SNAPSHOT DIARY: 12/9

 photo Recently Updated251.jpg

 photo Desktop2979.jpg

Goedemorgen tijd voor mijn lange duurloop. Mijn een na laatste. Vorige week ging het niet zo goed en omdat ik dat deze week graag wil voorkomen loop ik de eerste 24 van de 34 kilometer op mijn dooie gemakje. Uiteindelijk zet ik aan voor de laatste tien kilometer en dat gaat super lekker.

Ook al moet ik na mijn eindsprint wel een klein beetje uit hijgen.

 photo Desktop2979.jpg

Done! 34 kilometer gelopen. Na twee weken waarin ik het vooral erg zwaar gehad heb tijdens het lopen, geeft dit wel weer even vertrouwen. Volgende week mijn laatste, 35 kilometer. Heel benieuwd hoe ik het er tijdens die run vanaf breng.

Omdat ik al om vijf voor zes naar buiten liep om te gaan lopen, ben ik nu ook al om kwart voor tien ’s ochtends aan mijn herstelmaaltijd toe. Sushi op maandag om kwart voor tien? Waarom niet. Als je om vijf uur opstaat is het nu eigenlijk toch ook al lunchtijd?

 photo Desktop2979.jpg

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor Boston, de marathon wel te verstaan. Ik berekende eventjes wat ik eigenlijk al lang wist, met mijn Berlijn-tijd ben ik ‘Boston Qualified’. Toch leuk om dat zwart op wit (of nou ja blauw op wit) op de website van de Boston Marathon te zien staan.

Yes 4500 abonnee’s op YouTube. Het zijn geen Mascha of Monica Geuze aantallen, maar ik ben blij met iedere nieuwe abonnee. Op Instagram, Snapchat en Facebook ook trouwens.

 photo Desktop2979.jpg

Kleine powernap. Als je om vijf uur opstaat en daarna 34 kilometer hardloopt is dat wel zo verstandig. Ondertussen heb ik al twee video’s ge-edit en twee blogs geschreven, dus ik mag wel even vind ik zelf. Of no ja eigenlijk moet ik ook van mezelf, want rust is dus ZO belangrijk.

Na een uur in bed – ik kan nu niet zeggen dat ik daadwerkelijk geslapen heb – is het tijd voor mijn tweede lunch, mijn favoriete pasta met paddenstoelen.

 photo Desktop2979.jpg

Het is inmiddels alweer zo warm in mijn studio dat ik besluit de rest van de middag op het strand voort te zetten. Ik heb voor het eerst in tijden weer eens een maxi dress aan en word er meteen weer aan herinnerd waarom ik dat niet doe, je kunt dan echt maar hele kleine stapjes zetten. Niet fijn.

Het lijkt wel alsof ik in het buitenland ben, dit uitzicht en 28 graden half september. Hoe gelukkig ik in eerste instantie ook word van dit mooie weer denk ik toch ook aan klimaatverandering en alle negatieve gevolgen van dien.

 photo Desktop2979.jpg

Ik spendeer een half uurtje op het strand en verplaats mezelf dan naar een strandtent waar ik werk onder het genot van carrot cake en ijskoffie. Het weerbericht hier is niet helemaal up-to-date volgens mij. 19 graden? Maak daar maar 29 van. Licht bewolkt? Maak daar maar strakblauw van.

 photo Desktop2979.jpg

Om zes uur zit ik thuis weer achter mijn keukentafel, ik heb een interview voor Metro en mijn god ik heb gewoon 2600 woorden voor een interview dat 700/800 woorden moet worden. Hoe ga ik meer dan tweederde van de woorden schrappen en er toch een mooi stuk van maken. Help.

Ondertussen maak ik ook nog even de foto die bij mijn blog van vanmiddag komt. Wat denken jullie dat dit voor blog zal worden?

 photo Desktop2979.jpg

ZO blij met mijn Bose NoiseCancelling Headphones, nu kan ik dus gewoon de ramen wijd open laten staan (nodig met deze warmte) en word ik niet horendol van al het geluid van de straat. Fijn.

Het hele weekend heb ik de reacties op mijn blog niet bekeken. Zo slecht! Als ik het dan uiteindelijk wel doe denk ik, waar was je nu zo bang voor? Dankjewel voor al jullie lieve en leuke reacties!

 photo Desktop2979.jpg

Omdat ik vandaag al genoeg koolhydraten gegeten heb (voor het hardlopen pannenkoeken met jam, toen sushi, pasta en carrotcake) eet ik vanavond een salade met mozzarella en tomaat. Ook heel lekker.

En omdat er niets is met koolhydraten eet ik ook graag bakkerskruidnoten terwijl de mussen nog steeds van het dak vallen. Kruidnoten op 12 september, dat moet zelfs voor mij een record zijn. Maar wat maakt het uit, zolang ik niet iedere dag een zak leeg eet lijkt dit me een vrij onschuldig pleziertje. Niet waar?

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. september 13, 2016 / 12:16

  ZO knap om kwart voor tien klaar te zijn met 34 kilometer hardlopen. Wow true inspiration woman.

 2. september 13, 2016 / 13:29

  Ik laat eigenlijk bijna nooit reacties achter op je site, maar ik heb me voorgenomen om het toch maar wel eens te gaan doen! Ik vind het zelf ook altijd leuk om reacties te krijgen namelijk!

  Ik vind je snapshot diaries het aller leukste op je site! Ik lees ze echt met heel veel plezier!

  • Annemerel
   Auteur
   september 14, 2016 / 16:31

   dankjewel!!! super lief!

 3. september 13, 2016 / 13:43

  Oh wat veel heerlijk eten in deze snapshot diary! Ik lees dit nu op kantoor en ben toch wel een beetje jaloers op je strand-werk-modus, hoor!

 4. september 13, 2016 / 13:47

  Hahah oepsie, ja bij mij zijn de eerste kruidnoten ook al naar binnen gewerkt (die lagen vorige week opeens op kantoor dus ja, dan moet je he!).

  Gaat vast helemaal goed komen met je interview :)

 5. Stephanie
  september 13, 2016 / 13:59

  Pepernoten zodra ze in de winkel liggen!!!! Blij en teleurgesteld dat het niet het hele jaar is, maar dan zou ik in september geen reden hebben om al aan de pepernoten te beginnen. En bij het trainen van de marathon mogen deze lekkernijen niet ontbreken hoor. Succes.

 6. Ilse
  september 13, 2016 / 22:09

  Ja wat een warme dagen zo half september! En fijn dat je dan zo dicht bij het strand kan werken! En ooh lekker, kruidnootjes! Daar heb ik nu ook zin in!

 7. Vera
  september 14, 2016 / 11:42

  “Als ik het dan uiteindelijk wel doe denk ik, waar was je nu zo bang voor?”

  Uit interesse: ben je dan ergens bang om de comments te lezen of?

  • Annemerel
   Auteur
   september 14, 2016 / 16:27

   Soms wel, omdat ik bang ben negatief commentaar te krijgen.

 8. Jacky
  september 14, 2016 / 14:39

  Krijg je die Bose koptelefoon ook gesponsord, want die zijn bijna 300 euro!

  • Annemerel
   Auteur
   september 14, 2016 / 16:24

   Ik heb er eentje gekocht in 2014, maar die is helaas kapot gegaan. Bose heeft me toen een nieuwe opgestuurd.

   • Annemerel
    Auteur
    september 14, 2016 / 16:26

    Ik kocht dat ding om half vijf ’s ochtends op Schiphol voordat ik ook maar een druppel koffie gehad had, ik denk dat ik toen nog slaapdronken was want ik had dat geld op dat moment écht niet. Maar het is altijd een van mijn beste uitgaves geweest want hij is echt FANTASTISCH!

 9. Fleur
  september 14, 2016 / 22:25

  Meis! Jij bent veel leuker dan Monica Geuze en Mascha samen! Lekker jezelf blijven! X

 10. september 15, 2016 / 06:56

  Leuke foto’s!