SNAPSHOT DIARY: 16/1

 photo Recently Updated.jpg


 photo Desktop2.jpg

Goedemorgen op deze zaterdagmorgen, tijd voor een herstelloopje van vijf kilometer. Het regent niet! Maar het waait wel…

Done! Blijf mijn straat prachtig vinden, zeker met dit soort luchten. Nu nog een mooi laagje sneeuw (met de nadruk op mooi en dus niet vies en ijzig).

 photo Desktop2.jpg

Mijn kaarsen en cactussen verzameling op mijn keukentafel neemt serieuze vormen aan. Ik schrijf mijn blog voor twaalf uur, over mijn boek tour in samenwerking met Run2Day.

Offffff to de Apple Store, mijn MacBook Pro moet gerepareerd worden. Ik heb geen afspraak, maar ik hoop dat ik toch geholpen kan worden als ik al om 10.00u voor de deur sta.

 photo Desktop2.jpg

Ik heb in alle haast alleen maar een banaantje als ontbijt op. Veel te weinig, gelukkig heb ik nog een reep in mijn tas. No spon, gewoon heel lekker.

Veel te vroeg in de stad, as always, het binnenhof ligt er weer mooi bij.

 photo Desktop2.jpg

Mijn zonnebril en mijn Spotify, wat heb ik nog meer nodig.

De Apple Store zit in Den Haag in de passage, vind dat zo’n mooi stukje Den Haag.

 photo Desktop2.jpg

Ik kan geholpen worden, maar moet wel even een half uurtje wachten. Ondertussen werk ik op mijn nieuwe Mini MacBook Air in de Apple Store.

Boardingpass voor Noorwegen is ook binnen en staat op mijn horloge!

 photo Desktop2.jpg

Na een bezoekje aan de Bijenkorf en Mediamarkt ga ik weer snel terug naar huis, so little time so much to do!! Onderweg haal ik nog even een kroketje en gehaktbal bij Dungelman, de beste slager van Den Haag. Ironisch wel, want thuis werk ik aan een stuk voor Metro over veganisme. Oeps.

 photo Desktop2.jpg

OK, tijd voor koffie en mijn verhaal over de Apple Store, want jullie weten helemaal nog niet wat de status van mijn MacBook Pro is. Nou… kijk… werd ik geholpen na een half uur. Doet die jongen mijn MacBook open, springt mijn scherm gewoon aan!!!!!!! What the hell? Toen ik donderdag bij de Apple Store was hebben we van alles geprobeerd, maar mijn scherm deed het niet. Daarna heb ik die MacBook niet meer aangeraakt. Nu klapt hij hem open en is er ineens geen probleem meer. HOE KAN DAT?! Maar goed, ik heb nu dus twee werkende MacBooks.

 photo Desktop2.jpg

Ik vind chocoladeletters eigenlijk helemaal niet lekker, maar ik ben in zo’n bui dat ik alles kan eten. Dus ook die chocolade letter.

Roos heeft mijn vlog voor komende dinsdag ge-edit, daar had ik zelf namelijk even geen tijd voor (en Roos is de beste en daarover binnenkort meer!) maar ondertussen moeten we natuurlijk ook even FaceTimen. Hier probeer ik verbinding te maken en ik moet even laten zien hoe goed mijn haar zit op dit moment. Zat het altijd maar zo….

 photo Desktop2.jpg
Mijn koffer voor Noorwegen zit nu al zo goed als vol en er moet nog meer dan de helft bij. Hoe dan? Daarom ga ik altijd met de auto op wintersport!

Ik ben naar Heemstede gereden, naar het nieuwe huis van Laura en haar vriend Robin. Toen ik er twee maanden geleden was, was het net bouwval gezocht, inmiddels is het er echt prachtig. Nog niet helemaal af, maar ze zijn er bijna. Wat denk je dat mijn housewarming gift was?!

 photo Desktop2.jpg

Ik kook samen met Laura een paddenstoelenrisotto die best wel goed gelukt is! Robin’s ouders eten ook gezellig mee, mijn risotto valt in de smaak. Yes.

Het toetje is ook prima te doen, een heerlijke citroencake, een bodempje limoncello en een lekker kopje koffie.

 photo Desktop2.jpg

Het huis van Laura moet echt een eigen Instagramaccount, vinden jullie ook niet?!

Home sweet home. Hagel en natte sneeuw getrotseerd. Half twaalf thuis, moet deze snapshot diary nog afmaken en mijn koffer verder inpakken. Morgen gaat om zes uur de wekker. Ik heb alles weer lekker gepland. Slaap lekker!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. januari 17, 2016 / 12:15

  Heeeeel raar van ja mac book. Maar wel heel fijn dat hij het weer doet! Hopelijk blijft dat zo :)

 2. januari 17, 2016 / 12:48

  Wish you that your Mac Book will work now … Thanks for the amazing pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Julia
  januari 17, 2016 / 12:59

  Huh wat gek dat je MacBook het ineens weer doet! Maar wel heel fijn natuurlijk! Laat jij je MacBook trouwens aanstaan als je hem ergens mee naar toe neemt? Ik deed dat eerst namelijk wel, maar toen mijn MacBook gecrasht was, zei de man die hem had gemaakt dat je hem altijd uit moet zetten als je hem ergens mee naar toe neemt. Als je laptop aanstaat is het namelijk niet goed voor de harde schijf als hij niet horizontaal staat.

 4. Ellen
  januari 17, 2016 / 13:43

  Wil je een keer laten zien wat je meeneemt op wintersport? Ik heb geen idee waar ik aan zou moeten denken of wat handig is.

 5. januari 17, 2016 / 15:00

  Wat raar van je Macbook! Je weet nu in ieder geval dat je nooit zonder laptop zult zitten, haha!

 6. januari 17, 2016 / 15:52

  Leuk verhaal over wat je hebt gedaan Annemerel Volgens mij eet iedereen chocoladeletters altijd met tegenzin, ze liggen altijd in de weg en als je dan een keer niet nadenkt dan eet je m. Tsjaa…

  En dat huis is leuk ingericht, ben ook verliefd op die schuifdeur :O

  Veel plezier in Noorwegen!!

 7. januari 17, 2016 / 16:31

  Haha wat een wonder van je Macbook! Die van mij heeft een volle kop latte macchiato overleefd (inclusief kortsluiting) en deed het na schoonmaken en een paar dagen in rijst liggen gewoon alsof er nooit iets gebeurd was… Ik was wel tien rimpels rijker, maar toch! Miracles can happen!

 8. januari 17, 2016 / 17:26

  Wat vreemd van je Macbook zeg! Maar wel fijn dat ie het weer doet! Leuke diary weer, en het huis van Laura ziet er prachtig uit!

 9. januari 17, 2016 / 20:46

  Eigenaardig va

 10. januari 17, 2016 / 20:47

  Oeps, te snel ge-entered. Eigenaardig van je MacBook. Misschien was ‘ie wel overwerkt ofzo? ;-)

 11. Ilse
  januari 18, 2016 / 00:17

  Ik ben dus niet de enige die alles eet in bepaalde buien. Raar van je Mac book maar fijn dat hij weer werkt!

 12. januari 18, 2016 / 09:17

  Jaaa, een account voor het huis van Lau!

 13. Naomi
  januari 18, 2016 / 17:15

  Hi! Ik weet dat je meestal geen berichten beantwoordt, maar ik ben heel benieuwd of die citroencake zelf gemaakt was en waar je het recept dan vandaan hebt? :)

 14. januari 20, 2016 / 16:27

  Leuke week weer! Wel heel gek van je Macbook.. Fijn dat ie het gewoon weer doet!

 15. januari 24, 2016 / 20:25

  Wat raar van je macbook! En dat huis, omg wat mooi <3.