FRIDAY FAVOURITES: 170

Favourite App – Snapchat
 photo Desktop126.jpg

Waar ik van WhatsApp nog wel eens helemaal knettergek word, vind ik Snapchat alleen maar leuk. Weet je wat ik nou zo leuk vind aan Snapchat? Je kunt wat sturen en je hoeft niet te gaan zitten wachten op een reactie. Ook fijn… jij hoeft niet perse te reageren. Ik krijg altijd een beetje de kriebels als ik het getal in het rode bolletje bij WhatsApp weer omhoog zie lopen, dan denk ik… oh nee, wat nu weer… Vaak valt het reuze mee, maar bij WhatsApp word je wel geacht te reageren op de vragen die je gesteld worden. En soms heb ik daar gewoon geen zin in.

Afspraken maken via WhatsApp, dat is toch niet te doen? Als je iets af wilt spreken dan bel je. Als je zin hebt om foto’s te sturen, dan gebruik je Snapchat. Deal? Ook fijn… ik kan ongegeneerd selfies maken en mijn tong uitsteken.. die tong probeer ik op Instagram een klein beetje binnen te houden tegenwoordig ;-)

Favourite Thing To Do – Speech

Damn. Wat wilde ik donderdag graag even van de aardbodem verdwijnen. Ik was toch misschien iets te enthousiast toen ik zonder na te denken JA zei op de vraag of ik voor 70 man in het Engels wilde spreken. Ik hou van schrijven, ik hou van praten, maar normaliter doe ik dat niet voor 70 man. Maar ik wist ook dat ik het eindelijk wél heel erg gaaf zou vinden en dat de adrenaline die ik er uit haal te vergelijken is met de adrenaline die ik haal uit het lopen van een PR (nee, echt!). Help me herinneren, als ik de volgende keer zoiets moet doen hoef ik écht niet meer zenuwachtig te zijn.

Favourite Thing To Look Forward To – CPC
 photo cpcvoorbereiding.jpg

Ik heb ZOveel zin in de CPC, ik heb in geen tijden zo naar een wedstrijd uitgekeken. Natuurlijk keek ik uit naar de New York Marathon, maar bij een marathon weet je gewoon… ik ga ruim twee uur pijn lijden (de eerste twee uur gaat het nog wel, daarna krijg je pijn en die pijn duurt LANG). Bij een halve marathon krijg je – als je diep gaat – ook pijn, maar deze pijn duurt – als je het goed doet – niet langer dan een half uur tot drie kwartier, dat is nog te overzien. Ik heb dan ook heel veel zin om mijn PR te smashen op 8 maart, samen met Marloes.

Favourite Cheat – Chocolate Cake
 photo chocoladevalentijntaart.jpg

Dat ‘ie in de vorm van een hartje is en gemaakt is door mijn lieve zusje, zorgt ervoor dat ‘ie nog beter smaakt.

Favourite Song – Skylar Grey – I Know You

De soundtrack van Fifty Shades of Grey is één van mijn favoriete soundtracks ooit, een beetje te vergelijken met de liefde die ik koester voor de laatste Hunger Games soundtrack, en de soundtrack van The Great Gatsby. Alle nummers zijn gewoon steengoed. Van Ellie Goulding tot Sia, tot dit nummer van Skylar Grey. Gaan jullie dit weekend naar de film?

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. februari 13, 2015 / 17:07

  Die cake!! En wat leuk om te lezen hoe totaal anders jij denkt over Snapchat en Whatsapp. Ik vind whatsapp persoonlijker en doelgerichter dan Snapchat. Heb snapchat dan ook heel snel weer verwijderd. Wel heb ik notificaties altijd uitstaan. Ook van app,

 2. februari 13, 2015 / 18:37

  Oh ik gebruik snapchat echt nooit.. ik snap denk ik niet echt de lol ervan haha. Ik kijk wel graag naar foto’s van andere.

 3. februari 13, 2015 / 18:52

  Wat lief dat je zusje zo’n heerlijke cake heeft gemaakt!

 4. februari 13, 2015 / 19:05

  Ik vind de soundtrack van Fifty Shades ook zo goed! Vooral The Weeknd – Earned it en Beyonce – Crazy in Love zijn favoriet! =)

 5. februari 13, 2015 / 19:18

  Ik ben nu wel heel benieuwd naar Snapchat. De blije spook was iets wat mij tegen hield, belachelijk ding ;-)

  Leuk artikel weer!

 6. februari 13, 2015 / 19:38

  Aaah, die chocoladetaart blijft maar voorbij komen op je blog hè??? Ik ga hem denk ik morgen maken! Ik heb geen Snapchat, maar ik snap je redenen wel, haha.

 7. Rianne
  februari 13, 2015 / 20:11

  Snapchat is inderdaad zoo leuk én niet hoeven reageren is ideaal!
  Gisteren naar 50 shades of grey geweest, leuke film!

 8. februari 13, 2015 / 20:41

  Ennn die cake ga ik in de vakantie maken, for sure!

 9. februari 13, 2015 / 21:07

  De soundtrack van Fifty Shades of Grey is zooooo goed. I Know You is echt een prachtig nummer. Na het zien van de film ben ik nu helemaal in de ban van Mr. Grey!

 10. Ilse
  februari 13, 2015 / 22:00

  Die cake staat bij mij op de planning voor morgen. En ik snap dat je uitkijkt naar je run! Ik ga maandag trouwens naar Fifty shades en ik vind die soundtrack echt zo tof! :)

 11. februari 13, 2015 / 22:25

  Haha Snapchat, heerlijk! Of nouja ik gebruik het niet actief maar ik zie de lol er op zich wel van in en zeker met jouw selfiecapaciteiten en je iPhone als verlengstuk van je arm ;). Ik ga niet naar Fifty Shades maar de soundtrack is inderdaad ZOOO goed! Ken je Sara

 12. Lana
  februari 13, 2015 / 23:47

  Heerlijk die nummers van fifty shades of Grey, ik kan niet wachten tot vanavond, want dan ga ik eindelijk de film zien!

 13. februari 14, 2015 / 01:24

  Leuk weer :) ik snap Snapchat echt voor geen meter. Al zovaak geprobeerd, maar kom er niet uit haha. Dus ik hou het wel bij de andere kanalen haha.

  Mooi dat liedje :)

 14. Marleen
  februari 14, 2015 / 10:30

  Ik was ook heel laat met Snapchat. Heel handig om snel dingen te delen, maakt niet uit of de foto mooi is of niet. En ik ga altijd helemaal stuk bij de ‘snap-gesprekken’ met mijn beste vriendinnen! ;)

 15. februari 14, 2015 / 10:55

  Oh wow, die chocoladecake… Gimme gimme gimme!

 16. februari 14, 2015 / 13:05

  Snapchat is echt het beste wat er bestaat!

 17. februari 14, 2015 / 19:41

  Haha, snapchat is zoo leuk!!

 18. Femke
  februari 15, 2015 / 15:32

  Haha, ik vind snapchat ook een goede app ;-)!

 19. februari 16, 2015 / 12:14

  Ik kende dit nummer nog niet. What a shame! Prachtig nummer, zeg.