SNAPSHOT DIARY: 17/11

 photo Recently Updated119.jpg


 photo Recently Updated119.jpg

Good morning! Tijd om op te staan! Ik heb vannacht iets spannends gedaan, ik heb mijn telefoon niet mee naar bed genomen en die ligt dus aan de andere kant van de kamer. Ik dacht dat ik daardoor wel op zou moeten staan om de wekker uit te zetten, maar ik heb mijn Apple Watch vannacht per ongeluk omgehouden en nu gaat de wekker dus ook om mijn pols en kan ik hem ook uitzetten om mijn pols. Toch ga ik even mijn bed uit en daarna weer in, want ik heb mijn telefoon nodig voor een foto. Ooooh blogger-problems…

Als je even je gekookte eitjes vergeet, worden ze steenhard. Jammer.

 photo Recently Updated119.jpg

Ik heb vandaag een fotoshoot voor een nieuw fitnessconcept en ik denk de boel nog een beetje te kunnen redden door even twee minuten te planken.

Onderweg naar Amsterdam, het is weer dinsdag en dat betekent dat mijn pagina in Metro staat! Leuk. Wie heeft het gelezen?

 photo Recently Updated119.jpg

Kijk, bij Starbucks schreven ze mijn naam in één keer goed! Vet knap! Jammer dat het meisje die mijn koffie maakte wel AnneMARIE noemde, dat stond toch niet op de beker ;-). Ik drink een flatwhite trouwen.

Hello Amsterdam.

 photo Recently Updated119.jpg

Ik mag geen make-up omdat ik strak wordt opgemaakt. Thuis denk ik altijd dat ik er best prima uit zie zonder make-up, maar als je dan buiten loopt (zonder sportkleding) dan zie je er toch wel ineens heel kaal uit. Althans, ik zie er heel kaal uit. Heb ik überhaupt wel wimpers?!

Als ik in de fotostudio aankom is Daisy al druk bezig met haar shoot.

 photo Recently Updated119.jpg

Eindelijk, een likje verf op mijn gezicht. Niet veel trouwens, zelf smeer ik een stuk meer mascara op mijn wimpers. Maar het moet natuurlijk blijven, natuurlijk…

Ondertussen legt Lara de lat letterlijk en figuurlijk de lat erg hoog voor mij in de fotostudio.

 photo Recently Updated119.jpg

Dan is het mijn beurt… Mijn opdracht is om een beetje gek te doen, nou dat is aan mij wel besteed. Fotocredits gaan naar Marit!

 photo Recently Updated119.jpg

Tot slot is ook Marit aan de beurt. Hebben jullie haar spread in de nieuwe Women’s Health gezien?! Ik vind die shoot zo cool geworden.

Op naar Centraal Station, ondertussen heb ik een flesje bietensap met peer, apple, wortel, grapefruit, citroen, gember (en natuurlijk rode biet) leeg gedronken. Zo lekker!

 photo Recently Updated119.jpg

Tijd voor mijn lunch, een pastaatje bij Julia’s. Vroeger at ik iedere week de ravioli met pesto pollo bij Julia’s, nu zit ik niet zo vaak meer in het OV dus eet ik vrijwel nooit meer Julia’s.. maar de mooiste verandering? Ze verkopen nu ook flesjes Aperol Spritz!!! Ik laat de Aperol nu even voor wat het is trouwens. Het is pas half drie ’s middags en ik heb nog een afspraak…

 photo Recently Updated119.jpg

Een afspraak in Utrecht, bij Run2Day! We gaan in februari met mijn boek het land in en dat moest natuurlijk even goed besproken worden. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte hierover!

Weer in de trein terug richting Den Haag. Met een lekker noedelsoepje met garnalen en paksoi.

 photo Recently Updated119.jpg

Of nou ja, ik dacht dus dat ik naar Den Haag ging, maar na twintig minuten stilstaan op Utrecht Centraal, werd er nadat we net twee minuten reden besloten dat we naar Rotterdam Centraal gingen. Ik zou over kunnen stappen op Gouda. Maar toen ik in Gouda uitstapte zag ik al dat al die mensen NOOIT in een trein zouden gaan passen. Dus ben ik maar weer in de trein naar Rotterdam gestapt.. Ik doe er liever iets langer over dan dat ik word platgedrukt in een trein.

Pfffttt ik probeer heel positief te doen over de herfst enzo, maar met deze weersomstandigheden wordt het me wel heel lastig gemaakt. Wind, regen, nog meer wind, nog meer regen. Ik ben er niet voor gemaakt. Wie wel?

 photo Recently Updated119.jpg

Home sweet home! Bij de buren is er een pakketje afgeleverd, mijn standaard voor mijn MacBook, de ParcSlope! Ik ben NU al fan! Ik heb ook geen los toetsenbord hierbij nodig (heb ik wel trouwens, maar gebruik ik dus niet), omdat de verhoging precies goed is om nog steeds makkelijk te kunnen typen. Sterker nog, ik vind dit fijner typen dan wanneer mijn MacBook plat op tafel staat. Ik ben benieuwd of dit mijn schouders wat ontspanning gaat bieden, want die zijn dus écht de boosdoeners wat betreft mijn hoofdpijn. Als ik heel zachtjes met mijn vinger op mijn schouder druk, voel ik meteen een pijnscheut naar mijn hoofd gaan. Lijkt me niet OK. Vanmiddag maar weer even los laten maken dus. EN NOOIT MEER PUSH-UPS PROBEREN WANT DAAR HEB IK DIT DUS AL EEN MAAND LANG AAN TE DANKEN.

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. november 18, 2015 / 12:11

  Wat sta je gaaf op de foto! Ik ben benieuwd naar de rest en nu snap ik ook eindelijk hoe fit girls in de lucht blijven op de foto’s ;-)

 2. R
  november 18, 2015 / 12:12

  Op die ochtenden dat ik er ook bleek en levensloos uitzie, doe ik wat lippenstift op ;D ‘Goedemorgennnn, wie komt daar binnen in de trein?? Een clown meisje?’ Dus, niet te fel maar een subtiele , rode kleur zonder al teveel glans. Misschien dat jij een peachy/roze/ kleur kunt opdoen in de ochtend ? Ik merk op dat je veel grijs tonen draagt. Alleen met sporten ga je voor neon zie ik. Ik denk dat jij rood maar ook geel goed kunt hebben. Dus hup naar de Zara voor een leuke gekleurde sjaal zou ik zeggen :)

 3. november 18, 2015 / 12:31

  Wat gaaf, die shoot ;) En hopelijk werkt de standaard voor je laptop goed voor je nek en schouders, ik gok ook van wel!

 4. november 18, 2015 / 13:00

  Oehh ik ben heel benieuwd naar alle foto’s van die shoot (en trouwens ook naar het concept erachter). Wanneer krijgen we daar meer over te horen?

 5. november 18, 2015 / 13:06

  Leuke dag, die fotoshoot ziet er tof uit. Ik heb juist als advies gekregen om mijn toetsenbord plat te houden, in plaats van scheef… ik hoop voor jou wel dat het werkt!

 6. november 18, 2015 / 13:21

  Gave foto denk ik!

  Ik lees elke dinsdag je artikels :-)

 7. november 18, 2015 / 13:53

  Gaaf zeg, die fotoshoot. En fijn dat je standaard goed bevalt.

 8. november 18, 2015 / 13:54

  Leuk die fotoshoot!
  Haha dat platdrukken in de trein, wat een ellende inderdaad…

 9. november 18, 2015 / 13:56

  Aaaaaah ik wil de parkslope ook! Nu ik weet dat het niet vervelend is met typen ga ik hem vanavond denk ik meteen maar even bestellen. Ik zit altijd zó in mijn laptop gebogen, lijkt me een super oplossing!
  De shoot ziet er ook echt heel erg gaaf uit, ben benieuwd naar het eindresultaat!

 10. november 18, 2015 / 14:15

  Lekker drukke dag! Ben heel benieuwd naar de shoot!

 11. Ilse
  november 18, 2015 / 14:34

  Leuk om de behind the scènes mee te maken van een fotoshoot! Ik ben nu al nieuwsgierig naar het eindresultaat en waarvoor het is. En jaaaa Aperol Spritz bij de julia’s, vind ik heel erg leuk!

 12. november 18, 2015 / 14:35

  De strugle by Starbucks is real. Zelfs hier in Amerika krijg ik mijn naam nooit met dubbel B. Ik ben benieuwd wat ze hier van jouw naam zullen maken :) Of ben je daar tijdens de NY Marathon al achter gekomen?

 13. november 18, 2015 / 15:33

  Toffe shoot! Ben ook benieuwd of zo’n laptopstandaard wat voor je doet; ik gebruikte er vroeger wel vaak één, maar eigenlijk deed ik het meer voor de lol (en die lol was er na een tijdje gewoon wel af) en merkte ik er niet echt wat van oid. In de zin ‘Ik mag geen make-up omdat ik strak wordt opgemaakt’ moet het trouwens ‘straks’ en ‘word’ zijn ;)

 14. november 18, 2015 / 17:37

  Wat een toffe shoot, ben benieuwd naar het eindresultaat. En naar je boek natuurlijk! :)

 15. november 18, 2015 / 19:54

  Aaaah die shoot ziet er cool uit! En hopelijk is je hoofdpijn minder nu je een standaard hebt voor je Macbook. Ik heb mijn laptop ook op een standaard staan, dat scheelt wel veel!

 16. november 18, 2015 / 21:37

  Vanuit mijn werk als ergotherapeut kan ik je met zekerheid zeggen dat de standaard een goede keuze is geweest en zeker je schouders zal ontlasten. Het scherm van je laptop wordt nu op ooghoogte gebracht, waardoor je niet meer gebukt zit. Er komt dus zeker minder spanning op je schouders waardoor hopelijk ook je hoofdpijn afneemt. Waar je wel op moet letten is dat je geen last gaat krijgen van je polsen. Het toetsenbord lijkt me nu namelijk wat aan de hoge kant te staan, waardoor je polsen een onnatuurlijke houding aannemen. Ben benieuwd!

 17. november 19, 2015 / 00:42

  Leuke dag en mooie foto’s al van de shoot!

 18. november 19, 2015 / 06:30

  Super leuke foto’s weer! Ik krijg dit weekend (net als alle andere weekenden) de metro van mijn moeder, ben heel benieuwd. Ook trouwens naar je boek en hoe je het land ingaat!

 19. Mandy
  november 19, 2015 / 14:36

  Leuke snapshot diary weer! En heel toevallig, die trein in Gouda, daar zat ik toen ook, maar ben wel gewoon in die naar Den Haag gestapt. Zat inderdaad echt propvol, dus goede keuze van je;)