee. (de live versie van City of Blinding Lights is eigenlijk nog mooier dan het origineel!)

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. september 19, 2014 / 17:34

  Heerlijk artikel! En inderdaad, je hebt groot gelijk wat betreft de sapjes! Ik zou het ook echt niet volhouden hoor!

 2. september 19, 2014 / 17:37

  Hoeveel Oreo’s? Daar ben ik benieuwd naar! Hier gaat gerust een heel verpakking (die in een rol) erin.

  Leuke post weer!

 3. september 19, 2014 / 17:49

  Haha oreo’s zijn ook verslavend lekker <3 Super spannend en leuk dat de NY marathon nu steeds dichterbij komt! NY lijkt mij zo een heerlijke stad!

 4. Lies
  september 19, 2014 / 18:08

  Dat nummer is echt supergoed, love de adidasjes (ik als adidas meisje ben toevallig vanmiddag verliefd geworden op nike’s) en die marathon lijkt me superspannend!

 5. september 19, 2014 / 19:01

  Oeh NYC komt nu wel heel dichtbij!

 6. Suuz
  september 19, 2014 / 19:02

  Jaaaaaaaaa new york! Heerlijk dat de tickets geboekt zijn! Fijn! Komt dichtbij maar zo leuk! Kan niet wachten op je verhalen! Hahahaha te lekker die oreo’s love it! Sapdagen zijn niet aan ons besteed!

 7. september 19, 2014 / 19:50

  Aah New York. Beetje jaloers wel hoor! Gewoon lekker van genieten, ook van je voorbereiding. Gaat helemaal goed komen ^^

 8. september 19, 2014 / 19:53

  Die sapdagen ja. Ik heb nog nooit een Oreo op. Ik hoor daar zoveel verhalen over, moet toch een keer een pak kopen. NY, NY!

 9. september 19, 2014 / 20:17

  Je Adidas sneakers zijn geweldig! En ’s ochtends lopen, ik vind het een kunst hoor. Ik ga morgen voor de eerste keer Start to Run doen (de eerste 2 lessen gemist vanwege vakantie) en dat is pas om 09:30u en ik zie er nu al tegenop, vanwege de tijd haha.

 10. september 19, 2014 / 20:50

  Jaa, superleuk NY, nu kun je je echt al gaan verheugen erop!

 11. Sabine
  september 19, 2014 / 21:33

  Zo gaaf je voor de tweede keer de marathon van New York gaat lopen. Ik kijk nu al uit naar je verhalen over de big apple. Ik ben afgelopen zomer geweest en ik heb nu al heimwee!

 12. september 19, 2014 / 22:20

  Wat leuk dat je naar New York gaat. Ik ben bezig met Stockholm in december!

 13. september 19, 2014 / 23:25

  Leuke favorieten weer. Die Stan Smith’s zijn echt super leuk!

 14. september 20, 2014 / 09:31

  Haha, ik ga je juice cleanse blog nog maar even lezen :P Die foto van New York is echt zó mooi (niet zelf gemaakt neem ik aan?), altijd fijne voorpret! Ik heb het album van U2 ook al redelijk veel geluisterd afgelopen week, bijna nog vaker dan The Script (oeps). Tja, je moet toch iets als je Spotify Premium afloopt en Songs of Innocence toch op je iPhone staat! Nieuwe soundtrack voor op de fiets en tijdens huiswerk in tussenuren.

 15. september 20, 2014 / 11:37

  Aah New York! Ik heb toevallig vandaag een artikel geschreven over dat ik er zo graag heen wil. Ik ben jaloers op je! (En onwijs respect dat je er weer de marathon gaat rennen, dat doe ik je zeker niet na)

 16. september 20, 2014 / 13:56

  Wat is het licht in jouw huisje mooi!! En New York, wát een fijn vooruitzicht, beetje jaloers ;).

 17. september 24, 2014 / 19:50

  It has the largest and most magnificient Social gathering Place in Delhi/ NCR.

 18. oktober 4, 2014 / 13:33

  Name now to order your Sleep Inn & Suiites Close to Seaworld Thanksgiving Trip at this
  unbelievable price. Considered one of our private journey coordinators
  will assist you in customizing each aspect of your San Antoniio Thanksgiving trip and just be sure you get the perfect deals!