SNAPSHOT DIARY: 13/10

 photo Recently Updated264.jpg


 photo Desktop3109.jpg

Goedemorgen! Toen ik gisteren thuis kwam was mijn huis perfect opgeruimd, maar nu ben ik meer dan 24 uur thuis en is mijn huis alweer veranderd in een zwijnenstal. Hoe ik het voor elkaar krijg? Oh gewoon een koffer opengooien en er verder niets meer mee doen, alleen de spullen eruit halen die je op dat moment nodig hebt. Dat is de truc voor een dievenbende.

Bezig met het editen van mijn derde en laatste video over Chicago. De eerste vlog kwam gisteren online, deel twee komt maandag en dan heb ik donderdag nog een video die specifiek over de marathon gaat. En dan is het daarna weer tijd om me met andere video’s bezig te gaan houden.

 photo Desktop3110_1.jpg

In de zomer is mijn studio altijd mega heet, nu koelt het snel af. 18,5 graad is niet echt een lekker temperatuurtje. In de winter zakt ‘ie gerust af naar 15,5 graad.

Eindelijk tijd voor mijn ontbijt. Ik heb nog geen boodschappen na thuiskomst gedaan dus ik moet het doen met dingen die in mijn koelkast en vriezer liggen, ik kan nog net de basis voor een açaì bowl maken.

 photo Desktop3110_1.jpg

OK. En toen ging het even heel snel. Ik had om 11.30u een afspraak bij de fysio in Loosduinen, daarna om 12.15u een afspraak bij mijn boekhouder in ’s Gravenzande en om 14.00u had ik een afspraak bij een PR bureau in Amsterdam. Ik heb het allemaal nét gered. Ondertussen zelfs nog tijd gehad om mijn van te voren zelf klaargemaakte pasta op te eten.

OH NO! Het teken van de bandenspanning… Hoe kan dat nou weer? Mijn auto heeft twee maanden geleden nog een grote beurt gehad, hoe kan het dat de banden nu alweer slapjes zijn? En de vorige keer dat ik dit zelf op probeerde te lossen werkte het niet heel erg goed. En ik heb een kort rokje aan (niet echt ideaal om op je knieën mee je banden op te pompen bij een benzinestation. Wat een problemen.

 photo Desktop3110_1.jpg

Ik heb een afspraak bij het PR Bureau van Goldbergh, waar ik van de winter veel skikleding van droeg. Ik moest nog steeds wat terugbrengen, ja, dat had ik inderdaad al een half jaar eerder moeten doen, maar ik ben erg slecht met dit soort kleine dingetjes. Vond het ook gewoon lastig om afscheid te nemen van dit fijne ski-pakje.

De koffie bij het PR bureau maakt veel goed. En is zeer nodig. Het is inmiddels twee uur, maar ik heb zo lopen rennen en vliegen dat ik het gevoel heb dat het al zes uur is.

 photo Desktop3110_1.jpg

Ook weer een paar mooie dingetjes voor van de winter uitgezocht. Geel is waarschijnlijk de kleur waar jullie me op de piste in kunnen gaan spotten. Wat vinden jullie daarvan?

13 oktober is de dag dat… ik voor het eerst dit seizoen mijn winterjas aan heb. Deze jas is van Maje en kocht ik in oktober 2011… vijf(!) jaar geleden dus. En ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Hij kostte misschien wel wat meer dan een gemiddelde jas bij ZARA, maar ik heb er zoveel plezier van dat ik denk dat dat het wel waard is.

 photo Desktop3110_1.jpg

Laatste agendapunt vanmiddag, mijn broertjes masterdiploma uitreiking het Tropeninstituut in Amsterdam. Hij is vanaf vandaag officieel een master of science, hij heeft zijn diploma politieke communicatie op zoek. Gefeliciteerd Felix.

Na de uitreiking rijden we naar Leiden om daar het feestje verder te vieren. Gelukkig krijg ik mijn vader zover om mijn auto te verkiezen voor de trein, kan hij me mooi helpen met het banden-probleem. Ik voel me altijd zo’n loser als ik dit niet zelf kan, maar eerlijk is eerlijk, dit is ook gewoon een klusje dat je met zijn tweeën veel beter kunt doen. Ik lette op wat er op het apparaat stond en mijn vader zette de pomp op mijn banden. Teamwork makes the dream work. Mijn banden waren volgens de meter overigens echt MEGA zacht.

 photo Desktop3110_1.jpg

Deel 1 van het eetfestijn: bitterballen bij Café de Werff.

Deel 2: eerste gang van een driegangenmenuutje bij een eetcafé in Leiden. Ik koos voor de garnalenkroketten, want na de bitterballen had ik nog niet genoeg frituur naar binnen gewerkt.

 photo Desktop3110_1.jpg

En als hoofdgerecht koos ik heel verantwoord spare ribs. Wat kan ik zeggen, ik had er gewoon ontzettend veel trek in. Kun je zo hebben, toch?

En dit was wel het meest bizarre van de hele avond. Toen ik om 23.00u thuis kwam waren er een stuk of vijf/zes parkeerplekken achter elkaar vrij! VOOR MIJN DEUR! Normaal is er NIETS vrij en nu al deze plekjes. Ik hoefde niet eens moeite te doen om mijn auto te parkeren, ik kon er zo inrijden. Ik vond dit zo bizar dat ik eerst nog een paar minuten rondjes heb gelopen om te controleren of het niet toevallig verboden te parkeren was vanavond. Want dit KAN toch niet? Nou ja, niets gezien. Fijn geparkeerd. Nu lekker slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Niki
  oktober 14, 2016 / 12:34

  Haha dat zou ook echt iets voor mij zijn, gewoon twijfelen of je wel mag parkeren omdat er zoveel plek is.
  Wauw de collectie van goldbergh ziet er echt top uit! Ben heel benieuwd waar je voor gekozen hebt. Wanneer staat je eerste skitripje weer gepland? Mijn ski vakantie duurt nog + 100 dagen, maar ik geniet al enorm van de voorpret! Kan niet wachten op de snapchats en vlogs van je skitrips :)

  Fijn weekend!

  Groetjes, Niki

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 15, 2016 / 13:11

   Wintersport heb ik nog niet gepland, maar met de sneeuw van de afgelopen week in de Alpen kan ik echt niet meer wachten.

   • Niki
    oktober 16, 2016 / 18:26

    Jaaa echt he! Hopelijk blijft het lekker doorsneeuwen en wordt het niet zo spannend als vorig jaar :p

 2. oktober 14, 2016 / 13:30

  Dat klinkt als een drukke dag met gelukkig een fijne ontspannen avond :) Gefeliciteerd met Felix! Een hele prestatie!
  Soms heb je wel eens dat je bandenspanning minder is, bij onze auto gebeurt het ook zo nu en dan en dan moet je de banden inderdaad gewoon even oppompen – wij doen dat ook altijd samen want dan kan ik inderdaad op de meter kijken en kan mijn man de banden oppompen. Veel handiger, je hebt groot gelijk! Ik kijk uit naar je andere twee marathonvideo’s!

 3. oktober 14, 2016 / 13:45

  Gefeliciteerd met het slagen van je broertje. En leuk, die gele outfits op de piste! Ik ben fan!

 4. oktober 15, 2016 / 10:47

  Leuke foto’s!

 5. oktober 15, 2016 / 13:49

  Superleuke vlog! Kijk uit naar de volgende

 6. Ilse
  oktober 16, 2016 / 00:47

  Wat een leuke afsluiting van een drukke ren en vlieg dag! En wat een mooie presentatie van je broertje!