SNAPSHOT DIARY: 17/5

 photo Recently Updated220.jpg


 photo Desktop2633.jpg

In Oostenrijk en Italië stond ik iedere dag tussen half zeven en half acht op. Een keer stond ik zelfs om kwart voor vijf op (voor de halve marathon van Salzburg). Het kostte me toen absoluut geen moeite, terwijl ik iedere avond toch niet vroeg ging slapen, maar in Nederland gaat opstaan me nog steeds lastig af. Het is half acht en ik MOET er nu echt uit, maar ik ben al een half uur aan het snoozen (in Oostenrijk en Italië had ik niet eens een wekker nodig)

Ontbijt! Homemade Acai Bowl, die ik al gesloopt heb voordat ik er een foto van heb kunnen maken.

 photo Desktop2633.jpg

Kijk nou! Het lijkt net alsof ik mijn auto verkeerd geparkeerd heb, hij staat helemaal alleen! Normaal kan ik nooit een plekje vinden in mijn straat en nu is het compleet leeg!

Mijn haar is on fleek vandaag en ik heb het niet eens gewassen, niet gekamd, niets. Ik heb het gisteren na het hardlopen op laten drogen aan de lucht en werd vanmorgen zo wakker. Waarom word ik niet altijd zo wakker?

 photo Desktop2633.jpg

Ik ben heel even bij mijn ouders om mijn Opel Mokka op te halen (die staat daar voor de deur), ik moet de auto helaas terugbrengen naar Breda vanmorgen. Hou niet van afscheid nemen van fijne dingen. Voordat ik aan dit avontuur begin drink ik nog even een cappuccino bij mijn ouders.

Auto is ingeleverd, ik sta op station Breda Prinsenbeek, klaar om aan mijn tocht richting Den Haag te beginnen.

 photo Desktop2633.jpg

TREK! Tijd voor een Nakd reep. Ik had laatst toch een hele grote doos met repen gekregen? Dit is mijn favoriet! Maar daar over later meer.

In de trein richting Den Haag ben ik best wel productief, ik schrijf twee blogs! Zit dan bij elkaar ook anderhalf uur in de trein.

 photo Desktop2633.jpg

OH MY LORD! Glamour komt morgen filmen en mijn huis is een catastrofe! Hoe krijg ik het voor elkaar. Zou alles in een kastje kunnen gooien, maar dat is ook niet de oplossing want ze gaan dus ook kastjes openmaken bij het filmen. Er zit niets anders op dan alles grondig opruimen en schoonmaken.

Maar eerst even een salade eten met buffermozzarella, tomaat en rucola.

 photo Desktop2633.jpg

Na vierenhalf uur ben ik klaar. Mijn huis heeft er in geen tijden zo opgeruimd uitgezien.

 photo Desktop2633.jpg

En zo blij ben ik dus met het resultaat (en het feit dat ik er klaar mee ben!)

Om het te vieren wandel ik even naar de stad om een salade bij SLA te halen. Ik heb het getimed, ik kan precies in een uur naar SLA wandelen, een salade bestellen en weer terug wandelen. Als ik stevig doorwandel dan. En als er niet een enorm lange rij bij de kassa staat.

 photo Desktop2633.jpg

Ik heb dit keer voor de Vegan Rainbow Bowl gekozen. Deze salade is met pompoen, biet, pecan, hummus en quinoa. Heel erg lekker, maar ik was even vergeten dat mijn lichaam niet zo goed reageert op quinoa. Zal je de details besparen.

Op de weg terug naar huis kom ik deze poster tegen. Een van mijn favoriete bands – The Boxer Rebellion – treedt op 28 september op in Den Haag. Wie gaat er met me mee?

 photo Desktop2633.jpg

Casey’s vlog, mijn salade en een ‘Be Calm’ sapje. Ik zeg, perfect.

Weinig maaltijden waar ik langer mee doe dan de 10 minuten die Casey’s vlog duren. Maar de salades van SLA heb ik dus echt niet binnen tien minuten op. Gelukkig is er een nieuwe Carpool Karaoke video. Dit keer met Demi Lovato en Nick Jonas. Hij is weer heel erg goed!

 photo Desktop2633.jpg

En om de dag goed af te sluiten loop ik een klein rondje hard om de zon onder te kunnen zien gaan. Zo mooi, zo mooi!!!!!! En ik was zo ongeveer de enige op het strand en in de duinen, dus kon ongegeneerd de zon fotograferen, selfies maken en ik heb zelfs een stukje gefilmd (zie mijn Instagram).

Na het lopen lekker gedoucht, mijn benen geschoren en met mijn gladde benen in mijn net verschoonde bedje gedoken. Is er een beter gevoel?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Manon
  mei 18, 2016 / 12:05

  Heb je de Roo Bars wel eens geprobeerd? Vooral die met kokos vind ik echt super lekker! Maar dan moet je natuurlijk eerst nog deze mega voorraad Nakd repen opmaken. Benieuwd naar je samenwerking met Glamour! Enne, hoe heb je die acai bowl nu uiteindelijk gemaakt? Met poeder of bevroren besjes? Ik wil die ook snel zelf maken, heb deze in Utrecht nog nergens op de kaart gevonden…

  • Karlijn
   mei 18, 2016 / 21:58

   Yes ik ben ook heel erg benieuwd naar je acai bowl recept!!

 2. mei 18, 2016 / 12:40

  Ik was gister zooooo jaloers op je mooie foto’s en filmpje op het strand! :-(
  Ooooit wil ik ook zo dicht bij het strand wonen <3
  Lekker he, zo'n opgeruimd huis!

 3. Ilse
  mei 18, 2016 / 12:54

  Productief en fijn dagje zo! Heerlijk zeg om over het strand te lopen, dat mis ik wel nu ik niet meer op schier woon.

 4. Sabrina
  mei 18, 2016 / 13:40

  Hoe maak je die acai bowl? Ik vind nergens in de winkel acai.. :(

  • Annemerel
   Auteur
   mei 18, 2016 / 13:53

   Er komt binnenkort een recept online, maar tipje van de sluier, gewoon op basis van açai poeder, bevroren banaan en plantaardige yoghurt.

   • Sabrina
    mei 18, 2016 / 14:03

    Super, ben benieuwd!

 5. Anne
  mei 18, 2016 / 14:42

  Jaaa met geschoren benen in een schoon bed is zo’n heerlijk gevoel!! ^^

 6. mei 18, 2016 / 15:11

  Die hardlooprondes met de zonsondergang zien er altijd ZO fijn uit! Ik vind het ook altijd bizar hoe opstaan op vakantie zo veel makkelijker is dan thuis… Misschien omdat de vooruitzichten op vakantie nu eenmaal iets beter zijn dan thuis? Maar goed, dat is het leven ;)

 7. mei 18, 2016 / 15:12

  Ooooooooh die avondzon aan het strand <3 Ik kan me echt wel voorstellen dat dat een van de voordelen van wonen in DH is.. je bent zo supersnel aan zee.

 8. mei 18, 2016 / 15:19

  Oooh zo fijn dat je zo dichtbij het strand woont. Jaloers!

 9. mei 18, 2016 / 17:01

  Deze Carpool Karaoke had ik nog niet gespot! Te leuk weer!

 10. mei 18, 2016 / 17:35

  Ahh die hardloopfoto’s <3 Ik heb geloof ik ook een strand nodig, en wel nu!

 11. mei 18, 2016 / 19:45

  Die foto op het strand is zo mooi! En een heerlijk gevoel toch als je je huis zo lekker hebt opgeruimd!