SNAPSHOT DIARY: 14/12

 photo Desktop1816.jpg


 photo Desktop1816.jpg

Good morning! Ik heb mezelf uit bed weten te praten toen om zeven uur mijn wekker ging en ik loop een lekker ‘rustig’ rondje van zes kilometer. Verstand op nul en gewoon mijn benen achterna. Lekker wakker worden. Zou ik vaker moeten doen, vaak lig ik de tijd dat ik nu aan het rennen ben maar in bed te draaien, te balen dat ik zo op moet staan en eigenlijk ben ik van dat draaien in bed nog nooit gelukkig geworden. Maar ja, vertel dat maar eens als ik net wakker ben…

Mijn straat ligt er zo mooi bij zo ’s ochtends vroeg. Ligt ‘ie eigenlijk altijd wel hoor, zon, regen, sneeuw, mijn straat is altijd prachtig. Jammer dat de auto’s zo hard voorbij razen en dat ik af en toe het gevoel heb dat ik op de snelweg woon.

 photo Desktop1816.jpg

Vandaag heb ik een mini-shoot voor Jogha, make-up en haar mag ik zelf verzorgen, dus ik heb mijn best gedaan.

Dacht ik dat ik lekker op tijd was, moest ik eerst nog tanken. Wordt het alsnog een uitdaging om op tijd in Rotterdam te komen.

 photo Desktop1816.jpg

Gelukkig is er ook lekkere koffie bij het tankstation, een flat white voor mij vanmorgen.

Ik maak nog maar even een selfie van mijn ‘make-uplook’ want over een uur is alles alweer ingezakt, waarschijnlijk.

 photo Desktop1816.jpg

Op het Jogha HQ, Jogha-boss Aranka deelt de prachtige items van de collectie uit, ze is net Oprah.

Shoot is in volle gang, Aranka houdt alles goed in de gaten.

 photo Desktop1816.jpg

That’s a wrap. Ik kon het niet laten om ook nog even en handstandje te maken in mijn nieuwe Jogha kleding.

Om ons te bedanken nam Aranka ons mee naar The Tea Lab, een heerlijke lunchroom in Rotterdam. Wij kregen de Vegan High Tea. Aanvankelijk dacht ik ‘vegan’ ‘uhhh’ ‘ik heb trek….’ maar ik liep een uur later naar buiten en dacht ‘op deze manier zou ik best veganist kunnen worden…’. Super lekker allemaal!

 photo Desktop1816.jpg

Natuurlijk moesten we allemaal even een foto van ons eten maken, voordat we daadwerkelijk aan konden vallen.

Na de lunch was het nog geen tijd om naar huis te gaan, ik had eerst nog een afspraak bij mijn boekhouder. Voor wie zich zorgen maakt over het feit dat ik foto’s maak tijdens het rijden, dat doe ik dus NIET. Ik maak alleen foto’s als ik stil sta, daarna leg ik mijn iPhone altijd netjes weg. Echt waar mama!!!

 photo Desktop1816.jpg

Hier stond ik dus ook stil. Ik weet eigenlijk niet eens meer waarom ik deze selfie maakte… Waarschijnlijk omdat ik me verveelde voor het stoplicht. Weet je wat ik zo irritant vind, als er iemand voor je steeds tien kilometer langzamer rijdt dan de maximaal toegestane snelheid en dat diegene dan net wel door het stoplicht kan en jij een uur moet wachten. Zo gemeen.

Home sweet home! Werk aan de winkel, mijn blog schrijft zichzelf nog steeds niet vanzelf.
 photo Desktop1816.jpg

Het is zeven uur, ik zou graag mijn bed in duiken, maar het is pas zeven uur… En ik heb nog niet eens echt avondeten op. Ik heb wel heel uitgebreid geluncht natuurlijk, maar toch, ik moet goed eten.

Ik ga voor dit afschuwelijk lelijke soepje met groenten (hij is ontploft in de magnetron) met een speltbroodje, daarna neem een bak kwark (neem ik normaal nooit, maar had ik nu trek in en had ik toevallig in mijn koelkast staan).

 photo Desktop1816.jpg

Ik sluit de dag af met eerst de nieuwste Keeping up with the Kardashians aflevering (seizoen tien heb ik gemist, maar seizoen 11 vind ik weer leuk) en daarna nog een hele foute film op Netflix met Hilary Duff, Beauty & The Briefcase. Halverwege val ik in slaap, het is pas tien uur, maar de film kan me niet wakker houden. Kun je zo hebben.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. december 15, 2015 / 12:05

  Ik heb gisteren mijn eerste Jogha pakje gekocht, o.a. dat korte grijze broekje die jij ook hebt. Heel benieuwd!

 2. december 15, 2015 / 12:05

  Leuke dag! Ik vind de Royal kledinglijn van Jogha zo leuk! Denk dat ik het toch ga bestellen.

 3. december 15, 2015 / 12:07

  OMG, die vegan high tea ziet er echt heel erg lekker uit! Wat je zegt, op die manier zou ik ook wel veganistisch kunnen worden! Super leuk trouwens dat je model mocht staan voor de nieuwe Jogha collectie :)

 4. Mieke
  december 15, 2015 / 12:26

  “Weet je wat ik zo irritant vind, als er iemand voor je steeds tien kilometer langzamer rijdt dan de maximaal toegestane snelheid en dat diegene dan net wel door het stoplicht kan en jij een uur moet wachten. Zo gemeen.”

  Hahahaha dat is echt een waarheid als een koe. Ik erger me daar ook elke keer aan en word dan de allerslechtste versie van mezelf in de auto.

 5. december 15, 2015 / 12:49

  Herkenbaar, ik erger me sowieso als mensen langzamer rijden dan de snelheidslimiet, maar als je daardoor zelf ook nog eens een rood stoplicht krijgt is het helemaal frustrerend ;)

 6. december 15, 2015 / 13:50

  Mijn Jogha bestelling is vandaag aangekomen en ik kan niet wachten om mijn nieuwe Royal tight te dragen. Op korte tijd is het echt mijn favoriete sportmerk geworden. Ben dus benieuwd naar jouw blog over de shoot/nieuwe collectie.

 7. december 15, 2015 / 15:40

  Jogha is zo fijn! Echt leuk zo’n shoot en een gezellige afsluiting. En YAY voor lelijke maar wel onwijs lekkere gerechten ;)

 8. december 15, 2015 / 17:53

  Oeh die high tea ziet er superlekker uit!

 9. december 15, 2015 / 20:20

  De lunch ziet er echt heerlijk uit zeg! Ik krijg er trek van!

 10. Ilse
  december 15, 2015 / 20:22

  Jogha is zo leuk, moet me inhouden om niet de nieuwe collectie te kopen. En die lunch ziet er heerlijk uit.

 11. december 16, 2015 / 18:39

  Ik vind het stiekem altijd zo lekker om te lezen hoe je gewoon op tijd je bed inrolt en ‘m daar keihard chillt met Netflix, haha. Die handstandfoto is tof en jaaa Tea Lab, superleuk zaakje!