SNAPSHOT DIARY: 16/7

 photo Collages4.jpg
DAY 14: Verona, Beach & Last Days


 photo Collages4.jpg

Met veel moeite weet ik mezelf om 7.00u uit bed te slepen voor een rondje hardlopen van 6 kilometer. Hoe langer mijn vakantie wordt, hoe luier ik word.

 photo Collages4.jpg

Als ik terug kom beginnen mijn ouders heel voorzichtig… eehhhh Annemerel het internet werkt vandaag helemaal niet op de camping en ze weten niet wanneer het gerepareerd is. OK. Nice. We gaan naar Verona en ik neem mijn MacBook mee, op zoek naar wifi. In de auto maak ik alvast de collages van mijn foto’s.

In Verona blijkt mijn iPhone super snel 3G te hebben. Het is wel een beetje duur, maar bij het cafeetje waar ze zitten hebben ze geen wifi en ik wil gewoon zeker weten dat mijn blog online komt, dus gebruik ik mijn telefoon als hotspot. HAPPY FACE want zulk snel internet heb ik in geen weken gehad.
 photo Collages4.jpg

Ik vind dit één van de mooiste plekjes van Verona.

 photo Collages4.jpg

Al jaren wil ik een bril van Thierry Lasry, maar ze zijn zo duur (deze is 335), needless to say, ik heb de bril niet gekocht.

Mijn zusje probeert een spray tegen cellulitis, volgens haar is het de dag erna weg! Volgens mij heeft ze absoluut nooit last van cellulitis gehad dus ik kan hier geen oordeel over geven.

 photo Collages4.jpg

Ik wil ze, ik wil ze! Maar op mijn nieuwste LunarGlides zit nog steeds niet eens 50 kilometer omdat ik te zuinig ben om ze te dragen.

Bij de Disney Store ontmoet ik mijn nieuwe huisgenoot, Minnie!

 photo Collages4.jpg

 Ok, ik heb hem uiteindelijk toch laten liggen want ik kan die 50 euro een stuk beter besteden, maar het kostte wel moeite!

 photo Collages4.jpg

Gelatooooooo!

En McDonalds, we snakten allemaal naar zoute frietjes en geloof mij, de patat smaakt in Italië een stuk beter bij de McDonalds dan in Nederland. Nog steeds geen culinair hoogstandje, maar beter.

 photo Collages4.jpg

’s Middags gaan we naar het strand en eten we ijsjes…

 photo Collages4.jpg

En maken we selfies, waar mijn vader dan weer foto’s van maakt.

Ik heb mijn Nikon 17-55 2.8 lens aan mijn vader uitgeleend en hij is er al de hele vakantie mee aan het spelen. Ik daarentegen, heb nog geen enkele foto met mijn Nikon gemaakt. Gelukkig mag ik de foto’s van mijn vader rechtenvrij gebruiken ;-).

 photo Collages4.jpg

Aperol & Zout.

Iedere keer als ik denk dat ik bruin ben, zie ik mijn vader… In vergelijking met hem ben ik een bleekscheet.

 photo Collages4.jpg

Laatste avondmaal op Piani di Clodia, ik bestel voor de derde keer Spaghetti Vongole Veraci. Saai? Absoluut niet! Halloooooo normaal eet ik dit nooit, laat me daar in Italië dan gewoon een overdosis van nemen…

Dit was alweer onze laatste dag bij het Gardameer, als ik dit schrijf zijn we inmiddels in Toscane, waar het internet bijna net zo slecht is als op Piani di Clodia maar waar mijn 3G wel als een speer werkt met als gevolg dat ik er in nog geen dag 300mb doorheen heb gejaagd. Verslaafd? Absoluut. Misschien binnenkort maar eens een keer naar een Retraite waar je geen elektronica mag gebruiken, ben heel erg benieuwd wat dat voor ontwenningsverschijnselen oplevert (en wat voor hilarische verhalen).

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. juli 18, 2014 / 12:03

  Leuk leuk leuk!!! Geniet er nog even van!

 2. juli 18, 2014 / 12:16

  Oooh wat een heerlijke foto’s! Toscane is ook prachtig, daar ben ik vorig jaar geweest. Geniet va je laatste daagjes! :)

 3. Patricia
  juli 18, 2014 / 12:25

  Stiekem ben ik wel heel erg benieuwd naar die ‘Annemerel in retraite’ diaries… maar ja toen bedacht ik me, die komen er natuurlijk nooit (in retraite, begrijp je.) #fail.

  Enjoy je vakantie!

 4. juli 18, 2014 / 12:30

  Leuke foto’s. !

 5. juli 18, 2014 / 12:33

  Oh die frietjes zien er zo lekker uit op dit moment haha. MacDonalds frietjes vind ik altijd zo lekker :’)

 6. juli 18, 2014 / 12:39

  Ziet er nog steeds goed uit, ik heb de LunarGlides wel gekocht en ze lopen zo lekker, ik snap nu waarom jij er zo veel heb!

 7. juli 18, 2014 / 12:39

  Hele leuke foto´s! Geniet van je laatste dagen ^^

 8. juli 18, 2014 / 12:56

  Leuk om te zien weer! Ik krijg zo’n honger van jouw foto’s haha :)

 9. Karlijn
  juli 18, 2014 / 13:05

  Als je je wit voelt wil ik wel even naast je komen zitten, dan voel je je in 1 klap megabruin ;-)

  Leuke diary weer, volgens mij heb je het weer hartstikke naar je zin gehad bij het Gardameer!
  Ik ben benieuwd naar je Toscaanse avonturen :)

 10. juli 18, 2014 / 13:19

  Oh Toscane, ook heel erg fijn! Enjoy!!

 11. juli 18, 2014 / 14:42

  En wederom zulke fijne vakantie foto’s! Heerlijk!!

 12. juli 18, 2014 / 15:31

  Ziet er leuk uit allemaal!

  VEel plezier nog

  Liefs

 13. juli 18, 2014 / 15:41

  Die bril is idd gaaf, snap je verlangen!

 14. juli 18, 2014 / 17:36

  Ahhh echt een applaus waard!!! Super lief dat je het er elke keer voor overhebt.

  Zit zelf in een soortgelijke situatie. Ben 3500 kilometer van huis en heel zwak tot geen wifi. Probeer toch elke x wat te posten.

 15. Marleen
  juli 18, 2014 / 18:09

  Leuke diary!
  En ik vind mc Donalds eten echt om te kotsen, snap niet wat mensen eraan vinden!

 16. Lynn
  juli 18, 2014 / 21:19

  Ah echt super lief elke dag een dairy! ook al kost het zoveel moeite! Ik vind het altijd erg leuk wat je allemaal post :)

  En wat een fijne vakantie lijkt mij dat! geniet er nog van!

 17. juli 18, 2014 / 22:56

  Zó leuk om al je snapshot diaries te lezen!! Heb echt respect, dat je in die warmte hardloopt! Geniet nog even van de laatste dagen :)

 18. Suuz
  juli 18, 2014 / 23:18

  Heerlijke snapshots weer! Oooh die pasta! To die For! Zoooo’n zin in! Die mini mouse is lief!! Heeel veel plezier nog de laatste dagen! geniet ervan!

 19. juli 18, 2014 / 23:38

  Naast mij voel jij je echt wel bruin, trust me! Gelukkig heb ik in september een weekje Nice tegoed, dan ga ik echt max bakken!

  Ik heb nu net drie weekjes vrij gehad en echt superslecht gesport, normaal drie keer in de week en nu een keer in de week een minirondje hardgelopen. Tijd om weer te gaan werken! Dan sport ik blijkbaar toch beter ;).

  Geniet er nog even van!

 20. juli 19, 2014 / 00:50

  Heerlijke foto’s! Verona is een prachtige stad!

 21. juli 19, 2014 / 10:18

  Zo’n fijne foto’s!
  Ik kijk al uit naar je verhalen over Toscane – het is één van mijn favoriete vakantiebestemmingen! :D

 22. juli 19, 2014 / 11:19

  Je favoriete plekje in Verona ziet er echt sprookjesachtig uit. En hmm, calipo eten op ’t strand, zalig!

 23. juli 19, 2014 / 22:25

  Hé, leuke verpakkingen van de frietjes :P Foto’s uploaden op je 3G lijkt me ook niet heel erg zuinig maar snel internet is wel zooo fijn haha! Ik ben nu op vakantie en zit in een gewoon huis, dus gelukkig met prima internet (wel zonder 3G want buitenland) maar ik vrees de anderhalve week die ik nog ga kamperen in het buitenland eind augustus, haha. Ik dacht pas trouwens al, zou je nog foto’s met je Nikon maken… Ik heb in elk geval in één dag al meer foto’s dan in een normale week gemaakt met mijn spiegelreflex. Heb ik weer wat uit te zoeken als ik terugkom ;)

 24. juli 21, 2014 / 13:15

  Ohh ik wil de LunarGlides ook zo graag! Ik wacht tot woensdag, dan heb ik weer salaris. :)