SNAPSHOT DIARY: 19/8

 photo Recently Updated76.jpg

 photo Recently Updated76.jpg

Goedemorgen, zeven uur, tijd om mijn MacBook open te klappen. Veel te doen vandaag… Maar, ik werk wel lekker vanuit bed..

Gewoon omdat dat kan en omdat ik nog niet al te dicht in de buurt van mijn keukenkastje durf te komen… laat me. Ik heb alle spullen die ik nodig heb uit mijn kastje gehaald, ik heb nu dus één bestekje en één bord en één kom en die was ik heel de tijd af, zodat ik niet steeds mijn keukenkastje in hoef.

 photo Recently Updated76.jpg

Bezig met het schrijven van mijn Fjällräven Classic verslag. Als het goed is komt het vanmiddag online.

Ik heb dus niet echt boodschappen gedaan, op de salades en soepen die ik bij Marks & Spencer haalde na dan. In Zuid-Amerika ontbijten ze ook met quinoa, ik vond dat ik dat ook prima kon doen.. bij gebrek aan ander eten (en een dichte bakker).

 photo Recently Updated76.jpg

Je zou denken dat zo’n salade wel een beetje vult, maar na een uur zit ik al aan een oatmeal reep en weer een uur later eet ik een raw vegan bar van Beond..

 photo Recently Updated76.jpg

Blogje voor twaalf uur schrijven, over de fotoshoot voor mijn boek die ik de dag ervoor had.

Om twaalf uur vind ik het eindelijk tijd om mijn bed te verlaten en ga ik naar buiten voor een snelle tien kilometer op mijn nieuwe Adidas UltraBoost. Ze lopen heerlijk, ze veren echt onwijs lekker, een heel ander gevoel dan mijn Nike LunarTempo of Zoom Structure, maar na één keer lopen kan ik nog geen goed oordeel geven. Ik loop uiteindelijk maar acht kilometer, omdat ik zo nodig naar het toilet moet dat ik niet meer kan rennen. DAMN mijn darmen.

 photo Recently Updated76.jpg

Na een douche toch maar beginnen aan project koffer, de koffer die ik had ingepakt voor de shoot. Erg veel om op te ruimen…

Dat doen we onder het genot van een flesje Rose Lemonade van Fentimans. Dat flesje staat al maanden in mijn koelkast en nu vond ik het een mooi moment om hem maar gewoon open te maken en op te drinken.

 photo Recently Updated76.jpg

Netter krijg ik het niet hoor… ik heb gewoon te veel spullen.

Lunch, noodles van Marks & Spencer en een vlog van Casey Neistat. Ik begin echt een slechte kant-en-klaar maaltijd meisje te worden, maar ik heb dus nog steeds geen eten in huis en ik durf ook weinig in huis te halen omdat ik als de dood ben voor ongedierte. Ik haal alleen dingen die in de koelkast kunnen en die geen kruimels geven. Geef het wat tijd, over een paar weken ga ik wel weer de keuken in… babysteps.

 photo Recently Updated76.jpg

Zo moe, zo moe! Ik slaap al nachtenlang slecht. Ik heb serieus nachtmerries over die beesten die in mijn keukenkastje zaten. Om 15.00u ben ik ineens onwijs moe en ik besluit maar heel even mijn boek voor de Sunday Reading van aanstaande zondag te lezen. Ik zet mijn wekker om 16.00u, aangezien ik al zo’n voorgevoel heb dat ik in slaap ga vallen.. en ja hoor, ik krijg gelijk.

Om 16.15u heb ik een telefonisch interview Metro, als mijn wekker gaat lees ik nog snel even al mijn vragen door en controleer ik of ik niets vergeten ben.

 photo Recently Updated76.jpg

Ik interview altijd met mijn iPhone oortjes in en met een word document in de aanslag, ik ben blij dat ik zo snel kan tikken, zonder al te veel moeite kan ik alles gewoon bijschrijven. Na het interview is het dan alleen nog een kwestie van uitwerken.

Half zes, ik heb alweer zo’n honger dat ik een wrap en een soepje bij Eazie bestel, deze wrap met kip en sesamolie, zeewier en ijsbergsla is echt mijn favoriet. Ik heb er twee besteld, dan heb ik morgen ook nog iets voor de lunch als ik in Roosendaal bij DutchCowboys ben.

 photo Recently Updated76.jpg

Interview uitwerken, column schrijven, kader maken… schrijven, schrijven, schrijven…

Half acht, klaar met de meeste stukken voor Metro, nu alles ter controle naar de geïnterviewde gestuurd zodat zij kan controleren of de informatie correct is. Ik word ondertussen gek.. want in de tijd dat ik in Italië zat heb ik niet alleen nieuwe huisgenoten gekregen (de …. ), ik heb er ook gratis een nieuwe onderbuurman bijgekregen en die heeft een nog slechtere muzieksmaak dan de vorige en lijkt ook een gehoorprobleem te hebben, hoe anders moet ik verklaren waarom zijn muziek zo ontiegelijk hard staat?

Ik maak mijn Snapshot Diary en ga zo lezen in mijn boek, wellicht val ik een beetje op tijd in slaap, als die buurman zijn muziek op tijd zachter of uit zet dan… Morgen gaat de wekker weer om zes uur! I need my sleep.

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. augustus 20, 2015 / 12:11

  Oh wat lijkt me dat irritant, constant naar de slechte muziek van de onderbuurman moeten luisteren. En dan ook nog eens met ongewenste huisgenoten! Heel stoer dat je toch weer naar huis bent gegaan, toen ik muizen had heb ik weken lang niet in mijn kamer geslapen ;)

 2. Tessa
  augustus 20, 2015 / 12:12

  Wat een fijne snapshot diary! Zo’n dagje moet ook eens kunnen, nietwaar? ;) Snap heel erg goed dat je het een beetje eng vindt om eten in huis te halen met die ex-huisgenoten van je. Maar ik denk dat het écht wel meevalt. Gewoon alles goed schoonhouden en zorgen dat verpakkingen niet open blijven staan. Doen wat goed voelt in elk geval! En hey, die lekkere maaltijden van Marks & Spencer zijn nou ook niet bepaald een straf. Vind je Adidas UltraBoost trouwens echt pareltjes om te zien. Ben heel erg benieuwd naar je mening over een tijdje!

 3. augustus 20, 2015 / 12:36

  Ja ook benieuwd naar je uiteindelijke oordeel over de Adidas UltraBoost! Vooral omdat je zei dat je overproneert en daarom in eerste instantie voor Nike Zoom Structure hebt gekozen. Ik loop om dezelfde reden op de Nike Zoom en die bevallen goed, maar een extra boost voor de snelheid is nooit weg natuurlijk ;-).

 4. augustus 20, 2015 / 12:40

  Ik ben ook heel benieuwd naar de Adidas. Ik loop zelf op Nike, maar zit er aan te denken om over te gaan op Adidas..

 5. augustus 20, 2015 / 12:54

  Fijn zo een slechte muziek smaak! Die had mijn vriend ook, gelukkig heb ik hem wat Coldplay bij kunnen brengen

 6. augustus 20, 2015 / 12:58

  Ah zo vervelend van de buurman, grrr. Die schoenen zien er echt ontzettend gaaf uit!

 7. Naomi
  augustus 20, 2015 / 12:58

  Die adidasjes zijn leuk! Ben benieuwd naar jouw review. Vervelend van je buurman, muziek tot daar aan toe, maar zo hard en slecht is nooit leuk. Trouwens ga je nog wat doen aan de ongenodigde gasten?

 8. Manon
  augustus 20, 2015 / 12:59

  Ah onderburen kunnen echt de hell zijn! Ik heb een buitenlandse onderbuurman die 24/7 stoned is en telkens de gemeenschappelijke buitendeur open laat zodat er nogal eens mensen in huis zijn die er niet horen..!

 9. augustus 20, 2015 / 13:52

  Klinkt als een productief dagje! Scheelt natuurlijk ook dat je niet echt hoefde te koken ;)!

 10. augustus 20, 2015 / 14:05

  Leuk dagje! En logisch dat je nog niet weer aan koken begint! Dat zou ik denk ik ook hebben!

 11. augustus 20, 2015 / 15:27

  Oh vreselijk een onder buurman met slechte muzieksmaak.. misschien je even voorstellen en hem door linken naar jou itunes artikeltjes ;) als je dan toch mee moet luisteren dan liever naar je eigen hitjes toch!

 12. augustus 20, 2015 / 16:14

  Vervelend zo’n buurman met een slechte muzieksmaak!
  Zo’n bovenbuurman had ik ook toen ik bij mijn ouders woonde, en dat was dus mijn broer haha.
  Hopelijk heeft hij snel door dat het nogal storend is!

 13. augustus 20, 2015 / 16:34

  Gezellig zo een buurman NOT. Wel weer een gezellige snapshot. Ik ben heel benieuwd wat jij van de Adidas schoenen vindt na een paar runs.

 14. augustus 20, 2015 / 17:13

  Lijkt me af en toe wel lekker, om zo vanuit bed te kunnen werken! :-)

 15. augustus 20, 2015 / 18:41

  Heerlijke diary.. en dat eten: ik snap je wel.. Lekker makkelijk ook, haha, en het ziet er ook nog eens erg lekker uit. Fijne dag was dit!

 16. Paulien
  augustus 20, 2015 / 20:30

  Haha, heerlijk hoe jij reageert op een beest in je keukenkastje! Zo ontzettend herkenbaar. Geloof me, tijd heelt alle wonden. :-) Na een invasie van 8 mega oorwormen durfde ik ook niet meer m’n kamer in en heb ik een halve middag lopen krijsen. Nu ben ik m’n trauma al weer bijna vergeten! Over een paar weken sta je weer lekker te koken…

 17. Ilse
  augustus 20, 2015 / 22:09

  Echt lastig dat ongedierte en dat je zelf niet durft te koken. En die buurman is ook vervelend.
  Die schoenen zijn zo ongelofelijk gaaf!

 18. Suzanne
  augustus 21, 2015 / 17:17

  Leuke diary weer! Nog even een vraagje.. Dat vest dat je op de laatste foto aan hebt vind ik er mooi, mag ik vragen waar die vandaan komt? :) Ben al een tijdje op zoek naar zoiets!