FRIDAY FAVOURITES: 234

Favourite Food – Shake Shack

 photo IMG_1217.jpg

In New York had ik nooit zin om in de rij te gaan staan, maar in Chicago was er tot drie keer toe geen echte rij en daar maakte ik goed gebruik van. De Shake Shack is eigenlijk gewoon een ordinaire fastfood keten, maar dan wel heel erg lekker. Ik ging steeds voor de kipburger (waar je ook daadwerkelijk nog de structuur van kippenvlees in zag zitten), de kreukelfriet met (veel) mayonaise en een citroenlimonade. Beste lunch die er is. Dat ik twee kilo zwaarder in het vliegtuig terug naar huis zat heeft vast te maken met de hoeveelheid vocht die ik vast hou en de spieren die ik gekweekt heb tijdens de marathon.

 photo IMG_1192.jpg

Favourite Feeling – Crossing the finish line of the Chicago Marathon

Er is echt geen beter gevoel dan het passeren van de finish van een marathon. De ontlading die je dan in je hele lichaam voelt is niet te omschrijven. Het idee van ‘ik hoef niet meer’ gecombineerd met ‘ik heb het gedaan’. Beste gevoel dat er is.  Alleen daarom loop ik al marathons. Bovenstaande foto maakte ik toen ik net een paar seconden over de finish was en die vat mijn gevoel volgens mij redelijk goed samen. De gepijnigde uitdrukking op de gezichten van de mannen achter me vind ik trouwens ook best grappig. Maar ja ik heb gewandeld dus ja wie ben ik om wat over die gezichten te zeggen.

Favourite Present – Tiffany’s Smile Bracelet

Ik heb geen man nodig om sieraden voor me te kopen, dat kan ik namelijk prima zelf. Moet ik alleen wel eerst een marathon voor gelopen hebben. Super blij met mijn nieuwe Tiffany Smile Bracelet uit de T by Tiffany collectie.

Favourite New Show – No Tomorrow

In Nederland is ‘ie helaas nog niet te streamen, maar de nieuwe serie ‘No Tomorrow’ van The CW is een leuke! Ik bekeek de eerste aflevering toen ik in Chicago was (en dus wel kon streamen), moet nu nog even gaan bekijken hoe ik de serie hier in Nederland kan gaan volgen zonder al te veel illegale praktijken. No Tomorrow gaat over een meisje (Evie) die een jongen (Xavier) ontmoet die er in gelooft dat de wereld over een paar maanden vergaat. En omdat dit het geval is leeft Xavier zijn leven alsof er geen morgen is en hij probeert Evie ervan te overtuigen ook op zijn manier te leven.

Favourite Song – OneRepublic – NbHD

Het nieuwe album van OneRepublic staat voor mij voor altijd gelijk aan Chicago. Daar hoorde ik het album voor het eerst en heb ik het veelvuldig geluisterd. Mijn favoriet van het album is op dit moment NbHD. Zo’n lekker nummer!

HAPPY FRIDAY! HAPPY WEEKEND! Wat staat er dit weekend op het programma? Bij mij een klein beetje werk en zondag staat in het teken van de Marathon van Amsterdam (waar ik ga kijken).

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. oktober 14, 2016 / 18:44

  Vind je armbandje heel erg mooi :)

 2. Martin K
  oktober 14, 2016 / 19:31

  Voor mij de marathon van Amsterdam …misschien kan je het laatste stukje voor me hazen..? fijn weekend

 3. oktober 14, 2016 / 21:09

  Geen cheese fries genomen bij Shake Shack?

  No Tomorrow lijkt mij een mooie serie, ik zal kijken of Kody Tv de serie klaar heeft staan ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 15, 2016 / 13:09

   Ik hou niet zo van kaas ;-)

 4. oktober 15, 2016 / 07:22

  Oh ik ga het nieuwe album meteen luisteren vandaag! Ben heel benieuwd.

 5. oktober 15, 2016 / 10:15

  De serie lijkt mij heel erg leuk! Jammer dat je ‘m in Nederland niet kunt kijken..

 6. oktober 15, 2016 / 11:18

  Hopelijk krijgen we die serie hier snel ook.

 7. Ilse
  oktober 16, 2016 / 15:25

  Ik vond dat eten er in je vlogs al goed uit zien! Ik ga hem onthouden als ik ooit in amerika ben! En dat armbandje is zo mooi!