SNAPSHOT DIARY: 12/2

 photo RecentlyUpdated2.jpg


 photo Desktop139.jpg

Als om zes uur mijn wekker gaat om hard te gaan lopen ben ik moe. Heel erg moe. Ik besluit me nog een keer om te draaien, ik doe mezelf er nu even geen lol mee om te gaan rennen, ik kan beter nog een uurtje langer slapen. Of anderhalf uur… Om half acht gaat mijn wekker weer en na een snelle douche ben ik er klaar voor…

Bananenpannenkoeken met Nutella… Het beste van het beste. Nutella is op dit moment voor mij, wat Oreo’s een paar maanden geleden waren. Ik denk alleen maar… waarom at ik anderhalf jaar geleden voor het eerst Nutella, waarom heb ik dit ooit geproefd, waarom kocht ik afgelopen weekend een grote pot Nutella, nu kan ik aan niets anders meer denken.

 photo Desktop139.jpg

Snel nog even een paar cheat-cards maken voor mijn presentatie die ik bij Puma heb, uiteindelijk heb ik er geen gebruik van gemaakt.

Dat gaat lekker, nog geen honderd meter gereden of ik sta al in de file en die duurt net zo lang totdat ik Den Haag uit ben.

 photo Desktop139.jpg

En dan kom ik op de A12 en staat er NOG meer file. Geen stress, ik herhaal GEEN stress… mijn ETA loopt alleen maar op van 9.40 naar 10.25 en ik moest er eigenlijk om 10.00u zijn.

Ik heb GEEN stress hoor.

 photo Desktop139.jpg

Net op tijd Puma, ik geef een presentatie over mezelf, mijn leven als blogger en over hardlopen en trainen. Maar eerst een presentatie van Puma zelf.

 photo Desktop139.jpg

Mijn presentatie ging erg goed. Eerst sprak ik een kwartier over mezelf, wie ben ik, wat doe ik, waarom loop ik hard, wat voor kleding draag ik, waarom blog ik eigenlijk? En daarna is er een Q&A en komen er op een scherm een aantal vragen. Ik heb deze vragen van te voren goed voorbereid, dus mijn antwoord heb ik snel klaar.

Maar na de Q&A zijn er ook nog een heleboel vragen van het publiek, goede vragen ook! Vervolgens heb ik ook nog mijn mening gegeven over de hele nieuwe collectie van Puma en toen was ik ineens een uur aan het praten. Daar krijg je een redelijk droge mond van, maar dat is ook HEEL erg leuk om te doen. Ik krijg daar HEEL veel energie van.

Tot slot moest iedereen een quiz maken met vragen over de dingen die ik gezegd had. Daarin kwamen vragen voor als ‘wat vind Annemerel belangrijk aan een sportbeha’ hilarisch! De meesten hadden de vragen heel goed beantwoord, fijn, hebben ze dus echt opgelet (het waren trouwens vooral mannen!).

Na de presentatie rij ik terug richting Den Haag, maar eerst langs Monster, waar ik een bezoek breng aan de fysio.

 photo Desktop139.jpg

Ik weet niet waarom deze inspirerende foto van mijn tas er twee keer in staat maar het is op dit moment half twaalf en ik ben VET moe en morgen gaat mijn wekker om 6.00u en ik heb geen zin om een nieuwe collage te maken, mijn excuses. Jullie mogen nog een keer naar deze foto kijken.

Mijn knie voel ik helemaal niet meer, na mijn duurloop had ik geen last meer. Toch wil ik wel nog graag tape op mijn knie, just to be sure.

 photo Desktop139.jpg

Meeeeeeen je niet. Ik heb dus een stoepje geraakt met mijn band maar ik merkte er niet veel van. Totdat er ineens in mijn scherm stond ‘controleer uw bandenspanning’ ik dacht, ja komt wel… een andere keer. Toen kon ik ineens niet meer zo makkelijk sturen en daarna voelde het ook ineens alsof ik continu over een witte streep aan het rijden was. Toch maar even mijn auto stilgezet en wat denk je… lekke band! Leasemaatschappij meteen gebeld en er werd iemand van de ANWB gestuurd.

Ondertussen heb ik nog niet echt geluncht, ik heb alleen chocola en een zakje chips op. Gelukkig heb ik nog een paar speltcrackers, twee om precies te zijn. Oh en ik moet ook naar het toilet. SHIT! En ik heb meer te doen dan wachten op de ANWB. Waarom besloot ik nu juist vandaag geen laptop mee te nemen?

 photo Desktop139.jpg

Yes de ANWB is er!

Zo blij met dat reservewiel dat in mijn auto ligt, die kan er nu dus onder. Helaas zaterdag wel even terug om een nieuwe winterband te halen, want die was wel echt kapot. En offffff we go, naar huis!

 photo Desktop139.jpg

Heel fijn thuiskomen, een groot pakket van Jetske Ultee, vol met huidverzorgingsproducten en haar huidboek. Volgende week staat er een interview met Jetske in Metro, over een paar weken heb ik een afspraak bij haar over mijn eigen huid, maar tot die tijd heb ik deze producten alvast gekregen. Ik ben hier zo blij mee, al mijn producten waren juist op en er zitten ook producten tussen die ik nog niet geprobeerd heb. Kan ook niet wachten om het boek te lezen.

Hmmm… ik moet denk ik vaker over liefde schrijven want er waren om 17.30u een HELEBOEL mensen op mijn blog.

 photo Desktop139.jpg

Tijd voor een 10K, dat mocht van mijn fysio, omdat ik helemaal geen pijn gehad had na mijn 17,5K. Maar shittttttt na 7,5 kilometer schiet er weer wat in mijn knie en ik kan onmogelijk verder. Gelukkig is buurvrouw Esther in de buurt en haalt ze me op.

Toevallig heb ik ’s avonds met Esther afgesproken om te eten bij een restaurant bij ons in de straat. We hebben een driegangenmenu en beginnen met sashimi met avocado. Erg lekker.

 photo Desktop139.jpg

Er stonden allerlei culinaire hoogstandjes op de kaart, maar wij kiezen voor ordinaire spare ribs en frietjes met mayonaise.

 photo Desktop139.jpg

En als dessert kiezen we voor sorbet ijs met slagroom. Not bad!

Okkkkkkk doeiiiii het was een leuke dag, maar nu moet ik ECHT naar huis, want ik moet mijn snapshot diary nog maken en hallo, om 6.00u gaat mijn wekker.

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. februari 13, 2015 / 12:09

  Wat spot ik daar voor mooie schoenen aan jou voet in de auto!

 2. februari 13, 2015 / 12:25

  Vind je plogs altijd t leukst! Wat gaaf dat je ging presenteren bij PUMA. Hard work pays off.

 3. februari 13, 2015 / 12:33

  Jij krijgt mij toch echt elke keer aan het lachen.

  “Jullie mogen nog een keer naar deze foto kijken.” Is hilarisch!
  Als de auto een melding (dreigement) geeft dan negeer het ook all the time ;-)
  Hele leuke foto’s!

 4. februari 13, 2015 / 12:44

  haha zo herkenbaar Lampje brand in auto.. ignore.. waarschuwingstekst? Ignore! En dan sta je ineens.. zucht haha ik leer het ook nooit

 5. februari 13, 2015 / 12:47

  Gaaf dat je een presentatie gaf bij Puma!

 6. februari 13, 2015 / 12:54

  Ik vind je plogs altijd zo leuk om te lezen!Wat je bij PUMA hebt gedaan lijkt me ontzettend leuk, fijn ook dat je merkt dat mensen ook echt naar je hebben geluisterd.

 7. februari 13, 2015 / 12:55

  Hahahah, lachkick. Gewoon die foto laten staan. Daar hou ik van! :-D

 8. februari 13, 2015 / 13:00

  Ik vind Nutella juist helemaal niet lekker?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 13, 2015 / 14:23

   Prijs jezelf gelukkig!

 9. februari 13, 2015 / 13:10

  Jij ook pech en ANWB? Het ligt zeker aan de maand februari! Wij hadden vorige week ineens een rood lampje op ons dashbord met de motor, wij gelijk de auto aan de kant gezet en de ANWB gebeld. Kort samengevat: Om 16.35 belde wij de ANWB en op 20.45 stapte ik een warm huis in! Gelukkig is de auto inmiddels gemaakt!

 10. februari 13, 2015 / 13:51

  Heel cool die presentatie! En ja, wie kan er nou spareribs weerstaan! Die zou ik waarschijnlijk ook gekozen hebben ;)

 11. februari 13, 2015 / 14:58

  Pfoe wat balen van die autoband zeg. Ik neem ook nog wel eens een bocht iets te krap en dan neem ik ook vaak de stoeprand mee haha. Niet zo handig dus.

  En die presentatie bij Puma klinkt ook ontzettend interessant.

 12. februari 13, 2015 / 15:59

  Wat gaaf, dat je bij Puma een presentatie hebt gedaan! Die bananenpannenkoeken met Nutella lijken me echt heerlijk.. ?

 13. februari 13, 2015 / 16:02

  Oh ik zou echt stressen als mijn auto iets aangeeft :p ik ben altijd bang dat ik een keer midden op de snelweg stil kom te staan.. Mijn auto is dan ook 15 jaar oud en wellicht wat minder betrouwbaar :p
  En wat jij met nutella hebt heb ik met witte choco pasta. Zo lekker!!

 14. februari 13, 2015 / 16:53

  Wat doe jij toch altijd onwijs veel op 1 dag!

 15. februari 13, 2015 / 17:19

  Wat een toffe dag!

 16. februari 13, 2015 / 19:33

  Nutella <3 Wat fijn dat je presentatie zo goed ging, en ook super leuk dat je dat mocht doen!

 17. Lot
  februari 13, 2015 / 21:37

  Superleuk weer!

 18. Ilse
  februari 13, 2015 / 21:39

  Drukke dag zeg en balen van die band. Wel gaaf dat je gewoon even een presentatie geeft van een uur voor 70 mensen! En nu heb ik om iets voor tien zin in spareribs.

 19. februari 13, 2015 / 22:08

  Die presentatie, wat vet! Ik heb wel echt heel erg honger gekregen door je foto’s van dat etentje haha, zou nu heel graag een paar spareribs eten. En die bezoekersaantallen… :P In de zin ‘‘wat vind Annemerel belangrijk aan een sportbeha’’ moet het trouwens ‘vindt’ zijn.

 20. februari 13, 2015 / 22:12

  Ik moest erg lachen om je opmerking bij de foto die er per ongeluk twee keer in staat, haha. Wat fijn dat je presentatie goed ging, maar balen van je autoband en je knie!

 21. februari 14, 2015 / 02:50

  Leuk weer :) fijn dat het beter gaat met je knie!
  En Bananenpannenkoeken met Nutella, omg <3

 22. Anneroos
  februari 14, 2015 / 09:50

  Je plogs zijn altijd zo leuk!!

 23. februari 14, 2015 / 12:05

  Ik baal nog steeds dat die spareribs eigenlijk helemaal niet lekker waren :’-(

 24. februari 14, 2015 / 13:02

  Ah wat een pech met je auto! En jaaa zeker vaker over de liefde schrijven!!

 25. februari 16, 2015 / 12:19

  Wat gaaf dat je bij Puma een presentatie hebt gedaan!