SNAPSHOT DIARY: 15/3

 photo Recently Updated189.jpg


 photo Desktop2355.jpg

Goedemorgen, het is kwart voor zeven en ik sta gedoucht en aangekleed en wel mijn schoenen op straat te fotograferen. De mensen die me voorbij fietsen moeten denken dat ik krankzinnig geworden ben, de houdingen waarin ik sta om mijn voeten op deze manier op de foto te krijgen zijn lachwekkend. Je had er bij moeten zijn.

So little time so much to do, dat is dan ook de voornaamste reden dat mijn snapshot diaries de afgelopen dagen een beetje saai zijn. Ik ben vooral veel aan het schrijven achter mijn MacBook, wat kun je daar nu voor spannends van maken? Anyways, ik dwaal af… ik zie een mail voorbij komen dat het bureau dat mij helpt bij het vinden van sponsored content en ads een nieuwe website heeft. Even kijken natuurlijk. Mijn blog staat bovenaan in het sport-portfolio. Ben ik blij mee! Thanks Femmefab!

 photo Desktop2355.jpg

Tweede-dag-haar is mijn favoriete haar. Vaak alleen ’s ochtends hoor, ’s middags wordt het bij mij vaak al vet, dus het komt vaker voor dat ik het iedere dag was dan dat ik tweede-dag-haar heb. Ik weet het, ik moet die cirkel doorbreken, want de reden dat mijn haar zo snel vet wordt heeft vast iets te maken met de hoeveelheid shampoo die mijn haar voor zijn kiezen krijgt. Maar goed, tweede-dag-haar dus, dat heb ik vandaag. Dit is het resultaat van een hele ochtend met een knotje op mijn hoofd achter mijn MacBook zitten. Zo simpel is het.

Mijn nieuwe schoenen en ik gaan weer even naar buiten om een kopje koffie en een salade te halen. Omdat ik steeds maar een paar dagen in Nederland ben, heb ik niet zo’n zin om heel mijn koelkast vol te leggen met eten, kan ik toch allemaal niet op in mijn eentje. Denk serieus dat eten halen de meest verstandige optie voor mijn portemonnee is op dit moment.

 photo Desktop2355.jpg

Oeps, die salade (zelfde als gisteren, dat had ik ook al voorspeld) is toch iets groter dan ik dacht. Dit is natuurlijk geen eten uit zo’n bakje.

Ik ben een klein beetje inspiratieloos wat betreft ideeën om over te schrijven. Ik heb het idee dat ik over alle onderwerpen wel een keertje geschreven heb (zou best kunnen, want ik doe dit al dertien jaar) en aangezien ik de laatste tijd weinig nieuwe dingen gedaan heb (26 keer op wintersport gaan telt niet), kan ik daar ook al niet over schrijven. Lastig lastig. Maar jullie zijn fantastisch, want als ik deze foto op Instagram plaats krijg ik heel veel nieuwe ideeën en inspiratie. Ga de komende tijd lekker terug naar deze instagrampost als ik op zoek ben naar een leuk blog-idee, dus als je jouw idee niet meteen komende week terugziet, kan dat later nog gebeuren.

 photo Desktop2355.jpg

Ik heb me eindelijk ingeschreven voor de halve marathon van Salzburg. Ik heb getwijfeld om hier de hele marathon te lopen, maar dan loop je dus twee keer het rondje van de halve. Vond ik toch niet heel erg spannend. Het wordt de halve dus.

20 maart heb ik mijn tweejarig jubileum met Marloes! We leerden elkaar kennen in Serfaus en vierden het vorig jaar in Obertauern. Dit keer rijden we die dag van Italië (Sauze d’Oulx) naar Oostenrijk (Saalbach). Ben benieuwd waar we volgend jaar zullen zijn. Want kan me niet voorstellen dat we dat derde jaar niet ook zullen mogen vieren.

 photo Desktop2355.jpg

Schrijf een blog over……… en vind een foto van………. vullen jullie zelf maar in.

Ik eet vanavond weer even bij mijn ouders, wel zo makkelijk, wel zo gezellig. En mijn moeder heeft mijn medicijnen gehaald bij de apotheek EN ik heb een weekendtas nodig voor mijn spullen. Op naar mijn ouders dus.

 photo Desktop2355.jpg

Dit staat er vandaag op het menu. Risotto van zondag, broccoli, aardappelen (vind ik echt niet lekker, dus ik doe het er met eentje, genoeg risotto voor koolhydraten) en een paar stukjes kip. Lekker!

En als dessert ga ik natuurlijk voor cappuccino, what else?!

 photo Desktop2355.jpg

Late night snacking, ‘vers sap’ van Marqt met wortel, biet, banaan, appel, peer, pastinaak, watermeloen, granaatappel en spinazie. Ja wat eigenlijk niet!

Kijk nou wat ik op Facebook zie als ik nietsvermoedend door mijn timeline scroll, je kunt mijn boek winnen bij de NS. Het is boekenweek (is een beetje langs me heen gegaan, oeps) en als je mijn boek koopt, krijg je daar nu gratis het boekenweekgeschenk van Esther Gerritsen bij cadeau. Laat me nog heel even spammen alsjeblieft… HIER KUN JE ONDER ANDERE MIJN BOEK KOPEN. (bedankt voor uw aandacht).

Vandaag nog even een druk dagje en dan morgenochtend vroeg…. DUTCHWEEK ITALIË! Zin in!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 16, 2016 / 12:16

  Wat leuk dat je boek het zo goed doet, ik ben er nog steeds blij mee.

 2. maart 16, 2016 / 12:42

  Thanks for your effort in the early morning to picture these fantastic sneakers!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. maart 16, 2016 / 13:51

  Oh wat heerlijk dat je naar Italie gaat! Tof dat je je hebt ingeschreven voor de halve marathon zo kort na de hele in Rotterdam! Respect ;-)

 4. maart 16, 2016 / 16:42

  Eindelijk iemand gevonden die ook niet van aardappelen houdt! Ik ben geen grote fan van ‘Hollandse kost’. Geef mij maar een lekker bordje Italiaanse pasta. En aan deze blogpost te zien kan jij die binnenkort vers eten, tof!

 5. maart 16, 2016 / 17:34

  Ik vind jouw snap shot diaries nooit saai hoor! Het blijft heerlijk om te koekeloeren in iemand anders leven ;-) #guiltypleasure

 6. Kirsten
  maart 16, 2016 / 21:27

  Ik vind het ook altijd erg leuk je snap shot diaries te lezen. Kijk er elke dag weer naar uit! :)

 7. Rianne
  maart 16, 2016 / 22:18

  Wat leuk! Ik ga as zaterdag tm dinsdag naar Saalbach! In welke apres-ski bar ga ik je tegenkomen? ;-)

 8. Ilse
  maart 16, 2016 / 23:43

  Leukleuk, je weet zelfs de thuis-dagen leuk te maken in je snapshot diaries!