SNAPSHOT DIARY: 30/6

 photo Recently Updated43.jpg


 photo Recently Updated43.jpg

MORNING! Baking banana pancakes, what else?

Look of the day, Maje jurkje + Stan Smith sneakers.

 photo Recently Updated43.jpg

Wat is Den Haag toch mooi, zeker als de zon schijnt.

Sneakers en LBD’s kunnen prima.

 photo Recently Updated43.jpg

Met de tram naar Den Haag Centraal en kijk wie daar in Metro staat! Helaas maar een halve pagina. Ik begrijp dat dat soms moet omdat er ruimte voor advertenties nodig is, maar het blijft jammer.

Theetje bij Starbucks, niet voor mezelf. Ik heb een flat white. Ik haal koffie en thee en verse sapjes voor onze treinreis naar Amsterdam. We doen gewoon net alsof het een schoolreisje is.

 photo Recently Updated43.jpg

Met Aranka op het Rokin richting The Grand in Amsterdam.

In The Grand wordt namelijk The Giftsuite georganiseerd, een evenement waar bloggers en andere influencers in contact worden gebracht met de nieuwste producten van verschillende merken. Ik ben nog nooit geweest dus weet niet precies wat ik moet verwachten.

Het ontbijtje van Roots is in ieder geval goedgekeurd, een Açai bowl en een gembershot.

 photo Recently Updated43.jpg

Ik ga jullie niet vermoeien met alle achttien merken die er bij de Giftsuite aanwezig waren, in plaats daarvan deel ik mijn vier favorieten. Aller eerst Urban Ears die speakers voor in bad heeft, hoe cool is dat?! De setting met de bloemen en de speakers in het water vind ik ook heel gaaf.

Stylis beachwear  kende ik nog niet, ze hebben prachtige bikini’s van Heidi Klein. De bikini op deze foto maakt ERG hebberig.

 photo Recently Updated43.jpg

Yoni maakt tampons zonder synthetische stoffen en chemicaliën. Ik had er nooit bij stil gestaan wat er allemaal in een tampon zit en ik denk dat de meeste mensen dat niet doen, maar het schijnt nogal schokkend te zijn. De verpakkingen zien er in ieder geval beter uit dan Tampax en OB ;-). Je koopt het bij Marqt.

En tot slot was ook ‘De Orchidee’ aanwezig, zij toverden mijn studio een paar weken geleden om tot orchidee-paleis. Ze werkten toen met heel veel witte potten, maar deze koperkleurige potten vind ik ook heel gaaf. Iets voor de herfst.

 photo Recently Updated43.jpg

Best fit friends!

En dan de grootste uitdaging, de enorme goodiebag door de stad verslepen richting Herengracht, waar ik met Esmée en Debbie heb afgesproken voor een snelle lunch op het terras.

 photo Recently Updated43.jpg

Eggs royale, what else! Wat was het fijn om buiten op het terras te lunchen. De keren dat ik in Amsterdam buiten op een terras geluncht heb zijn werkelijk op één hand te tellen.

Met de tram en mijn goodiebags terug naar Centraal. De goodiebag is iets lichter omdat ik wat heb uitgedeeld.

 photo Recently Updated43.jpg

Ik weet niet waarom ik hem verdiend heb, maar ik heb hem verdiend. Ik ben trouwens sinds een aantal maanden gestopt met de Caramel Frappuccino, tegenwoordig neem ik de ‘Espresso Frappuccino’, die is iets minder zoet.

Home sweet home, lekker warm hier….

 photo Recently Updated43.jpg

Wat zeg ik, warm hier!

Ik heb maandag jogha-shorts besteld en nog geen 24 uur later worden ze geleverd. Hier ga ik in leven, dat voel ik.

 photo Recently Updated43.jpg

Ook mijn nieuwe BB cream is gearriveerd, dit is al mijn vijfde tube! Ik ben een groot-gebruiker, smeer vaak wel twee tot drie keer per dag, ook omdat er SPF in zit en op dagen dat ik geen zonnebrand draag maar toch bescherming wil is zo’n extra laagje zeker niet verkeerd.

En er wordt weer aangemeld, Bolletje staat op de stoep met de nieuwe spelt beschuiten en een hele berg aan eten waar ik de beschuiten mee kan beleggen. Thanks Bolletje.

 photo Recently Updated43.jpg

In de auto richting de fysio, heel Den Haag staat om 17.00u vast. Volgens mij had ik beter met de fiets kunnen gaan…

Gelukkig weet ik inmiddels waar het knopje van de airco zit ;-).

 photo Recently Updated43.jpg

Zo lijken mijn benen echt bruin en ik moet nog naar Italië. Goed licht.

Water water, de rest komt echt wel later…

 photo Recently Updated43.jpg

Welke debiel gaat er nou met deze temperaturen stofzuigen?

HOT!

 photo Recently Updated43.jpg

Apple Music meteen uitgeprobeerd, kijken of het een vervanger voor Spotify is. Ik wil natuurlijk wel gewoon mijn playlists iedere maand op Spotify blijven maken, maar als iedereen straks van Spotify af is en op Apple Music zit… Maar het maken van playlists en het delen van playlists is volgens mij nog geen optie op Apple Music. Ondertussen schrijf ik er een artikel over voor DutchCowboys.

Matt Bomer heeft twee nummers gezongen op de soundtrack van Magic Mike XXL. Cool. Het schijnt ook dat hij vandaag in Nederland is voor de promotie van de film (althans zoiets las ik) (bij nader inzien, misschien wilde ik dat gewoon lezen).

 photo Recently Updated43.jpg

Sunset run! Om te testen of mijn voet echt genezen is…

Helaas is dat niet helemaal het geval, na drie kilometer begint het te vervelen en anderhalve kilometer begin ik maar gewoon te wandelen. Shit. Gelukkig is de zonsondergang super mooi.

 photo Recently Updated43.jpg

KIJK DE ZON :’)

En kijk zo zit ik dus al die zonsondergangen te fotograferen, op mijn knieën net voor de zee en soms staat je telefoon dan op selfie-stand en dan maak je een foto van jezelf in plaats van de zee ;-).

Om kwart voor elf ben ik thuis, een kwartier later lig ik gedoucht in bed. Normaal kan ik na het lopen echt niet meteen slapen, maar vandaag heb ik daar helemaal geen problemen mee, ik slaap vrijwel meteen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. juli 1, 2015 / 12:07

  Heerlijk zo een pants en inderdaad een goeie om in te wonen.

  Leuke foto en mennn Eggs Royal ziet er delicious uit.

 2. juli 1, 2015 / 12:30

  Ik hou van je snapshot diary’s. Fijne dag heb je weer gehad!

 3. juli 1, 2015 / 12:33

  Mooie diary weer! En dat van die telefoon op de selfie stand dat gebeurt mij ook net iets te vaak haha :’)

 4. juli 1, 2015 / 12:34

  Leuke diary! Ik weet niet of Matt in Nederland is, maar Channing Tatum is wel in Amsterdam voor de première! Geen idee wie hij heeft meegenomen.

 5. juli 1, 2015 / 12:38

  Leuke foto’s! Die Eggs Royale zien er echt lekker uit :)

 6. juli 1, 2015 / 12:45

  Wat heb je toch een leuke sport bh! Mooie foto’s zeg van de zonsondergang :)

 7. juli 1, 2015 / 13:07

  Wat een leuke foto’s! Ziet er uit als een prima dagje! De bikini is mooi!

 8. juli 1, 2015 / 13:13

  Leuke snapshot diary! Je sportBH van Stella McCartney is echt super mooi, zit ie ook goed?
  X

 9. juli 1, 2015 / 13:15

  Zo zo fijn dat je zo dicht bij het strand woont en altijd als je wilt kan genieten van die prachtige zonsondergangen!

 10. juli 1, 2015 / 14:02

  Leuke snapshot diary weer.. dat yogabroekje lijkt me heerlijk zitten!

 11. juli 1, 2015 / 14:12

  Ik blijf me erover verbazen hoe veel jij in één dag gedaan krijgt! Het is alsof ik naar een totaal weekoverzicht zit te kijken haha! Maar oh, die zon! Mooi!

 12. juli 1, 2015 / 14:41

  Lijkt me fijn om zo dicht bij het strand te wonen! :)
  Wat Daphne in een reactie ook al zei: ik blijf me verbazen over de hoeveelheid dingen die jij doet op een dag. Wow. Echt meer dan ik in een hele week doe. Respect, haha.

 13. juli 1, 2015 / 15:17

  Wat heerlijk zo langs het strand rennen! Leuke diary :) X

 14. juli 1, 2015 / 17:31

  Haha, die laatste foto… Herkenbaar! ;-)

 15. juli 1, 2015 / 17:38

  Oooooh, die short wil ik oooook!

 16. Elvira
  juli 1, 2015 / 17:48

  Waarom wordt Spotify niet meer gebruikt dan?

 17. Esther
  juli 1, 2015 / 17:56

  Perks of living in a studio… Ik kom net thuis na de hele dag gordijnen dicht en ramen opengehad te hebben en het is 26,5 graden helaas haha. Ach ja. Het went!

 18. juli 1, 2015 / 18:19

  Aaah wat een warmte in je studio… Maar gelukkig is daar het strand vlakbij je huis waar je over kunt hardlopen. Prachtig, die sunset.

 19. juli 1, 2015 / 18:32

  Leuke foto’s! En leuke dag!

 20. Ilse
  juli 1, 2015 / 19:53

  Leuke diary weer en ik blijf jaloers op het feit dat jij minder dan 10 minuutjes van het strand afwoont.
  Misschien zelf later ook maar in Den Haag gaan wonen.

 21. juli 1, 2015 / 20:39

  Oh die zonsondergang is mooi! En wat een lekker pakket van Bolletje!

 22. juli 2, 2015 / 09:42

  Ah wat een leuke diary dit, lekker uitgebreid. Veel gedaan op een dag, wow! Ben benieuwd naar die nummers van Matt Bomer, zekersteweten dat hij gisteren in Amsterdam was, heb hem (met honderden / duizenden anderen gillende chicks, haha) bij het premiere evenement mogen zien. Net als Channing! Zoooo gaaf!!

 23. juli 2, 2015 / 10:06

  Ik zou me echt geen betere dagafsluiting kunnen wensen dan op het strand bij die zonsondergang. Leuk dagje verder, lekker actief! En schrappen ze dan gewoon een stuk van je artikel voor in de Metro? Dat lijkt me wel echt zonde, haha. (maar uiteindelijk word jij ook weer betaald met die advertenties, dat scheelt)

 24. juli 4, 2015 / 17:48

  Prachtige zonsondergang!

 25. juli 16, 2015 / 20:19

  Wat een mooie zonsondergang! :)